Et membran gamer tastatur er perfekt til gameren, der søger et budgetvenligt tastatur. Med et membran gamer tastatur er du sikret god performance til en skarp pris. Vi har et bredt udvalg fra nogle af markedets største producenter, og du vil sikkert også kunne finde det helt rigtige membran gamer tastatur til dig og dine behov. Tag et kig på vores udvalg af gamer tastaturer med membran taster lige her.

Resultater: 13
Resultater: 13


loader

Sådan fungerer et membran gamer tastatur

Der findes generelt to forskellige typer computertastaturer: Membran tastaturer og mekaniske tastaturer. De to typer kan overordnet have mange af de sammen ekstraegenskaber, som man som gamer kan ønske sig. Det gælder for eksempel anti-ghosting og lyseffekter. Typerne adskiller sig dog markant i den måde, de fungerer på ved tastetryk. Et membran gamer tastatur fungerer sådan, at alle tasterne sidder på en samlet membran. Denne membran er en form for plade, hvor forskellige elektriske forbindelser kan løbe, når tasten trykkes ned. Det vil sige, at der løber en bestemt, elektrisk forbindelse, når du trykker på en bestemt tast. Din computer registrerer denne elektriske forbindelse og oversætter til det givne bogstav eller den ønskede kommando. I et membran gamer tastatur hænger tasterne altså sammen indbyrdes på den fælles membran. Dette er ikke tilfældet ved de mekaniske gamer tastaturer. Her sidder tasterne på enkeltvis med en switch effekt. Begge typer af tastaturer har selvfølgelig deres fordele.

Membran tastatur til fritidsgaming og hverdagsbrug

Der er mange fordele ved at vælge et membran gamer tastatur. På grund af membran tastaturets opbygning er disse ofte billigere at producere. Det betyder, at du med et membran gamer tastatur kan få en god vare af høj kvalitet til en fair pris. Derudover er membran gamer tastaturerne også oplagt til dig, der bruger din computer til både gaming og hverdagsbrug. Et membran tastatur kan nemlig være mere behagelige at skrive på, da det ofte er mere fladt i sit design, hvilket kan være rart for ens håndposition, når man skal skrive. Derudover egner membran tastaturerne sig også særligt godt til dig, der sidder i samme rum som andre imens du bruger din computer. Membran gamer tastaturer er nemlig væsentligt mere støjsvage end de mere avancerede mekaniske tastaturer.

Find det gamer tastatur med membran teknologi, der passer til dig

Hvis du står og mangler et nyt tastatur til din computer, er du kommet til det rette sted. Hos Føniks Computer har vi et stort udvalg af tastaturer med membran teknologi, der både er gode til gaming, men også til almindelig hverdagsbrug. Det er vigtigt, at du finder det tastatur med membran teknologi, der passer til dig og dine behov. Her kan du gå ind og kigge på faktorer som højden og størrelsen på tastaturet, da dette kan have stor indflydelse på din håndstilling, når du bruger tastaturet. Hvis du leder efter et tastatur med høj komfort, kan du også overveje et membran gamer tastatur med håndstøtte.

Det er naturligvis også vigtigt, at dit nye membran gamer tastatur passer stilmæssigt til resten af din computer. Derfor finder du hos os også et bredt udvalg af designs og baggrundslys i alle regnbuens farver. Det er altså kun fantasien, der sætter grænser for dit nye gamer setup.

Anti-ghosting funktion på membran gamer tastaturer

Langt de fleste af de membran gamer tastaturer, som vi sælger hos Føniks Computer, indeholder den populære anti-ghosting funktion. Denne funktion er til for at undgå det såkaldte ghosting. Ghosting er når tasterne via den fælles membran er forbundet på en måde, så nogle bestemte tastaturtryk ved en fejl kan resultere i, at computeren registrerer et tryk for et forkert bogstav. Anti-ghosting funktionen forhindrer dette, ved at kredsløbet på membranen leder strømmen således, at der ikke sker ghosting i området. For gamere kan denne funktion især være vigtig i WASD-området på tastaturet, da det ofte er disse bogstaver, der bruges under gaming.

Ud over anti-ghosting funktionen kan du også kigge efter andre specielle funktioner til dit nye membran gamer tastatur. Dette kan for eksempel være et specifikt gamingmode, som du kan sætte dit tastatur i. I denne indstilling vil nogle knapper blive deaktiveret. På den måde undgår du ved en fejl at trykke på noget, der forhindrer den optimale gamingoplevelse.