Gaming PC guide

Sidst opdateret: 08-05-2024 12:02:42
Oprettet: 29-04-2024

Gaming PC guide banner

Skal du have fat i en ny gaming PC? Er du i tvivl om, hvilke computerspil de forskellige computere kan håndtere? Vi kan sagtens hjælpe dig med at finde den helt perfekte gamer computer!

Tjek vores Gaming PC guides herunder. Baseret på computerspil guider de dig hurtigt hen til den optimale gamer PC. Det bliver ikke nemmere!

Link til Fortnite Gaming PC Se vores LoL PC her Se vores Minecraft PC her.

Se vores Valorant PC her. Klik her for vores WoW PC'er. Se vores Baldur's Gate 3 PC'er her.

Klik for vores Rocket League PC'er her. Se vores PUBG PC'er her. Find din nye Roblox PC her.

De bedste TS4 PC'er her. Køb en Counter-Strike PC her. Se vores Rainbox Six Siege PC'er her.

Køb en Sea of Thieves PC her. Køb en GTA V PC her. Klik for vores Diablo IV PC her.

 

Find den rigtige Gaming PC med vores guide

Her hos Føniks Computer synes vi, at valget af den rigtige gaming PC skal være så enkelt og nemt som muligt. Uanset om du er nybegynder, casual gamer, professionel e-sportsatlet eller bare virkelig elsker ét computerspil, så skal du kunne finde den rigtige computer til dine behov.

Derfor har vi sammensat en gaming PC guide, hvor du blot skal finde dit yndlings spil – eller et spil som du gerne vil spille, men som din nuværende PC ikke kan trække – og klikke ind på vores spil guide. Så kan du læse lidt om spillet, og hvad det handler om, hvorefter vi viser vores top tre valg af gamer computere til spillet.

Valget af PC'er i vores gaming PC guide afhænger af spillenes nuværende krav til hardware. Derfor ændrer vi løbende vores foreslåede PC'er, hvis en opdatering i et spil gør, at kravene pludselig er anderledes – for os handler det om, at vores guides skal være opdaterede og brugbare. Du kan dog altid sammenligne hardwaren i vores anbefalede computere med et spils nuværende krav, og det vil vi også altid råde dig til at gøre.

Level op med vores Gaming PC Guide

Vil du have den bedste forudsætning, når du skal vælge en ny Gaming PC? Så bør du tjekke vores Gaming PC guide ved at vælge det spil, du gerne vil spille.

I hver af vores spil guides foreslår vi tre forskellige gaming PC'er i tre forskellige niveauer. Vi kalder disse niveauer for levels, og de ser således ud:

  • Lvl. 1: God og billig – en casual gamer PC.
  • Lvl. 2: Helt oplagt – en solid gamer PC.
  • Lvl. 3: Kompromisløs – en perfekt gamer PC.

Det bliver ikke nemmere at finde en gamer computer, der passer til dit behov og budget.

FAQ

Du kan læse mere om vores anbefalede gaming computere i vores forskellige Gaming PC guides, der nok skal besvare dine spørgsmål. Sidder du inde med nogle bestemte spørgsmål, så kan du måske allerede nu finde svar på dem her. 

Hvem skriver Føniks' gaming PC guide? 

Det gør vores eksperter, Ania og Rasmus, der ved alt om de forskellige computerspil på markedet. I samarbejde med hardwareeksperterne i serviceafdelingen finder de alle de gode PC anbefalinger. 

Hvilken PC skal jeg vælge af de tre levels? 

Det kommer an på, hvad du gerne vil spille, og på hvilket niveau du gerne vil spille. Er du casual gamer og har du ikke brug for det højeste grafik, vil en Lvl. 1 gamer PC være bedst. Vil du have det bedste af det bedste, så vil en Lvl. 3 gamer PC dække alle dine behov – og lidt mere! Vil du gerne have den perfekte balance mellem pris og ydeevne, så er en Lvl. 2 gamer PC et solidt valg.

Jeg spiller et spil, der ikke er en guide til. Hvordan vælger jeg den rigtige gamer computer? 

Hvis vi ikke har en spil guide til det spil, som du spiller eller gerne vil spille, så kan du altid kontakte vores kundeservice på mail eller telefon i hverdagene. De kan nemt guide dig til det rigtige valg af gamer PC. 

Mit spørgsmål er ikke besvaret, hvem kan jeg kontakte? 

Du kan kontakte kundeservice på mail, chat eller telefon på 70 60 60 64 og så vil de hellere end gerne besvare dit spørgsmål omkring vores Gaming PC guide.