Gamer udstyr

Føniks Computer fører et stort udvalg af forskelligt gamer udstyr til bærbar pc'ere, stationære computere, Mac og diverse konsoller. Hvor vi har inddelt dem ind i en række underkategorier, så du hurtigt kan finde frem til præcis den type gaming udstyr, du skal bruge. Vi har alt lige fra lynhurtige og præcise gamer mus, smarte gamer musemåtter, gamer tastaturer til gamer headsets med krystalklar lyd - og endnu mere end det! Om end du leder efter billig gamer udstyr eller noget gaming udstyr helt i topklasse, så har vi altså et helt fantastisk udvalg lige her på siden. Hos Føniks Computer har vi nemlig altid et stort udvalg af gaming udstyr på lager fra nogle af de bedste producenter på markedet, så du kan altid være sikker på at finde gamer udstyr i høj kvalitet til rigtig gode penge. Så hvis du leder efter noget topsmart gamer udstyr der skal give dig en mere fuldendt gaming oplevelse, så kan du gladeligt kigge vores udvalg af gaming udstyr ud hvor vi blandt andet har gamer borde, headsets, controllers, stole, skærme og meget meget mere. Tag et kig på udvalget nedenfor, og find det, du skal bruge til at optimere din gaming oplevelse!

Resultater: 3629
Resultater: 3629


loader

Alt i gaming udstyr til gode priser hos Føniks Computer

Vi gør os umage for at kunne tilbyde vores kunder det bedste gamer udstyr på markedet til gaming. Skal du bruge noget særligt for at forbedre din spiloplevelse, er du derfor kommet til det helt rette sted. Vi kan for eksempel tilbyde et bredt udvalg af de bedste gamer mus og gamer tastaturer fra de mest erfarne producenter på markedet. Du kan eksempelvis finde gamer tastaturer eller gamer mus fra ASUS, Corsair, Logitech, Roccat, SteelSeries og mange flere, når du handler med os. Er det et lækkert gamer headset, du vil tilføje til dit gaming udstyr, så kan du her finde modeller fra blandt andet Fourze, Razer, Kingston og mange flere. For hver producent, så kan du forvente en fantastisk kvalitet ved alt gamer udstyret, så du er toptunet og klar til gaming.

Vil du være sikker på at sidde ordentligt under dine spilsessioner, fører vi også ergonomiske og stilrene gamer borde fra eksempelvis Arozzi og Fourze, i flere forskellige farver og i forskellige prisklasser. Hvor vi selvfølgelig også kan tilbyde flere forskellige gamer stole også fra de velkendte brands som blandt andet Arozzi, AKracing og GEAR4U. De er alle kendt for en høj standard, når det gælder behageligt gaming udstyr og fedt design. Så du kan få den ultimative komfort oplevelse når du spiller og så til virkelig gode priser. 

Skal du spille racerspil eller flysimulationer, så fører Føniks Computer også rat og pedaler til både computere og konsoller, hvor du altså kan få den ultimative indlevelse når du gamer. Du finder også yderst gode gamer skærme i virkelig høj opløsning, som er perfekte til højspændings gaming. I vores gaming udstyr finder du altså virkelig ethvert udstyr som du kan bruge til at opnå det perfekte gamer setup derhjemme.

Hvad end du skal bruge en spilkontroller, grej til optagelse og streaming eller måske et par smarte gamer briller, der skåner øjnene, kan du helt sikkert finde det her. Tag et kig på underkategorierne i vores gamer udstyr øverst på siden for at finde lige præcist dét du leder efter.

De mest topmoderne gamer mus og stilrene gamer musemåtter

Når det kommer til gaming udstyr, så skal du selvfølgelig ikke gå ned på kvaliteten og udseendet af din gamer mus og gamer musemåtte, da det virkelig er noget af det vigtigste inden for udstyr til gaming. Derfor tilbyder vi også toptunede kvalitets gamer mus fra flere af de største producenter på markedet inden for gaming. Her kan du altid vælge mellem både optiske gamer mus og laser gamer mus, der er yderst præcise og hurtige, og derfor perfekte til gaming. Uanset hvilken gamer mus du vælger, om det er optisk eller laser, så er de designet til at kunne klare lidt af hvert imens at de undgår acceleration, så du kan game natten lang uden problemer. 

Med det sagt, så bør du selvfølgelig vælge den gamer mus der passer bedst til dit behov. Hvis du er til præcisionsgaming, så kan en optisk mus være optimal, da den er bedst på bløde overflader og så har den en flydende effekt ved lave hastigheder. Imens er laser mus generelt mere følsomme, hvor de er velegnede til højintens og hurtig gaming, og så kan de anvendest på de fleste overflader. Uanset om du vælger en optisk eller laser mus, så er en gamer mus uundværligt gaming udstyr.

Når du skal købe en gamer mus, bør du overveje, hvad den skal bruges til. Er det til tempofyldte spil eller er det til shooters som Call of Duty, hvor du skal være præcis? Er det til MMORPG eller RTS, World of Warcraft eller Age of Empires? Hvilket greb foretrækker du? Hvor stor og tung skal den være? Du kan vælge trådløse mus, der er smarte til gaming på farten. Der er også gamer mus med mange knapper til dig, der skal bruge mange abilities og skills. Mange af vores gamer mus kan du indstille, så de passer perfekt til dig, dit gaming setup og resten af dit gamer udstyr.

Hvis du går op i de tekniske specifikationer i dit gaming udstyr, kan du overveje hvilken CPI, IPS og acceleration dit gaming udstyr bør have når det kommer til specifikationerne på din kommende gamer mus. Her betyder det altså at CPI (Counts Per Inch) beskriver føsomheden generelt for din gamer mus. Hvor en CPI på 1000 flytter gamer musen 1000 pixels på skærme for hver tomme, du bevæger musen over musemåtten. En høj CPI alene er ikke nødvendigvis et kvalitetsstempel. Men måske har gamer musen også en høj IPS (Inches Per Second), hvilket er den maksimale hastighed, musens sensor kan registrere bevægelse i, hvilket giver maksimal ydeelse når du skal reagere hurtigt i spillet. Hvis gamer musen så også har en høj maksimal acceleration, hvilket har betydning for, hvordan sensoren reagerer på kraft, og en høj rapporthastighed, hvilket er en måleenhed for hvor hurtigt musen rapporterer sin position til computeren. Jamen, så begynder det faktisk at ligne noget!

En mus med op til eksempelvis 16.000 CPI, 400 IPS, 40 G acceleration og en rapporthastighed på 1000hz er en fremragende mus – hvilket er specs på mus vi blandt andet også forhandler. I vores sortiment af gaming udstyr har vi også mouse bungees. Med sådan en får du stabilitet til din mus ledning, og ledningen sætter sig dermed ikke fast eller forstyrrer på skrivebordet - det giver bedre gaming for pengene.

Så der er meget at overveje når du skal kigge efter en gamer mus når du skal udvide dit gamer udstyr, for at kunne få en større chance for at vinde i dine computerspil og også mod andre. Men når du så kigger på en kvalitets gamer mus, så er det næsten også essentielt at overveje hvilken gamer musemåtte der passer perfekt til din gamer mus, gamer pc og hele dit gaming setup. 

Markedets bedste gamer musemåtter der passer til dit setup af gaming udstyr

En gamer musemåtte er en nødvendig del af dit gaming udstyr. Den tilfører præcision eller fart til din mus alt efter, hvad du har brug for. På de bløde gamer musemåtter i stof bevæger man sin mus langsommere, så man rammer mere præcist. Hårde gamer musemåtter er derimod ofte i plastic eller aluminium og er til dig, der skal bruge fart i musen.

Gamer musemåtter kommer fra cirka 20 centimeters længde til cirka 1 meter og 20 centimers længde. En lille gamer musemåtte er kompakt og en fin løsning til de fleste spil. Men hvis du virkelig skal bruge præcision med lav musefølsomhed, skal du have en musemåtte, hvor der er plads til store håndbevægelser.

Tykkelsen på gaming musemåtter rækker normalt fra ca. 2mm til ca. 5mm. De tyndere har den fordel, at de er nemmere at transportere, mens de større har et godt greb på bordet og giver den højeste stabilitet.

Man kan også overveje de ekstrafunktioner, nogle gaming musemåtter indeholder. Der er blandt andet trådløs opladning til musen, RGB-belysning i måttens kanter (der kan synkroniseres med andet RGB gaming udstyr) og USB-indgange, så din mus for eksempel kan tilkobles din gaming musemåtte og tilpasses dit resterende gamer udstyr, så hele dit gamer setup fuldendes.

Fede gamer tastaturer med farver og lys

Det rigtige gaming udstyr er ikke komplet uden det rigtige gaming tastatur. Man hvad skal man vælge sit gamer keyboard ud fra? Skal det eksempelvis være membran eller mekanisk? Her er nogle nyttige punkter, man kan vælge ud fra:

  • Lav responstid
  • N-key rollover
  • Følsomhed i tastaturet
  • Holdbarhed
  • Udseende

Det er kun et spørgsmål om millisekunders forskel, når det kommer til responstiden i gaming tastaturer. Men gamere ved, at det kan være forskellen på sejr og nederlag. Med N-key rollover har man mulighed for at trykke alle de taster man vil samtidigt, og tastaturet vil stadig registrere det korrekt. Der kan være forskel på, hvor følsomme gamer keyboards er, og hvilke præferencer, man har til det aspekt. Holdbarheden er altid vigtig, når det drejer sig om gaming udstyr. Men heldigvis laver producenter af gamer tastaturer deres gaming keyboards så de er virkelig holdbare og kan klare næsten enhver form for press og hardcore gaming. Hos Føniks Computer fører vi gamer tastaturer i alle mulige farver og former og med sejt RGB-lys, der kan koordineres med andet gaming udstyr. Der er altså virkelig noget for enhver smag!

Det kan være du tænker "hvad er forskellen på et mekanisk og almindelig tastatur?" og der er faktisk lidt af en forskel, hvor et almindelig tastatur (membran tastatur) ikke har taster, der er uafhængige af hinanden, som et mekanisk gaming keyboard har. Deri ligger forskellen altså mellem mekanisk og membran tastatur til gaming. Når det kommer til at vælge et gaming tastatur som en del af dit gamer udstyr, så kan du overveje om det skal være et membran gamer tastatur eller et mekanisk gamer tastatur. 

Et membran keyboard er et fint gaming keyboard, godt beskyttet mod slid og skidt, og det er budgetvenligt. Mekaniske tastaturer har taster, der scannes uafhængigt af hinanden. De har N-key rollover teknologi og er generelt lidt mere følsomme end membran gamer tastaturer. Se vores sortiment af gamer tastaturer igennem, og find det, der passer bedst til dit gaming udstyr!

Gamer højtalere og gaming headset

Gaming højtalere kan være en opgradering af enhver samling af gaming udstyr! Mængden af højtalere er et relevant kriterium. 2.1 (to højtalere og en subwoofer) er en rigtig solid løsning til gaming. Hvis dit lydkort understøtter det, kan du også investere i det helt vilde gaming udstyr 5.1 (fem højtalere og en subwoofer). Så får du fed surroundsound. Man kan vælge sine gamer højtalere på baggrund af mængden af watt. Flere watt i den nominale udgangseffekt betyder, at gamer højtalerne kan spille højere uden forvrængning i lyden. Man kan også vælge ud fra frekvensresponsen. Spændet mellem de laveste og højeste hertz hænger generelt sammen med lydkvaliteten. Der er altså mange muligheder at vælge mellem når det kommer til at udvide dit gamer udstyr med nogle kvalitets gaming højttalere. 

Vi har et hav af forskellige gaming headsets, som hver især imødekommer forskellige ønsker til gamer udstyr. Vi har smarte modeller, der kan tilkobles eksempelvis iPhone og Android-telefoner. Vi har løsninger, der passer på ørerne på forskellige vis, og vi har trådløse gamer headset. Vi tilbyder headset med fantastisk lydisolering, så du virkelig kan fordybe dig med dit gaming udstyr. Vi har både headset med stereo, 5.1- og 7.1-surroundkanal. Uanset om du går mest op i komfort, lydisolering eller lydkvaliteten, er der et gamer headset til dig.

Et gamer headset kan være essentiel til hele dit gamer setup og også en vigtig del af dit gaming udstyr, da den kan fuldende hele din gaming oplevelse ved at videregive en fantastisk lydoplevelse fra dit computerspil. Ikke nok med at et gamer headset kan gengive lydende og musikken fra dit computerspil, så kan det også være med til at hjælpe dig i hårrejsende kampe mod fjenderne da du kan høre når dine fjerner nærmer sig din position - du kan måske også, alt efter spillet, høre hvis der er noget vigtigt i nærheden af din spilkarakter. Et gaming headset kan altså være rigtig vigtigt som en led af dit gamer udstyr, så du kan få den bedste oplevelse når du spiller.

Gaming skærme i topkvalitet fra de største mærker

Der er mange ting, man bør overveje, når man skal have sig en computerskærm til sit gaming udstyr. Opdateringshastighed, responstid, tilslutningstype, paneltype, form og billedformat er nogle af dem. Højere opdateringshastighed betegner, at billedet vises hurtigere på skærmen, og responstid beskriver den tid, der går fra et signal sendes fra en komponent, til det modtages i en anden. Derudover er der tilslutningstypen, hvor DVI og DisplayPort (DP) er de mest almindelige til computerskærme. Med DVI kan man få meget ud af en skærm på 1080p, men vil man op på en opløsning på 4K med 144hz i opdateringshastighed for eksempel, er det DisplayPort, man skal satse på. Her er det vigtigt at huske, at ens gamer udstyr, især ens hardware, skal kunne følge med for at få det bedste ud af en high-end gamer skærm.

Til sit gaming udstyr kan man enten købe en flad eller en kurvet gaming skærm. En flad monitor er altid en bundsolid løsning, men hvis man er passioneret gamer, skal man absolut overveje en kurvet skærm til sit gaming udstyr. 1920 x 1080 i opløsning er også en fin løsning, men hvis man vil have den fedeste gaming, så kan man investere i en skærm med 4K opløsning, der viser fire gange så mange pixels.

Man kan også vælge ud fra paneltype (TFT-teknologi), af hvilken der findes tre almindelige slags. TN Film paneler (Twisted Nematic + Film), IPS (In-Plane Switching) og VA (Vertical Alignment). Alle tre paneltyper har forskellige fordele. Alternativt kan man kigge på den software, der ofte følger med skærmen, eksempelvis NVIDIA G-sync eller AMD Freesync.

Vi tilbyder gamer computerskærme fra en række af de største producenter som blandt andet ASUS og AOC, så du har et stort udvalg i gaming udstyr!

Gamer borde og gamer stole i højkvalitet, der kan optimere din gaming

Hvis du skal have dit gaming udstyr fuldendt, så er der endnu mere gaming verdenen kan tilbyde dig foruden gamer mus, tastaturer, musemåtter, headsets og skærme! Der er et ocean af mere gamer udstyr der venter på at få et liv i dit gamer setup på kontoret eller værelset. 

Du kan blandt andet udvide dit gaming udstyr ved at kigge på det brede udvalg af gamer borde og gamer stole som Føniks Computer har at byde på. Her finder du udstyr til dit gaming setup i forskellive farver, størrelser og priser - der er plads til at alle kan være med! Du kan investere i et smart hæve/sænke bord fra blandt andet Fourze, der giver dig muligheden for at tilpasse dit gaming setup så det passer i højden og til det formål du har til det. Med et hæve/sænke gamer bord får du også et ergonomisk korrekt setup, der gør at du kan spille i længere tid uden at føle ubehag - det er smart når du har lange gaming sessions med vennerne eller over Twitch hvis du streamer når du gamer.

Foruden den smarte hæve/sænke funktion som flere af de gamer borde har, som vi tilbyder, så fås de også i forskellige farver og forskellige mærker. Blandt andet kan du finde smarte gamer borde fra Arozzi og Fourze, så hvis du allerede har en forkærlighed for disse producenter, så kan du uden problem udvide dit gaming udstyr så du holder dig til dine favorit producenter og mærker.

Føniks Computer tilbyder ikke kun smarte og funktionsdygtige gamer borde, men vi byder selvfølgelig også på et bredt udvalg af kvalitets gamer stole. De er designet til at give god komfort og masser af støtte i rygge og lænden når du gamer, hvor flere gamer stole kan byde på features som: 

  • Justerbar højde
  • Justerbar armlæn
  • Vippefunktion med låse mekaniske
  • Nakkepude, der kan justeres i højden for den bedste komfort

Vi har gamer stole i vores udvalg af gaming udstyr fra de førende producenter som blandt andet AKRacing, Arozzi, GEAR4U og flere, der alle er i topkvalitet og ergonomisk designet, så du kan spille til langt ud på natten uden at få problemet med ryggen. Vores udvalg af gamer stole kommer også i flere forskellige design, materialer og farver, så du kan vælge den gamer stol der passer bedst sammen med resten af dit gamer udstyr. 

Merchandise, tasker, tøj og meget andet der fuldender dit gamer udstyr

Føniks Computer har et kæmpe stort udvalg af gaming udstyr i høj kvalitet og til rimelig gode priser, hvor du altid vil kunne finde præcis det du står og mangler til at fuldende dit gamer setup derhjemme. Vi fører derfor også et stort udvalg af blandt andet gamer tasker fra gamerorienterede mærker, der er smart designet til, at man kan have sit gaming udstyr med i forskellige lommer og rum. Så er dit gamer udstyr også godt beskyttet når det fragtes med dig hvorend du tager hen. 

Vi fører tilmed også forskellig merchandise, som t-shirts og caps med rigtig fede Føniks Gamer designs, så du kan se cool ud når du gamer med vennerne, og så kan du selvfølgelig også få topsmarte gamer briller der ikke kun skåner dine øjne når du gamer, men som også ser ret så seje ud når du har dem på. 

Med de smarte gamer briller fra blandt andet Arozzi kan du beskytte dine øjne får det hårde lys når du spiller om aftenen, natten eller dagen lang. Du kan finde dem i vores udvalg i forskellige farver og former, men ens for alle er at de virkelig hjælper med at beskytte dine øjne hvis du spiller meget. Så hvis du døjer med hovedpine, slørret skærmbillede og trætte øjne når du har spillet meget, så er gamer briller et oplagt valg for dig! Så tøv ikke hvis dette er dig, og skynd dig at tilføje smart designede gamer briller til dit gaming udstyr. 

Alt gaming udstyr til den virtuelle verden når du vil streame eller have en indlevende oplevelse

Streaming er eksploderet de sidste mange år, og hvis man har det mest basale gaming udstyr, er der ikke lang vej til, at man kan streame. Man kan overveje at booste sit gamer udstyr med et godt webcam, en god mikrofon og en videooptagelsesadapter, der kan transmittere det, man spiller, til en streamingtjeneste som YouTube eller Twitch. Så hvis du gerne vil være en del af et streamingfællesskab, hvor du streamer imens du spiller dine favorit computerspil, så bør du endelig udvide dit gaming udstyr med noget streaming udstyr. 

Selvom det mest basale gaming og streaming udstyr er godt, så kan det være en god idé at undersøge de forskellige streaming produkter for at se hvilke der passer bedst til dine streaming behov. Der er der nogle mærker inden for videooptagelse, der specialiserer sig med lettere redigering af videoer og lettere adgang til at uploade dine videoer til nettet - så kig endelig specifikationerne igennem for at finde det streaming udstyr der skal blive en del af dit større setup af gamer udstyr. 

Hvis man vil have en fed oplevelse i racerspil, luftkampspil, simulationspil og lignende har vi også gaming udstyret til det. Vi har rat og pedaler fra store mærker som Thrustmaster og Logitech, der kan kobles til blandt andet PC, PlayStation og Xbox. Det er fedt gamer udstyr, der gør at man får den mest autentiske oplevelse i racerspil. Der er joysticks og instrumentpaneler til flysimulatorer, så det føles som at sidde i et rigtigt cockpit. Endelig tilbyder vi et utal af spilkontrollere, så du kan game på netop den måde, du foretrækker om det er på konsol eller pc.

Kig endelig vores gaming udstyr igennem for at finde lige præcis dét der passer til dine behov!

Føniks Computer byder på alt hvad du kan forestille dig til det perfekt gaming setup 

Vi har alt det gaming udstyr, der skal til for at skabe den perfekte gaming atmosfære og de bedste forudsætninger for at vinde i Counter Strike, League of Legends og alle de andre fede computerspil. Gå endelig på opdagelse i vores sortiment af gaming udstyr. Der er helt sikkert noget for dig!

Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om noget vedrørende vores gaming udstyr, skal du bare kontakte os på mail, telefon eller over chatten her på siden. Vi sidder klar til at besvare spørgsmål og rådgive. Vi glæder os til at høre fra dig!