Glemt adgangskode?
Opret konto

Gamer computer / Gamer pc

Kunne du tænke dig en ny gamer PC så er du kommet til det helt rette sted. Her hos Føniks Computer fører vi et omfattende udvalg af gamer computere, til både den casual og den seriøse gamer. Vi kan tilbyde gamere computere i begge ender af prisskalaen så du, uanset budget og behov, kan finde den helt rigtige PC til gaming, når du handler med os. Du kan finde gamer computere fra en række af markedets mest populære og innovative producenter og vi tilføjer jævnligt nye modeller til vores udvalg. Tag et kig på hele sortimentet nedenfor og find din næste PC.

Resultater: 185
Visning:

Alt til den fuldendte gamer oplevelse

Hos Føniks Computer finder du alt hvad du skal bruge for at få den fuldendte gamer oplevelse, heriblandt selvfølgelig førsteklasses gamer computere. Vi fører gamer computere i både den meget billige og i den meget avancerede ende af skalaen. Uanset om du er ude efter en budgetvenlig gamer PC eller en high-end gamer computer der kan trække de nyeste spiltitler, kan du derfor med sikkerhed finde en passende model.

Vi kan for eksempel tilbyde ASUS Custom Gamer PC’er, der giver dig mulighed for at sammensætte din helt egen PC, uden selv at skulle have besvær med at samle den. Med ASUS Custom Gamer PC konceptet kan du vælge mellem en lang række forskelligt ASUS hardware, der passer perfekt sammen og vi vil derefter samle den for dig. Er det en anden hardware producent du kunne tænke dig så gør det samme koncept sig gældende med vores ’gamer PC konfigurerbar’ kategori. Også her kan du ud fra en liste over hardware selv bestemme dine ønskede specifikationer, hvorefter vi vil tage os af at bygge maskinen for dig. Vi byder selvfølgelig også på traditionelle gamer computere med al den nyeste hardware, tilmed til skarpe priser. Derudover kan du også få en lang række af højtydende og stilsikre gamer bærbare fra de mest populære producenter, såsom Acer, ASUS, Microsoft, MSI og Lenovo. Kvalitetsmæssigt ligger alle vores gamer computere på et ganske højt niveau, hvor alle komponenterne er både holdbare og gennemtestede. Drømmer du således om at komme i gang med alle de nyeste, fede pc spil så går drømmen i opfyldelse her hos Føniks Computer.