Resultater: 36
Resultater: 36


loader

FAQ om ASUS ROG keyboards

Republic of Gamers produkter er ASUS svar på, hvordan du får avancerede produkter til gaming i høj kvalitet. Når produktlinjen er så avanceret, som den nu en gang er, så betyder det selvfølgelig også, at der er megen information, der er værd at fortælle om.

Hvis du har nogen spørgsmål til ASUS ROG keyboards, så kan du derfor altid tage fat i vores kundeservice. Det er dog også en mulighed, at du kan se FAQ'en her igennem, eller læse mere om disse fantastiske tastaturer her på siden.

Er ASUS tastaturer gode?

Ja, ASUS tastaturer er rigtig gode! Der er modeller både til gaming og hverdag, og de fungerer alle fremragende.

Er ASUS ROG keyboards mekaniske?

Ja, ASUS ROG keyboards er mekaniske. Alt efter hvilket du køber, kan du dog sagtens få modeller, der ikke larmer.

Hvad koster et gamer tastatur?

Der findes utroligt billige gamer tastaturer til omkring 200 kroner, og der findes også utroligt avancerede modeller omkring 4.000 kroner. Normalt giver man dog imellem 500 til 1.600 kroner, for et gamer tastatur.

Find ROG udstyret til dig

Der er meget godt gamer udstyr, der er er opstået ved ASUS' kyndige hænder. Hvis du er gamer, så sørger de for alt det essentielle, du har brug for, når der skal games. Dette inkluderer, men er i den grad ikke begrænset til:

  • Stationær computer og bærbar computer
  • Gamer tastatur
  • Gamer mus
  • Gamer headset

De byder både stærke bærbare og gamer bærbare, alt efter hvad man skal bruge en bærbar computer til. Går du og mangler en god gamer mus, så kan du altid tjekke ASUS ROG mus ud, og hvis din mus skal være rigtig glad, så er en ASUS musemåtte helt klart vejen frem.

Det er også altid en fornem ide at se på ASUS ROG headsets, hvis du gerne vil have en exceptionel oplevelse angående lyden, når du sidder og gamer.

Tastaturet har dog altid en speciel plads i enhver gamers hjerte. Ikke nok har du nærmest altid en eller begge hænder på dit gamer tastatur, og bruger det aktivt hele tiden, det er også noget af det gamer udstyr, du har, som du faktisk ser mest på.

Tastaturet er derfor et sted, hvor du i den grad ikke vil gå på kompromis. Her er kun det bedste af det bedste godt nok, og derfor foreslår vi hos Føniks i den grad, at du ser på vores udvalg af ASUS ROG keyboards.

ASUS ROG keyboard – tastaturet der giver dig alt, og mere til!

Når der ligger et ASUS ROG keyboard foran dig, så er der to ting, du hurtigt kan gøre dig klar til. Den første kan du se med dine øjne: her er der et tastatur, der i den grad er en gamer værdig.

Alle de forskellige modeller har et lækkert design, der direkte er en fryd for øjet, og det er selv inden RGB-lysene er begyndt at blinke. Det næste du ligger mærke til sker, når du ligger hænderne på dit ASUS ROG keyboard og begynder at bruge det: her har du et keyboard, der har en helt utrolig høj ydeevne.

Du bliver derfor hurtigt klar til at game, ligegyldigt hvilke type gamer du er, og ligegyldigt hvilken slags computerspil, du godt kan lide at spille. Derudover er der også nogle specifikke funktioner ved ASUS ROG keyboards, som vi gerne vil ligge fokus på.

  • Trådløs og kablet tilslutning
  • Uovertrufne switches
  • Aura RGB-belysning
  • Ergonomisk design

Tilslutningsmuligheder

Det er altid en stor debat, om du helst vil have trådløs eller kablet teknologi, når du sidder og gamer. På den ene sider betyder trådløs teknologi, at du slipper for at kabler roder og kommer i vejen, og at det er nemt at flytte rundt på dit gamer udstyr.

På den anden side, så koster det bare mere, og hvis det ikke er højkvalitetsudstyr, du har med at gøre, så er det også i den grad langsommere end en kablet forbindelse. Uanset hvad du foretrækker, så er der ASUS ROG keyboards der understøtter både kablede og trådløse forbindelser. Du kan derfor vælge en model, hvor tilslutningsmulighederne passer dig bedst muligt.

Switches til hvem som helst

Der var en gang, hvor membrantaster var standarden. Nu om dage har mekaniske tastaturer overtaget markedet for gaming, men selv disse har udviklet sig. Når du har fat i et ASUS ROG keyboard, så er mekanisk ikke altid bare mekanisk.

Der er forskellige switches, alt efter hvordan det skal føles, når du trykker på en tast, alt efter hvor responsive de skal være og alt efter hvordan du godt kan lide, at dine taster lyder.

Lig derfor mærke til, hvilke switches der bruges, når du kigger på et ASUS ROG keyboard. Er du i tvivl om, hvad de forskellige switches har af betydning, så kan du altid spørge vores kundeservice eller få svaret ved en hurtig google søgning.

RGB-belysning på højeste niveau

RGB-lys er super fedt i dit tastatur, fordi det hele tiden huserer lige uden for dit synsfelt, hvis du da ikke ligefrem kigger direkte på det. Når du køber et ASUS ROG keyboard, kan du gøre dig klar til at nyde ASUS Aura RGB.

Det er den perfekte form for RGB-lys for dig, der elsker bling og blær imens du gamer. Du får her et nærmest endelyst spektrum af farver, og mønstrerne kan synkroniseres med alt muligt forskelligt – hvad der foregår i dit computerspil, temperatur på GPU og CPU, den musik du hører og meget andet.

Når du kigger på et ASUS ROG keyboard, kan du derfor altid med fordel finde ud af, præcis hvad det understøtter i henhold til Aura RGB.

Designet til din komfort

Gaming er ofte noget, der kan foregå i mange lange timer ad gangen. Derfor skal dit udstyr også helst være ergonomisk designet, så det er rart og komfortabelt, selv efter du har gamet hele aftenen.

Her er ASUS ROG keyboards også på forkant, da de altid er byggede med ergonomi i tankerne. Selvfølgelig skal dit tastatur have en ydeevner der sparker røv, men det betyder ikke, at du behøver gå på kompromis med din komfort. Med et ASUS ROG keyboard kan du få begge dele.