Føniks Computer gamer PC banner. Stærke gamer PC'er, fås med og uden styresystem, tre års garanti. Står den på gaming her og nu? Bare rolig, vi har et væld af stærke gamer PC'er på lager.


Ønsker du dig en gamer PC i topklasse? Et reelt monstrum der problemfrit kan køre hvert et spil og takle hver en modstander? Så er en Føniks færdigsamlet gamer PC lige det, du går og leder efter. Vores teknikere har været i gang med ild og værktøj ovre på værkstedet, og resultaterne de har hevet ud af smedjen er nogle drønstærke gamer PC'er. Der skal selvfølgelig være noget til hvem som helst, så om du vil have en avanceret gamer PC i topklasse, der køre de nyeste computerspil i højeste grafik, eller en budgetvenlig gamer PC der kører de populære onlinespil fuldstændig gnidningsfrit, så kan du finde det her på siden. Vores teknikere er selv nogle nørder af karat, og de har derfor en rigtig god følelse for, hvad det er, der skal til, når man er ude og se sig om efter en gamer PC. De gennemtester hver og en af dem grundigt, så du kan være helt sikker på, at du får et velfungerende produkt til en skarp pris. Køb en Føniks gamer PC i dag, så sender vi den fragtfrit til dig.

Resultater: 36
Resultater: 36


loader

Ofte stillede spørgsmål om gamer PC'er

Der er mange spørgsmål, som folk ofte stiller om gamer PC'er. Nogle af dem er nemme at svare på, andre er ikke sådan lige til og det sker også, at der er spørgsmål, som kommer meget an på, hvem der spørger. Alligevel vil vi lige se, om vi ikke kan komme rundt om nogle af de mest gængse sørgsmål, som du måtte have om gamer PC'er.

Hvor meget koster en god gamer PC?

Du kan få en rigtig god gamer PC for omkring 5.000 kroner, men hvis du får fat i en til 8.000 eller mere, så er du ved at være sikker på, at det er en rigtig god computer.

Hvordan vælger man en gamer PC?

Du bør finde ud af, hvilke computerspil, du gerne vil spille, og hvilke krav de har. Herefter kan du finde en gamer PC, der passer til de her spil.

Hvor er det bedst at købe gamer PC?

Du kan købe computere til gaming ved mange elektronikforhandlere, men her hos Føniks Computer har vi et utrolig stærkt udvalg af rigtig gode maskiner!

Få en færdigsamlet gamer PC i topklasse

Hvis du har brug for en færdigsamlet gamer PC i topklasse, så er du kommet til den helt rigtige side. Hos Føniks Computer er gamer PC’er en del af vores hjerteblod. Nørderne ovre på værkstedet har masser af erfaring med at lave og bruge dem, og de ved lige præcis, hvad det er, en gamer har brug for. For de ved jo godt selv, hvad det er, at de vil have, når de selv skal have en ny gamer PC med hjem. De er derfor i den grad eksperter i at samle PC’er selv, og her på siden har du et sandt slaraffenland for enhver gaming entusiast, der er på jagt efter en ny maskine. Så grib chancen og find det nye apparat til din fritid.

Med hammer og ambolt, med skruetrækker og snilde

Når vi sætter smedjen i gang hos Føniks og samler en ny gamer PC, så er det mere med skruetrækker og snilde end med hammer og amboldt. Alligevel afgiver vores værksted den samme følelse, som når en legendarisk smed går i gang med at lave et nyt sværd. For en gamer PC er et våben – et våben til at overvinde dine fjender – og den skal samles helt rigtigt, så du kan udnytte dens fulde kraft, så snart du sætter dig foran den. Målet hos Føniks Computer vil altid være, at udstyre dig med den bedst mulige gaming PC til dine behov, og derfor har vi et kæmpe udvalg af lækre maskiner, der er klar til i samarbejde med dig at udføre lige det, du altid har gået og drømt om i gamingregi.

En klar fordel ved at købe en Føniks gamer PC er, at vores eksperter sammensætter dem af nøje udvalgt hardware. Vi går meget op i, at der ikke skal være unødvendigt fyldstof i din computer, medmindre du faktisk gerne vil have fedt RGB-lys – for hvorfor skulle du betale for unødvendigt fyld, hvis du ikke skal bruge det? Det gider vi ikke selv, og det gider du heller ikke. Derfor er vores gamer PC’er toptunede med nøje udvalgt grafikkort, processor, RAM, SSD, PSU og alle de andre skønne dele, du går og drømmer om at have i din computer. Hos Føniks Computer nægter vi at gå på kompromis med computerens ydeevne, og samtidig glæder det os altid at få delene sat snildt sammen i et flot kabinet. Det handler altid om kvalitet, fordi intet andet er godt nok, når der skal gaming på menuen.

Hvilken gamer PC er den helt rigtige for mig?

Hos Føniks Computer er vi godt klar over, at en gamer ikke bare er en gamer. Der er stor forskel på, hvilke spil folk spiller, og der er lige så stor forskel på, hvor høj grafik man ønsker at spille dem i. Derfor har vi sørget for, at vi har gamer PC’er til alle og enhver. Hos os kan du købe et avanceret monster, hvor hvert et computerspil kører forunderligt på den højeste grafik. På samme vis kan du også købe et budgetvalg til små computerspil, eller en toptunet PC til mindre krævende spil som CS:GO og LoL, der mest af alt kræver høj nok optimering til, at du kan køre dem upåklageligt og uden problemer. Nogen gange er det trods alt ikke grafikken, der er vigtig. Nogen gange handler det om, at ydevnen er optimeret, så du uden problemer kan overvinde hver en modstander, der er fjoldet nok til at stille sig i vejen for dig og din gamer PC. Så hvilken gamer PC er den helt rigtige for dig?

Det nemme svar er selvfølgelig, at du skal vælge en gamer PC, der passer til dine behov og som ligger indenfor dit budget. Det er bare også nemmere sagt end gjort, for som sagt ved vi jo godt, at behov og budget er meget forskelligt fra gamer til gamer, og der kan være mange faktorer, der påvirker dit valg. Budget har du oplagt selv bedst styr på, men så snart du ved, hvad det er, så kan vi hos Føniks Computer uden problemer være behjælpelige med dit valg af gamer PC. For hvis der er noget, vi virkelig har styr på, så er det, hvad en gamer PC skal indeholde, alt efter hvad det er, du gerne vil bruge den til. Det er måske ikke raketvidenskab, men det er stadig vigtigt og avanceret, og derfor står vi altid klar til at hjælpe.

Til at starte med skal du spørge dig selv om, hvad det er, du skal bruge en gamer PC til. Der er trods alt mange forskellige slags gamere, og de skal hver især bruge forskellige slags gamer PC'er. Overordnet set, så vil du nok gerne spille en eller flere af følgende slags computerspil:

  • AAA-titler og singleplayer
  • Populære spil og co-op games
  • E-sportstitler

De ultimative oplevelser

Hvis du skal køre de nyeste AAA-spil i højest mulig grafik, så kan du nok ikke slippe med det budgetvenlige valg. Her kræver det en basse, der kan køre ikke så lidt, og dem har vi et godt udvalg af her ved Føniks Computer. Det er ofte det nyeste hardware på markedet, vi bruger til disse, så du kan være helt sikker på, at du får maksimal ydeevne, og at intet computerspil kan vippe disse computere af pinden. Her handler det om saft og kraft, og det kan vi i den grad tilbyde.

Når eventyret kalder

Handler det derimod om at gå på eventyr med dine venner, og at spille forskellige sjove spil sammen, så er det sjælent, at du har brug for den stærkeste gamer PC på markedet. Til en hyggelig omgang Among Us eller at rende rundt sammen i World of Warcraft, så kommer man rigtig langt med en fin budget computer, der til billige penge kan give dig uendelige timers underholdning. Varietet kan få dig langt, bare husk at overveje, om du skal have en helt billig model af gamer PC, eller om den skal kunne lidt mere til nogle specfikke computerspil.

E-sport på højeste niveau

Handler det i stedet om e-sportens verden og om at overkomme al oppositionen foran dig, så kan du ofte nøjes med en billigere gamer PC, da disse titler sjældent kræver det bedste af det bedste hardware – selvom det jo er en selvfølge, at computeren skal være præcis så god, at spillet kører fuldstændig upåklageligt. Det handler mere om optimering end om at proppe så meget styrke som muligt ind i kabinettet. E-sport er selvfølgelig styrken af dit gameplay, men det er også finessen af dit udstyr. Og din gamer PC er en del af dit uundværlige udstyr, der skal have de helt rigtige specfikationer, for at du kan vise gamerverdenen din dominans.

Vælg en gamer PC med hardware der passer til dine computerspil

Når du har regnet ud, hvad du er for en type gamer, og hvilken slags computerspil det er, du godt kan lide at spille, så er det næste nødvendige skridt at kigge på hardwaren i vores forskellige gamer PC'er – eller eventuelt at spørge os om hjælp, hvis det er. Har du selv styr på, hvad for noget hardware der skal til, og kan du måle dig med vores eksperter, så kan du mageligt se dig om, eller måske endda overveje en omgang byg selv PC ovre i vores konfigurerbar PC sektion. Hvis det ikke lige er din stil – og det ved vi godt, det for mange ikke er – så er det jo bare at se dig videre omkring her på siden med vores færdigsamlede gamer PC’er.

Her skal hardwaren dog stadig tænkes på, så lad os lige prøve at tage en gennemgang af, hvad du især bør holde øje med. Noget hardware, som for eksempel bundkortet, behøver du nemlig ikke rigtigt overveje – der skal vi selvfølgelig nok vælge et, der er godt og kompatibelt med al den anden hardware. Der er dog anden hardware, der virkelig er med til at afgøre, hvor godt dine spil kommer til at køre, og dette vil du selvfølgelig gerne have for øje, når du kigger på en ny gaming maskine.

Hardware til din gamer PC

Hardwaren i din gamer PC er vigtig. Det er trods alt den, der afgør, hvor godt computeren kan køre diverse computerspil og programmer. Derfor er det vigtigt om ikke andet at skimme hen over, hvad der er i den færdigsamlede gamer PC, du sidder og kigger på, inden du køber den blindt og bliver skuffet. Det handler trods alt om, at du skal have fat i en computer, du ender med at blive glad for! Delene skal være passende til de computerspil, du gerne vil spille, og derfor er det nødvendigt at kigge din nye gamer PC igennem, også selvom den er færdigsamlet af vores fagfolk. Vi foreslår især at du kigger på:

  • Processor
  • Grafikkort
  • RAM
  • SSD
  • Ekstra funktioner

Der er selvfølgelig mange andre dele i din nye gamer PC, der også er vigtige. Forskellen er bare, at vores eksperter nok skal sørge for et bundkort, der er kompatibelt med alle de andre dele, og selvfølgelig installerer vi en strømforsyning, der er stærk nok til grafikkortet og CPU’en. Derfor foreslår vi, at du hovedsageligt kigger efter de dele, der direkte afgør, om computeren lever op til dine krav i bestemte computerspil. For det er ydeevnen i din gamer PC, der i virkeligheden afgør, hvor meget og hvor godt den kører de forskellige spil, og det synes vi ikke, at du bør gå ned på – ydeevnen SKAL være optimeret til lige netop dine behov.

Processoren og grafikkortet bestemmer i høj grad computerens ydeevne

Hvis gaming skærmen skal give et godt skærmbillede, når det går stærkt i dine computerspil, eller hvis du sætter grafikken så højt som muligt, eller, meget realistisk, ligefrem begge dele, så skal du bruge et stærkt grafikkort, hvis du vil have et godt resultat. Din skærm vil nemlig ikke kunne overkomme at give dig et konsistent pænt og fejlfrit skærmbillede, hvis grafikken overkomme, hvad dit grafikkort kan håndtere.

GPU'en (Graphics Processing Unit) arbejder sammen med processoren om hurtigt og effektivt at skabe knivskarpe skærmbilleder. Derfor er det oplagt at se på, hvilket grafikkort fra AMD eller NVIDIA, der er i Føniks gamer PC’en, du kigger på. Hvis din gamer PC skal være i den stærkere ende, så er det nødvendigt med grafikkort fra de nyere serier, som for eksempel NVIDIA GeForce 30-serien eller 40-serien, alt efter hvor meget. Spiller du ikke grafikintensive computerspil, så kan du dog sagtens nøjes med et grafikkort fra en ældre serie. De fungerer stadig rigtig godt, og der er mange penge at spare her, hvis du alligevel mest spiller League of Legends, Counter Strike, World of Warcraft, Among Us og lignende.

På samme måde er en god processor også en nødvendighed, hvis din gamer PC skal sparke røv. CPU’en (Central Processing Unit) er hjernen i din computer, og den hjælper med at udføre alle udregninger, som computeren skal have med at gøre. Derfor foretrækker vi processorer fra Intel og AMD, de velkendte Intel Core og AMD Ryzen CPU'er. Det er de største og mest anerkendte producenter på markedet, og derfor er især de nyere generationer af processorer fra dem lige det, der skal til, hvis din gamer PC skal køre helt optimalt. Så kan du godt regne med, at din gamer PC bliver hurtig og effektiv som aldrig før. Alligevel gælder det samme her, som ved grafikkort – hvis du ikke skal spille et CPU-tungt computerspil, så behøver du ikke den stærkeste CPU på markedet. Det er dog også hovedsageligt processoren, der gør din computer god til at multitaske, så en computer med en god processor er også et smart valg, hvis du ofte kører mange programmer samtidig, men stadig forventer en høj ydeevne.

Hukommelsen har betydning for ydeevnen

Hvis din færdigsamlede Føniks gamer PC skal gøre dig glad, så skal der være nok hukommelse til, at den kan køre de computerspil, du spiller. Der er altid behov for en god SSD (Solid State Drive) med masser af plads, samt nok RAM (Random Access Memory) til at computeren altid kan følge med, når du sidder og gamer. For RAM har en stor indflydelse på din gamer PC's ydeevne, og uden en ordentlig SSD, kan det ofte være svært at blive helt glad for din computer.

HDD harddiske bliver stadig brugt her og der, og de er ikke helt ubrugeligt. Skal du game, så er det dog nærmest en kriminel handling, hvis din gamer PC ikke har en SSD installeret i stedet. Du kan gemme computerspil, apps, programmer, billeder, videoer, osv. i den stil på begge dele, men SSD'en har den fordel, at den bare er meget hurtigere end en gammeldags HDD. Det får din computer til at starte hurtigere op, du åbner spil og programmer hurtigere og du kommer også igennem loading screens m.m. hurtigere. Det er bare den hurtige og effektive løsning til gameren, og derfor er en god SSD inkluderet i alle vores gamer PC'er. Bare tjek om der er nok plads på SSD'en, når du vælger en computer! Du skal trods alt have noget, der er rummeligt nok til alle dine filer.

Lidt på samme måde skal der også være nok RAM i din gamer PC, for ellers får du ikke en god gamingoplevelse. RAM er ikke den samme form for hukommelse som en SSD, for du gemmer ikke dine programmer herpå. Dine RAM gemmer midlertidigt data fra dine programmer og spil, så computeren har hurtig og nem adgang til denne information. Er der ikke nok RAM i forhold til de computerspil du spiller, eller i forhold til den grafik du gerne vil spille på, så kommer spillet til at køre rent ad H til. Det bliver langsomt og lagger, og i værste tilfælde kan det crashe. Det er derfor vigtigt at være klar over, hvor mange GB RAM du skal bruge, når du sidder og gamer. Vi foreslår at du som minimum har 8 GB RAM, når du gamer, og derfor har selv vores billigste gamer PC'er denne mængde. Det er dog ofte smart at få fat i en computer med 16 GB RAM, medmindre du godt ved, at du ikke skal bruge så meget, og hvis du gerne vil spille virkelig tunge computerspil i høj grafik, så kan du med fordel overveje 32 GB.

Ekstra funktioner – få lige den gamer PC du drømmer om

Hvis du skal have den mest blærede gamer PC, du kan købe for penge, så er der nogle ekstra funktioner og dele, som du helt sikkert er interesseret i. En af dem er RGB-belysning. Med RGB-belysning i din gamer PC kan du få det vildeste lysshow i gang, når du gamer, og hvis du har en gamer mus der via software understøtter det, så behøver din gamer PC ikke være det eneste, der kører med RGB-bling. På samme måde kan du også få et gamer tastatur med RGB-belysning, der endnu en gang tager dit game til et helt nyt niveau, og det kan endda lade sig gøre med nogle gamer headsets og gamer musemåtter. Ekstra cool belysning er måske ikke det samme som ydeevne, men når ydeevnen i din gamer PC er på plads, så er der i den grad ikke noget galt med at sørge for, at dit gaming setup er så fedt, at du har lyst til at sidde ved det hele dagen lang.

Stort udvalg af færdigsamlede Føniks gamer PC’er

Der er meget at overveje, når du vælger en færdigsamlet gamer PC fra Føniks Computer. Vi har alligevel prøvet at gøre det så nemt som muligt for dig, så du så smertefrit som muligt kan finde lige den gamer PC, du går og drømmer om. Vi har et stort udvalg, og de er alle sammen i høj kvalitet. Uanset hvilke genrer du er til, uanset hvilket budget du har med at gøre, så skal der nok være en Føniks gamer PC, der passer til dig. Vi har, trods alle udfordringer det ellers har givet, gjort vores ypperste for, at der er gode gamer PC'er til alle.

Skulle du alligevel have spørgsmål, eller hvis du er i tvivl om, hvilken gamer PC du skal vælge, så kan du altid tage fat i vores kundeservice. Vi sidder klar både på telefon, mail eller i chatten her på siden, og vi vil utroligt gerne hjælpe med at guide dig til det valg af gamer PC, der vil gøre dig mest glad. Så snart du har fundet ud af, hvad det er, du vil have, så skal du bare bestille det, og så sender vi det fragtfrit til dig. Det bliver ikke meget nemmere for dig at få en ny gamer PC i høj kvalitet end ved at handle hos Føniks Computer.