Gamer computer

Føniks gamer computere banner. Hurtig levering, fri fragt. Står den på gaming her og nu? Bare rolig, vi har et bredt sortiment af stærke gamer computere til dig.
 

Kunne du tænke dig en ny gamer computer, er du kommet til det helt rette sted. Hos Føniks Computer finder du et af landets største udvalg af gamer computere til alle former for gaming. Uanset om du gamer på højeste niveau, eller om du er mere til gaming for hyggens skyld, når der er lidt tid til overs, så har vi helt sikkert en gamer computer til dig. Skal du til at skabe din egen legende i en af de store MMORPG'er, eller er du den nyeste up-and-coming verdensmester i CS:GO eller LoL? Så foreslår vi at se på alt det lækre udstyr, vi har på lager. Hos os kan du selv vælge, om du vil have en færdigsamlet gaming computer, eller om du gerne vil i gang med noget byg selv gaming PC ovre i vores konfigurerbare gaming PC sektion. Det er også muligt at købe et helt gaming bundle, hvis du bare synes, at du mangler absolut alt! Vi har naturligvis gamer computere til hvert et budget og tilbyder et væld af muligheder i begge ender af prisskalaen.  Lyder det som noget for dig, eller som noget for en du kender, der fortjener en virkelig god gave? Tag endelig et kig på vores udvalg af gamer computere, og find den model, der passer til dig.

Resultater: 39
Resultater: 39


loader

Køb en gaming pc hos Føniks Computer

Hvis du mangler en ny gamer computer, så er Føniks dit bedste skud for at finde en god en af slagsen til en fair pris. Vi har alt det, du har behov for, for at få en fuldendt gaming oplevelse, så køb gamer PC her. Om du spiller actionfyldte singleplayer spil, langsigtede MMORPG’er, simple småspil for dig selv, shooters, MOBA’er eller noget helt andet, så kan du være sikker på, at vi har en gamer computer, der er skræddersyet til dine behov. Og selv hvis du ikke synes, vi har helt den lille detalje på vores gaming computere, som du ønsker dig, så er der ingen grund til bekymring. I stedet for en færdigsamlet gamer computer, så kan du altid kigge på en konfigurerbar gamer computer, hvor du helt selv får lov at vælge den hardware du finder mest passende til din fremtidige gamer computer. 

Gaming computere smedet sammen af vores professionelle eksperter er det optimale valg, uanset hvad du er ude efter. Hvis esport er dit hjerteblod, så ved du udmærket godt, at de professionelle esportsatleter aldrig går ned på kvaliteten af deres udstyr. Computer, mus, tastatur og alt andet skal bare være i bedst mulig kvalitet, og det skal passe perfekt til deres behov. Hvis du drømmer om at komme på deres niveau, så kan du heller ikke gå på kompromis med kvaliteten af din hardware. En stærk gamer computer fra Føniks er et godt skridt i den rigtige retning. Så har du til at starte med en computer, der er stærk nok til at den kan rive din modstandere fra hinanden.

Hvis esport ikke er din kop te, men du i stedet foretrækker et eventyr med vennerne eller for dig selv, så er en stærk gamer computer stadig sagen. For hvis spillet ikke kører flydende, og grafikken ikke er optimeret på grund af for ringe hardware, så er det svært virkelig at leve sig ind i og nyde spillet. Kraft og styrke er nødvendigt for at køre nogle af de nyeste spiltitler, og her står vi hos Føniks Computer gladeligt til rådighed med vores sortiment af gamer computere. For når timen er oprandt og sværdet skal trækkes, så skal intet stå i vejen for dit heroiske øjeblik. Alt du skal have fundet ud af, er, hvilken gaming computer du gerne vil have dig, og til hvilket formål.

Konfigurerbar gamer computer eller færdigsamlet gamer computer?

Hos Føniks Computer tilbyder vi både færdiglavede gamer computere og konfigurerbare, bedre kendt som byg selv gamer computere. Hvad du bør vælge kommer helt an på dit temperament, og hvad du leder efter. For du kan få produkter der minder meget om hinanden begge steder, men alligevel er der en væsentlig fordel. For en færdigbygget gaming computer kræver meget mindre af dig, og er et meget nemmere valg end en konfigurerbar byg selv gamer computer, hvor du skal tage stilling til al hardwaren samt dine egne behov.

Konfigurerbar gamer computer

Med vores konfigurerbare gamer computere får du flere muligheder for at få en skræddersyet gaming PC, der passer lige til dig, men samtidig kræver det også noget mere fra din side. Her får du selv lov at vælge alle delene i din nye gamer computer, og det er derfor det oplagte valg, hvis du har virkelig godt styr på, hvad de forskellige dele kan og gør, samt hvor godt det hele kommer til at fungere sammen. Vi skal nok samle gaming PC’en for dig og teste den, så du kan være helt sikker på, at du får et fantastisk produkt, du i lang tid fremefter vil være glad for.

Dette er en meget moderne måde for gamere at sørge for at de får en perfekt gamer computer, der er tunet specifikt til ens behov - uden selv at skulle bygge den og teste den! Det er den perfekte løsning til dig, der har vildt godt styr på hardware, samtidig med at du ved lige præcis, hvad det er, du går og har brug for. Så længe du har det nødvendige know-how, så er det her den ultimative måde at få dig en ny gamer computer på.

Færdigsamlet gamer computer

Den nemmere løsning, der kræver meget mindre af dig, er en færdigsamlet gamer computer. Her vælger du bare en gamer computer, som allerede er samlet og står klar ved Føniks Computer. Hvis du godt er klar over, hvad det er du skal bruge bruge din nye gamer computer til, og hvilke spil det er den skal spille, så se dig omkring og vælg et af vores produkter med de rigtige specs til dine behov. Det gode ved dette valg er, at du ikke behøver vide hver en ting om alle delene i gamer computeren. Så længe du har en rimelig forståelse for, hvad der gør, at en gaming PC kan køre lidt af vært, så er du good to go.

Selvom en færdigsamlet gaming computer fra Føniks kræver meget mindre viden om hardware fra din side, så kan man selvfølgelig godt ende med at føle sig lidt på bar bund. Her er det behjælpeligt at kigge på, hvilke spil du spiller. Med en hurtig søgning på google kan man ofte finde ud af, hvad der kræves af ens gamer computer, for at den optimalt kan køre forskellige spil. Har du nogen som helst tvivl om, hvilken gamer computer du skal vælge, så er du under alle omstændigheder hjerteligt velkommen til at tage fat i vores kundeservice på telefon, her i chatten eller direkte i butikken. Vi kan nemt guide dig – det er bare at fortælle os, hvad du skal bruge din nye gaming PC til, samt hvad du forventer af den.

Overvej hardware – tag det rigtige valg for din gaming computer

Hvis du vælger en konfigurerbar gaming PC, så skal du i den grad have styr på din hardware. Du kan bedre slippe af sted med lidt eller ingen viden derom, hvis du hellere vil have en færdigsamlet, men selv her er det fordelagtigt, hvis du selv ved lidt om hardware, og derfor kan overveje hvilken gamer computer, du tror er bedst til dig. Om ikke andet, så foreslår vi at du kigger på:

  • Grafikkort

  • Processor

  • RAM

  • Harddiske

Der er mange andre dele i din nye computer, du kan overveje. Men hvis du køber et færdigsamlet produkt fra Føniks Computer, så har vi selvfølgelig sørget for at vælge et bundkort, der er kompatibelt med de andre dele, og en strømforsyning der kan håndtere grafikkort og CPU (Central Processing Unit). Derfor er den ovenstående liste af dele dem, som vi hovedsageligt foreslår dig at kigge på, da det ofte er disse, der vil afgøre din nye færdigsamlede gamer computers ydeevne - og som bestemmer hvilke af de nyeste computerspil du kan spille.

Grafikkort - sørg for at grafikken er i orden

Til en stærk gamer computer vil du oftest gerne have et grafikkort fra NVIDIA eller AMD. Det er de to ypperste spillere på grafikkortmarkedet, og de laver nogle ekstremt stærke kort af slagsen med NVIDIA GeForce og AMD Radeon serierne. Hvis du skal have en gamer computer, der virkelig sparker røv, så er det en god ide med nyere serier af grafikkort fra NVIDIA eller AMD. Sådan sikrer du dig nemlig god kvalitet på dit skærmbillede, så de nyeste mest hardcore spil ser fantastiske ud, når du gamer med vennerne eller for dig selv. Grafikkortet er virkelig en af de dele, hvor du gerne vil tjekke, hvad de spil du spiller, og vil spille, kræver. For hvis grafikkortet ikke er stærkt nok, så ender du med et spil der ikke bare ser grimt ud, men hvor det nærmest ikke er til at spille, fordi stuttering og screen tearing fuldstændig kommer til at ødelægge din spiloplevelse.

Det er trods alt GPU'en (Graphics Processing Unit) der sammen med din skærm og din CPU får grafikken til at køre og se godt ud, og især på nye AAA-titler, og konkurrenceprægede PvP spil hvor det går ekstremet hurtigt, bliver grafikken nødt til at være i orden. NVIDIA GeForce RTX 30-serien er for eksempel et virkelig godt valg, hvis det skal være lidt mere budgetvenligt end 40-serien. Behøver du ikke dit spil i højeste grafik, eller er det et gammelt spil, så kan helt ned i 20-serien af NVIDIA grafikkort endda klare skærene. Vi har også et stort udbud af grafikkort hos Føniks Computer, og du kan se dem her, hvis du har lyst.

Processor - din gaming pc skal kunne regne den ud

For at dit grafikkort kan køre ordentligt, så er det nødvendigt med en god processor. For hvis CPU’en ikke er i orden, så kan den ikke sende information til GPU’en, og så kommer grafikken på din skærm ikke langt. For at få et godt skærmbillede, så er det dog ikke nok bare med disse to dele. Det kræver også en god gaming skærm. Din gaming skærm skal helst passe sammen med dit videokort, hvis oplevelsen virkelig skal være ud over det sædvanlige. Med NVIDIA G-SYNC eller AMD FreeSync reducerer du yderligere problemer, der kan opstå, når du gamer. Husk desuden at vælge en skærm i en minimumsopløsning, der passer til de computerspil, du godt kan lide at spille!

Samtidig er resten af computeren ikke meget værd, hvis processoren ikke er stærk nok, for det er CPU’en, der er gamer computerens hjerne. Det er den, der laver alle beregningerne i din gamer computer, så hvis din processor ikke er stærk nok, så er det ikke bare GPU'en der lider, men hele din gaming computer. Derfor skal der stærke sager til, når du overvejer din processor. Hos Føniks Computer foreslår vi enten Intel Core processorer eller AMD Ryzen processorer. Især de nyeste generationer, 13. generation af Intel Core og også 12. generation, er virkelig gode. Det samme gør sig gældende for AMD Ryzen og disse serier af CPU'er. Hvis du er interesseret, så har vi også et bredt udvalg af processorer.

RAM og harddisk - gamer computeren skal kunne huske lidt af hvert

For at din gamer computer skal kunne køre, så skal den have en god slat hukommelse – både langtidshukommelse og korttidshukommelse. Der skal trods alt være den plads til de computerspil, du har behov for, og gerne mere til. Her er det nødvendig med en harddisk, der har godt med plads. Vi ved Føniks Computer foreslår især at have en SSD (Solid State Drive) med masser af plads, da det gevaldigt øger din computers hastighed. For alt der ligger på din SSD kommer bare til at åbne og køre hurtigere – og ingen gider vente på at deres spil starter op, eller at se på lange loading screens når de vil i gang med deres spil, eller endnu værre, når man er ved at loade ind i PvP kampe. En SSD-harddisk er i den moderne verden nærmest en nødvendighed, hvis du seriøst vil game. Skal du bruge en ny SSD til din computer? Så kan du tage et kig på vores udvalg her.

Hvis harddisken er langtidshukommelse, så er din gamer computers RAM (Random Access Memory) korttidshukommelse. Dette er også vigtigt for ydeevnen i din gamer computer – for hvis der ikke er nok korttidshukommelse, så kan din gamer computer ikke overkomme tunge spil, eller at have mange forskellige programmer kørende på én gang. Derfor foreslår vi hos Føniks Computer at du finder ud af, hvor mange RAM du har brug for. Mange kan nøjes med 8GB RAM, men du burde nok have mindst 16GB, og endnu flere gør i den grad ikke skade, og er med til at langtidssikre din gaming PC til nye spiludgivelser. Her er DDR (Double Data Rate) RAM, især i de nyere serier som DDR5 og DDR4, vildt hurtige, og de hjælper derfor med at sørge for, at din gamer computer kører så fortrinligt som overhovedet muligt.

Er du i gang med et byg selv gamer computer projekt, så skal du bare sørge for, at RAM og alle de andre dele er kompatible. Nogle af de nyere generationer af hardware fungerer kun med andre nyere generationer af andet hardware, og derfor skal du være helt sikker på, at det passer sammen, inden du køber nye dele hjem, eller inden du bruger vores konfigurerbare gamer computer sektion til at sammensætte din nye gaming PC. Hvis det er, så kan vi hos Føniks Computer selvfølgelig altid hjælpe med dette – vores kyndige medarbejdere har godt styr på alt det, man forventer at garvede nørder kan finde ud af, og de kan derfor nemt fortælle dig, hvad for noget hardware der er og ikke er kompatibelt.

Gaming bundles – få et færdigt gaming setup

Hvis du gerne vil have den komplette gaming oplevelse, men du mangler lidt mere udstyr end bare en stærk gamer computer, så kan du tage et kig på vores gaming bundles. Med et gaming bundle fra Føniks Computer får du ikke bare en gaming computer. Vi tilbyder et komplet gaming setup, hvor du udover en stærk Føniks gamer computer også som minimum får en skærm, en mus og et tastatur – og ofte følger både musemåtte, antivirus, headset, kontorstol m.m. også med. Det er den ekstra nemme løsning, der giver dig de bedste resultater, når du vil have god kvalitet for alle pengene! 

Det er desuden også den ultimative løsning, hvis du gerne vil have skiftet flere, og især de fleste, dele af dit gaming setup ud. Vi vælger selvfølgelig imellem højkvalitets gamerudstyr, som for eksempel skærme fra AOC eller mus fra FOURZE. Et gaming bundle er desuden den perfekte gave, hvis der er en speciel dag i familien, og nogen skal have noget stort til deres fremtid som gamer. Der er mange muligheder med et gaming bundle, så du kan med fordel kigge vores forskellige udvalg af bundles igennem, for at finde det gamer setup der giver bedst mening for dig. 

Giv dit gamer setup et boost med fantastisk gamer udstyr til din gamer computer

Hvis du allerede ved, hvilken gamer computer du vil investere i, så kan du med fordel også kigge vores store udvalg af gamer udstyr igennem, og finde et gamer PC sæt. Her kan du vælge mellem kvalitetsprodukter fra de helt store producenter indenfor gamingverdenen – og alt deres udstyr passer perfekt til en Føniks gamer computer. Vi byder på forskelligt gamer udstyr som blandt andet gamer mus, gamer tastaturer og gamer headset. Så har du alt det gode lige ved hånden, når du gamer med vennerne, eller når du skal sparke modstanderne så hårdt i måsen, at de aldrig kommer over mållinjen.

Du kan med fordel finde hele dit gaming setup hos os, hvor du også har muligheden for at finde både gamer borde, stole og mere – og det er alt sammen speciallavet til gamere! Det betyder, at du ved Føniks Computer får gamer udstyr, der både ser lækkert ud, er virkelig holdbart og som er af allerhøjeste kvalitet. Kig vores udvalg igennem for at fuldende hele dit setup, så din gamer computer er i dets helt rette element med det bedste udstyr!

Ofte stillede spørgsmål om gaming PC'er

Hvor meget koster en gamer PC?

Du kan finde gode gamer computere i hver sin ende af prisskalaen. I den lavere ende kan du finde en fed gamer computer helt ned til omkring 3.299 kr. Hvis du vil have hardcore gaming for alle pengene, så kan du også finde priser i den avancerede ende til omkring 32.000 kr. De fleste kan nøjes med en gamer computer til imellem 5.000 og 10.000 kroner. Betaler du får de allerdyreste, får du så også en færdigsamlet gamer computer der virkelig kan spille de aller nyeste computerspil og AAA-titler i den allerhøjeste grafik. Der er selvfølgelig et hav af gaming computere imellem de to ekstremer, og jer ved Føniks Computer har vi sørget for, at der er en gamer computer til alle. Det handler blot om at vælge en, der passer til de spil og genrer du spiller mest.

Hvilken computer er bedst til gaming?

Du kan, i princippet, vælge enhver gamer computer, da de alle har hardware der er beregnet til gaming. Det er dog ikke et enkelt spørgsmål at svare på, for hvilken computer der er bedst til gaming kommer helt an på, hvad det er for nogle spil du spiller. Den smarteste og mest korrekte tilgang ville være, at tjekke kravene på de spil du spiller, eller regner med at spille. Så kan du se, hvad de som minimum kræver, og vælge en gamer computer med passende hardware. Alt efter hvad du ønsker, er det dog også smart at tjekke, hvad det kræver at køre spillene på højeste grafik, eller eventuelt høre nogle eksperter – for eksempel os hos Føniks – om dette. Så længe din gaming computer har hardware, der er passende til dine behov, så kommer den til at køre fortrinligt for dig.

Hvad er en god begynder gamer computer?

Er du ny i gamingens verden, så bør du nok ikke investere i en alt for avanceret gamer computer endnu, men i stedet kigge efter en i en lavere prisklasse. Du kan nemt spille de fleste nyeste spil med en af Føniks Computers gamer computere i den lavere ende af prisskalaen, hvor du stadig får god kvalitet for pengene. Herfra kan du altid med årene investere i en ny og mere avanceret gamer computer, eller langsomt begynde at opgradere den med nye dele.

Hvor meget strøm bruger en gaming PC?

Hvor meget strøm en gaming PC bruger, kommer selvfølgelig helt an på, hvor meget du bruger den, og hvordan du bruger den. En gaming PC der bliver brugt omkring 4 timer dagligt, koster omtrent en halv kWh per dag. Alt efter hvor meget du betaler for strøm, så kan du selv finde ud af, hvor dyrt det bliver for dig.

Hvilken gamer PC skal jeg købe?

Hvilken gamer computer du skal købe, kommer an på hvad du skal bruge den til. Hos Føniks Computer har vi et stort udvalg af stærke gaming PC'er til et udvalg af priser, alt efter hvad det er, du har behov for.

Har du yderligere spørgsmål til vores gamer computere?

Vores kæmpe sortiment huser uden tvivl alt det, du som gamer skal bruge. Men det kan godt være noget af en tur, hvis du skal have dig en ny gamer computer, eller hvis du køber den til en anden. Det ved vi udmærket godt, og vi vil gerne hjælpe dig med at undgå forvirring. Derfor sidder vi også klar til at svare på dine spørgsmål, hvis der er noget som helst, du er i tvivl om. Du kan derfor altid skrive til os på mail eller i chatten her på siden, og vi sidder også klar ved telefonen.

Så snart du har fundet din nye gamer computer, eller måske noget andet udstyr, du har set dig varm på, så kan du med fordel bestille det – herefter sender vi det fragtfrit til dig med GLS.