Logitech G pro banner.


Har du e-sport i blodet? Vil du gerne game på niveau med de bedste i verden? Så skal du have det bedste gamer udstyr, og her er Logitech G Pro serien på alle måder uovertruffen. Uanset om du skal bruge en mus, et headset eller et keyboard, så har vi her på siden et kæmpe udvalg af udstyr, der er så godt, at det bliver brugt af mange af de bedste e-sportsatleter i hele verden. De professionelle går aldrig på kompromis med kvaliteten, og derfor vælger de Logitech G Pro udstyr. Uanset om du foretrækker trådløs eller kablet forbindelse, så kan du her på siden finde lige det, du har behov for. Vil du nå toppen af dit game? Så er Logitech G Pro vejen frem! Interesseret? Så tjek vores udvalg – priserne er gode, og udstyret er det bedste i verden.

Resultater: 80
Resultater: 80


loader

E-sport tager verden med storm

E-sport stiger og stiger i popularitet hele verden over – helt fra lille Danmark til kæmpe Kina kæmper folk på livet løs online, fordi de alle har et ønske om at være de bedste. Uanset om det er i CS:GO, League of Legends, Rocket League eller et helt andet computerspil, så vil de alle vinde, og ofte er der mange millioner på linjen til de bedste af de bedste!

Uanset hvilket computerspil du synes har den fedeste e-sportsscene, så kan du altid følge med. På Twitch, YouTube og et utal af andre sider bliver det streamet live for din underholdsnings skyld, og du kan nærmest altid finde en VOD af en kamp, hvis du har misset den. Topniveauet er hæsblæsende, og der er meget at lære, hvis man selv vil nå til tops.

For at være blandt de bedste i verden skal man selvfølgelig være ekstremt dygtig, og e-sportsatleter træner også dag ud og dag ind, så de kan overkomme alle oddsene. Hvis du nogensinde vil nå op på deres niveau, så er evner og hård træning dog ikke nok.

Det handler også om, at du har det bedste gamer udstyr. For selv hvis man er den næste S1mple eller Faker, så er det svært at vise det, hvis du har et sløvt tastatur og en langsom mus. Alt i dit gaming setup skal være i orden, hvis du virkelig vil være på niveau med de bedste. Her kommer Logitech G Pro serien in i billedet.

Logitech G pro – ingen modstand

Mange tænker på kontorudstyr, når de tænker på Logitech – og det er med godt grund. De laver noget af det mest populære kontorudstyr i verden, for eksempel med deres MX Keys og MX Master serier. De laver dog også ekstremt godt gaming udstyr under brandet Logitech G, og noget af deres fedeste udstyr er Logitech G Pro serien.

Logitech G Pro er gaming udstyr, der er skabt til det højeste niveau af gaming. Det er blevet udviklet i samarbejde med hundredevis af professionelle e-sportsatleter, og det er bygget med et formål: til at hjælpe dig med at vinde. Med Logitech G Pro ved hånden er der ingen modstand, ingen barrierer. Det eneste der står foran dig er sejren.

Seriøse spillere, som de professionelle e-sportsudøvere, foretrækker altid at have de bedste våben i deres arsenal. Derfor vælger mange af dem især Logitech G Pro mus og headset, og ofte bruger de også gladeligt tastaturerne. Det er din mulighed for at opnå fart og præcision på et professionelt niveau, så du kan holde din fokus, hvor det gælder: på gamet.

Find det Logitech G Pro udstyr du mangler

Går du og mangler en ny mus, et nyt headset eller et nyt tastatur, så du kan præstere dit bedste i konkurrenceprægede computerspil? Så har vi det du har behov for fra Logitech G Pro linjen. Du kan altid se dig om her på siden, men du kan nemt indskrænke din søgning, ved at besøge undersiden med lige det, du går og leder efter.

Herunder kan du hurtigt lære det overordnede om de forskellige typer af af udstyr fra Logitech G Pro. Hvis noget af det lyder interessant, så sørg endelig for, at du får set nærmere på det!

Logitech G pro X SUPERLIGHT

Hvis du går og leder efter den ultimative gamer mus til e-sport, så er Logitech G Pro X SUPERLIGHT det helt rigtige valg. Disse Logitech G Pro mus er toptunede til at have maksimal ydeevne, så både hastighed og præcision er på sit højeste niveau, når du bevæger din hånd hen over musemåtten.

Med disse Logitech G Pro mus kan du glæde dig til LIGHTSPEED trådløs teknologi, der er er så hurtig og stabil, at du kommer til at tro, at din mus faktisk har en ledning i sig – bortset fra at du slipper for alt det trælse ved at have en kablet gamer mus. Samtidig er de ultralette, ofte helt ned til 63 gram!

Med den minimale vægt og deres smarte PTFE-fødder er der ingen modstand, når du sidder og bruger din Logitech G Pro gamer mus. Med justerbar følsomhed bestemmer du selv, hvor hurtigt det skal gå, og med deres HERO sensor er føles præcision, som den mest naturlige del af dit computerspil.

Kort sagt, så bliver din mus til e-sport ikke bedre, end når du får fatter i en fra Logitech G Pro!

Logitech G pro headset

Hvis du ikke kan høre, hvad der sker, når du sidder og gamer, så har dine modstandere en kæmpe fordel. Du skal kunne høre, hvad der sker omkring dig, hvis du rammer en modstander eller hvis nogen prøver at snige sig ind på dig.

Information er vigtig, og lyd er information. Det betyder, at du skal have intet mindre end et fremragende headset, og her kommer et Logitech G Pro headset ind i billedet. Hvert et skud, hver en eksplosion, hvert et fodtrin – du går ikke glip af noget som helst, når Logitech G Pro kommer på banen med sine PRO-G 50mm højtalerenheder.

Der er selvfølgelig også en mikrofon i Logitech G Pro headsets, og den sørger for, at din stemme går klart og tydeligt igennem. Ved hjælp af effektiv BLUE VO!CE teknologi, kan du altid kommunikerer med venner og holdkammerater.

Her er der selvfølgelig også mulighed for, at du kan få et lækkert trådløst Logitech G Pro headset med LIGHTSPEED teknologi. Du kan få det, præcis som du gerne vil have det.

Logitech G pro keyboard

Dit tastatur skal være meget ligesom din mus. Det skal reagere hurtigt og præcis, og det skal være i den højest mulige kvalitet, hvis du vil spille på professionelt plan.

Med en holdbar aluminiumsramme som skelet, fantastiske mekaniske taster i et udvalg af forskellige switches, smarte medieknapper, LIGHTSYNC RGB og muligheden for at sætte makrotaster op i G-HUB, så er et Logitech G Pro tastatur lige det, du går og mangler.

Om der står Logitech G Pro eller blot Logitech G på dit nye tastatur, gør ikke den store forskel i de nyeste version. Du får altid et stabilt og pålideligt produkt, som er en professionel e-sportsatlet værdig.

Konfigurer dit udstyr med Logitech G hub

Noget af det fedeste ved Logitech G Pro udstyr er, at du har mulighed for at konfigurere det præcis som du gerne vil have det. Du kan selv styre RGB-lyset, følsomhedden og meget mere!

Alt du behøver er Logitech G hub. G hub er gratis software, der lader dig konfigurere dit Logitech udstyr, præcis som du har lyst til det.

Det er på den måde, at du kan tage dit Logitech G Pro udstyr til nye højder, ved at tilpasse det til de computerspil du spiller, og ved at tilpasse det til dig.

Vi har et blogindlæg, hvor du kan læse mere om Logitech G hub. Eventuelt kan du også skippe bloggen og hoppedirekte ind til at downloade G hub. Der er meget du kan pille ved, og det er en essentiel del af at tage dit game til det højeste niveau.

Logitech G Pro – i sandhed de professionelles valg

Logitech G Pro er ikke bare lavet i samarbejde med professionelle gamere, det er også lavet til dem. De bruger det i dagligdagen, de bruger det til turneringer. Kun det bedste er godt nok, og derfor sponsorerer Logitech mange professionelle e-sportsteams, så de kan forblive i tæt samarbejde med dem.

Du har helt sikkert hørt om store navne som Astralis, G2 Esports, Royal Never Give Up, MAVO og Team SoloMid. De har alle teams, der bliver sponsorede af Logitech, og hvor spillerne opnår de bedste resultater med Logitech G Pro serien.

Det er desuden ikke bare i én e-sport, hvor Logitech sponsorerer teams. Populære titler som CS:GO, League of Legends, Fortnite og mange flere har alle teams, hvor Logitech leverer deres Logitech G Pro udstyr til dem.

Hvad de professionelle bruger og samarbejder med fortæller en historie i sig selv. De går ikke ned på kvalitet, fordi det er at gå ned på chancen for at vinde. Logitech G Pro er vejen frem, når man vil have sejren i mål.

Lad ikke Logitech G pro stå alene

Uanset om du ønsker trådløst Logitech G Pro gear, eller om du gerne vil have en kablet version, så kan du helt sikkert finde noget her på siden, der passer til dine behov.

Mus, tastatur og headset er dog ikke det eneste, der skal være styr på, hvis du satser på at blive lige så god som de bedste i verden. Der skal lige lidt mere til.

Først og fremmest har du brug for en god gamer computer. For hvis teknikken i computeren ikke er optimeret til gaming, så kan selv Logitech G Pro udstyr ikke gøre meget. Vi har mange gode færdigsamlede maskiner at byde på, men du kan også se på en konfigurerbar PC, hvis du helt selv vil bestemme det hele.

For at dine investeringer i Logitech G Pro kan opnå deres fulde potentiale, så skal der også en god gaming skærm til. Det er trods alt her, at al actionen foregår, og uden en god skærm kan du ikke ordentligt se, og dermed få glæde af, præstationen fra din mus og dit tastatur.

Logitech G Pro er kommet for at blive. Det er de professionelles valg, og alt i serien har en ydeevne, der går langt ud over det sædvanlige. Så skal du have udstyret til en pro? Så ved du allerede, hvad du skal have.