Lenovo Legion gamer bærbar

Leder du efter en ny gamer bærbar pc i et lækkert design og kvalitets hardware? Så er du kommet til det rette sted, da Lenovo Legion-serien af gamer bærbare og pc’er, er lavet af godt hardware i et stilren gaming inspireret design. Med Lenovo Legion serien er der skruet helt op for hastigheden, og ikke det er ikke kun på den grafiske side. Med lynhurtige loadtider, et væld af tilslutningsmuligheder og et utal af smarte features og funktioner, er Lenovo Legion Gamer-serien for dig der ikke vil gå på kompromis med din spiloplevelse. Hos Føniks Computer forhandler vi både gamer bærbare og gamer pc’er fra Lenovo, hvor vi har flere forskellige modeller fra den populære Legion-serie. Så kig endelig vores udvalg igennem for at finde den model der passer til dit behov.

Resultater: 13
Resultater: 13


loader

Lenovo Legion gamer bærbar – til den kræsne gamer

Hvis der er en producent, der har formået at skabe nogle virkelig kraftfulde gamer bærbare til overskuelige priser, så må det siges at være Lenovo. Med deres Legion serie kan du spille alle de nyeste spil titler, i den flotteste og mest detaljerede grafik, takket være den imponerende hardware i computerens indre. Med en gamer pc fra Legion, kan du forvente et elegant men enkelt ydre design og en kæmpe råstyrke i det indre. Det er virkelig gamer pc’er der vil noget. 

Med Lenovo Legion 5-serien og Legion 7-serien får du blandt andet nogle gamere bærbare med høj ydeevne, høj skærmopløsning, den nyeste generation af Intel Core eller AMD processorer og op til 32 GB DDR5 RAM. Med det indbyggede Legion TrueStrike-tastatur kan du nemt og hurtigt reagere på fjenderne i et spil. Og alt efter model, så får du også en gamer computer fuldt udstyret med Coldfront 3.0 afkøling så din bærbars CPU og GPU altid har en optimal temperatur, uanset hvilket computerspil du spiller eller hvor længe du spiller det. 

For optimeret plads på Legion gaming computerne, så er de også udstyret med SSD harddiske i størrelser some 512GB og 1TB, der sørger for at der er rigelig med plads til alle dine favorit AAA-spil så du hurtigt og nemt kan spille dem når det passer dig. Lenovo har sørget for omsluttende lyd med Harman Kardon og Dolby Atmos-højttalersystemer, så du virkelig kan leve dig ind i dine spil og den verden de befinder sig i. 

Det betyder altså at med en Lenovo Legion gamer bærbar, at du får hardware komponenter der fuldt ud optimerer din gaming til rimelig overkommelige priser og som understøttes af de nyeste NVIDIA og Ryzen grafikkort, så du får gaming der er alle pengene værd. Med Legion-serien får du en dejlig lav responstid, hvor du hurtigere kan reagere på fjenderne i spillet, og en høj skærmopløsning der ikke kun giver dig muligheden for at nyde spillets fantastiske grafik, men også giver dig muligheden for at spotte små men afgørende detaljer i dine computerspil. 

Få den ultimative gaming oplevelse med en Lenovo Legion Gamer computer

Føniks Computer fører et større udvalg af Lenovo Legion gaming bærbare og i vores udvalg kan du finde modeller i flere skærmstørrelser blandt andet fra 15,6 tommer til 17,3 tommer. Der er altså lidt at vælge imellem, hvis du er typen der enten gerne vil have en så stor skærm som muligt eller en mere kompakt skærm. Nogle af modellerne i Legion-serien er endda udstyret med fantastisk flotte IPS 4K skærme, så du kan få en skærmopløsning i absolut verdensklasse på din gamer bærbar. 

Når du får en kombination af stærk hardware og en stor skærm, har du alle muligheder for at give den gas, når du gamer. Du kan med det rigtige setup styrke dine forudsætninger for at vinde. Et stort skærmbillede og en lav responstid, som du får gennem hardwaren, giver dig mulighed for at være virkelig hurtig på aftrækkeren, for eksempel i Counter Strike eller Fortnite. I MOBAs kan du også bruge den store skærm, når du holder øje med dine modstandere i de andre lanes. Samler du alle de mange små fordele sammen, kan det være dem, der afgør, om du løber af med sejren til sidst i spillet. 

Kom på forkant med en Legion gamer bærbar fra Lenovo

Der sker hele tiden udviklingerne inden for spilverdenen og Lenovo er med på sidelinjen, hvor de udvikler og designer hardware der kan konkurrere med alle de andre. Så du kan være sikker på at du også kan være med når du spiller computerspil eller streamer med en Legion gamer bærbar. Lenovo optimerer nemlig konstant deres hardware og software og dette kan ses og føles på deres Legion-serie. 

Et af de områder hvor Lenovos Legion gamer computere er med helt i fronten i forhold til at følge den teknologiske udvikling er med deres afkølingssysterm i gamer computerne. Med den innovative afkølingsteknologi leder den effektivt varmen fra laptoppen. Det mindsker blandt andet støjen fra den kraftfulde hardware, som ellers kan blive generende, når maskinen arbejder på fuld kraft. Blandt de mange smarte løsninger i kølingen er der for eksempel sensorer på processorerne, grafikkortet og SSD-kortet, der er i stand til at forudsige systemets termiske kurve. 

Det innovative kølingssystem gør brugen af Lenovo Legion gaming bærbare mere behagelig og risikoen for at crashe bliver mindre, når systemet ikke overophedes så nemt. Effektiv afkøling kan desuden forlænge din computers forventede levetid. Lenovo tænker nemlig langsigtet og smart med deres hardware. 

Stilfuldt og skarpt design til enhver smag

Det er naturligvis ikke bare hardwaren der er lagt vægt på med Lenovo Legion gamer bærbare – også computerens ydre emmer af top-of-the-line kvalitet. Lenovo er kendt for deres minimalistiske og stilrene laptops og det er selvfølgelig også tilfældet med deres Legion-serie.

Hvis du elsker farver i dit gaming setup, kan du få tastaturer med smart RGB baggrundsbelysning, som du kan indstille til at passe med lyset i musen. Så kan du få toptunet lyseffekter der er gennemgående i hele dit setup. Ud over at det ser fedt ud, kan du nemt se tasterne på din Legion gamer bærbare fra Lenovo i mørket, hvis din gaming session strækker sig til langt ud på natten. 

Derudover har Legion-serien snavsafvisende kabinet, så du kan have din Lenovo Legion gaming bærbare med dig overalt uden at bekymre dig om at skulle gøre den ren hele tiden. Kombineret med en bemærkelsesværdig lav vægt for en gamer bærbar er det nemt at have den med, hvis du skal til gaming hos vennerne eller du holder af at game, når du er på farten. Lyder det som noget for dig, så gør dig selv en tjeneste og vælg en af vores mange populære modeller her på siden.

Legion Community - et fællesskab for gamere 

Når du køber dig en Legion gaming computer har du også muligheden for at blive en del af det store internationale fællesskab ‘Legion Community’. Det er et forum skabt af Lenovo for gamere verden over, hvor du kan mødes og chatte 24/7 med andre gamere på Lenovos forum side. 

Det at være en del af fællesskabet i ‘Legion Community’ betyder også at du som gamer kan deltage i gaming relaterede samtaler med andre ligesindede gamere, hvor du også kan deltage i spilaftener og i konkurrencer med andre community medlemmer. 

Køb din næste gamer computer hos Føniks Computer

Føniks Computer fører et bredt udvalg af Legion gamer computere fra Lenovo i forskellige priskategorier og hardware specifikationer, men altid i den samme høje kvalitet hvor der ikke er gået på kompromis med gaming oplevelsen.

Vi holder altid øje med de nyeste udgivelser, så du kan være sikker på at finde de bedste og nyeste Legion gamer computere her hos Føniks Computer. Du vil derfor kunne finde flere modeller i Legion-serien med forskellige hardware specifikationer og i forskellige priskategorier. Så kig endeligt vores udvalg igennem for at finde den gamer pc der passer til dit behov og budget. 

Har du spørgsmål til dit køb? 

Hvis du har spørgsmål til hardware specifikationer, hvilke computerspil den gamer pc du har kigget på kan trække eller noget helt tredje, skal du være mere end velkommen til at kontakte vores kundesupport der sidder parat til at rådgive dig. 

Du kan kontakte os gennem mail, telefon eller over chatten her på siden hvor du vil få den rette vejledning, så du er sikker på at købe den gamer computer der passer til dig. 

FAQ om Lenovo Legion

Hvad er Lenovo Legion?

Lenovo Legion er Lenovos svar på højt specialiseret gamer bærbare og gamer udstyr.

Er Lenovo en god computer?

Lenovo er en virkelig god computer, både til gaming, studie, erhverv og privat. 

Hvilket udstyr kan man få fra Lenovo Legion?

Lenovo Legion producerer virkelig fantastisk gamer udstyr. Du kan få gamer mus, gamer headset, gamer tastatur og gamer skærme fra Lenovo Legion. 

Hvilken gamer bærbar fra Lenovo Legion er bedst?

Alle Lenovo Legions bærbar er gode, men der er naturligvis stadig forskel på kvaliteten, om du køber en Lenovo Legion 5 serie eller Lenovo Legion 7 serie. Der er forskel i hastighed, GB Ram, processor osv. 

Hvorfor skal jeg vælge en Lenovo Legion bærbar vs en stationær gamer pc?

Du skal naturligvis vælge en Lenovo Legion bærbar, hvis du ofte tager din gamer pc med rundt. En bærbar gamer pc er naturligvis meget nemmere at fragte rundt, da den vejer mindre, du har skærm og computer i én og du har ikke behov for meget plads, når du skal tage den med. Men selvom det er en bærbar, så er det stadig en kraftig og hurtig computer. 

Hvad koster en Legion bærbar fra Lenovo?

Hos Føniks Computer kan du få en gamer bærbar fra 7000 kr og opefter.