Har du esport i blodet, og vil du gerne game som de bedste i hele verden? Så er gamingudstyr fra Logitech lige noget for dig, og det bliver ikke bedre end med deres Logitech G pro serie. Her på siden har vi samlet et stærkt sortiment af mus, tastaturer og headsets fra Logitech G pro serien, så hvis du mangler nogen af delene, så får du ikke bedre tilbud end her på siden. Hvis du foretrækker trådløs teknologi, så har vi også flere Logitech G pro wireless produkter, så du slipper for ledninger, der roder på dit bord. Vi har gamer udstyr for alle, og hvis du vil nå til toppen af dit game, så er Logitech G pro helt klart vejen frem. Tjek vores udvalg af tastaturer, mus og headsets – det kan i den grad betale sig!

Resultater: 95
Resultater: 95


loader

De professionelle har brug for det bedste, og det har du også

Esport stiger og stiger i popularitet. De professionelle kæmper på livet løs for at få sejren i mål, om det så er i Fortnite, CS:GO eller League of Legends – de vil alle vinde, og der er ofte mange penge på linjen. Det betyder også, at alle har rig mulighed for at se deres hæsblæsende kampe udspille sig, enten live eller i en VOD. Twitch, youtube og andre sider giver alle god mulighed for, at du nemt kan følge med i din favorit esport. Der er megen underholdning at hente ved at se topniveauet udspille sig, og du kan helt sikkert også lære en masse.

De professionelle esportsatleter har selvfølgelig en enorm mængde evner til at bakke deres gameplay op med, og de træner også på livet løs, så de kan være bedre end alle andre. Det er dog ikke det eneste, der gør dem så gode. De sørger også for at have det bedste gamer udstyr, så deres evner kan udfolde sig på bedst mulig vis. For selv hvis man er den næste Faker eller S1mple, så kan man sagtens tabe til folk, der er en smule dårligere end en selv, hvis de bare har bedre udstyr end dig. Gamer computeren og alt der hører til, kører trods alt ikke bedre end hardwaren er. Det samme gælder også for dig, når du sidder og gamer, og derfor får du altid en bedre oplevelse, som opper dine chancer mest muligt, hvis du har det bedste af det bedste. Derfor foreslår vi Logitech G pro serien.

Logitech G pro – ingen modstand

Logitech G pro er serien af Logitechs gaming udstyr. Producenten er kendt for at lave ekstremt godt udstyr til computere, og de har både fedt office udstyr, som deres MX Keys og MX Master serier, og deres gaming udstyr, hvor Logitech G pro linjen er den mest avancerede og stærke. Hos Føniks Computer er vi kæmpe fans af esport og godt gaming udstyr, og derfor har vi sørget for at fylde lageret godt op med Logitechs produkter. De har mangt og meget at vælge imellem, som for eksempel Logitech rat og pedaler, Logitech højtalere og en masse andre mere gængse produkter, som for eksempel Logitech mus, Logitech tastaturer og Logitech headsets. Her er de bedste af de bedste produkter fra Logitech G pro serien, og derfor har vi samlet dem alle her på ét sted. Og lad os bare sige, at der er ikke så lidt fede produkter at se på.

Logitech G pro X superlight

Leder du efter den ultimative gamer mus? Der er mange gode mærker at vælge imellem, og det kan derfor vær svært. Razer mus er virkelig lækre, og Corsair mus skal man i den grad heller ikke undervurdere. Alligevel er Logitech gamer mus nogle af de bedste, og deres Logitech G pro X Superlight serie er her de mest avancerede af slagsen. Det er gamer mus, der vejer helt utroligt lidt, samtidig med at de har al den fart og præcision, som du forventer af en god mus til gaming. Hvis du vil have en trådløs version, så er der også Logitech G pro wireless mus, der fungerer præcis lige så godt som en kablet mus, men uden at du skal bøvle med ledninger.

Logitech G pro keyboard

Et gamer tastatur er meget som en gamer mus. Du skal helst have et, der reagerer hurtigt og præcist, når du trykker på tasterne, og du kan bare ikke gå ned på kvaliteten, hvis du vil være på toppen af dit game. Der er som altid mange gode producenter af gaming keyboards, men Logitech G pro serien af keyboards er bare noget for sig. Du får ikke meget bedre tastaturer, de er lækre, og respondere som du regner med, samtidig med at de har fede ekstra knapper og ekstremt lækker RGB-belysning, som du selv kan konfigurere i G hub.

Logitech G pro headset

Hvis du ikke kan høre hvad der sker, når du sidder og spiller seriøse ranked spil, så har dine modstandere en kæmpe fordel. Hvor ofte udnytter du ikke, at du kan høre at en modstander er på vej, eller at du rammer en modstander med en af dine evner? Information er vigtig, og lyd er information. Derfor er et Logitech G pro headset vejen frem, hvis du vil have perfekt lyd. Du kommer til at kunne høre hvert et skud, hver en eksplosion og alt andet der sker, når du sidder og gamer. Samtidig står dine venner og teammates krystalklart frem i dine øre, samtidig med at du via den indbyggede mikrofon klart går igennem til dem. Hvis du gerne vil have trådløs forbindelse på dit headset, så står Logitech G pro wireless også her på menuen. Dit game når toppen, når du inkluderer Logitech G pro linjen.

Konfigurer dit udstyr med Logitech G hub

Hvis du sidder inde med et eller flere Logitech G pro produkter, så kan det godt være, at du kunne tænke dig, at de var bare en lille bitte smule anderledes. Hvad hvis RGB-belysningen var sat op, så den passede til dit computerspil, eller baseret på din helt egen ide? Hvad hvis mus og tastatur har specielle genvejstaster, der passer perfekt til dine behov?

Med Logitech G hub kan du selv konfigurere meget af dit gaming udstyr fra det kendte mærke, og det gælder især for Logitech G pro produkter. Hvis du er interesseret i at prøve det, så du kan lege rundt med de forskellige funktioner, så kan du downloade G hub her.

Lad ikke Logitech G pro stå alene – få den rigtige computer

Om du vil have Logitech G pro wireless udstyr, eller om du gerne vil have et kabel i hele tiden, så skal du helt sikkert nok finde noget her på siden, som der fanger din interesse. Der er dog noget meget vigtigt at huske på, at når du opgraderer dit gaming setup med udstyr i Logitech G pro linjen, så er det ikke alt, der skal til, for at du bliver en af de bedste.

Du har måske en lækker mus, et fedt tastatur og et fantastisk headset fra Logitech G pro. Men hvis det hele ikke er tilsluttet en lækker gamer PC, så kan det jo være lige meget. Derfor foreslår vi at du ser på vores udvalg af gamer computere. Vi har mange forskellige modeller, og du kan helt sikkert finde en, der sammen med dit Logitech G pro udstyr kan få dit game op på det næste niveau. Hvis du gerne vil have noget mere specifikt, så kan du kigge på vores konfigurerbare PC’er. Her får du lov at bygge din egen PC på vores hjemmeside, og så samler vi den for dig. Logitech G pro fortjener det bedste, og med det kan du blive en af de bedste.