Føniks gamer computere banner. Hurtig levering, fri fragt. Står den på gaming her og nu? Bare rolig, vi har et bredt sortiment af stærke gamer computere til dig.

Drømmer du om en ny gamer computer? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Føniks Computer finder du et af landets største udvalg af gamer PC'er, og vi har noget, der passer til alle. Uanset om du gamer på højeste niveau, eller om du er mere til gaming for hyggens skyld, så har vi helt sikkert en gaming computer til dig. Skal du til at skabe din egen legende i en af de store MMORPG'er, eller er du den nyeste up-and-coming verdensmester i CS:GO eller LoL? Så er det da bare at se på alt det lækre udstyr, vi har på lager. Hos os kan du selv vælge, om du vil have en færdigsamlet gaming computer, eller om du gerne vil i gang med noget byg selv gaming PC ovre i vores konfigurerbare gaming PC sektion. Det er også muligt at købe et helt gaming bundle, hvis du synes, at du bare mangler hele pakken. Naturligvis har vi også gamer computere til hvert et budget og tilbyder et væld af muligheder i begge ender af prisskalaen, så alle kan være med. Lyder det som noget for dig, eller som noget for en du kender? Tag endelig et kig på vores udvalg af gamer PC'er. Det er altid tiden værd.

Resultater: 49
Resultater: 49


loader

Ofte stillede spørgsmål om gaming PC'er

Hvis der er noget, du gerne vil vide om gaming PC'er, så foreslår vi at se vores ofte stillede spørgsmål igennem. Her er der en stor chance for, at du får svar på det, du gerne vil vide.

Har du andre spørgsmål, end lige dem vi svarer på, så læs mere længere nede på siden. Ellers kan du også altid kontakte vores kundeservice, som med glæde vil rådgive og vejlede dig.

Hvor meget koster en god gaming PC?

I den lave ende af prisskalaen kan du få en god gamer gamer computer til helt ned omring 3.299 kroner. Hvis du derimod vil have hardcore gaming for alle pengene, så kan du også finde avancerede gaming PC'er, der koster op imod 32.000 kroner.

De fleste kan dog nøjes med en gaming computer til imellem 5.000 og 15.000 kroner. Hvis du betaler for en af de mest avancerede, får du til gengæld en færdigsamlet gamer PC, der virkelig kan spille de allernyeste computerspil og AAA-titler i den højest mulige grafik.

Der er selvfølgelig et hav af gaming computere imellem de to ekstremer, og her ved Føniks har vi sørget for, at der er en gamer computer til alle. Det handler blot om at vælge en, der passer til de spil og genrer, du spiller mest.

Hvad er en god begynder gamer PC?

Er du ny i gamingens verden, så bør du ikke investere i en alt for avanceret gamer computer, men i stedet kigge efter en model i en lavere prisklasse. Det er for langt de fleste den bedste måde at starte på.

Du kan nemt spille de fleste nye spil med en af stationær gamer PC fra Føniks, også selvom du vælger en gaming PC i den lavere ende af prisskalaen. De er stadig i høj kvalitet, og så kan du opgradere til en avanceret model, når du bliver en mere erfaren gamer.

Er 8 GB RAM nok til gaming?

Til nogle spil er 8 GB RAM helt fint – for eksempel Minecraft, League of Legends og lignende. Det er dog en god ide at have 16 GB RAM, da det virkelig fremtidssikrer din nye gamer PC til nye spiludgivelser. Vil du gerne game i den højeste grafik, så skal du bruge 32 GB RAM.

Hvad skal man kigge efter når man køber gaming PC?

Det vigtigste at kigge efter, hvis man vil købe en god gaming PC, er om grafikkort, processor og RAM er passende til de computerspil, du gerne vil spille. Så snart det er på plads, så har du styr på det klart vigtigste ved din nye gamer PC.

Hvor er det bedst at købe gaming PC?

Du kan købe en god gaming PC ved langt de fleste IT og elektronikforhandlere i Danmark. Hos Føniks har vi et bredt udvalg af gaming computere, der passer perfekt til dit behov. Du kan derfor altid finde dent helt rigtige gamer PC her hos os.

byg selv pcgamer pc

Køb en gaming PC hos Føniks Computer

Hvis du mangler en ny gamer computer, så er Føniks dit bedste bud på at finde en god en af slagsen til en utroligt fordelagtig pris. Vi har alt, du har behov for, for at få en fuldendt gaming oplevelse. Du kan derfor roligt investerer i en stationær gaming PC hos os.

Om du spiller actionfyldte singleplayer spil, kæmpe MMORPG’er, simple småspil for dig selv, shooters, MOBA’er eller noget helt andet, så kan du være sikker på, at vi har en gamer PC, der er skræddersyet til dit behov.

Vi har nemlig en enormt udvalg af gaming PC'er, så vi altid kan tilbyde dig det helt rigtige produkt. Det er hjerteblodet her hos Føniks, så selvom vi også byder på meget andet, så er det vores hjemmelavede maskiner, vi virkelig er stolte af.

Alt indenfor gaming PC'er

Hos Føniks Computer har vi alt indenfor gaming PC'er. For vi brænder for alt omkring maskineri – uanset om det så skal være den nyeste laptop eller den fedeste stationære computer.

Alligevel har vores egne gamer computere et helt specielt sted i vores hjerte. De er skruet sammen med passion og har fået liv af vores kærlighed til nørderi. Vi er trods alt selv nørder, og stolte af det.

Derfor er gaming computere smedet sammen af vores professionelle eksperter det optimale valg, uanset hvad du er ude efter. Ligegyldigt hvad du gamer, ligegyldigt dit budget, ligegyldigt dit behov – hos os skal du nok finde den perfekte gaming computer.

E-sport – nå det højeste niveau

Hvis e-sport er dit hjerteblod, så ved du udmærket godt, at de professionelle e-sportsatleter aldrig går ned på kvaliteten af deres gaming udstyr. Gamer computer, gamer mus, gamer tastatur og alt andet skal være i den højeste kvalitet, for det er umuligt at gå på kompromis, hvis man vil være den bedste.

Hvis du drømmer om at komme op på de professionelles niveau, så kan du heller ikke gå på kompromis med din hardware. Det betyder en lynhurtig gamer PC, og her ved Føniks har vi mange modeller, der til en billig pris er toptunede til at lade dig overkomme enhver modstandere.

Eventyret slutter aldrig i den virtuelle verden

Hvis e-sport ikke er din kop te, men du i stedet foretrækker storslåede eventyr med vennerne, eller for dig selv, så er en stærk gamer computer i den grad en nødvendighed. For hvis computerspillet ikke kører flydende, og grafikken ikke er optimeret, så får man ikke den bedste gaming oplevelse.

De fleste populære co-op spil er federe med en god gaming PC, men ofte kan du sagtens tage et budgetvenligt valg. World of Warcraft, Sea of Thieves, It Takes Two og lignende kræver ikke meget af gaming PC'en, især hvis det handler mest om at spille noget sammen, og ikke om den højest mulige grafik.

Men når du skal opleve Baldur's Gate, Assassin's Creed eller Cyberpunk, så er et ordentligt bæst af en gamer computer nødvendigt, hvis du skal have den bedste oplevelse. Høj grafik, flydende gameplay – alt skal være perfekt, for når timen er oprandt og sværdet skal trækkes, så må intet stå i vejen for dit heroiske øjeblik

Vi ved godt, hvad gamere gerne vil have. Du kan derfor finde ekstremt avancerede gaming PC'er hos os, samtidig med at vi også har billige stationære computere til den budgetbevidste gamer. Uanset hvad kan du finde en gaming computer hos Føniks, der opfylder dit behov.

Det betyder dog ikke, at det er ligefremt at vælge den perfekte gamer PC. Her har vi gode råd at dele ud af. Først og fremmest bør du spørge dig selv, om du helst vil have en færdigsamlet eller konfigurerbar computer.

Konfigurerbar gamer computer eller færdigsamlet gamer computer?

Hos Føniks Computer tilbyder vi både færdiglavede gamer computere og konfigurerbare, bedre kendt som byg selv PC'er. Hvad du bør vælge kommer helt an på dine behov, samt hvad du leder efter. For du kan få produkter der minder meget om hinanden begge steder, men alligevel er der en væsentlig forkel.

Konfigurerbar gamer computer

Med vores konfigurerbare gamer computere får du flere muligheder for at få en skræddersyet gaming PC, der passer lige til dig, men samtidig kræver det også en del fra din side.

Med vores byg selv PC system får du selv lov at vælge delene i din nye gamer PC. Det er derfor det oplagte valg, hvis du har virkelig godt styr på, hvad for noget hardware du skal bruge, og hvad af for noget der er kompatibelt.

Selvom du helt selv får lov at konfigurere din nye gaming PC på denne måde, så slipper du stadig for alt det beskidte arbejde. Vi skal nok både samle og teste gaming computeren for dig. Så kan du være helt sikker på, at du får en fantastisk maskine, du bliver glad for i lang tid fremefter.

Denne metode til at konfigurere sin nye gamer computer bliver mere og mere populær, og det er en moderne og effektiv måde at få et godt resultat på, når du har rimelig godt styre på hardware. Skræddersyede, perfekte gamer computere findes faktisk!

Det er den perfekte løsning til dig, der virkelig har godt styr på hardware, samtidig med at du ved lige præcis, hvad det er, du går og har brug for. Så længe du har det nødvendige know-how, så er det her den ultimative løsning, når det kommer til en ny gamer PC.

Færdigsamlet gamer computer

Den nemmere løsning, der kræver meget mindre af dig, er en færdigsamlet gamer computer. Her vælger du bare en gamer computer, som allerede er samlet af og står klar hos os ved Føniks Computer. Det bliver bogstavelig talt ikke nemmere.

Det gode ved dette valg er, at du ikke behøver vide hver en ting om alle delene i gamer PC'en. Så længe du har en rimelig forståelse for, hvad der gør, at en gaming PC kan køre lidt af vært, så er du good to go.

Ellers er det altid behjælpeligt at kigge på, hvilke computerspil du spiller, hvis du vil være sikker på, at du investerer i en gaming PC, der kan køre dem.

Med en hurtig søgning på Google kan man ofte finde ud af, hvad der kræves af ens gamer computer, for at den optimalt kan køre forskellige computerspil. Du kan for eksempel Google "Cyberpunk systemkrav", eller "Cyberpunk requirements", for at finde ud af, hvad din gamer PC skal indeholde.

Cyberpunk kan i søgningen udskiftes med langt de fleste spiltitler, og så finder du den information, du har brug for. Ofte kan du også trykke ind på det øverste resultat, og så kan du både se minimumskrav, foreslåede krav og hvad der skal til for at køre spillet i højest mulig grafik.

Har du nogen som helst tvivl om, hvilken gamer computer du skal vælge, så er du selvfølgelig hjerteligt velkommen til at tage fat i vores kundeservice på telefon, på mail eller her i chatten. Vi kan let guide dig og give dig gode råd, hvis blot du fortæller lidt om, hvad du skal bruge din nye gaming PC til.

Overvej hardware – tag det rigtige valg

Hvis du vælger en konfigurerbar gaming PC, så skal du i den grad have styr på din hardware. Du kan bedre slippe af sted med lidt eller ingen viden derom, hvis du hellere vil have en færdigsamlet, men selv her er det fordelagtigt, hvis du selv ved lidt om hardware.

Det er derfor altid en god idé at se indholdet af en givet gamer PC an, inden du investerer i den. Vi råder især til, at du holder øje med følgende:

  • Grafikkort
  • Processor
  • SSD
  • RAM

Der er mange andre dele i din nye gaming computer, du kan overveje. Men hvis du køber et færdigsamlet produkt fra Føniks, så har vi selvfølgelig sørget for at vælge et bundkort, der er kompatibelt med de andre dele, og en strømforsyning der kan håndtere grafikkort og processor.

Derfor er den ovenstående liste af dele dem, som vi hovedsageligt foreslår dig at kigge på, da det ofte er disse, der vil afgøre din nye gamer computers ydeevne.

Grafikkort – sørg for at grafikken er i orden

Når computersmedjen startes ved Føniks, og vi går i gang med at skabe en ny og fantastisk gaming PC, så sker det altid med grafikkort fra NVIDIA eller AMD. Det er de to ypperste spillere på grafikkortmarkedet, og NVIDIA GeForce RTX og AMD Radeon er kendt vidt og bredt for deres høje kvalitet.

Grafikkortet er for mangere en af de klart vigtigste dele i deres gaming PC. For hvis grafikkortet i gaming computeren ikke er stærkt nok, så kan du ikke skrue højt nok op for grafikken, uden at spillet bliver helt uspilleligt på grund af fænomener som stuttering eller screen tearing.

Til e-sport og mindre krævende spil kan man ofte nøjes med en gamer PC, der har en ældre serie af GPU. Det er også en god måde for dig at spare nogle penge på, fordi det betyder, at din nye gaming computer bliver en del billigere.

Har du derimod brug for en gamer computer, der virkelig sparker røv, så er det en god ide at vælge en, som har en af de nyere serier af grafikkort. Sådan sikrer du dig høj billedkvalitet på skærmen, så de nyeste spiltitler altid kommer til at tage sig helt fantastisk ud.

Husk dog at din skærm også skal være god, hvis det kraftfulde grafikkort i din gamer computer skal yde fuldt ud. Hvis du mangler en ny monitor, der matcher den lækre gamer PC, du har øjnene på, så kan du nemt finde gode gaming skærme i vores sortiment.

Processor – din gaming PC skal kunne regne den ud

For at dit grafikkort, og resten af maskineriet, kan køre ordentligt, så er det nødvendigt med en god processor i din gamer computer. For hvis CPU’en ikke er i orden, så kan den ikke sende information til GPU’en, og så kommer grafikken på din skærm ikke langt.

Samtidig er resten af din gaming PC ikke meget værd, hvis processoren ikke er stærk nok, for det er CPU’en, der er gamer computerens hjerne. Det er den, der laver alle beregningerne i din gamer computer, så hvis din processor ikke har nok kraft, så er det ikke bare GPU'en der lider, men hele din gaming PC.

Derfor skal der stærke sager til, når du overvejer din processor. Hos Føniks Computer laver vi vores gaming PC'er med enten Intel Core eller AMD Ryzen, der er de klart bedste processorer på markedet. En god processor giver dig en god gamer PC – derfor bruger vi kun de bedste.

SSD – gamer computerens langtidshukommelse

For at din gamer computer skal kunne køre, så skal den have en god mængde hukommelse – både langtidshukommelse og korttidshukommelse. Der skal trods alt både være nok plads til alle dine computerspil, og ydeevnen skal altid være toptunet.

Derfor er det nødvendigt med en rummelig SSD, der kan opbevare alle de computerspil, samt andre filer, du gerne vil gemme. For hvis du ved, du skal bruge 1 TB, så er 512 GB ikke nok, og skal du bruge 2 TB, ja, så er 1 TB heller ikke nok. Hold derfor øjnene åbne.

En SSD er dog ikke bare til opbevaring. Den sørger også for, at din gamer computer starter hurtigt op, samt at spil, programmer og andet du har gemt på den ligeledes har en hurtig opstart. Det er hukommelse, men det er også fart.

Det betyder selvfølgelig også, at du finder rigtig effektive SSD'er i alle Føniks gaming computere. For vi gider ikke rende rundt og spilde vores tid på outdated hardware.

RAM – når du sidder mit i gamet

Hvis SSD'en er langtidshukommelsen i din gamer PC, så er RAM korttidshukommelsen. RAM er rigtig vigtigt for ydeevnen i din gamer computer – for hvis der ikke er nok korttidshukommelse, så kan din gamer computer ikke overkomme tunge spil.

Derfor foreslår vi hos Føniks Computer, at du finder ud af, hvor mange RAM du har brug for, inden du investerer i en gaming PC. For eksempel kan nogen godt nøjes me 8 GB RAM, hvis deres gamer PC ikke skal køre tunge spil, og hvis de høje grafiske settings ikke er så vigtige for dig.

Medmindre du er helt sikker på, at 8 GB er nok, så foreslår vi dog at få en gaming PC med mindst 16 GB RAM. Så er du godt fremtidssikret, og der er meget få spiltitler, som du ikke ville kunne køre ordentligt.

Vil du dog gerne game i de højeste settings, eller blot være helt sikker på, at du aldrig løber tør for RAM? Så er en af vores gamer computere med 32 GB RAM lige sagen. Det bliver bogstavelig talt ikke bedre.

Vi har mange gaming PC'er, med både 8, 16 og 32 GB RAM, så du kan helt sikkert finde en, der passer til dit behov. Hos Føniks Computer skal du altid kunne finde det, der passer til dit behov.

Uanset om det omhandler RAM, CPU, GPU eller noget helt andet, så er der meget at sige om hardwaren i en gamer PC. Hvis du har brug for gode råd, vejledning eller noget som helst andet, så tøv endelig ikke med at tage fat i vores kundeservice. Vi står klar til at hjælpe dig.

Gaming bundles – få et færdigt gaming setup

Hvis du gerne vil have den komplette gaming oplevelse, men du mangler lidt mere udstyr end bare en stærk gamer computer, så kan du tage et kig på vores gaming bundles.

For selvom en stærk gamer PC kan meget, så er der også en masse andet gamer udstyr, man ikke kan klare sig uden. Et af vores gaming bundles er derfor meget mere end en gaming computer. Det er alt det, du mangler og skal bruge!

Med vores gaming bundles tilbyder vi et komplet gaming setup, hvor du udover en stærk Føniks gamer computer også som minimum får en gaming skærm, en gamer mus og et gamer tastaturer – og ofte følger både musemåtte, gamer headset, kontorstol m.m. også med.

Det er den ekstra nemme løsning, når du gerne vil hurtigt i gang med de fedeste gaming oplevelser. Få dig en komplet pakke med alt det, dit hjerte begærer – få dig ikke bare en gamer PC men et helt gaming bundle.

Har du yderligere spørgsmål til vores gamer computere?

Vores kæmpe sortiment huser uden tvivl alt det, du som gamer skal bruge. Men det kan godt være noget af en tur, hvis du skal have dig en ny gamer computer, især hvis du også skal bruge andet udstyr oveni.

Det ved vi udmærket godt, og vi vil gerne hjælpe dig med at undgå forvirring. Derfor sidder vi også klar til at svare på dine spørgsmål, hvis der er noget som helst, du er i tvivl om. Du kan derfor altid skrive til os på mail eller i chatten her på siden, og vi sidder også klar ved telefonen.

Vi giver gerne gode råd og den bedst mulige vejledning, så vi kan hjælpe dig i retning af din nye gamer PC. Så snart du har fundet det, du vil have, så kan du med fordel bestille det – herefter sender vi det fragtfrit til dig med GLS. Det bliver ikke nemmere end ved Føniks Computer.