Resultater: 213
Resultater: 213


loader

Ofte stillede spørgsmål om gaming keyboards

Har du et eller flere spørgsmål om gamer tastaturer? Det er der mange der har, for det er efterhånden en helt videnskab for sig! Vi har derfor gjort vores bedste for hurtigt og klart at svare på de spørgsmål, der oftest bliver stillet omkring gaming tastaturer. Kan du ikke med det samme finde svar på dit spørgsmål, så kan du med fordel se efter i de nedenstående afsnit, og ellers står vores kundeservice klar og parat til at hjælpe dig.

Hvad er de bedste switches?

Linear switches, eller linære taster, er helt klart de bedste til gaming. Det er de mest responsive, der sker færrest fejl og det går hurtigst på disse switches.

Hvilket tastatur bruger Astralis?

Astralis bruger et Logitech G tastatur, der er beregnet til gaming på højeste niveau. Hvis du gerne vil game som de bedste, så har vi op til flere forskellige Logitech G keyboards at byde på.

Hvor meget koster et gamer tastatur?

Du kan finde udmærkede gamer tastaturer til omkring 400 kroner, og der er også avancerede modeller med RGB-lys til flere tusinde kroner. Det varierer derfor meget, hvad man giver for et gaming keyboard.

Kæmpe udvalg af lækre gamer tastaturer

Hos Føniks Computer er det vigtigt for os, at vores kunder kan finde alt det gamer udstyr, de nogensinde kunne få brug for. I den forbindelse er vores udvalg af gamer tastaturer ingen undtagelse, da dit gaming tastatur er noget af det vigtigste udstyr, du kan få fat i, når der skal games til den helt store guldmedalje. Her på siden har vi derfor samlet en lang række af de bedste modeller fra de mest erfarne og ansete producenter verden over. Det kan for eksempel være, men er ikke begrænset til:

De har alle det tilfældes, at de tilbyder gaming keyboards i ekstremt høj kvalitet, som hver en gamer vil blive ekstremt glade for at bruge. Du kan derfor med fordel vælge en gamer tastatur fra det mærke, du foretrækker, eller også kan du med fordel se dem alle igennem, så du kan finde et gaming tastatur, der passer perfekt til dig. Der er også altid mulighed for at du kan snakke med vores kyndige kundeservice, som helt sikkert kan pege dig i retning af lige det gamer tastatur, som du ville elske mest at sidde med.

Hvorfor bør du købe et gaming keyboard?

Hvis du er gamer og er helt vild med gaming, så er det i den grad en god ide at købe et dedikeret gamer tastatur i stedet for et af de, ofte, billigere og mere standard tastaturer. Gaming tastaturer kommer nemlig med en lang række fordele, der gør dem oplagte til gamere. For når du gamer, så har du bare nogle andre krav, end hvis du blot surfer på nettet eller tjekker de sociale medier. Det kan være alt fra responstiden til følsomheden i et gamer tastatur, som der gør den store forskel, til udseenet og smarte makro taster. Du bør derfor altid overveje, hvad du har behov for, når du er på jagt efter et nyt gaming keyboard. Hos Føniks Computer foreslår vi især at du overvejer:

  • Mærke
  • Størrelse
  • Responstid og følsomhed
  • Holdbarhed
  • Konfigurerbart eller ej
  • Udseende

Disse er nemlig alle faktorer, der kan være mere eller mindre vigtige, når du sidder og gamer. Et gamer tastatur er trods alt ikke bare et gamer tastatur. Alt efter hvad du går og ønsker dig, så er det nemlig vigtigt at tage de helt rigtige valg, så du ender med det perfekte gaming keyboard til dig.

Mærke

Vi har allerede været hurtigt rundt om nogle af de mest populære producenter, men hvis du ikke allerede har en favorit, så er de utroligt vigtige at nævne igen. Synes du fede funktioner med den vildeste teknologi i et RGB-lysshow er sagen, så er mærker som Razer og Alienware lige noget for dig. Vil du derimod gerne spille på niveau med de bedste, og er e-sport din store passion, så er der en stor sandsynlighed for at Logitech G pro keyboards og Corsair tastaturer antageligt noget, du vil synes rigtig godt om. Og så er der stadig alle de andre mærker, der ligeledes også er gode, eller måske ligger lidt i grænsepunkter imellem de allerede nævnte. Én ting er dog helt sikkert, du bør tænke over mærket, inden du vælger et gaming keyboard.

Størrelse

Man kan nemt ledes til at tro, at alle gamer tastaturer har samme størrelse. Overordnet passer det jo også meget af tiden, men alligevel er der stor forskel på mange af gaming tastaturerne nu om dagen. Der er utroligt mange, som findes i omtrent den normale størrelse du kender. Men du kan også finde mini versioner, hvis du elsker ideen om et lille og kompakt gamer tastatur, hvor Ftasterne og NumLock tasterne er blevet sparet væk. Det giver dig meget mere plads, og det kan være super smart, hvis du elsker at tage dit gaming keyboard med dig på farten. Hvis tanken om et småt gaming keyboard tiltaler dig, men du stadig synes mini versionerne er lige i overkanten, så er et TKL-less, eller tenkeyless, gamer tastatur nok lige sagen. Det er et gaming tastatur præcis som du kender det, men blot uden NumLock tasterne. Det giver lige lidt ekstra plads på dit skrivebord, og kan være super lækkert som gamer, der nok ikke bruge de numeriske taster særlig ofte.

Responstid, følsomhed, taster

Spiller du computerspil, hvor det ofte går rigtig hurtigt – for eksempel CS:GO eller League of legends – så er responstiden på dit gaming keyboard utrolig vigtigt. Her skal det helst gå så hurtigt som muligt, så du ikke taber imod oppositionen, bare fordi de har noget bedre gamer udstyr, end du har. Det kan derfor være en rigtig god ide at overveje responstiden på dit fremtidige gamer tastatur, så du får fat i et, der passer til dine behov.

Tasternes følsomhed er også utroligt vigtigt. For hvis dit gamer tastatur ikke opfanger, at du klikker på en tast, så kommer det hurtigt til at lede til frustrationer. Det samme problem kan gøre sig gældende, hvis du skal ligge for meget tryk på en tast, før den opfanger, at du faktisk gerne ville have den til at reagere. Overvej derfor følsomheden i dit fremtidige gaming tastatur, så du ikke ender med at være frustreret.

Hvilken type af taster du bruger kan også gøre en enorm forskel. Helt generelt snakker man om taktile taster, clicky taster og linære taster. Clicky og taktile taster har begge den velkendte klik-lyd fra mekaniske tastaturer, samtidig med at du får et lille bump, når du trykker tasterne ned, og det er clicky taster, der her afgiver mest lyd. Helt objektivt set er linære taster dog de bedste til gaming, især konkurrencepræget gaming, da de er stille og giver mindst mulig modstand. De er derfor rigtig gode, når du konsistent gerne vil have det bedst mulige resultat ud af dine klik. Det sagt, så er der ikke en enorm forskel, og der er intet i vejen med at vælge et gaming keyboard med clicky eller taktile taster, hvis du bare elsker den mekaniske klik-lyd.

Holdbarhed

Forskellige gamer tastaturer er selvfølgelig forskellige i deres holdbarhed. Det kan både være hvor robust selve gaming tastaturet er, men det kan også være hvor mange klik, som tasterne helt generelt kan tåle, før de begynder at blive slidte. Uanset hvad vil man jo gerne have et gaming keyboard, som man ikke skal skifte ud lige med det samme – det er trods alt spild af penge. Det er derfor altid værd at tjekke op på, hvor holdbart et givent gaming keyboard er, inden du vælger at investerer i det. Heldigvis kan vi dog med hånden på hjertet sige, at langt de fleste gamer tastaturer produceret nu om dage er af rigtig høj kvalitet, og derfor også er utroligt holdbare.

Mulighed for konfiguration

Der er en vis sandsynlighed for, at du godt kunne tænke dig at konfigurere dit gamer tastatur på den ene eller den anden måde. Måske vil du gerne justere på RGB-lyset i dit gaming tastatur, eller det kan være du vil lave om på følsomheden eller responstiden. Sidst men ikke mindst er der alle dem, som gerne vil lave makroer på taster i bestemte spil, eller bare har brug for et bestemt makro på en tast helt generelt. Hvis dette er en nødvendighed for dig, så skal du selvfølgelig være sikker på, at det gaming keyboard du køber har mulighed for, at du kan konfigurere det. De nyeste modeller fra eksempelvis Logitech G, Razer, Corsair og SteelSeries fungerer alle med gratis software, du kan downloade fra firmaernes respektive hjemmesider, og som du derefter kan bruge til at konfigurere dem med.

Udseende

Udseendet på dit gamer tastatur har måske intet at gøre med, hvor godt det faktisk er, når du sidder og gamer. Alligevel er det vigtigt for rigtig mange, for der er jo ingen grund til, at du behøver at sidde og game med udstyr, som du synes er grimt. Er du helt vild med fed RGB-belysning, så er der jo ingen grund til, at dit gaming tastatur ikke skal have en overflod af det. På samme måde kan selve gamer tastaturets fysiske udseende jo også spille en stor rolle. For eksempel ser Razer BlackWidow serien og Razer Huntsman serien ikke ens ud, selvom de begge er genkendelige som Razer produkter. Både mærket, serien og det individuelle gamer tastatur er derfor vigtigt at tage et godt kig på, hvis udseendet er vigtigt for dig.

Trådløst eller kablet?

Når du ser dig om efter et nyt gamer tastatur, så er det altid værd at overveje, hvorvidt du vil have et med kabel, eller om du gerne vil have fat i en trådløs model. Der er nemlig fordele og ulemper ved begge dele, og alt efter hvad dine behov er, så kan det sagtens være, at den nogle af disse fordele og ulemper gør det nemt for dig at afgøre, hvilken slags gaming tastatur du vil have.

Gaming keyboard med kabel vs gaming keyboard som er trådløst

Det gode ved et gamer tastatur med kabel er, at de ofte er billigere at have med at gøre end de trådløse. Trådløs teknologi skubber bare prisen en smule i vejret, og du skal derfor være klar på at betale bare lidt mere, hvis du er på udkig efter et trådløst gamer tastatur. Til gengæld giver et trådløst gaming tastatur dig en mængde frihed, som du bare ikke finder, når der skal være et kabel tilsluttet hele tiden. Du kan nemt tage et trådløst gamer tastatur med dig rundt, eller flytte det til siden, hvis du ikke skal bruge det. Samtidig slipper du for, at der er ledninger som ligger og roder på dit bord.

Én ting mange vil overveje, er, hvorvidt man med en trådløs forbindelse ender med et langsommere gaming keyboard. Det er der fare for, hvis man køber er billigt trådløst gaming tastatur, og det er derfor altid vigtigt at tjekke specifikationerne på det enkelte gamer tastatur. Der er dog mange rigtige gode trådløse gaming keyboards, som er præcist lige så hurtige som dem med kabel. Så længe du får fat i et produkt i god kvalitet, så kan du godt regne med, at både et trådløst og et kablet gamer tastatur vil tjene dig rigtig godt.

Find dit gamer tastatur hos Føniks Computer

Hos Føniks Computer har vi et hav af gaming keyboards i vores sortiment, og du kan derfor helt sikkert finde lige det, du går og leder efter. Det her er din mulighed for at få fat i tastaturet, du går og drømmer om – ligegyldigt hvilket mærke du foretrækker, om det skal være simpelt eller avanceret, have vild RGB-belysning eller ej – her hos Føniks Computer har vi alt i gamer tastaturer. Så kig dig endelig omkring, og hvis du synes det er overvældende, eller hvis du ikke er helt sikker på, hvilket af vores gaming keyboards du skal vælge, så kan du altid kontakte vores kundeservice. Der skal være et gamer tastatur til alle, det er den filosofi, vi hos Føniks Computer tror på.