Hvis du er på udkig efter et flot og ergonomisk gamer tastatur, så bør du tage et kig på denne side. Som gamer er din eneste begrænsning dit udstyr, og det er derfor vigtigt at være klædt ordentligt på til kampens hede. Med et ægte gamer tastatur har du mulighed for at optimere dit spil og minimere risikoen for smerter og gener. Vi har samlet et bredt udvalg af nogle af markedets bedste producenter, og du vil sikkert også kunne finde den helt rigtige model til dig og dine behov. Tag et kig på vores udvalg af gamer tastaturer nedenfor.

Resultater: 414
Resultater: 414


loader

Kæmpe udvalg af lækre gamer tastaturer

Hos Føniks Computer er det vigtigt for os, at vores gamer-kunder kan finde alt, hvad de skal bruge af gamerudstyr, når de handler hos. I den forbindelse er vores udvalg af tastaturer til gaming ingen undtagelse. Vi har samlet en række af verdens bedste modeller fra de mest erfarne og velansete producenter overhovedet. Du kan for eksempel finde produkter fra A4tech, Attitude One, Corsair, Gigabyte, Logitech, Razer, Roccat og SteelSeries.

Tastaturer til gaming er fremstillet til at give dig de bedste muligheder for at sejre i online såvel som offline computerspil. Samtidig er gamer tastaturerne designet således, at de skåner håndled og fingre mest muligt. Producenterne er opmærksomme på, at de skal være både skånsomme og kunne holde til længere tids brug.

Alle vores gamer tastaturer er fremstillet i førsteklasses materialer og er designet, så de kan tåle hårdhændet brug, når det går mest vildt for sig. Uanset om du kunne tænke dig et mekanisk gamer tastatur, en model med dynamisk flerfarvet lysstyring eller andre smarte features, kan du sikkert finde det lige her hos os.

Hvorfor et gaming tastatur frem for et almindeligt keyboard?

Hvis man er passioneret gamer, har man formentlig nogle krav til sit udstyr. Helt grundlæggende skal det fungere optimalt. Men hvad betyder det, at et keyboard skal fungere optimalt? Her er nogle punkter, man kan gå ud fra, hvis man skal købe et nyt tastatur til gaming:

·        Lav responstid

·        N-key rollover

·        Følsomhed i tastaturet

·        Holdbarhed

·        Udseende

Man taler om millisekunders forskel på responstiden i gamer tastaturer, men alle der gamer ved, at ethvert millisekund tæller. Lavere responstid kan betyde, at man kan reagere hurtigere end sin modstander. Det er specielt relevant i FPS-spil. De professionelle Counter Strike-spillere bruger alle topmoderne gamer tastaturer for at have de bedste forudsætninger for at vinde.

N-key rollover beskriver muligheden for at trykke på hvilket som helst antal taster på samme tid. Med N-key rollover kan man gøre dette og være sikker på, at de registreres præcist og i den rigtige rækkefølge.

Følsomheden i keyboardet kan også være et parameter at gå ud fra. Der kan være forskel på, hvordan gamer keyboards er i deres følsomhed. Som gamer får man mest ud af, at ens muskelhukommelse er tilpasset tastaturet.

Tastaturer til gaming er generelt designet til at være holdbare. Producenterne ved, at visse taster (f.eks. W A S D) bliver brugt flittigt, og gaming tastaturer er lavet til at kunne holde til dette slid. De er generelt også ret robuste, så man kan tage det med til LAN.

Hvis man i forvejen går op i sit gaming udstyr, skal man selvfølgelig også have et gamer keyboard, som har fede lysfunktioner og et lækkert udseende. I vores udvalg er der ingen mangel på gamer tastaturer med fede farve- og lysfunktioner!

Membran gamer tastaturer

Et membran gamer tastatur er et rigtig fint og prisvenligt valg til dig, der er til den lidt mere afslappede gaming. Det kunne være rundebaserede strategispil eller lignende. De er også velegnede til almindeligt computerarbejde og skriveopgaver. Tasterne på et membran gamer keyboard fungerer ikke uafhængigt af hinanden som på et mekanisk tastatur, men som én flad overflade.

Der er tre gode grunde til at købe et membran keyboard til gaming. De er meget velegnede til at tage med sig, hvis man skal på farten eller til LAN. De er også godt beskyttede mod slid, væske og skidt. Hvis du går meget op i holdbarhed, er et membran gaming tastatur en god mulighed. Endelig er de oplagte til dig, der gerne vil have et budgetvenligt keyboard.

Mekaniske gaming tastaturer

Et membran gamer tastatur kan sagtens bruges tilfredsstillende til enhver form for gaming. Men hvis man er passioneret gamer og gerne vil investere i et tastatur specielt til den højintense gaming, kan man overveje et mekanisk gamer tastatur. Hos Føniks Computer tilbyder vi et stort udvalg af mekaniske tastaturer til gaming.

Mekaniske gamer tastaturer har en meget lav responstid. De har N-key rollover teknologi. Alle tryk på tasterne scannes uafhængigt af hinanden. Mekaniske tastaturer til gaming anvender fjederbaserede kontakter i tasterne. Når man trykker på kontakten i tasterne, arbejder tasterne hver for sig. Mekaniske gamer tastaturer er som regel modulopbyggede, så du kan faktisk bytte kontakterne ud på de fleste mekaniske keyboards, hvis du foretrækker nogle andre. De kan eksempelvis være mere eller mindre larmende og give mere eller mindre modstand.

Mekaniske gaming tastaturer er generelt en smule mere følsomme og har en smule lavere responstid end membran gaming tastaturer. Hvor et membran gamer keyboard er et fint valg til gaming i alle former og for eksempel skriveopgaver, så er det mekaniske gamer tastatur udviklet og optimeret til hektisk og intens gaming.

Eksempler på funktionerne

De fleste gamer keyboards har programmerbare taster (makroer). Det vil sige, du kan tilegne en bestemt handling fra spillet til en bestemt knap på tastaturet. I MOBAs og MMORPG-spil som League of Legends eller World of Warcraft er det smart, når man skal bruge mange forskellige skills og abilities. Med makroer kan man endda justere profilen ud fra, hvilket spil man spiller. Det betyder, at du ikke skal ændre makroer, hver gang du spiller et nyt spil.

Mange gamer tastaturer kommer med taster med bagbelysning. Der er for eksempel RGB-bagbelysning med mange forskellige farver. Man kan skabe en fed stemning i mørket, når man gamer med RGB-bagbelysning, specielt i actionspil og gyserspil. Det kan også være ret praktisk at fordele noget bestemt lys på bestemte knapper, hvis man sidder i mørket. Øjnene opfanger hurtigt hvilken knap, man skal trykke på, hvis de er farveopdelt.

Man kan også vælge et trådløst tastatur til gaming frem for et gamer tastatur med kabel. Det kan virkelig være rart at slippe for kabler, hvis man gerne vil have et ukompliceret setup eller sidde langt fra skærmen.

Find dit tastatur til gaming hos Føniks Computer

Der er et hav af tastaturer til gaming i vores sortiment – også fra kendte mærker som Logitech, Roccat og Steelseries. Vi håber, at du kan finde noget, der passer til dig. Gamer tastaturer er generelt designet til at være holdbare og ergonomisk korrekte. Hvis du vil have det ekstra behageligt, kan du overveje gamer tastaturer med polstring til armene.

Vores gaming tastaturer fås også i prisvenlige udgaver og i high-end modeller. De fås også med forskelligt indgangsudstyr til interfacet som Bluetooth og USB. Du kan filtrere efter dine behov til højre.

Vi tilføjer regelmæssigt nye produkter til vores sortiment, så du har god chance for at finde den bedst mulige model. Derudover er vi altid glade for at kunne hjælpe med søgningen. Har du spørgsmål i forhold til udvalget generelt eller angående valg af produkt, er du derfor altid meget velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilket tastatur bruger Astralis?

Astralis bruger et Logitech G tastatur der er beregnet til gaming. Hvis du vil være mere som Astralis, så kan du finde flere Logitech tastaturer her hos Føniks Computer.

Hvilken tastatur er bedst?

Du finder flere af de bedste tastaturer på markedet hos Føniks Computer og du kan derfor regne med at vi fører flere af de bedste tastaturer. Hvilket der er det bedste valg for dig, afhænger af hvad du søger: skal det være kablet, trådløst, mekanisk eller andet? Du kan se vores udvalg og finde det bedste tastatur til dig. 

Hvor meget koster et tastatur?

Priserne på tastaturer varierer meget, men du kan forvente at kunne finde gaming tastatur til både budgetvenlige priser og avancerede priser.