HEADSETS

Her hos Føniks Computer har vi et bredt udvalg af lækre headsets, ear-plugs og tilbehør hertil. Det er den gode lyd, der er central for vores sortiment af lydudstyr til computer, TV, anlæg og mobile musikafspillere. Derfor har vi selvfølgelig også samlet høretelefoner fra en lang række af markedets største mærker, for at sikre at vores kunder kan få den lydkvalitet, de har krav på. Vi fører selvfølgelig også hovedtelefoner i mange forskellige farver, design og prisklasser, så alle kan være med, uanset smag og budget. Tag derfor et kig på vores udvalg på denne side og find den model, der passer dig.

Resultater: 2551
Resultater: 2551


loader

Headsets fra førende producenter

En ideel spil-, TV-, og filmoplevelse afhænger ikke blot af en tilfredsstillende billedkvalitet, men så sandelig også af en god lydkvalitet. Derfor har vi her hos Føniks Computer samlet en række høretelefoner i høj kvalitet, fra de bedste og mest erfarne producenter i verden. Du kan for eksempel finde høretelefoner fra Acer, Apple, ASUS, Attitude One, Corsair, Dell, Fujitsu, Gigabyte, HP, Kingston, Logitech, Mad Catz, Microsoft, Panasonic, Philips, Sony og SteelSeries. Flere af disse producenter står også bag lækre headsets til gaming.

Hovedtelefoner til forskellige formål

Kunne du tænke dig et gamer headset, der både er flot i designet og komfortabelt at have på, så bør du tage et kig på vores udvalg her. Med et af vores gaming headsets bliver det endnu nemmere at leve sig ind i spillene, samtidig med at din stemme går klart og tydeligt igennem til dine holdkammerater. Hvad end du kunne tænke høretelefoner til gaming, konference-opkald, telefoni, stemmeoptagelse, eller noget andet, så fører vi et væld af modeller i forskellige prisklasser. Faktisk kan du finde hovedtelefoner i både den meget enkle og i den meget avancerede ende af skalaen. Uanset din foretrukne producent, øredelstype, forbindelsesteknologi, lydudgangsmodus og andet, kan du sikkert finde det du skal bruge, lige her.

Stort udvalg af trådløse høretelefoner

Er du på udkig efter et trådløst headset, så er du kommet til den rette side. Er du også irriteret over ledninger, der er i vejen, eller krøller sammen nede i tasken? Så skal du gå efter trådløse høretelefoner. Her hos Føniks Computer har vi et stort udvalg af trådløse høretelefoner, fra mange forskellige producenter. Se gerne vores udvalg af trådløst headset.  

Hvad kan et gaming headset?

I vores brede sortiment finder du dedikerede headsets til gaming fra producenter som Corsair, SteelSeries og Logitech. Ordentlig lyd er nødvendigt for at leve sig helt ind i computerspillene og gode gaming høretelefoner er én af letteste måder at opnå dette. Udover sublim lydkvalitet er denne type hovedtelefoner også kendetegnet ved at have en meget høj komfort. Dermed undgår du at få ondt i hoved og ører, hvis du godt kan lide at sidde flere timer i streg foran computeren.

Du har både mulighed for at vælge trådløse headsets eller heasets med kabel. For nogle er den bevægelsesfrihed, der kommer med et trådløst headset, essentielt. Med dette behøver du ikke at være bange for at blive fanget i dit kabel, hvis du skulle rejse dig eller dreje dig. Nogle vil dog stadig foretrække høretelefoner med kabel. Disse har den fordel at de ikke køre på batteri, og derfor ikke behøver at oplade. Et kabel giver samtidig mulighed for at levere en bedre lydkvalitet, dog er lydkvaliteten på mange trådløse hovedtelefoner i dag så god, at de færreste vil bemærke en forskel.

Headsets til dig, som arbejder med opkald

Du finder i vores sortiment et stort udvalg af headset beregnet til dig, som arbejder med opkald i kundeservice eller lignende. Disse er kendetegnet ved kun at have én ørekop, så du kun får lyd ind ad det ene øre. Dette gør at du har det andet øre fri til at snakke med dem, som er i rummet med dig. Disse typer af hovedtelefoner har ofte mikrofoner af meget høj kvalitet og er udstyret med en funktion, så du kan tænde og slukke for mikrofonen, ved blot at vippe den ned eller op.

Mikrofonen på dit headset

Mange headsets kommer i dag med en monteret mikrofon på siden. Dette gør det meget bekvemt at kommunikere med andre, blot med sine høretelefoner.Med en monteret mikrofon undgår du også at skulle tilkøbe en ekstern mikrofon, som både kan være dyr og besværlig at tage med rundt.

Mikrofonen på hovedtelefoner er typisk monteret på enden af en pind (dette kaldes en boom mic) og kan vippes op og ned. Derudover kan de fleste mikrofoner justeres i de andre retninger, så de kan placeres, hvor de optager lyden bedst og hænger mindst i vejen for dig.

Der findes flere forskellige typer af mikrofoner. Langt størstedelen af dem, der benyttes til headsets, er af typen en-direktionel cardioid. Disse opfanger kun lyden til den ene side, lige i nærheden af mikrofonen, hvilket er ideelt til kommunikation. Det er også muligt at finde mikrofoner af typen omni-direktionel, som opfanger lyden hele vejen rundt om mikrofonen. Selvom det nogle gange kan virke uhensigtsmæssigt at optage hele vejen rundt, så kan det give en mere troværdig gengivelse af din stemme. Hvis du ikke til daglig sidder i et støjende lokale, og har du en nogenlunde akustik i dine omgivelser, kan en omni-direktionel mikrofon være noget til det.

Komforten betyder alt

Komforten er en af de vigtigste egenskaber ved dine hovedtelefoner. Du kan have nok så god lydkvalitet, men hvis høretelefonerne ikke sidder ordentligt, kommer du ikke til at bruge det særligt meget. De to ting, du bør overveje her, er formen på ørekopperne samt typen af materiale på ørepuderne.

Formerne kommer i to slags. On ear og around ear. On ear hviler på dine ører. Disse har den fordel at de er mindre og mere portable. I modsætning dækker around ear headset rundt om dine ører og hviler i stedet på din hovedbund. For mange giver disse den absolut bedste komfort, da du undgår at de trykker på dine ører. Hvilken type, som passer bedst til dig, er op til dig at afgøre. Her kan det være en god ide at afprøve begge typer og mærke efter, hvilke der føles bedst.

Ørepudernes materialer er i næsten alle tilfælde kunstlæder. Dette sikrer en blød og behagelig fornemmelse på eller omkring øret og sørger for headsettet ikke føles alt for varmt at have på. Derudover er kunstlæder slidresistent, så dit høretelefonernes ørepuder ikke slides ned af alle de mange gange, du tager det af og på.

Vi gør os selvfølgelig umage for at holde os opdaterede angående de bedste produkter på markedet og tilføjer jævnligt nye modeller til vores sortiment. Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har spørgsmål i forhold til vores udvalg.