banner for hardware

Her på denne side finder du vores mildt sagt omfattende udvalg af hardware produkter, til stærkt konkurrencedygtige priser. Vi har blandt andet harddiske, tastaturer og mus, headsets og højtalere, skærme, grafikkort, bundkort og lydkort, og hvad du ellers står og mangler af hardware og udstyr til din computer. Uanset dine behov og ønsker, kan du være sikker på at finde en lang række produkter der kan vække din interesse. Vores sortiment består af produkter fra markedets største og mest populære producenter, såsom ASUS, Corsair, Acer, Toshiba, Dell og mange flere. Se hele vores sortiment lige her på siden.

banner for hardware

Her på denne side finder du vores mildt sagt omfattende udvalg af hardware produkter, til stærkt konkurrencedygtige priser. Vi har blandt andet harddiske, tastaturer og mus, headsets og højtalere, skærme, grafikkort, bundkort og lydkort, og hvad du ellers står og mangler af hardware og udstyr til din computer. Uanset dine behov og ønsker, kan du være sikker på at finde en lang række produkter der kan vække din interesse. Vores sortiment består af produkter fra markedets største og mest populære producenter, såsom ASUS, Corsair, Acer, Toshiba, Dell og mange flere. Se hele vores sortiment lige her på siden.

Den rette hardware sikrer dig den bedste ydelse på din computer

Det er vigtigt at have de rigtige programmer, så man kan spille computerspil, arbejde med grafik eller skrive rapporter. Men uanset hvor brugbar eller dyr software, man installerer på sin computer, hjælper det ikke meget, hvis ydelsen halter. Her skal der ordentlige PC-komponenter til. Hardware er kort fortalt computerens fysiske dele. Skærm, tastatur, mus, grafikkort, CPU, harddisk og så videre. Med den rette hardware får du den optimale ydelse og kan potentiel set spare mange frustrationer.

Hos Føniks Computer fører vi et bredt sortiment af hardware til din computer fra en lang række anerkendte producenter. Udover at sælge produkterne til en konkurrencedygtig pris sidder vi også inde med en stor viden om computer hardware. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning om vores produktsortiment. Du kan også læse videre herunder, eller ved de specifikke produktkategorier, for at blive klogere på lige netop den type hardware, du står og mangler.

Hos Føniks Computer finder du de nyeste og mest kraftfulde grafikkort

Inden for al hardware er der stor konkurrence mellem producenterne om at levere de bedste produkter. Men rivaliseringen mellem AMD og NVIDIA må alligevel betegnes som noget særligt. I flere årtier har de to chipproducenter konkurreret om at levere den flotteste grafik og bedste ydelse. Det har resulteret i nogle meget anerkendte serier af produkter af grafikkort, her i blandt:

  • NVIDIA – GeForce 20, GeForce 30, GeForce 40
  • AMD – Radeon RX 5000, Radeon RX 6000

Ingen moderne computere har de mindste problemer med at vise film, hjemmesider eller dokumenter. Men arbejder du med tunge redigeringsopgaver eller spiller de nyeste computerspil, bliver grafikkortet pludselig et meget vigtigt stykke hardware. Vi sælger grafikkort til alle behov og budgetter fra ASUS, MSI, Gigabyte og mange andre populære producenter, og kortenes GPU er baseret på den kraftige teknologi fra AMD og NVIDIA.

Ligesom med meget andet hardware er det altid en god idé at gøre sig nogle overvejelser, inden du investerer i et grafikkort. Helt lavpraktisk bør du undersøge, om grafikkortet er kompatibelt med dit bundkort og passer fysisk til dit kabinet. Her på vores hjemmeside kan du sortere i eksempelvis videoudgang, producent, grafikprocessor, clockhastighed og videohukommelse, så du på nemmere vis kan spore dig ind på den rette hardware.

Mere overordnet kan du også tænke over, hvilke krav kortet skal leve op til. Forventer du et grafisk festfyrværkeri, høj skærmopløsning og 60 FPS eller højere, når du spiller de nyeste spil? Eller laver du tungt redigeringsarbejde? I så fald kan de populære kort i GeForce 30-serien og GeForce 40-serien være vejen frem. Kan mindre gøre det, fører vi også billige grafikkort, der alligevel leverer god ydelse i mindre krævende spil eller til lettere arbejdsopgaver.

Find den helt rette skærm til dit PC-setup hos Føniks Computer

Det kan godt være lidt frygtindgydende at installere ny hardware, hvis man ikke har prøvet det før, da man for det meste skal åbne sit kabinet for at tilslutte nye komponenter. Sådan forholder det sig heldigvis ikke med en PC skærm, der nemt sluttes til computeren gennem et displayport kabel eller HDMI. Samtidig kan du også være sikker på at få et synligt resultat – enten i form af klare farver, smukkere filmoplevelser eller blot mere plads på skærmen til dit arbejde. Vi sælger skærme fra markedets bedste producenter som Samsung, ASUS, AOC og mange andre. Selvfølgelig også i forskellige størrelser og prisklasser. For ligesom med alt andet hardware kan kravene til en skærm variere alt efter behov og vi giver dig derfor muligheden for at vælge mellem et stort sortiment af højkvalitets skærme og gamer skærme. 

Leder du efter en gaming skærm, bør du holde høje med opdateringshastighed målt i Hz (hertz). En høj refresh rate sikrer, at grafikken ikke hakker, men glider lige så stille hen over skærmen – hvis altså den øvrige hardware er kraftig nok. Til hurtige multiplayerspil som Counter-Strike, kan du finde skærme med 144 Hz og en lav responstid. I andre tilfælde kan 60 Hz dog også gå an.

Skærmens opløsning er afgørende for billedets kvalitet. Arbejder du med grafik eller video, eller vil du blot have det skarpest mulige billede, er Full HD/1080p næppe nok. Så snakker vi 4K eller mere. Skal skærmen derimod bruges til at arbejde med mange forskellige dokumenter og faner, kan det være selve størrelsen (målt i tommer), som er det vigtigste parameter. Du kan måske endda overveje en sekundær skærm til at fordele opgaverne og opnå større overblik.

Stort udvalg af harddiske og lynhurtige SSD'er

Uanset hvad man foretager sig på sin computer, skal det på et tidspunkt gemmes. Små filer som billeder eller tekstdokumenter fylder ikke meget. Men vil du installere de nyeste spil, eller arbejder du med video og lyd, er der typisk behov for en stor harddisk. Hos Føniks Computer fører vi et bredt udvalg af hardware, inklusive harddiske og SSD med stor kapacitet.

Størrelsen er dog langt fra alt, når det kommer til harddiske. Fart er mindst lige så vigtigt. De klassiske harddiske (også kendt som HDD) er noget af den tidligst udviklede hardware, der stadig anvendes i moderne PC’er. Denne type disk opbevarer data på roterende magnetiske plader, der aflæses af et læsehoved. SSD (Solid State Drive) er et nyere stykke hardware, der i den senere tid er blevet meget populære.  Læsehastigheden er her meget hurtigere, hvilket kan være en stor fordel, hvis du eksempelvis spiller computerspil eller arbejder med store filer.

  • Harddisk – Lav pris. Masser af kapacitet. Velegnet til backup.
  • SSD – Høj læse- og skrivehastighed. Lille størrelse på selve enheden.

Føniks Computer byder på god service på hardware og tilbehør

Markedet for hardware og tilbehør er intet mindre end massivt. Udover de førnævnte kategorier fører vi også bundkort, tastatur og mus, CPU/processorer, blæsere og køling, headsets, kabler, lydkort, optiske drev, RAM/hukommelse, strømforsyning og meget mere. Hvad med videoovervågning til at passe på din værdifulde hardware og dit øvrige inventar? Eller smuk belysning til at vise det frem? Du finder kort sagt masser af hardware hos Føniks Computer.

Med så mange forskellige produkter, kan det nogle gange være svært at bevare overblikket. Heldigvis sidder vores kundeservice altid klar til at hjælpe dig på vej i vores chat her på siden, på tlf.: 70 60 60 64 eller mail. Hos os kan du altid regne med:

  • Professionel service
  • Masser af produkter til en god pris
  • Fuld returret

Og så har vi ovenikøbet også den service, at vi kan hjælpe dig med installation af diverse hardware og software muligheden. Så tag et kig i vores udvalg af hardware og find det helt rette til dig.