Bærbar banner


Uanset om du leder efter en bærbar computer til hverdagsbrug, til kontoret, til gaming eller til studierne, så kan du finde det i vores sortiment. Hos Føniks byder vi på et utal af bærbare fra populære og anerkendte mærker, såsom Lenovo, HP, Acer, MSI ASUS, Apple og mange flere. Vi har helt sikkert en bærbar PC, der passer perfekt til dit behov, samtidig med at den er indenfor dit budget.

Resultater: 1116
Resultater: 1116


loader

Bærbar computer – ofte stillede spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål angående bærbare computere, så foreslår vi helt klart at kaste et hurtigt blik lige herunder. Vi har nemlig samlet de spørgsmål, vi oftest bliver stillet, når det kommer til bærbare, så du med lidt held kan finde svar på det, du gerne vil vide.

Svarer vi ikke på dit spørgsmål lige herunder? Så læs mere længere nede eller kontakt vores kundeservice. Uanset hvad, så er der én ting, der er helt sikker, og det er, at vi hjertens gerne vil hjælpe dig, med at finde den helt rigtige bærbar.

Hvad koster en god laptop?

Det kommer meget an på, hvad du skal bruge den til. Du kan finde en god laptop til hverdagsbrug og studiebrug for omkring 4.000 kroner. Skal du derimod bruge en bærbar til gaming eller professionel brug, så kan det godt være, at det bliver over 10.000 kroner.

Hvad skal man kigge efter når man køber bærbar computer?

Overordnet handler det om, at finde en bærbar der passer til dit behov. For de fleste er skærmstørrelsen og mængden af lagerplads nødvendige at kigge efter. Til gaming og erhvervsbrug er CPU, GPU og antal RAM ofte også vigtige at holde øje med.

Hvor lang levetid har en bærbar PC?

Gennemsnitligt er levetiden på en bærbar PC 3 til 5 år, så længe man behandler den godt. Bruger man den rigtig meget, eller alt for lidt, kan dette dog ændre sig. Nye opdateringer til operativtsystemet er heller ikke altid kompatible på ældre bærbare PC'er, og kan derfor fornøde køb af en ny.

Fordele ved en bærbar

Når du er ude efter en ny bærbar computer, så er der én bestemt fordel, der virkelig trumfer de stationære computere. Den mobilitet, en bærbar PC giver dig, er ofte guld værd, og det er trods alt også herfra navnet kommer.

Hvis du har brug for at have din PC med dig rundt omkring, så er en bærbar bare det optimale valg. Flyt dig fra lokale til lokale, bygning til bygning, tag på en togtur og få noget fra hænderne og meget mere. Mulighederne er uendelige med en bærbar.

Samtidig slipper du også for at tænke over ekstra udstyr, som en stationær skal bruge. Skærm og tastatur er indbygget i din bærbare computer, og ofte kan du endda undvære musen pga. effektiviteten fra moderne touchpads.

Populære og anerkendte mærker

Er der et bestemt mærke, du bare synes laver de bedste bærbare i verden? Uanset hvilken producent du foretrækker, så har vi helt sikkert noget, der kan interessere dig, for vi arbejder med verdens mest kendte mærker:

 • Acer
 • HP
 • Samsung
 • Lenovo
 • Dell
 • Fujitsu
 • Microsoft
 • MSI
 • Apple
 • ASUS

Du har helt sikkert hørt om flere, eller ligefrem alle, af disse producenter. De har alle været på markedet i mange år, og de byder på bærbare PC'er i ekstremt høj kvalitet. Der er altså rigeligt med alsidige valgmuligheder, uanset hvad du skal bruge en bærbar til.

Leder du dog efter en bærbar computer fra et andet mærke end de ovennævnte? Der er en stor sandsynlighed for, at du stadig kan finde det hos os. Vi fører utroligt mange bærbare, og du kan enten bruge søgefeltet, eller gøre brug af filteret til højre i toppen af siden.

Hvad skal du bruge en bærbar PC til?

Et foretrukket mærke kommer man langt med, men du bør altid overveje, hvad du skal bruge en bærbar til. Der er trods alt stor forskel på disse maskiner, og de er ikke alle gode til det samme. Helt overordnet kommer du nok til at bruge en bærbar til mindst et af følgende punkter:

 • Bærbar til hverdagen
 • Bærbar til arbejdet
 • Bærbar til studierne
 • Bærbar til gaming

Det sker dog ofte, at man skal bruge en bærbar computer til mere end én ting. Så er det bare, at finde en bærbar, der kan klare begge dele. En gaming laptop kan trods alt sagtens bruge stil studiet, men en billig bærbar til studierne kan nok ikke håndtere gaming.

Hverdagen i hjemmet

Har du brug for en bærbar computer, der er helt perfekt til hverdagens opgaver? Skal der surfes på nettet, betales regninger, sendes nogle mails og bruges tid på sociale medier, så kan du sagtens nøjes med en billig bærbar.

Vores forslag er en Lenovo IdeaPad, hvor især en Lenovo IdeaPad 3 vil være oplagt. De er skabt til helt alment arbejde i hjemmet eller på kontoret og er ekstremt populære valg, hvis man er ude efter en billig bærbar.

Hvis du ikke er vild med Lenovos produkter, så kan du med fordel se dig om efter en anden billig bærbar. Langt de fleste budgetvenlige modeller vil fungere rigtig godt, hvis du mest af alt skal bruge den til opgaverne i hjemmet.

Arbejdsregi

Hvis der er ét sted, hvor bærbare computere virkelig har gjort deres uundværlige indtog, så er det på arbejdspladsen. Det er det ultimative værktøj både til arbejde i privaten eller ude på arbejdspladsen, og det ændrer sig ikke lige foreløbigt.

Alt arbejde er dog ikke ens, og derfor kræver det også forskellige slags bærbare. Til det mest gængse kontorarbejde kan en IdeaPad helt sikkert sagtens bruges, men det er ikke nok, hvis I gør brug af avancerede regnskabsprogrammer, har gang i 3D-rendering eller lignende.

Den mest oplagte serie af bærbare at se på til erhvervslivet er Lenovo ThinkPads. Disse bærbare PC'er er skabt specifikt til erhvervslivet, og med de mange forskellige modeller er det nemt at finde en balance imellem budget og ydeevne.

Hvis I skal bruge virkelig stærke bærbare, hvor I ikke kan gå på kompromis med ydeevne og kvalitet, så kan vi også sagtens hjælpe. Her vil vi især foreslå at se på disse, da de byder på alt, hvad erhvervslivet har brug for:

Disse serier er alle enormt kraftfulde, og de kan klare selv de mest krævende programmer. Disse bærbare computere kan derfor med lethed øge produktiviteten, når der virkelig skal noget fra hånden.

Har I en virksomhed, og kunne I godt tænkte jer at investerer i bærbare fra Føniks, så foreslår vi at se på muligheden for at blive erhvervskunde. På denne måde kan vi nemt hjælpe jer med at finde de bærbare, der passer bedst til jeres behov.

Kom godt igennem studierne

Studietiden kræver ofte en billig bærbar, der pålideligt er klar til at hjælpe med at tage noter, skrive opgaver og at researche en lang række forskellige emner. Her vil en budgetvenlig IdeaPad endnu en gang gøre underværker, men der er også en anden oplagt mulighed.

Chromebooks er helt oplagte til studietiden. Disse smarte Google-baserede bærbare PC'er er både billige og effektive, og alt de kræver er adgang til internettet, for at effektiviteten og kan sættes i gang. Hvis du vil se nærmere på vores udvalg af Chromebooks, så tjek følgende mærker:

 • Acer
 • Dell
 • Samsung
 • HP
 • Lenovo

Bare fordi du skal bruge en bærbar, når du studerer, så betyder det ikke, at det skal være dyrt for dig. Alle der er ved at udvide deres horisonter, kan altid få fat i en billig bærbar lige her hos os ved Føniks Computer.

Bærbar til gaming

Gaming er en anden sag end studierne og arbejdet, men du kan sagtens finde en god bærbar computer, der både kan bruges til gaming og alt det andet. Her foreslår vi dog ikke bare en hvilken som helst bærbar. Det der skal til, er en ordentlig gamer bærbar.

Det gode ved en bærbar computer til gaming er, at den kan klare langt det meste andet ud over at game. Du er derfor mere end parat til studierne, samtidig med at den kan klare diverse arbejdsopgaver. Ofte kan de endda køre tunge og avancerede programmer i erhvervslivet!

Vi har selvfølgelig mange forskellige bærbare til gaming, og nogle af de bedste samt mest populære er Lenovo Legion. Her er især Lenovo Legion 5 det mest populære valg, imens Lenovo Legion 7 er valget hos dem, som nægter at gå på kompromis med ydeevnen.

Vil du gerne have en mere budgetvenlig løsning, da bærbare til gaming ofte er i den dyrere ende, så er Lenovo LOQ vejen frem. Disse gamer laptops er skabt til både at være kraftfulde og budgetvenlige, så hvem som helst kan game på farten.

En guide til at vælge den rette bærbarHvad er en Lenovo LOQ? En gennemgående guide.Guide til valget af den perfekte studie computer

Kig efter disse specifikationer

Til hverdagsbrug og studierne er langt de fleste billige bærbare lige sagen. Ud over hvad skærm, batterilevetid og SSD'en angår, så behøver du ved disse modeller ikke tænke videre over specifikationerne, medmindre du ved, at du har nogle bestemte krav.

Skal din nye bærbare computer håndtere krævende programmer eller bruges til gaming, så kræver det dog ofte nogle bestemte specifikationer. Derfor går vi hurtigt igennem det, man burde holde øje med:

 • Skærm
 • Batterilevetid
 • Harddisk/SSD
 • Processor
 • Grafikkort
 • RAM

Skærm

Der er flere forskellige faktorer at overveje ved skærmen på din nye bærbar. Først og fremmest skal du tænke på størrelsen. En større skærm betyder et større skærmbillede for dig, men samtidig betyder det også en større bærbar, hvilket ofte også betyder, at den bliver tungere.

Herudover er det også værd at overveje, hvilken opløsning der passer dig bedst. For det meste er full HD helt fint, men nogen gamere, folk der arbejder med grafik eller entusiaster indenfor film og tv-serier vil få en meget bedre oplevelse med quad HD eller 4k.

Batterilevetid

Selvsagt kan betyder en længere batterilevetid på din bærbare computer, at den kan køre længere tid uden at være tilsluttet strøm. På langt de fleste af vores bærbar PC'er vil der stå, hvor lang tid de kan klare sig uden strøm, når de er på en fuld opladning.

Husk dog på at det ofte vil være gennemsnitlige værdier. Lysstyrken, samt hvad du bruger din bærbar til, har en indflydelse på batterilevetiden. Det vigtigste er dog, at du sørger for at få fat i en bærbar computer, der har en passende batterilevetid til dit behov.

SSD

Din harddisk, eller mere korrekt dit drev, vil stort set altid være en SSD nu om dage. Det er her du gemmer filer og data på din bærbar, og det er derfor vigtigt for dig at overveje, om du har brug for en bestemt mængde lagringskapacitet.

Måske behøver du ikke særlig meget, og så er 256 GB eller endda mindre helt fint. Det er dog en fordel at have omkring de 500 GB, og hvis du allerede ved, at din bærbar skal have 1 TB eller mere, så skal du jo gå efter det.

CPU

Processoren, eller CPU'en, kaldes ofte for computerens hjerne. Den afgør i stor grad, hvor god din bærbar PC er til at multitaske. Jo stærkere processoren er, jo flere programmer kan du også køre på samme tid, uden at det giver nogen problemer.

Styrken på din nye bærbare computers processor afhænger i høj grad af dens CPU Clock rate, som angives i Hz (hvor højere er bedre), og dens evne til at multitaske ligger især på mængden af kerner og tråde. Uanset hvad, så er en god processor en fordel.

GPU

Det er ikke sikkert, at du overhovedet behøver et grafikkort i din bærbar. Ofte kan en bærbar computer med en moderne CPU sagtens klare de skærmbilleder, som en computer til hverdagen og studierne skal håndtere.

Til tungt grafisk arbejde og gaming, er det dog alfa og omega, at du holder øje med, om bærbaren har et kraftfuldt nok grafikkort. Det vil ofte være nyere modeller fra NVIDIA GeForce eller AMD Radeon, der er tale om, i disse kraftfulde bærbare.

RAM

RAM kan beskrives som din bærbars korttidshukommelse. RAM benyttes, når programmer midlertidigt skal lagre data. Skal flere programmer kunne køre flydende samtidigt, så er det vigtigt at have nok RAM.

For de fleste brugere vil 8-16 GB RAM være en passende mængde. Har du dog planer om at redigere videoer og billeder, eller at spille grafikintensive computerspil, så er det en god idé at overveje, hvorvidt du skal have 16 eller 32 GB RAM. De mest krævende spil og opgaver, vil nødvendiggøre 32 GB.

Refurbished – billigt og bæredygtigt

Hvis du er ude efter en virkelig billig bærbar, samtidig med at du gerne vil tage et godt valg for miljøet, så har vi det perfekte tilbud til dig. En refurbished bærbar er en brugt laptop, der er blevet repareret og har fået udskiftet dele, så den stadig fungerer fortrinligt.

Med en refurbished bærbar fra upcycle it kan du spare enormt mange penge, samtidig med at du tager et bæredygtigt valg. En ny bærbar bliver aldrig et grønt valg for planeten, men ved at genbruge igennem refurbished produkter kan man tage det grønnest mulige valg.

Find din næste bærbar computer hos os

Hos Føniks har vi altid et bredt udvalg af bærbare i høj kvalitet fra alle de populære mærker. Vi holder konstant vores sortiment opdateret, og vi har et godt tilbud på en billig bærbar, samt muligheden for at du kan købe en avanceret maskine.

Har du spørgsmål, når det kommer til vores udvalg af bærbare computere? Eller er der en bestemt bærbar PC, du gerne vil vide mere om? Så kan du med fordel tage fat i vores kundeservice per telefon, mail eller i chatten. Vi svarer og hjælper dig gerne.