Ikke alle underlag er skabt ens. Der er stor forskel på hvilke musemåtter der er skabt til hvilken brug af computermus. Hvad enten din mus er optisk eller laser, så kører den ganske enkelt bedre, når du anvender den korrekte musemåtte. Det er anstrengende at sidde og arbejde med en computermus, hvis ikke underlaget er ordentligt og samarbejder med musens bevægelser. Samtidig er det vigtigt at materialet er optimalt til tracking af bevægelse, så du får en præcis ydelse ud af din mus. Undgå trætte håndled og frustrerede øjeblikke ved at anvende en af de fine musemåtter, som du finder her i denne kategori. Vi har gjort os umage med at finde nogle musemåtter, der passer til både gaming, kontoret og almindeligt hjemmebrug.

Resultater: 427
Resultater: 427


loader

Find din nye musemåtte her

Der kan være rigtig stor forskel på musemåtter, som er udviklet med fokus på forskellige brugeres behov. Derfor har vi hos Føniks Computer samlet musemåtter i alle afskygninger for at matche ethvert behov. Vi forhandler produkter fra alle de store mærker, som for eksempel SteelSeries, FOURZE, Logitech og BenQ, så du kan være sikker på, at kvaliteten altid er i top. Herunder skriver vi lidt om de forskellige egenskaber ved de forskellige produkter. Det er alt sammen egenskaber, som du kan skele til, når du overvejer køb af din næste musemåtte. Har du stadig spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores kompetente kundeservice.

Hvad skal du bruge din musemåtte til?

De helt oplagte kriterier at vælge ud fra er i forhold til, hvad du skal bruge din computer til. Leder du efter en gamer musemåtte med plads til de helt store armbevægelser, er du kommet til det rette sted. Mange professionelle gamere og streamere sætter sensitiviteten på musen helt ned for maksimal præcision, og det er derfor nødvendigt med god plads at bevæge musen på. Vores musemåtter findes i størrelser fra small over XL til måtter på over 1 meter i længde. Der er altså nok at vælge imellem for den kræsne gamer.

Vores gamer musemåtter er udviklet til at være ergonomisk korrekte, så du har de optimale muligheder for at game på en komfortabel og sikker måde. Du kan også vælge mellem produkter i et hårdt materiale til spil, hvor musen skal bevæges hurtigt, eller blødt materiale, der tillader høj præcision i dit spil.

Skal du derimod bruge en musemåtte til det daglige arbejde foran computeren, har vi også masser af modeller at byde på. Hvis du kan lide flotte detaljer på skrivebordet, har vi musemåtter i lækre, moderigtige farver og i iøjnefaldende design. Er du til et lidt mere diskret look på kontoret, har vi også mindre modeller i sort eller grå, som ikke fylder så meget i landskabet.

Hvis du har meget musearbejde, kan en model med musepude og håndledspude være en god idé. Disse mus er udviklet med henblik på at give brugeren mest mulig komfort og sikre en ergonomisk korrekt arbejdsstilling. På den måde kan du minimere risikoen for smerter og gener i leddene, som ellers ofte kan blive et resultat af mange timer ved skærmen.

Vi giver dig mange valgmuligheder

I vores udvalg finder du modeller i et væld af materialer, så der er nok at vælge imellem, afhængig af dine præferencer. For eksempel har vi modeller i stof, som ser godt ud på skrivebordet og er behageligt at røre ved. Mange modeller i stof er udstyret med en væskeafvisende overfladebehandling. Derved er det ikke en katastrofe, hvis du spilder te på musemåtten, da den nemt kan rengøres med en fugtig klud. Vi fører også modeller med plastikoverflade, der giver en behagelig, let bevægelse af musen. Skal det være lidt ekstra stilet, fører vi flotte og moderigtige musemåtter med en tynd overflade af aluminium. Udover det lækre udseende kan en musemåtte modstå hård brug, for eksempel under intens gaming. Materialet beskytter også skrivebordet mod ridser, og det giver en meget præcis kontrol af musen.

Hos Føniks Computer finder du musemåtter i mange størrelser fra small og op til måtter, der dækker det meste af skrivebordet. Ligeledes kan du finde modeller i forskellige tykkelser. En tung og tyk måtte er skridsikker og stabil, hvilket er godt til for eksempel gaming. De tyndeste modeller er smarte at transportere, da de kan rulles sammen. Det er en god egenskab, hvis man kan lide at arbejde på en stor musemåtte og samtidig har brug for at have den med på farten.

For de stilbevidste er det muligt at matche sin musemåtte med andre accessoires på skrivebordet med et væld af fine, moderigtige farver. Skal designet være mere aggressivt, for eksempel til gaming, har vi et stort udvalg af gamer musemåtter med skarpe detaljer, fede farver og markante logoer.

Fede ekstrafunktioner

I dag er en musemåtte ikke bare et stykke plastik med en gummibagside. For nogle produkters vedkommende er der tale om et helt lille stykke højteknologisk isenkram. Flere af vores modeller fås med en række smarte og praktiske ekstrafunktioner. Blandt andet finder du i vores udvalg måtter med trådløs opladning af din mus. Det er en fed feature, som sikrer, at du altid har strøm på den trådløse mus. Der findes også musemåtter med USB-indgange, som giver mulighed for tilkobling af hardware, for eksempel mus. Og for gamere, der går op i at få det sejeste look i deres setup, kan du få musemåtter med RGB-bagbelysning. RGB’en kan synkroniseres med resten af dit RGB-setup og skabe den helt rigtige, futuristiske stemning under dine gaming sessions.

Se nærmere på vores udvalg af musemåtter i høj kvalitet her på siden, og gør et godt køb allerede i dag.