Gamer udstyr

gamer udstyr


Hos Føniks har vi ALT til gaming! I vores sektion for gamer udstyr kan du uden tvivl finde noget, du kan bruge. Uanset om du mangler en ny skærm, et lækkert headset, en behagelige stol eller tastatur og mus, så har vi helt sikkert et gamer udstyr tilbud, der passer perfekt til dit behov. Derudoer har vi også en helt masse andet gaming udstyr til PC og til konsol – hos os er det kun fantasien, og din lyst til gaming, der sætter grænserne. Føniks Computer er gamerens paradis.

Resultater: 2049
Resultater: 2049


loader

Billigt gamer udstyr i enorme mængder

Hos Føniks Computer har vi altid været entusiaster, når det kommer til gaming. Derfor ligger det naturligt for os at have et bredt udvalg af gaming udstyr, så enhver gamer kan finde lige det hos os, de går og leder efter.

Så hvis du leder efter et godt gamer udstyr tilbud, så er du kommet til det helt rigtige sted. Du kan med fordel dykke ned i udvalget og se dig omkring, eller styre direkte hen imod det, du går og leder efter.

Og selvfølgelig har vi gaming udstyr til alle slags gamere. Så uanset om du leder efter gamer udstyr til PC, eller om du skal bruge det til din konsol, så har vi utrolig meget at vælge imellem. Vi byder velkommen til gamerens paradis her på jorden.

Bord og stol – du skal sidde godt

Noget af det gaming udstyr, som mange virkelig er begyndt at se sig om efter, er gamer borde og gamer stole. Det er begyndt at gå op for mange, at det er en stor fordel at sidde godt, hvis de skal game i lang tid af gangen. Derfor er ergonomisk gamer udstyr populært.

Gamer bord

Et ordentligt gamer bord vil ofte have en hæve-sænke funktion, så du kan justere det lige præcis på den måde, du foretrækker. Du kan også få dem med en en tilpasset musemåtte, der dækker hele bordet, og med et smart hulv til ledninger eller installation af monitor arm.

Gamer stol

En ordentlig gaming stol er også en form for gamer udstyr, som gør meget for ens livskvalitet. At sidde ordentligt, hvor armlæn, ryglæn og alting er justeret perfekt til dig i en højkvalitetsstol er en oplevelse, der gør gamingen til en fryd.

Gamer udstyr med fokus på ergonomien gør bare utrolig meget, og vi har mange forskellige mærker af gaming stole på lager. Her vil vi især foreslå at se på modellerne fra:

Gaming skærm – en visuel oplevelse

hvis der er én form for gaming udstyr, det er helt umuligt at undvære – medmindre du selvfølgelig sidder ved en laptop – så er en det en god gaming skærm.

Skærmen er trods alt din visuelle indlevelse i computerspillet. Det er her det hele foregår, og der er utroligt mange forskellige muligheder, alt efter hvad dit behov er.

Vi har enorme gamer skærme til dig, der elsker at leve dig helt ind i eventyret. Vi byder også på toptunede modeller, der er helt perfekte til e-sportens verden. Leder du efter en billig sag, der fungerer til det meste, så finder du også dette i vores gaming udstyr.

Skærmen er i sandhed et specielt stykke gamer udstyr, og det er noget, vi sætter utrolig meget fokus på. Vi vil altid foreslå dig, at investere i kvalitet hvad dette angår, og det finder du især ved:

Selvfølgelig er der også andre gode mærker, men de ovenstående er virkelig enestående, når det kommer til at lave gode højkvalitets skærme. De ved nemlig udmærket, at godt gamer udstyr er det, som giver dig de bedste gaming oplevelser.

Lyden skal være i orden

Den visuelle del af at game er selvfølgelig vigtig. Men der er ingen grund til at undervurdere, hvad fænomenal lydkvalitet gør for oplevelsen. Her er gamer udstyr også behjælpeligt, for med et godt gamer headset – eller et par gamer højttalere – kommer du langt.

Det helt rigtige gaming headset

Det gaming udstyr, der helt klart vil give dig den bedste oplevelse angående lydkvaliteten, er det helt rigtige gamer headset. Du får krystalklar lydkvalitet og en knivskarp mikrofon at kommunikere med – det bliver ikke bedre.

Det er dog værd at overveje, hvilket headset du vil have. Skal det være trådløst eller med kabel? Er det gamer udstyr til PC, eller skal det også bruges til konsol? Husk også at tjekke online anmeldelser, da de hjælper med at tage et godt valg.

Som ved alt vores andet gaming udstyr, så har vi en masse forskellige mærker af gaming headsets at byde på. Her synes vi, at det især er værd at se nærmere på følgende mærker:

Er du klar til at opleve lyd på et helt nyt niveau, når du sidder og gamer? Alt du behøver, er at have gamer udstyret på plads. Det kan vi heldigvis nemt hjælpe dig med, for vi har et utal af forskellige headsets at vælge imellem!

Tastatur og mus til gaming

Hvis der er én form for gaming udstyr, som det er nærmest umuligt at klare sig uden, så er det en gamer mus. For selv ved en laptop, så vil langt de fleste være hårdt pressede med en touchpad.

Det er derfor altid værd at se dig om efter en god gamer mus, der passer perfekt til dit behov. Om det så er en toptunet Logitech G PRO X SUPERLIGHT til e-sport eller en Razer Naga til at spille MMORPG'er, så byder vores sortiment på det hele.

En mus er dog også en type gamer udstyr, hvor der er utroligt meget at vælge imellem. Det kan være du vælge baseret på ekstra knapper, hvor meget den kan konfigureres, RGB-lys, størrelse og meget andet. Her er det især Logitech, Razer, og Corsair, det er værd at kigge på.

Husk også at give dit gaming udstyr den bedste mulighed for at yde optimalt. En god mus kommer længst, når den har en god musemåtte under sig.

Hurtig på tasterne

Et fedt og pålideligt gamer tastatur er en form for gaming udstyr, de fleste gamere ikke vil være foruden. Hurtigt og præcist input på tasterne, fed RGB-belysning, ekstra knapper til makroer, trådløst forbindelse eller ej – der er meget at tænke over.

Som ved alt andet gamer udstyr, så er det en god ide med tastaturer, at se på markedets bedste mærker. I dette tilfælde betyder det, at du bør kaste dine øjne på:

Som altid laver Logitech bare gaming udstyr i topkvalitet, samtidig med at de har noget, der passer til ethvert budget. Det samme kan siges om Corsair, der desuden har nogle ekstremt avancerede og holdbare modeller at byde på.

SteelSeries Apex Pro er til gengæld nogle af de mest populære keyboards, hvis du elsker eventyr og singleplayer spil. Er du derimod til e-sport, så er det altid en god ide at se på Razer Huntsman, som er designet til netop dette formål.

Sæt farten op på racerbanen

Noget gamer udstyr er uundværligt. Andet kan man måske godt undvære, men det er ikke sikkert, at man har lyst til det. Hvis du godt kan lide at spille racerspil med fart over feltet, så er det helt sikkert en god ide at se på rat og pedaler til formålet.

Det rette gaming udstyr giver en helt speciel gamingoplevelse, og det gør sig især gældende for rat og pedaler. Det føles mere realistisk, og du kan nærmest fornemme det virtuelle støv og grus, der bliver pisket op, når du racer afsted for fuld fart.

Et univers af gaming udstyr

Hos Føniks har vi et reelt univers af billigt gamer udstyr, der bare venter på, at du griber ud efter det. Ud over det allerede nævnte, så har vi også spilcontrollere, merchandise og tasker. Vi har nærmest så meget gaming udstyr, som himlen har stjerner!

Du kan derfor altid finde et godt gamer udstyr tilbud her hos os. Det handler virkelig bare om at se dig omkring, dyk ned i de kategorier, du synes er spændende, og hvem ved – måske finder du lige det, du står og mangler.

Har du nogen spørgsmål?

Vi ved godt, at vi har meget gamer udstyr til PC og til konsol. Der er derfor ikke noget at sige til, hvis du har et spørgsmål eller to angående udvalget, eller hvis der er bestemte varer, du gerne vil vide mere om. Hvis det er tilfældet, så vil vi selvfølgelig gerne hjælpe dig.

Hvis du skriver en mail til os, eller skriver en besked i vores chat, så kommer vi tilbage med et svar til dig, så hurtigt som vi kan. Ellers kan du ringe indenfor vores åbningstider, så tager vi med glæde en snak med dig.