Hvilken gamer PC skal jeg købe?

Sidst opdateret: 12-02-2024 11:44:59
Oprettet: 02-05-2023

Hvilken gamer PC skal jeg købe banner.

Hvilken gamer PC skal jeg købe?

Der er altid ét stort spørgsmål på læberne af hver en gamer: "Hvilken gamer PC skal jeg købe?" Det er ikke altid nemt lige at finde ud af, og derfor vil vi hos Føniks Computer rigtig gerne hjælpe dig. Vi er nemlig også gamere, og vi ved derfor, hvor vigtigt det er at have den helt rigtige gamer computer. Heldigvis behøver det ikke være alt for svært at finde ud af, hvilken gamer PC du skal købe. Der er blot et par ting, du bør overveje, inden du kaster dig hovedkuls ud i det.

  • Færdigsamlet eller bærbar?
  • Hvad er dit budget?
  • Hvilken slags gamer er du?
  • Overvej en konfigurerbar PC

Først og fremmest skal du være klar over, hvornår du bruger din gamer PC. Vil du gerne have den med dig rundt omkring, så du har mulighed for at game på farten, så bliver det jo nødt til at være en gamer bærbar. Skal den derimod stå derhjemme hele tiden, så er en færdigsamlet gamer computer helt klart sagen. Vi har et kæmpe udvalg af gamer computere, så du kan helt sikkert finde noget, der passer perfekt til dig, samt passer indenfor dit budget. For at finde den helt rigtige gamer PC, er det dog nødvendigt at overveje, hvilken slags gamer du er.

Hvilken slags gamer er du?

Der er er mange forskellige slags gamers, og hvilke genrer af computerspil du foretrækker, er den mest afgørende faktor i henhold til, hvilken gamer PC du bør vælge. Der er trods alt mange forskellige computerspil derude, og de kræver vidt forskellige specifikationer fra din computer, så det giver god mening, at dine favoritspil afgør, hvilken maskine du skal spille dem på.

Spil de populære spil med dine venner

Er du helt vild med de populære spiltitler? De mest populære computerspil lige nu kræver faktisk ikke en super stærk gamer PC. Du kan derfor sagtens tage et budgetvenligt valg, og stadig nyde spil som PUBG, Apex Legends, Fortnite, Among Us, Minecraft og mange lignende populære computerspil, alt efter hvor høj grafik du gerne vil køre dem i. Vi har flere maskiner, der er oplagte til disse typer af spil. Føniks Intel i3/GTX1650 og Intel i5/GTX1660Ti er begge billige PC'er, der giver dig god ydeevne på et super lavt budget. Hvis du gerne vil have en anelse mere saft og kraft, samt fed RGB-belysning, så kan vi dog med fordel foreslå vores i5/RTX3060 gamer PC - den er noget stærkere og federe, og er stadig til en overkommelig pris.

Bliv en e-sportslegende

Hvis du elsker e-sport og konkurrenceprægede spil, så har vi en masse lækre gamer computere, der er helt perfekte til dig. Alle har hørt om CS:GO, og battle royale spil er populære som aldrig før. League of Legends er også et af de mest populære computerspil, når det kommer til e-sport, og der er mange kortspil som Hearthstone, hvor man i timevis kan nyde at vinde over modstanderne. Disse spil kræver sjældent de stærkeste computere på markedet, og du kan derfor finde et billigt og godt valg, der kommer til at tjene dig helt fantastisk, når du sidder og gamer. Hvis du har en virkelig fed gaming skærm, skal du dog bare huske at vælge en PC, der har et grafikkort og en processor, som tillader skærmen at udnytte sin fulde ydeevne.
Selvfølgelig sidder vi inde med gamer PC'er, der er perfekte til e-sport. Et af de mest oplagte valg er denne maskine, der med cool RGB-lys og høj ydeevne kører e-sportstitlerne som en drøm. Du kan også få en model, der er næsten magen til, men lidt stærkere, med vores i5/RTX3060Ti computer, og ellers er i5/RTX3070 er mere avanceret valg, som gnidningsfrit kører en hvilken som helst e-sportstitel flydende og i høj grafik.

Tag på online eventyr

Nogen gamere vil bare gerne på eventyr selv. Cyperpunk, God of War og Hogwards Legacy ligger lige til højrebenet, og selvom en billig gamer PC godt kan køre disse titler, så bliver det ikke pænt eller nydeligt. Her er det virkelig vigtigt med en gaming computer, der har noget stærk hardware, så du ikke behøver gå på kompromis med grafik og kvalitet, når du sidder og gamer. Heldigvis har vi et stærkt udvalg af high-end gamer PC'er, der kan køre selv de tungeste AAA-titler. De oplagte valg her er vores Føniks Warrior I og Føniks Warrrior II gamer computere. Warrior II er helt utroligt stærk, og der udkommer ikke et computerspil de næste mange år, som den ikke kan takle. Warrior I er ikke lige så avanceret, men den er noget billigere og kan stadig køre dine spil i fremragende kvalitet. Der er selvfølgelig også valget imellem de to Warrior PC'er, som er i7/RTX3080 - den er selvfølgelig ikke lige så avanceret som Warrior II, men den har lige lidt mere power at give af en Warrior I.

Overvej en konfigurerbar PC

Hvis du har en rimelig præcis ide om, hvad for noget hardware du ønsker i din gamer PC, så er det en god ide at se på en byg selv PC, også kaldet konfigurerbar PC, fra Føniks. Vi har et nemt system, hvor du starter ud med at vælge en PC, der er rimeligvis tæt på det, du er ude efter, og derefter kan du selv vælge, hvilke dele du gerne vil have i den. Det kræver selvfølgelig, at du ved lidt om, hvad der passer sammen og er godt i en computer, men det her valg er trods alt også til dig, der er rimelig garvet indenfor hardware. Vil du have noget helt specielt, som har dit unikke touch over sig? Så skal du se på vores udvalg af konfigurerbare PC'er.

Hvilken gamer PC skal jeg købe, spørger du? Det kommer an på, hvad du skal bruge og hvilken type gamer du er. Heldigvis er der mange gode valg at tage, og vi håber at du her har fået inspiration til, hvilken gaming PC du skal vælge.

 

- Skrevet af Rasmus