Resultater: 117
Resultater: 117


loader

Ofte stillede spørgsmål

Hvilken Gamer musemåtte?

Skal du finde den rette gaming musemåtte, så bør du overveje hvilke behov den skal dække. Vil du have en musemåtte der dækker hele bordet? Kan den håndtere den mus du har? Har du en favoritfarve du bare SKAL have? Er blot nogle af de spørgsmål du kan stille dig for at finde den rette musemåtte til gaming. 

Hvilken producenter laver gamer musemåtter?

Vil du have at dit gamer setup matcher derhjemme, så kan du med fordel finde flere populære mærker i vores sortiment. Store producenter som Logitech, Razer, Corsair og andet laver blandt andet fede gamer musemåtter.

Hvor kan jeg købe en god gaming musemåttte?

Du kan købe en fed gamer musemåtte hos Føniks Computer. Vi har et stort udvalg fra de største producenter på markedet og som alle er til fantastisk gode priser.

Find de bedste gamer musemåtter på markedet!

Som enhver seriøs gamer ved, er musemåtter ikke bare musemåtter. Det er det samme som med gamer musen og gamer tastaturet – man vil gerne have topkvalitet, så man forbedrer sine chancer for at vinde. Man kan med den helt rigtige gaming musemåtte til gaming opnå en ekstra høj præcision og en lav reaktionstid. Mange spil kan blive afgjort på få afgørende sekunder, og her kan præcision og reaktionstid være forskellen på sejr eller nederlag.

Heldigvis finder du altid et stort udvalg af gaming musemåtter her hos Føniks Computer, der kan være med til at gøre dig til en bedre gamer. Vi kan blandt andet byde på gamer musemåtter fra producenter som A4Tech, SteelSeries, Corsair, Razer, Logitech og mange flere. Disse mærker har alle opnået stor succes på baggrund af deres sans for kvalitet, materialevalg og designs. Dette har gjort dem til nogle af de foretrukne producenter af musemåtter til gaming blandt gamere og professionelle spillere. Så hvis du leder efter en gaming musemåtte, så er disse producenter klart de foretrukne mærker. 

Det kan være, du skal bruge en stor musemåtte til gaming, så du ikke behøver at tænke for meget på, om musen ryger udover kanten i Call of Duty. Eller måske mangler du en kompakt gamer musemåtte, du kan tage med dig på farten, som også har skridsikker gummibund. Du kan i hvert fald være sikker på at kunne finde den helt rette gaming musemåtte til dine behov. 

Teknologien og udseendet - find den rette gaming musemåtte

Gamer musemåtter er udviklet med den nyeste teknologi for at være ergonomisk korrekte, give den maksimale komfort og de bedste forudsætninger for gaming. Der udvikles små musemåtter og gamer musemåtter i hårdt materiale til hurtigt gameplay, og der udvikles større gaming musemåtter i blødt materiale, hvilket er egnet til at opnå den skarpeste præcision. På de hårde overflader glider musen hurtigere, hvilket giver dig stor mobilitet. På de bløde glider de langsommere, hvilket forbedrer sigtet i FPS-spil.

Du kan også overveje, hvordan din gaming musemåtte skal passe til resten af dit setup. De kommer med RGB-bagbelysning, USB-indgange og i størrelser, der gør det muligt at placere sit keyboard på det. De kommer også med forskellige farver, hvis du går meget op i udseendet på din gaming musemåtte. Nogle kommer endda med forskellige motiver, ofte artwork fra kendte spil som League of Legends eller PUBG. Det betyder, at du kan få en musemåtte til gaming, der passer lige akkurat til dine behov og din stil.

Hvad skal jeg gå efter når jeg skal købe en gamer musemåtte?

Det kan være uoverskueligt at finde ud af, hvad man skal fokusere på, når man handler musemåtter til gaming. Her har vi samlet nogle forskellige parametre, man kan gå ud fra, hvis man mangler inspiration:

  • Overfladematerialet
  • Størrelsen
  • Tykkelsen
  • Ekstrafunktioner

En gaming musemåtte kan komme i både blødt og hårdt materiale. De bløde gaming musemåtter er lavet af stof og har den fordel, at de giver god præcision og kan foldes, hvis de skal transporteres. Det er en klar fordel, hvis man er til FPS-spil som Counter Strike og Overwatch, hvor det er afgørende, at man sigter og rammer præcist. Hårde gamer musemåtter er til gengæld lavet af eksempelvis plastic eller aluminium og er bedre egnet til fart. Til gaming, hvor det er vigtigt at skifte synsvinkler hurtigt, er en hård gamer musemåtte velegnet.

Størrelsen er selvfølgelig også en faktor. Gaming musemåtter kommer i størrelser fra small over XL og helt op til XXXXXL. Forskellen mellem de mindste og største er fra cirka 20 centimeter til cirka 1 meter og 20 centimeter i længde. Måske skal du bare bruge en lille og kompakt gamer musemåtte til rundebaserede strategispil. Eller også skal du have en måtte, der dækker hele dit bord, så du kan have både dit keyboard og din mus stabiliseret til hektiske skydespil. De største gaming musemåtter er bedst til dig, der gamer med lav følsomhed/sensitivitet i musen.

Der findes gaming musemåtter i tykkelserne ca. 2mm, ca. 3mm og ca. 5mm. De tyndeste er som regel fordelagtige til at transportere, fordi de er nemmere at rulle sammen. Gamer musemåtter i mellemstørrelse er både nemme at transportere og giver god stabilitet. De tungeste måtter lægger sig tungt på bordet og giver den højeste stabilitet.

Af ekstrafunktioner findes der flere, som ikke kun er meget praktiske, men også ret blærede. Du kan få trådløs opladning til din mus i din gaming musemåtte, RGB-bagbelysning i kanterne på måtten, som du kan synkronisere med resten af dit RGB-setup og USB-indgange, så du kan tilkoble eksempelvis din mus i din gaming musemåtte.

Velkendte mærker inden for gaming musemåtter

Et andet godt sted at begynde søgningen efter sin musemåtte til gaming er ud fra mærkerne. SteelSeries har længe været en af de helt store spillere på markedet for gamer musemåtter. Deres klassiske QcK-serie kommer i mange forskellige størrelser og er et bundsolidt valg for enhver gamer. De tilbyder også fede RGB-belyste gaming musemåtter fra deres QcK Prism Cloth-serie. Gaming musemåtter fra SteelSeries ses gang på gang ved de helt store gamer turneringer verden over.

Razer tilbyder gamer musemåtter i både hårdt og blødt materiale. Deres store musemåtter fra serierne Gigantus og Goliathus er nogle af markedets bedste gamer musemåtter, der er designet til at give dig den ypperste kontrol, så du kan vinde over modstanderen. Uanset om der bliver spillet League of Legends, Starcraft II eller et af de andre, store eSport-spil, kan man finde de store mærker.

Corsair har også gaming musemåtter til alle behov og præferencer. Deres musemåtter har fede features som RGB-bagbelysning, og de kommer i den bedste kvalitet. Ligesom SteelSeries og Razer har Corsair modtaget meget anerkendelse for deres musemåtter til gaming i årenes løb. Både Razer og Corsair er eksempelvis nævnt på en liste over de bedste musemåtter i 2021 fra det amerikanske nyhedsmedie Business Insider. Alle tre mærker har en eller flere modeller med på TechRadars liste over de bedste gamer musemåtter i 2022.

Find din foretrukne gaming musemåtte til gaming i vores brede udvalg

De største professionelle gamere bruger markedets bedste musemåtter til at game. Det giver dem de bedste forudsætninger for at vinde på slagmarken. Du kan finde de samme gamer musemåtter som bruges af de kendte Counter Strike-professionelle og de bedste hold i League of Legends her hos Føniks Computer.

Med vores søgefunktion til højre på siden kan du selv vælge din foretrukne størrelse og producent og derved gøre din søgning lidt mere overskuelig. Vi foreslår også, at du kigger på vores udvalg af mus og tastaturer, hvis du står og mangler udstyr, der passer til din nye musemåtte.

Derudover skal du endelig ikke tøve med at kontakte os, hvis du har spørgsmål i forhold til vores udvalg. Vi sidder klar til at rådgive og hjælpe dig!

Køb dit nye gamer musemåtte hos Føniks Computer

Skal du bruge en ny gamer musemåtte, så er du kommet til det rette sted. Her hos Føniks Computer fører vi et bredt udvalg af gamer musemåtter fra de mest anerkendte producenter på markedet, og du vil sikkert også kunne finde en, der matcher dine behov. Hvad end du skal bruge en større model af gaming musemåtte, der giver dig plads til de store armbevægelser, eller en mindre og kompakt størrelse, bør du tage et kig på siden her. Fra små, praktiske og prisvenlige gamer musemåtter til meterstore modeller i lækre materialer. Vi har stort set alt, du måtte ønske, så se nærmere på vores udvalg.