Resultater: 15
Resultater: 15


loader

FAQ

Musemåtter er ikke det første man tænker på, når man tænker på avanceret udstyr til gaming. Alligevel er der kælet meget mere for detaljer og funktionalitet i ASUS musemåtter, end man lige går og regner med. Derfor svarer vi her hurtigt på nogle af de spørgsmål, der oftest dukker op, når det handler om gamer musemåtter. Er der noget du gerne vil vide, er du selvfølgelig altid mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Hvordan hjælper en ASUS musemåtte?

En ASUS musemåtte giver en glat og responsiv overflade, der får din mus til at køre bedre end nogensinde før, samtidig med at det er rart for din hånd at ligge der.

Er ASUS musemåtter høj kvalitet?

ASUS musemåtter er i rigtig høj kvalitet – ROG og TUF GAMING modellerne er speciallavede til gaming, og er derfor yderst effektive.

Hvad koster en gamer musemåtte?

Her på siden kan du finde musemåtter fra 130 kroner og op imod 700 kroner, alt efter størrelsen og hvorvidt du vil have RGB-lys i den.

Få styr på dit gamer udstyr

Hvis du har, eller skal til at købe, en stærk gaming computer, så kribler det sikkert i dine fingre efter at få den prøvet af. Det har vi stor respekt for her hos Føniks, for når vi ser en ny og lækker computer, så har vi også altid lyst til at starte den op og se, hvad den har at byde på. Alligevel er det altid værd at slå kold vand i blodet, selvom det kan være svært, så man kan overveje, hvad man skal bruge af gamer udstyr, for virkelig at komme godt i gang med at game. Vi forslår især at du sørger for at få fat i:

  • Gaming monitor
  • Gamer headset
  • Gamer tastatur
  • Gamer mus
  • Gamer musemåtte

Det er selvfølgelig altid oplagt med en lækker gaming skærm, eller ligefrem to. Det er trods alt her, at al gamingens action udfolder sig, og med en ASUS gaming skærm får du udsøgt kvalitet. Hvis du ikke har et gamer headset allerede, så kan du også her med fordel se på ASUS ROG headsets – det er nogle af de bedste på markedet, og giver dig krystalklar lyd. Et gamer tastatur er selvfølgelig også en nødvendighed, og hvis du vil have et virkelig godt et af slagsen, så foreslår vi hos Føniks i den grad at se på ASUS ROG keyboards. Du må selvfølgelig heller ikke glemme din gamer mus, da det er helt umuligt at game uden den, og også her udmærker ASUS sig med deres serie af ASUS ROG mus.

Forglem ej en ASUS musemåtte

En musemåtte er et stykke gamer udstyr, der ofte kan blive glemt. De er utroligt brugbare, men det er selvfølgelig ikke helt det samme, som når man får et elektronisk vidunder ind ad døren. Alligevel burde du overveje, hvad du har under din mus, for det kan i den grad hjælpe dig på mange måder. Når du har at gøre med ASUS musemåtter, så kan du med fordel se frem til følgende:

  • Mange valgmuligheder
  • Høj kvalitet og holdbarhed
  • Skridsikkert design
  • Responsiv overflade til din mus

Er der noget bestemt du gerne vil vide om vores udvalg af ASUS musemåtter, eller er der en bestemt af dem, du synes, du mangler mere information om? Så tøv endelige ikke med at fåfat i vores kundeservice – vi er her trods alt for at hjælpe dig med at finde det helt rigtige produkt.

Find det der passer dig

Når du ser dig om efter en ASUS musemåtte, så er der mange forskellige muligheder. Det der først og fremmest er relevant at overveje, er, hvor stor en en model du vil have. Måske skal du bruge en lille ASUS musemåtte, der bare lige kan ligge under din gamer mus, eller også har du behov for en større model, som fylder meget af bordet og som dit keyboard også kan ligge på. Vi har mange forskellige størrelser at vælge imellem, så du ser dig bare omkring.

Det er også værd at overveje designet. Du skal selvfølgelig vælge en ASUS musemåtte, du synes ser rigtig fedt ud. Hertil kan du også overveje, om du vil have en model, hvor der er RGB-lys i, så du har et super fedt setup, når du sidder og gamer. Det er nærmest kun fantasien og vores udvalg, der sætter grænser, når du er på udkig efter en ASUS musemåtte.

Høj kvalitet, lang holdbarhed

For at være sikker på, at du får et produkt, du bliver glad for, så er ASUS musemåtter af utroligt høj kvalitet og holder derfor også rigtig længe. De er fremstillet af slidstærkt stof med syede kanter, hvilket giver ekstra holdbarhed og mindsker risikien for, at din ASUS musemåtte går i stykker. Idet den ikke sådan er til at slide op, så holder en ASUS musemåtte selvfølgelig også i rigtig lang tid, så du kan nyde godt af den i årevis fremefter, hvis du behandler den bare rimeligvis pænt.

Ingen slinger i valsen

Billige musemåtter er ikke nødvendigvis udviklet til at fungerer godt til gaming. Når din mus suser hen over musemåtten, fordi det går stærkt og vildt for sig i dit computerspil, så er det alfa og omega, at den bliver hvor den er, for ellers kan alting hurtigt gå galt. Derfor er ASUS musemåtter langt størstedelen af tiden belagt med et gummelag i bunden, som holder musemåtten fast i selv de mest intense spilsessioner. Skridsikkerheden er i top, så dit game aldrig falder til jorden, når du har en ASUS musemåtte.

Glat og responsiv

Det vigtigste ved en musemåtte er selvfølgelig, at din mus kører fantastisk på den. Derfor er ASUS musemåtter designet med glatte og responsive overflader, der er perfekte til både optiske sensorer og lasersensorer. Du kan derfor med fordel bruge dem, ligegyldigt om du foretrækker hæsblæsende e-sport eller at hygge i eventyr for dig selv. Din mus kommer til at køre som en drøm, så snart den befinder sig på en ASUS musemåtte.

Er der andet du gerne vil vide?

Sidder du stadig og brænder inde med spørgsmål om enten ASUS musemåtter eller andre produkter fra vores hjemmeside? Det er der så absolut ingen grund til! Vi står klar på mail, telefon og chatten her på siden, hvis der er noget som helst, du gerne vil vide. Det er bare at spørge – vores eksperter ved næsten helt sikkert lige det, du gerne vil vide, og selv hvis de ikke ved det, så kan de finde det rigtige svar til dig på ingen tid. Der er aldrig nogen grund til at stå tilbage med spørgsmål, når du handler hos Føniks.