Bærbar banner.

Hos Føniks Computer er vi stolte over at kunne levere et bredt udvalg af markedets bedste og mest populære bærbare computere. Er du i færd med at lede efter din næste bærbar, skal du ikke lede længere. I vores store sortiment af bærbare computere finder du kvalitets mærker som Lenovo, Acer, MSI, HP, ASUS, Microsoft, Apple og mange andre anerkendte producenter. Uanset om du har fokus på en kraftfuld bærbar computer, der kan trække de nyeste programmer og spil, eller om det er et strømlinet design, som er afgørende for dig, kan du være sikker på, at vi har en bærbar computer, der opfylder dine præferencer og behov. Se nærmere på vores store udvalg og find din nye billige bærbar herunder.

Resultater: 1709
Resultater: 1709


loader

FAQ - typisk stillede spørgsmål om bærbare

Hvad koster en billig bærbar computer? 

En billig bærbar koster fra 2000 kr og opefter - afhængig af hvad du skal bruge den til, er en billig bærbar et rigtigt fint valg. Skal du bruge din nye bærbar til skole eller almindeligt hjemmebrug, behøver du ikke investere i en avanceret computer. 

Hvilken bærbar skal jeg vælge?

Det kommer an på, hvad du skal bruge den til. Til gaming er Lenovo Legion, ASUS TUF og ASUS ROG rigtig gode. Til studierne er en Lenovo IdeaPad eller en Chromebook et stærkt valg. Er du Apple fan er en MacBook vejen frem. Du skal bare overveje, hvad bærbaren skal kunne.

Hvilken PC er bedst til prisen?

Alt afhængig af, hvad du skal bruge din bærbar til, findes der forskellige, som er bedst i test. Den bærbar computer der vinder i kategorien "bedst til prisen 2022" er en Acer Chromebook til ca. 2500 kr. 

Vinder af bedst i test 2022 i kategorien "bedste design" går til de altid stilrige MacBooks.

Hvor kan man købe en computer?

Du kan købe en bærbar eller en stationær computer i alle de store hypermarkeder, samt elektronikkæderne. Køb din nye bærbar billigt hos Føniks Computer, og få god rådgivning med i købet. 

Hvad er en ThinkPad?

En ThinkPad er en af de bedste bærbare på markedet, og kommer fra den anerkendte producent Lenovo. Der findes mange forskellige serier indenfor ThinkPads, og de er især kendt for at være robuste, stabile og rigtig gode arbejdscomputere. En ThinkPad er ikke nødvendigvis en helt billig bærbar, men til gengæld får du en computer i absolut top kvalitet.

Overvej hvad din bærbare computer skal bruges til

Hos Føniks Computer tilbyder vi et stort udvalg af bærbare computere, med mange forskellige specifikationer og i forskellige priskategorier. For at du får mest ud af pengene, når du køber en ny bærbar, er det en god idé at overveje, hvilke formål din bærbar skal bruges til. Der er trods alt en grund til, at der er så mange forskellige slags bærbare PC'er – det er fordi, at de skal bruges til et hav af forskellige formål.

Skal din bærbar kun benyttes til at gå på internet, streame film og redigere simple dokumenter som for eksempel tekstdokumenter? I så fald er der næppe brug for en bærbar computer med det kraftigste grafikkort på markedet. I stedet kan du nok nøjes med et integreret grafikkort og dermed købe en billig bærbar, der giver dig virkelig god værdi, kontra de få penge du betaler for den.

Har du derimod planer om at spille tunge grafikkrævende spil, så er en bærbar med et ordentligt dedikeret grafikkort en rigtig god investering, da den ellers ikke vil kunne spille de grafikkrævende computerspil, du gerne vil spille. Det kan dog også være en god idé at kigge vores gamer bærbare igennem, hvis det specifikt er gaming du er interesseret i at bruge din nye bærbar PC til. 

Ligger du som de fleste et sted imellem de to ovenstående ekstremer, hvor du nogle gange bare skal bruge et simpelt tekstprogram, andre gange et lidt tungere program og nogle gange også har lyst til at spille lidt computerspil? Så kan det være en god idé at købe en bærbar, som både har et udmærket grafikkort, processor og tilpas med RAM. Vi har mange muligheder her på siden, og du kan være helt sikker på, at du derfor kan finde et alsidigt produkt, der passer perfekt til dine behov. For alle skal kunne få den bærbar, som de ønsker sig.

De rigtige specifikationer til din bærbar

Før du køber en bærbar PC, er det en god idé at overveje, hvilke specifikationer den skal have. For du er helt sikkert på udkig efter en bærbar computer til et specifikt formål, og så er det jo i den grad også nødvendigt, at den opfylder disse. De fleste kan selvfølgelig sagtens købe en rimelig standard bærbar, som klarer dagens små opgaver og gøremål ganske fortrinligt. En bærbar PC til gaming, eller en til tunge programmer der arbejder med grafik, har dog nogle lidt større krav, og her skal specifikationerne bare være i orden. Derfor skal du overveje de vigtigste funktioner i din bærbar.

Skærm: Størrelsen og opløsningen på skærmen har begge stor indflydelse din oplevelse, når du bruger din bærbar. Både en større skærm og en større opløsning er mere behagelige at arbejde med, og det har stor betydning, når det kommer til at spille computer eller streaming af serier og film. En mindre skærm betyder til gengæld, at du får en mindre bærbar og lettere bærbar, hvilket er rigtig rart for dig på farten. Det rigtige valg afhænger altså udelukkende af dine præferencer, og derfor bør du overveje skærmstørrelsen, inden du køber en ny bærbar computer. Det kan også være værd at overveje, om du vil have en ekstra computer skærm til din bærbar stående derhjemme eller på kontoret.

Batterilevetid: Jo længere batterilevetid din bærbar har, jo længere tid kan den køre uden at være tilsluttet strøm. De fleste af vores bærbare computere har angivet, hvor lang tid de kan klare sig på en fuld opladning. Disse er ofte gennemsnitlige værdier, så alt efter om du bare skal tekstredigere mens computeren er sat på batterisparefunktion, eller om du streamer dine favorit serier, kan batterilevetiden dog variere. Bare sørg for at få en bærbar med en batterilevetid, der passer til det, du skal bruge den til.

Harddisk (HDD) og SSD: Harddisken kan med fordel forklares som værende din bærbars langtidshukommelse. En større harddisk gør det muligt at gemme mere data (programmer, filer, billeder osv.) på din bærbaren. Hvis du gerne vil have en hurtig bærbar, så bør du vælge en med SSD i stedet for HDD. De fleste bærbare computere har dog en indbygget SSD i stedet for HDD, men der er stadig nogle der enten har begge, den ene eller den anden. Det er derfor værd at overveje, om din bærbar computer skal have en SSD, da disse er betydeligt hurtigere end de ældre HDD.

Processor: Processoren, eller CPU'en, kaldes ofte for computerens hjerne. Den afgør i stor grad, hvor hurtig din bærbar computer er. Jo stærkere processoren er, jo flere programmer kan du også køre på samme tid. Styrken på den bærbares processor afhænger i høj grad af dens CPU Clock rate, som angives i Hz (hvor højere er bedre). Uanset hvad du har tænkt dig at benytte din laptop til, så er en hurtig processor en fordel, men det er især vigtigt til gaming og grafisk arbejde.

Grafikkort: Grafikkortet sørger for den grafiske billedbehandling i programmer og computerspil. Har du planer om at spille grafikintensive spil på din bærbar, så vil et dedikeret grafikkort være et rigtig godt valg. Har du derimod ingen planer om at spille computerspil, og skal du ikke benytte grafikkrævende programmer, så er et integreret grafikkort måske det bedste til dig. De fleste moderne processorer kommer med et integreret grafikkort. Er du i tvivl om processoren i en bærbar har et integreret grafikkort, så undersøg processorens specifikationer på producentens hjemmeside eller kontakt Føniks Computers kundeservice – vi hjælper og guider gerne med tekniske spørgsmål.

RAM: RAM kan beskrives som din laptops korttidshukommelse. RAM benyttes, når programmer midlertidigt skal lagre data. Skal flere programmer kunne køre flydende samtidigt, så er det vigtigt at have nok RAM. For de fleste vil 8-16GB RAM være en passende mængde, men hvis du har planer om at redigere video og billeder, eller spille grafikintensive spil, så er det en god idé at overveje flere RAM.

Vi forhandler bærbare computere fra de førende producenter

Her på siden kan du finde et stort udvalg af gode bærbare computere. Vi har en lang række af produkter fra nogle af de førende producenter på markedet. I vores sortiment finder du for eksempel bærbare PC'er fra:

Disse er alle veletablerede mærker, som har været på markedet i mange år. De laver alle produkter af ekstrem høj kvalitet, og de ved udmærket, hvad det er, du som bruger har brug for. Du kan derfor være sikker på, at en bærbar computer fra disse producenter er bygget med stor erfaring i ryggen. Vo bestræber os på konstant at have adgang til de nyeste produkter fra de producenter, vi har allieret os med, og du kan derfor regne med, at vi altid har de nyeste bærbare computere til virkelig gode priser.

Er du på udkig efter en kraftig gamer bærbar?

Hvis du tit er på farten, og samtidig godt kan lide at slappe af med at spille computer, så er en bærbar computer specifikt designet til gaming, måske løsningen. Nogle af de producenter vi har bærbare fra, har specifikke serier af gamer bærbare, som du kan overveje at tjekke ud. Vi har især gamer bærbare fra:

Fra Acer kan du for eksempel se på Acer Nitro og Acer Predator serierne. ASUS gør sig stort og bredt med deres ROG og TUF serier, som ikke kun anbefatter bærbare, men også en masse andet fedt gamer udstyr. Lenovo Legion er tilgængelige som stærke gamer bærbare fra Lenovo af. Sidst men ikke mindst skal man ikke lade sig nare af MSI, der har så mange serier af gaming laptops, at det slet ikke er til at nævne dem alle!

Disse producener har proppet deres gamer bærbare med noget af den kraftigste hardware, der er på markedet. Og selvom mange foretrækker en stationær gamer PC, så er bærbare computere altså nået til et punkt, hvor du sagtens kan få en, der er mere end velegnet til hvert et spil på markedet. Vil du derfor gerne have mobilitet på din gaming, så er en bærbar lavet til formålet en fremragende ide.

Både processor, grafikkort, RAM, SSD og skærm er i absolut topklasse, hvis du køber en af vores gaming bærbare. Selvom prisen på disse ofte ligger en slat over en billig bærbar computer, så kan en kraftig gamer bærbar erstatte behovet for en stationær PC. Du kan desuden godt regne med, at den også helt uden nogen problemer kan hjælpe med dagens gøremål, når du ikke lige sidder og gamer. Af disse grunde behøver du altså ikke at have to computere, hvor ingen af dem helt udfylder dit behov. Du kan i stedet nøjes med én bærbar, der opfylder alle dine behov.

Ekstra udstyr til din bærbar computer

Enhver bærbar computer har brug for noget ekstra udstyr. For mange handler det blot om en mus og måske et headset, og så er de klar. Hvis du er gamer og har kigget på vores gamer bærbare, så er du dog godt klar over, at selv en bærbar computer ofte kan have brug for ikke så lidt forskelligt gamer udstyr. En gamer mus er essentiel, for der er bare for mange spil, der slet ikke kan spilles med en touchpad. På samme måde er et gamer headset også bare en nødvendighed, og der er mange, som nok gerne vil have gamer højtalere derhjemme oveni.

Selv en gaming skærm kan være et godt køb, når du har en lækker gamer bærbar. Jo, jo, den bærbare computer har selv en skærm. Men når du ikke er på farten, men i stedet sidder i hulen derhjemme, så er der jo ingen grund til, at du skal nøjes med en enkelt skærm. Du kan sagtens have to eller ligefrem tre gamer skærme sluttet til derhjemme, og det er derfor i den grad værd at se på producenter som AOC, Samsung og Lenovo, der alle laver vildt gode skærme.

Gode priser på bærbare

Vi har bærbare til ethvert behov og budget. Find en til gaming, en til fritiden eller en god arbejdscomputer her i udvalget af lette og elegante bærbare computere pakket med kræfter. Selvom din bærbare computer er kompakt, er der ikke gået på kompromis med indholdet. De er alle speciallavede, så de passer perfekt til den rigtige situation, og du kan derfor være helt sikker på, at vi hos Føniks Computer har lige den bærbar, som du går og leder efter.

Du kan her på siden finde en lynhurtig bærbar computer med et avanceret grafikkort, der giver de bedste visuelle oplevelser og fantastisk grafik på din skærm. Har du brug for at kunne tilslutte eksterne enheder eller tilbehør, kan du finde en laptop med adskillige porte og stik-indgange, så det aldrig er et problem at få den tilsluttet. Vi har også 2-i-1 computere, hvis du gerne vil have en blanding imellem en bærbar og en tablet, hvilket kan være meget handy, alt efter hvad du bruger din bæbar til. Kort sagt, så har vi det hele, og du kan være sikker på, at vores bærbare PC computere alle er til en rigtig god pris.

Find den bedste bærbare computer til studiet

Mangler du en ny bærbar til studiet? Så anbefaler vi, at du kigger efter en computer, der ikke er særlig tung, så du nemt kan fragte den frem og tilbage. Det er ofte er en god ide for eksempel at vælge en Lenovo IdeaPad, eller en Chromebook fra HP, Acer, Lenovo, Dell og Asus. Du kan med disse ofte også få 2-i-1 løsninger, der er oplagte til studierne. Det kommer selvfølgelig også helt an på, hvad det er, at din bæbare computer til studiet skal kunne. Chromebooks er eksempelvis specialiseret til at være gode til studiebrug, og derfor er det et godt valg til billige penge. Studierne er vigtige, og derfor er det også vigtigt med godt udstyr. En god bærbar er her uundværlig.

Bærbare computere skabt til erhverv

Sidder du i en virksomhed og mangler en ny arbejdscomputer? Her hos Føniks har vi et meget bredt sortiment af bærbarer til erhverv. Vi anbefaler, at du kigger på disse:

Disse er alle speciallavede specifikt til erhvervsbrug, og du kan derfor være sikker på, at de helt sikkert opfylder jeres behov. Om I så skal bruge en til at køre Officepakken, eller om det er nødvendigt med en stærk bærbar computer, der kan håndtere tunge grafiske programmer, så kan I være sikre på, at I kan finde det i vores sortiment af de ovenstående serier af bærbare PC'er. Hvis I har interesse i at købe bærbare til erhverv, så kan i overveje at blive erhvervskunde hos os. Dette giver os mulighed for at give jer specielle tilbud, samtidig med at vi bedre kan vejlede og arbejde sammen med jer. I kan læse mere om at blive erhvervskunde hos Føniks Computer her.

Køb din næste bærbar hos Føniks Computer

Vi har som altid et stort sortiment af gode kvalitets bærbare fra alle de populære mærker, hvor vi hele tiden udvider vores sortiment, så du altid kan finde det nyeste og bedste. Tjek vores store udvalg ud her på siden, for at finde din næste billige bærbar computer. Har du nogle spørgsmål til vores bærbare, deres hardware eller noget tredje så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på mail, telefon eller gennem vores chat. Du er også velkommen til en vejledende snak om vores sortiment i en af vores fysiske butikker i Aarhus og København.