Logitech G pro headset banner.


Hvis du skal have den bedst mulige lyd, når du sidder og gamer, og du samtidig gerne vil have en mikrofon, hvor kvaliteten er helt i top, så er der én rigtig vej at gå. Med et Logitech G pro headset får du kvalitet på professionelt niveau. Logitech G pro headsets er designet og udviklet sammen med professionelle esportsatleter, så selv de bedste af de bedste er tilfredse, når de bruger dem. Det betyder, at du med et Logitech G pro headset får et af de bedste headsets på markedet. Lyden er krystalklart, mikrofonen går direkte igennem til dem du snakker med og der er et hav af smarte funktioner, du kan drage fordel af. Så hvad venter du på? Dit nye headset ligger klar her på siden og venter på dig.

Resultater: 16
Resultater: 16


loader

Ofte stillede spørgsmål

Hvem er Logitech G pro serien bygget til?

Pro serien fra Logitech er bygget specifikt til professionelle gamere. Den er designet i samarbejde med de professionelle esportsatleter, og er derfor bygget med optimal ydeevne i tankerne. Præcision, hastighed og holdbarhed er i toppen, og du kan udnytte det præcis på samme måde, som de professionelle gør.

Hvilket headset bruger Astralis?

Astralis har partnerskab med Logitech, og de bruger derfor Logitech G pro X headsets. Deres gaming stationer er derudover udstyret med andet Logitech G udstyr, inklusiv muse, musemåtter og G pro tastaturer.

Hvad hedder et headset på dansk?

Et headset kan også kaldes for hovedtelefoner eller høretelefoner. Det er dog meget normalt bare at kalde det for et headset, og dine søgeresultater burde ikke varierer særlig meget, ligegyldigt hvilket ord du bruger.

Logitech G pro headsets – og meget, meget mere

Der er meget, som er vigtigt, når du sidder og gamer – og det gør sig gældende om du er seriøs esportsudøver, eller om du hygger dig i singleplayer spil. Først og fremmest skal du have en gamer computer, der har de rigtige specifikationer, til det du gerne vil spille. Hos Føniks Computer er der rig mulighed for, at du enten kan købe et færdigt produkt, eller at du kan bygge din egen i vores gamer konfigurerbar PC sektion. Det er nemmere med en færdigbygget, men med de konfigurerbare kan du selv vælge grafikkort, CPU, RAM, og mange af de andre vigtige komponenter, hvor du gerne vil have noget helt specifikt.

Gamer PC’en alene kan alligevel ikke klare det hele. Der er en hel del gamer udstyr, der giver dig et stærkt fodfæste, når du gør dit bedste for at overkomme dine modstandere, og det giver dig dermed en enorm fordel. Tænk bare på professionelle CS:GO eller League of Legends spillere og overvej, hvor de ville være, hvis de ikke have en vildt god gamer mus. Mange bruger en Logitech gamer mus, og her er de bedste valg fra Logitech G pro X superlight serien. Det samme der er sagt om mus, kan der siges om tastaturer. Uden et godt gamer tastatur, så er det en lang vej op af bakke imod sejr. Der er mange gode keyboards derude, og også her tager et Logitech G pro keyboard mange ved hånden, og fører dem i mål.

Få den ultimative lydoplevelse med et Logitech G pro headset

Den ultimative lydoplevelse til gaming sker med et headset, og her er det svært at få noget som helst, der er bedre end et Logitech G pro headset. Logitech G pro headsets er designet i samarbejde med professionelle esportsatleter med ét mål for øje: at skabe den ultimative oplevelse for dig, der godt kan lide at game seriøst. Lyden i konkurrenceprægede computerspil er der ikke bare for skæg og ballade, selvom det selvfølgelig ofte er fedt og hæsblæsende at høre på. Det er der lige så meget for at give dig information. Kan du høre fodtrinene, der er ved at snige sig op på dig? Ramte du nogen i busken? Hørte du noget vigtigt ud af ørekrogen? Med den ultimative lyd vinder du spil, for ellers går du glip af alle de vigtigste detaljer. Her kommer et Logitech G pro headset ind i kampen sammen med dig.

Kommuniker som en pro

Det er ikke bare lydkvaliteten på et Logitech G pro headset, der er noget ud over det sædvanlige – selvom det igen og igen er værd at nævne lydkvaliteten. Mikrofonen er selvfølgelig også toptunet og klar til kamp. For de professionelle laver ikke andet end at kommunikere, når de sidder og gamer med hinanden, og så er det også nødvendigt med en god mikrofon. Logitech G pro headsets har en helt fortrinlig mikrofon, og du kan derfor godt regne med, at din stemme går direkte og klart igennem.

Det er rart til hverdag, når du sidder og hygger med vennerne. Det er også fedt, hvis I sidder og hygger med at game. Men det er helt uundværligt, når I gerne vil yde jeres bedste, og I kæmper for livet løs om at nå den søde sejr, der ligger foran jer i esportens verden. Det skal gå klart igennem, når der bliver sagt noget, og du skal kunne høre, hvem det er, som der snakker. Muligheden er der. Den findes ved et Logitech G pro headset.

Helt vilde specs!

Det er nemt at påstå, at et Logitech G pro headset er noget ud over det sædvanlige. For når professionelle esportsatleter har været med til at designet Logitech G pro headsets, hvorfor skulle de så ikke være super fede? Og selvfølgelig vil ingen pro bruge dem i turneringer, hvis det ikke rent faktisk var virkelig gode produkter. Alligevel er det nok værd at se på specifikationerne ved et Logitech G pro headset, så du virkelig kan se, hvor meget der er kælet for alle detaljerne ved dem. Husk dog på at ikke hver model af Logitech G pro headsets er lavet helt ens, så du bør altid tjekke hver model for sig, da der kan forekomme ændringer.

  • Lightspeed trådløs teknologi
  • BLUE VO!CE
  • PRO-GTM 50 MM
  • Avanceret lydkort
  • G HUB konfigurerbare

Hvis du foretrækker trådløs teknologi, så er Logitech nogle af de bedste. Du kan få Logitech G pro headsets med Lightspeed trådløs teknologi, hvor selv de professionelle ikke kan mærke, at der ikke er kabling til. Hertil har dit trådløse Logitech G pro headset også op omkring 20 timers batterilevetid og 15 meters rækkevidde. Her kan du også nyde godt af BLUE VO!CE teknologien, som virkelig bare får din stemme klarere igennem mikrofonen i dit Logitech g pro headset. BLUE VO!CE reducerer støj og fjerner generelt trælse lyde, samtidig med at det øger din stemmekompression, så din stemme står klart og tydeligt frem.

En af grundende til at et Logitech G pro headset er så godt, er på grund af PRO-G 50 MM højtalerenhederne i dem. Disse er fremstillet af et bestemt hybridnetmateriale, som giver et vildt godt lydbillede. Det er på grund af PRO-G 50 mm højtalerenhederne, at du for eksempel kan høre modstandere, der prøver at liste sig op på dig, eller hvorfra i omgivelserne en bestemt lyd kom. Det giver dig den ultimative lydfordel, når du bruger et Logitech G pro headset. Der er også Logitech G pro headsets, der i tilkoblingen har et avanceret lydkort. Det gør lydbehandlingen i dit Logitech G pro headset bedre, samtidig med at det tillader dig at programmere dette lydkort via G hub. Så kan du tage lydkortet og dit Logitech G pro headset fysisk med dig, og stadig beholde lige de indstillinger, du har sat op.

Nu vi snakker om G HUB, så er det også ekstremt fedt, at Logitech G pro headsets, som alt andet G pro udstyr, er konfigurerbare med Logitech G HUB. Det giver dig muligheden for at downloade G HUB, hvorefter du selv kan programmere dit udstyr, så det er præcis, som du vil have det.