Føniks workstation PC

Er du på udkig efter nye Workstation PC til firmaet eller privaten, bør du tage et nærmere kig på denne side. Med vores konfigurerbare Føniks Workstation PC koncept kan du have direkte indflydelse på hvordan din computer skal sættes sammen. Du kan selv vælge din foretrukne hardware og pris med vores smarte og overskuelige system.  Fra arbejdscomputere og studiecomputere til avancerede gamer PC’er. Uanset dit budget og behov vil du med en Føniks Workstation PC kunne få den ideelle løsning. Se derfor nærmere på vores mange løsninger nedenfor og få lige netop den Føniks Workstation PC der passer til dine særlige ønsker.

Visning:
Føniks AMD Ryzen Workstation I
4.299,- DKK
Bygges efter bestilling Leveringstid: 1-3 hverdage
Føniks AMD Ryzen Workstation II
7.699,- DKK
Bygges efter bestilling Leveringstid: 1-3 hverdage

Føniks Workstation PC - Tilpas din nye computer efter dig behov og budget

Med en konfigurerbar Føniks Workstation PC får du en unik mulighed for at tilpasse computeren helt efter dit behov og budget. Vil du gerne have direkte indflydelse på nøjagtig hvordan din PC skal sættes sammen, men ønsker du ikke at besvære dig selv med selv at samle så er dette løsningen for dig. Vi har en række forskellige startmodeller, som du kan vælge at købe som de er eller tilpasse præcis efter præferencer. Ønsker du for eksempel at tilpasse størrelsen på harddisken, antal eller type af RAM, processor eller grafikkortet, er dette nemt og enkelt at gøre.

Du behøver ikke engang at tænke på, om alle hardwarekomponenter passer sammen. Alle tilvalg er allerede valgt ud fra, at de virker sammen så det eneste du skal gøre, er at tilpasse og trykke køb. Vi sørger for at samle hardwaredelene så du modtager en Føniks Workstation PC, der er klar til brug. Du skal blot vælge din ønskede startmodel, hvorefter du blot skal trykke på ’Tilpas og køb’ knappen. Herefter vil du kunne holde øje med prisen, imens du selv vælger din foretrukne processor, bundkort, RAM, grafikkort, kabinet type og meget mere. Skal du bruge en arbejdscomputer der kan håndtere grafisk krævende opgaver og komplicerede processer, kan du blandt andet vælge CPU-køler, avancerede blæsere og meget mere. Har du brug for hjælp til at vælge den rigtige konfigurerbare Føniks Workstation PC, er du velkommen til at kontakte vores support. Vi er altid glade for at kunne hjælpe vores kunder med at gøre det helt rette køb.