Resultater: 47
Resultater: 47


loader

RTX 3060 Ti close-up banner.

NVIDIA RTX 3060 Ti FAQ

Der huserer mange spørgsmål om grafikkort, og især når det handler om en Ti version kontra de mere standard versioner. Derfor har vi samlet nogle af de oftest spurgte spørgsmål om RTX 3060 Ti lige her, så du forhåbentligt ikke skal lede efter dem. Hvis du uheldigvis ikke finder et svar på lige det spørgsmål, som du måtte have, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Er RTX 3060 Ti godt?

NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti er et rigtig godt grafikkort, der kan køre langt de fleste computerspil i rigtig høj grafik.

Hvad er forskellen på 3060 og 3060 Ti?

Helt overordnet er RTX 3060 Ti det bedre grafikkort, og er derfor det bedste valg, hvis du spiller krævende computerspil. Dets specifikationer er overordnet bedre end RTX 3060.

Hvad er bedst RTX eller GTX?

RTX er nyere teknologi, og det er dette du finder på de nyeste GPU'er fra NVIDIA. Det kommer derfor som en selvfølge, at RTX er bedre end GTX.

Hvad er RTX-teknologi?

RTX-teknologi er en avanceret teknologi, der giver dig mulighed for at opleve livagtig grafik i computerspil og grafiske programmer. Det giver mulighed for real-time Raytracing, AI-acceleration og meget mere.

NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti – Optimer din spiloplevelse

Hvis du vil have den ultimative gamingoplevelse, så er NVIDIA RTX 3060 Ti lige det grafikkort, du sidder og har brug for. Dette kort er specielt designet til at give høj ydeevne, når du sidder og gamer diverse spiltitler. Det er altså en klar vinder, ligegyldigt om du så sidder og hygger i et RPG-spil for dig selv, eller om du vil dominerer alle andre på e-sportens scener. RTX 3060 Ti lader dig altså game, som du aldrig har gamet før. Dette grafikkort går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller ydeevne, og du kan se frem til rigtig mange fede fordele med denne GPU.

  • Raytracing
  • AI-acceleration
  • Tensor-kerner og CUDA-kerner
  • Enormt høj ydeevne

Real-time Raytracing

Med RTX-teknologiens indtog fandt der et reelt gennembrud sted i grafikkortenes verden. Pludselig kunne man få grafikkort med Raytracing, der fungerer i realtid, hvilket fuldstændigt ændrede spillet – bogstavelig talt. Raytracing tillader en GPU som RTX 3060 Ti at arbejde med og udregne, hvordan lys vil opfører sig i 3D, imens du sidder og gamer. Den dedikerede Raytracing betyder altså, at du får spil der ser helt utroligt flotte ud. Pludselig kan der være spejlbilleder i vand, belysningen i et rum kan gå i flere retninger, hvis der er et spejl, samt meget mere.

RTX 3060 close-up billede.

NVIDIA DLSS

DLSS står for Deep Learning Super Sampling. Det findes på alle de nyere grafikkort fra NVIDIA, som for eksempel RTX 3060 Ti, og giver et ordentligt spark i forhold til ydeevnen. DLSS er AI-baseret teknologi, der hjælper med at booste ydeevne på GPU'er. Helt kort, så sørger NVIDIA DLSS for at generer flere billeder hele tiden, ved at analyserer bevægelsesdata i det computerspil, du spiller, hvilket giver dig et bedre skærmbillede. RTX 3060 Ti nyder rigtig godt af DLSS, så du kan godt glæde dig til grafik i enormt høj kvalitet, når du investerer i et af disse grafikkort.

Kerner for alle pengene

NVIDIA RTX 3060 Ti har et bredt spektrum af forskellige slags kerner, der alle er en stor del af, hvorfor det er så godt et grafikkort for prisen. Tensor-kernerne på kortet er en del af den teknologi, der er med til at køre DLSS, og de er derfor utroligt vigtige i forhold til ydeevnen. Derudover har RTX 3060 Ti også et stort antal CUDA-kerner, så det sammen med processoren sagtens kan håndtere flere opgaver på en gang. Antallet af CUDA-kerner er også, langt hen ad vejen, en af de store forskelle på RTX 3060 Ti og RTX 3060.

Utroligt høj ydeevne

Hele molevitten betyder, i sin helhed, at du med RTX 3060 Ti får et rigtig stærkt grafikkort. Det er selvfølgelig ikke en sværvægter i samme klasse som RTX 4090, men noget af det bedste ved RTX 3060 Ti, sammenlignet med nogle af de nyere GPU'er, er, at det er et virkelig billigt grafikkort. Prisen er helt utroligt god i forhold til ydeevnen, og det billigste RTX 3060 Ti vi har her hos Føniks Computer koster omkring 3.300 kroner.

Overvej hvad du ellers skal bruge af hardware

Du kommer langt, når du installerer et RTX 3060 Ti i din computer. En stærk GPU alene kan dog ikke bære hele din spiloplevelse. Hvis du ikke allerede har en stærk processor, der passer godt sammen med RTX 3060 Ti, så kan det være nødvendigt at lede efter en ny en. På samme vis er det altid en god ide, at se på en ny strømforsyning, for eksempel fra Gigabyte eller Corsair, da en stærk CPU og en stærk GPU kræver, at strømforsyningen kan følge med.

På samme måde kan det være virkelig smart at se dig om efter en gaming skærm med NVIDIA G-SYNC, når du nu går og tænker over at få fingrene i RTX 3060 Ti. Billedkvaliteten forøges betydeligt, når du har et NVIDIA grafikkort og en G-SYNC kompatibel skærm. Det er derfor en investering, som du helt sikkert bliver glad for at gøre dig. Derudover kan du selvfølgelig altid se vores sektion for gamer udstyr igennem, hvis du tænker, at du mangler noget som helst andet.