horizon forbidden west

Horizon Forbidden West er det seneste spil i Horizon serien fra Guerrilla Games. Det er et action og adventure RPG spil, der foregår i et open world miljø fyldt med smukke detaljer, interessante karakterer og skræmmende nye fjender. I spillet følger du Aloy, som du kender fra det tidligere spil, Horizon Zero Dawn, som er en ung kvinde fra den postapokalyptiske fremtid. Sammen med hende skal du afdække hvad det er, der gør at verden atter igen er ved at uddø. Horizon Forbidden West tager dig på en mission for at redde verden og dens befolkning, hvor du skal udforske endnu usete landskaber, bekæmpe mere frygtindgydende maskiner og møde nye stammere du endnu ikke har mødt. Du kan finde Horizon Forbidden West hos Føniks Computer til både PS4 og PS5, hvor du også kan finde merchandise fra spillet som blandt andet LEGO Horizon Forbidden West. Se vores udvalg forneden.

Resultater: 3
Resultater: 3


loader

Kom på nye eventyr med Aloy i en postapokalyptisk verden med Horizon Forbidden West

I Horizon Forbidden West er du atter tilbage i den postapokalyptiske fremtid hvor du spiller som Aloy der skal forsøge at redde verden fra en trussel, der truer med at udslette alles eksistens. Du befinder dig i ukendte miljøer, som du endnu ikke har set før i Horizon Zero Dawn, og hvor du kommer til at møde helt nye mennesker og maskiner. Gå på opdagelse i nye miljøer, fyldt med farverige og farefulde landskaber, skrøbelige bygninger og smukke naturområder, krystalklare søer og de største bjerge. Den nye verden er fuld af liv, farver og det ukendte, og det er op til dig at udforske det hele imens du skal prøve at redde verden. 

Som med det forrige spil, Horizon Zero Dawn, skal du denne gang også kæmpe mod nye fjender og du har derfor også muligheden for at udruste Aloy med spændende våben og beskyttelse, der gør så hun er parat til at beskytte sig selv når hun kæmper mod fjender og maskiner. 

Horizon Forbidden West er det perfekte spil til dig der vil have et smukt open-world action adventure spil med RPG elementer. Hvor du har muligheden for at leve dig ind i en ny og spændende verden, med farlige maskiner og menneskelige fjender, nye venskaber og meget mere. Find spillet til PS4 eller PS5 lige her i vores udvalg. 

Udvid dit Horizon Forbidden West udvalg med LEGO

Kan du ikke få nok af Horizon Forbidden West universet, så har du også muligheden for at udvide din personlige samling med LEGO Horizon Forbidden West. Her finder du LEGO sæt hvor du kan bygge de store maskinmonstre du kender fra spillet. Det er endnu en måde hvorpå du kan leve dig ind i det fantastiske univers med Aloy, hvor du også kan vise din flotte samling frem til gæster når de kommer på besøg. 

Køb Horizon Forbidden West hos Føniks Computer

Er du interesseret i Horizon Forbidden West, så kan du købe både spillet og merchandise her hos Føniks Computer! Du finder dem til stærke priser, hvor du altid kan få dine produkter sendt med GLS hvor du får både hurtig og fri levering. Har du spørgsmål til nogle af vores produkter er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice på mail, telefon eller chat i hverdage mellem kl. 11 og 17 - de sidder altid parate til at vejlede dig.