REFURBISHED BÆRBAR


Her på siden finder du Føniks Computers store udvalg af brugte bærbar pc’er til en fordelagtig pris. Er du på jagt efter en billig bærbar computer, så er en refurbished bærbar fra vores upcycle it sortiment et oplagt valg for dig. Her er der nemlig tale om en brugt bærbar der har fået nyt liv gennem en opgradering af hardware eller en istandsættelse af computeren. Det betyder at levetiden for den bærbare computer bliver forlænget, så den giver værdi til både dig og miljøet. Samtidig med at du kan få dig en bæredygtig bærbar, der stadig er fuldt funktionsdygtig, har upcylingen af den også den heldige sideeffekt at det gør prisen utrolig skarp - du får altså en brugt bærbar, der er upcyclet til at fungere som ny, til en endnu billigere pris som ovenikøbet ikke belaster miljøet. Det er altså en win-win situation! Så kig endelig på vores store udvalg igennem forneden, hvor du også kan se de enkelte bærbares specifikationer for at finde den der passer bedst til dine behov.

Resultater: 95
Resultater: 95

loader

Altid stort udvalg af upcycle it bærbare hos Føniks Computer

Føniks Computer er selvfølgelig med på den bæredygtige bølge og vi fører derfor også et stort udvalg af refurbished bærbar pc’er i forskellige grades og prisklasser. Vores sortiment af mærker udskiftes løbende efter hvad der sælges og købes ind af brugte bærbare som der så upcycles så de får et helt nyt liv - og dermed kan give værdi til dig og miljøet. 

Om du skal bruge en billig bærbar til arbejde, studie eller fritid, så vil du helt klart kunne finde det i vores store udvalg af upcycle it bærbar pc’er. 

Med vores refurbished bærbar pc’er får du en billig bærbar til studiet

Her hos Føniks Computer er vores refurbished bærbare computere yderst populære, da de giver maksimal performance for minimale omkostninger. Derfor er en brugt bærbar også et sikkert valg for studerende, da det giver dem mulighed for at få en computer der kan trække krævende programmer, uden at vælte budgettet. 

En refurbished bærbar computer giver dig mest computerkraft for så få penge som muligt, og hos os finder du typisk modeller i både den helt billige og i den mere højtydende ende af skalaen. Så om du leder efter en brugt MacBook fra Apple eller en brugt Lenovo bærbar, så  er der noget at vælge imellem. 

Derudover er en genbrugt computer det miljømæssigt forsvarlige valg, da du undgår at bidrage til produktionen af et nyt produkt. Vægter du bæredygtighed og miljøvenlighed højt, er dette derfor løsningen for dig. 

Det har simpelthen aldrig været lettere at købe en kvalitets studiecomputer til billige penge samtidig med at du støtter op om upcycling og bæredygtighed.

Kvaliteten er altid i top med vores Refurbished bærbar pc’er

Til trods for de lave priser, der kendetegner vores refurbished bærbare, behøver du ikke at nøjes når det kommer til kvalitet, hvis du vælger en vores brugte bærbare.

Ofte er der ikke tale om andet end genanvendte dele eller opgraderede komponenter, hvilket ikke påvirker computerens performance negativt. Andre gange kan der være tale om små brugstegn og om-emballering, der får en computer til at ende i vores refurbished bærbar kategori. 

Når det kommer til det kosmetiske, som slitage, så vil det også altid fremgå af vores rangering af grades, i hvilket omfang det gør sig gældende for den følgende bærbar du kigger på. Du kan derfor altid føle dig sikker i dit valg, da kvaliteten af produktet er tydeligt markeret.

Du vil desuden ofte kunne finde modeller fra kendte kvalitetsmærker, som Lenovo, HP og mange andre, der er kendte for høj kvalitetskontrol og pålidelige designløsninger. Hvor vi selvfølgelig også altid sørger for at den brugte bærbare har fuld funktionsdygtighed. 

Har du et særligt mærke, en specifik prisklasse eller noget bestemt hardware i tankerne, kan du med fordel bruge vores filterfunktion til højre på siden. Du er naturligvis også altid meget velkommen til at kontakte vores erfarne serviceteam, skulle du have spørgsmål i forbindelse med vores refurbished bærbar-computere eller eventuelt klikke dig igennem nedenstående for at kigge på mere specifikke udvalg af bærbar.

Se vores udvalg af refurbished tablet pc'er herSe vores udvalg af refurbished ultrabooks her

Hvilken grade bør du vælge når du køber en upcycle it bærbar computer? 

Upcycle it produkterne kører alle efter det samme rangerings system, hvor der er en Grade A, B, og C. Disse rangeringer er givet efter produktets æstetiske og kosmetiske kvaliteter. Det betyder at produkterne, som er nye eller virker nye, enten viser ingen eller meget små mængder af overfladiske skader.

Grade A for dig der vil have et alternativ til en ny bærbar 

Med en brugt bærbar i Grade A får du en bærbar der er fuldt funktionsdygtig og ligner en næsten helt ny bærbar. Den vil kun have få brugstegn, og vil derfor visuelt fremstå rigtig fint. 

En brugt bærbar i Grade A er perfekt til dig som gerne vil spare penge og købe en billig bærbar, men som stadig gerne vil have et produkt, der ser rimelig fint ud. 

Grade B for dig der vil have værdi for pengene 

Med en brugt bærbar i Grade B får du en bærbar der, som i Grade A, også er fuldt funktionsdygtig, men hvor fokusset er lagt på værdien og derfor vil der de have nogle kosmetiske mangler. Der vil derfor være brugstegn, hvor man vil kunne se den er brugt. Dette er dog en tilstand, langt de fleste vil være fuldt tilfredse med - især fordi du får mere, men for mindre. 

En brugt bærbar i Grade B vil altså passe helt fint med dig, der ikke tænker over mindre brugstegn, og som foretrækker et mere bæredygtigt og miljøvenligt valg, når det kommer til køb af teknologi. Udover at en refurbished bærbar i Grade B er yderst miljøvenlig, så er den også virkelig billig.

Grade C for dig der bruger din bærbare i et miljø der kan være fysisk hårdt 

Med en brugt bærbar i Grade C, får du en bærbar computer, der er fuldt funktionsdygtig som en Grade A og Grade B bærbar, men den vil have betydelig tegn af brug. Den vil derfor være yderst god at bruge i et hårdt fysisk miljø, hvor den brugte bærbare ofte vil blive udsat for slid alligevel. Du sparer dog også virkelig mange penge med en bærbar i Grade C. 

En brugt bærbar i Grade C er derfor god til dig, der arbejder i et miljø, hvor der vil være stor risiko for slid, eller til dig der skal have en ny bærbar til dit barn, hvor der vil være risiko for at barnet let vil ridse den bærbare eller tabe væske på den, idet prisen er rimelig lav. Du får altså en funktionsdygtig bærbar med tydelig brugstegn, men hvor prisen er så lav, at det kan betale sig, hvis du arbejder i et miljø, hvor der er risiko for yderligere slid. 

Uanset hvilken rangering din upcycle it bærbar computer har, så er de alle fuldt funktionsdygtige og med helt samme garanti. Du kan dog forvente, at der kan forekomme uoriginale dele i form af blandt andet tilbehør, oplader og andet, når det kommer til en refurbished bærbar computer. Dette har dog ikke nogen større betydning for kvaliteten af produktet. Alle upcycle it produkter er også fuldt testet af kompetente fagkyndige, hvilket betyder, at du altid kan regne med et produkt, der virker efter hensigten. 

Hvad kan der så forventes af batteriet på en refurbished bærbar? 

Udover den æstetiske og kosmetiske kvalitet af din brugte bærbar, så kan det dog også forventes at batterikapaciteten kan være afhængig af rangeringen. Da batterikapaciteten måles i kWh kan det være svært at omsætte det til timer, da det afhænger af, hvordan maskinen bruges. Men man kan dog sige at på en Grade A kan der forventes omkring 70% af den oprindelige kapacitet, på en Grade B omkring 50% og på en Grade C omkring 30%.

Med en brugt bærbar fra upcycle it får du også altid fuld garanti hos os

Den risiko du normalt vil opleve ved at købe brugt, at den bærbare måske ikke fungerer alligevel eller skærmen går død efter en uge, vil slet ikke forekomme hos os. Upcycle it bærbar pc’erne er testet, så vi er sikre på de er helt funktionsdygtige, og ellers har vi også 2 års garanti.

Det betyder at du er garanteret hvis der er en ukendt skade på produktet, hvor du bare skal tage fat i os og så finder vi en løsning. Der er altså en større sikkerhed ved at købe brugte bærbare hos Føniks Computer end gennem diverse genbrugser og marketplaces.

Køb en brugt bærbar pc og ta’ det bæredygtige valg sammen med Føniks Computer

Vi har altid et stort udvalg af forskellige brugte bærbare, ofte i mange forskellige mærker, hvor du altid kan være sikker på at finde en bærbar pc der passer til dine behov. Vores sortiment skifter ofte, alt efter de produkter der købes ind og upcycles, så det kan variere hvilke mærker vi har. Du kan dog ofte finde både brugte Dell bærbare og brugte HP bærbare, inklusiv andre populære mærker, så kig endelig vores store udvalg igennem for at finde den rette til dine behov.

Hvis du har nogle spørgsmål til produkterne, kvaliteten af upcyclingen eller noget tredje er du mere end velkommen til at kontakte vores kundesupport gennem chatten på vores hjemmeside, over mail eller telefon. Vi sidder parat til at rådgive dig til det køb der er bedst for dit behov og budget.