super mario

Super Mario Bros er et af de mest kendte og populære spil nogensinde. Det blev udviklet og udgivet af Nintendo til Nintendo Entertainment System i 1985. Hvor det hurtigt blev et hit hos rigtige mange gamere verden over, hvor man nu flere år senere kan finde flere forskellige Mario spil til at hav af forskellige platforme som Nintendo Switch, PlayStation, Xbox og Computer. Der er uendelige mange muligheder for at spille Super Mario, hvor du kan finde flere forskellige spil-titler under Super Mario navnet. Populariteten er også en af grundene til at du også kan finde Mario indenfor alle mulige andre områder end bare spil, om det er legetøj, pynt til hjemmet eller noget helt andet, så kan du finde det. Hos Føniks Computer har vi derfor samlet alt vi har af Mario i én kategori, så du nemt kan finde det du leder efter. Se vores udvalg forneden og gør et godt køb.

Resultater: 52
Resultater: 52


loader

Super Mario Bros - underholdning for alle

I det klassiske Super Mario spil, der spiller du enten som Mario eller Luigi, hvor du skal forsøge at redde prinsesse Peach fra den onde Bowser. Du skal kæmpe mod forskellige fjender i løbet af spillet, hvor hvert monster har forskellige evner og ser forskellige ud hvilket gør spillet endnu sjovere. De fleste, hvis ikke alle, Super Mario spil er platformspil, hvor du skal kæmpe dig gennem flere forskellige niveauer, overvinde individuelle fjender i løbet af niveauet, samle power-ups, for derefter at kæmpe mod en mini boss. 

Efter årene, så har Mario spillene udviklet sig til ikke kun at omhandle det oprindelige koncept med at redde prinsessen. Nu findes der et hav af forskellige spil, der alle omhandler vidt forskellige ting, hvor du derfor kan opleve underholdning og sjov udover det sædvanlige. Det er nu muligt at finde spil hvor du selv bygger dine egne spil niveauer, så mennesker verden over skal afprøve dem, du har muligheden for at spille som velkendte karakterer der altid har været til siden men som nu har hovedrollen, eller du kan finde flere karakterer fra Mario i andre populære spilserier. 

Super Mario er derfor et af de mest populære videospil serier nogensinde, hvilket også har gjort at der er kommet endnu flere spændende produkter med Mario udover bare platformspil. Du kan nu finde alt mellem himmel og jord, som blandt andet kostumer, legetøj, film, merchandise og meget mere. Det er et gennemgående ikonisk spil, hvorfor det også stadig er så populært i dag. Du kan derfor også finde flere forskellige Super Mario produkter hos Føniks Computer.

Undersøg Mario universet som en af de andre populære karakterer

Du har, som sagt, muligheden for at spille som endnu flere karakterer end bare Mario og Luigi i de forskellige spil i Mario universet. Er du interesseret i at spille som Toad, så kan du spille Captain Toad Treasure Tracker, vil du være Marios seje sidekick Yoshi, så kan du spille Yoshi’s Crafted World, hvor du oplever verden fra en helt anden synsvinkel. Er du mere interesseret i at spille lidt af en bad guy, så er WarioWare Get It Together! måske mere spillet for dig, da du spiller som Wario i denne - den lede modsætning til Mario. 

Du har uendelige muligheder at vælge mellem når det kommer til at spille som de forskellige karakterer i Super Mario i spillene.

Byg de velkendte spil levels med LEGO Super Mario

Hvis du ikke kan få nok af Super Mario universet, så kan du altid genopleve de underholdende niveauer fra spillene ved at bygge dem i LEGO. Du kan med LEGO Super Mario bygge alle de velkendte scener fra spillet, de uhyggelige og farlige fjender, og de velkendte og elskede helte. LEGO giver dig en masse mulighed for at bygge hvad end du vil, så du kan have timevis af sjov når du gør det - samtidig med at du har et fedt færdigbygget produkt du kan vise frem til alle der besøger dig. 

LEGO Super Mario er perfekt til dig der gerne vil bruge hænderne, sidde i timevis og arbejde med detaljerede projekter, og hvor du har et færdigt produkt du kan vise frem - noget du kan være stolt over. Føniks Computer har et kæmpe udvalg af LEGO Super Mario produkter, så det er bare med at kigge vores udvalg igennem for at finde det sæt der passer til dine interesser.

Find spændende Super Mario merchandise her

Hvis det ikke kun er spil og legetøj du er interesseret i, så kan du faktisk også finde en helt del forskellig merchandise hos Føniks Computer. Vi har et spændende og varieret udvalg af Super Mario produkter til blandt andet hjemmet, hvor du kan pynte op med små figurer, eller også kan du købe nogle søde spisesæt med Mario til dit barn. Hvis du er helt vild med Super Mario, hvor du gerne vil have dit gaming udstyr også er inspireret af denne, så kan du med fordel også finde flere forskellige gaming udstyr med Super Mario logoet lige her.