LOGITECH GAMING HEADSET

Der er intet mere irriterende, end dårlig lyd til sit game. Derfor skal du selvfølgelig have det bedste gamer headset på markedet. Det finder du hos os her i Føniks Computer, for vi har et kæmpe udvalg! Vi forhandler Logitec gaming headsets og er meget stolte forhandlere deraf, da det er topkvalitet, som vi ved, at vores kunder bliver glade for. Nedenfor har vi samlet vores udvalg af Logitech gamer headsets, så hvis du mangler et godt headset til at snakke med dine venner, imens I gamer, eller du bare gerne vil have en lydoplevelse af højeste kvalitet, så er et Logitech gaming headset vejen frem. Vi fører en række Logitech gamer headsets, som tillader dig at nyde alle de fede lydeffekter i dine computerspil – og det er alt sammen til en fornuftig pris! Desuden fås nogle Logitech gaming headsets med udskiftelige hovedpudebøjler for maksimal komfort, og nogle kan klappes sammen efter brug, så de er lettere at transportere. Uanset hvad du søger, så har Føniks Computer det Logitech gaming headset, du leder efter.

Resultater: 22
Resultater: 22


loader

Hvilket headset skal jeg vælge? 

Der er ikke noget endeligt svar på, hvilket headset du skal vælge, da det er en smagssag. Det vigtige er dog, at du vælger et sæt høretelefoner, som sidder godt på dit hoved, ikke er for tungt og som har god lyd. Her et Logitech gaming headset et godt valg. De fås i forskellige former, farver, med læder eller med stof, og de er altid i topkvalitet!

Vi anbefaler, at du sætter dig godt ind i, hvilke kvalifikationer hvert Logitech gaming headset har, så du er bedst muligt klædt på til at vælge det gamer headset, der passer perfekt til dig. Du skal også overveje, hvad dit behov og forbrug er. Er du en gamer, der snakker meget med dine medspillere? Så skal du vælge et Logitech gmaing headset med indbygget mikrofon, hvor lyden går klart og tydeligt igennem. Har du behov for at lukke alt andet lyd ude, kan det være en god idé at gå efter et Logitech gamer headset, som er støjreducerende. Alt sammen er selvfølgelig specifikationer, som der er produkter fra Logitech, der indeholder.

Logitech gaming headset – Trådløst eller kabel?

Det kan være lidt af en jungle at vælge, om det skal være wireless headphones eller kablet. Det er igen også en smagssag, og én gamer fortrækker det ene, hvor en anden gamer fortrækker noget andet. Man skal i hvert fald gøre sig nogle overvejelser, inden man køber et headset. Det kan for eksempel være:

Hvor meget bevæger du dig?

Hvor længe gamer du?

Hvor god internet forbindelse har du?

Husker du at få ladet det trådløse headset op?

Når du har svaret på spørgsmålene, har du fået svaret på, om du skal købe trådløst Logitech gaming headset eller et kablet Logitech gaming headset. Intet er bedre end det andet, så du skal selv vurdere, hvad dine behov er. Hos Føniks Computer har vi Logitech gaming headsets til alle og enhver!

Trådløst Logitech gamer headset

Hos Føniks Computer har vi et stort udvalg af trådløse Logitech gamer headsets. Fordelen ved de trådløse høretelefoner er, at du kan bevæge dig frit, så det giver dig en anden fornemmelse end før, hvor du har været meget fastlås i din gaming position. Før i tiden blev der ofte snakket om, at en rigtig gamer havde et kablet headset. Det skyldtes ofte en dårligere kvalitet på de wireless gaming headset, men sådan er det ikke længere. I dag er et trådløst Logitech gaming headset lige så godt som et kablet Logitech gaming headset.

Alle Logitech gamer headsets er gode, men du får naturligvis et headset med flere funktioner, jo flere penge du investerer. Lyden på alle vores Logitech gaming headsets er fantastisk, så ofte handler valget om, om du vil have ekstra mulighed for lys, mulighed for G hub og om hvordan det føles på dit hoved.

Et af de absolut bedste Logitech gaming headset er Logitech G935. Et sæt høretelefoner som har et utal af features, G-hub software, 16.8 millioner RGB-farver at vælge i mellen og surroundsond. Altså et Logitech gamer headset i topklasse, som passer til enhver gamer.

Støjreducerende hovedtelefoner

Som gamer er det måske ikke et af dine største behov med høretelefoner med støjreduktion, og det er heller ikke særlig udbredt i gaming verden. De fleste gamere fokuserer på god lyd, god komfort og mulighed for seje funktioner. Men for nogen gamere, er det en kvalifikation, de ikke vil gå på kompromis med, og derfor har vi hos Føniks Computer selvfølgelig også et Logitech gaming headset til dem som måtte ønske headset med noise cancelling.

Headset eller højtalere?

Om du skal vælge et Logitech gaming headset eller Logitech højtalere er en smagssag. Fordelen ved at vælge et Logitech gaming headset er, at du får følelsen af at lukke alt andet end dit game ude, så du kan sidde dybt fokuseret. Derudover er der heller ikke andre end dig, der kan høre lyden fra gamet, hvilket kan være en fordel i nogle sammenhænge. Det kan også være en fordel, at vælge et Logitech gaming headset med indbygget mikrofon, der ikke skratter, og som har en god lyd. Det kan være du er en gamer, som snakker meget, og som er en del af et gaming comminuty? Så kan det være en fordel at vælge et Logitech gaming headset med indbygget mikrofon, så du kan være sikker på at gå tydeligt igennem.

Der kan også være fordele ved at vælge højtalere, f.eks. at du ikke bliver træt i ørene eller hovedet. Det kan også være, at du gamer mens andre kigger på, og så kan det være en fordel, at andre også kan høre, hvad der foregår i gamet. Vil du se vores udvalg af gamer højttalere hos Føniks? Vi har også et stort udvalg af højtalere til gaming fra Logitech, som alle sammen giver en topklasse lyd, så du kan nyde dit game til fulde.

Hvad er prisen på et gaming headset fra Logitech?

Logitech er et mærke i høj kvalitet, og derfor får du også rigtig meget for pengene, når du vælger at købe gaming udstyr fra dem. Du kan få Logitech gaming headsets i forskellige prisklasser, og hvilket du skal vælge kommmer også an på, om det skal være trådløst, med ekstra seje funktioner, hvor kraftige de skal være i lyden, eller om de er med læder eller stof. Det er trods alt kun det bedste, der er godt nok til dit gaming setup med gamer computer, gamer mus og gamer tastatur.

Hos Føniks Computer starter priserne for et Logitech gaming headset ved 319 kr for vores billigste headset. For den pris kan du få et super godt Logitech Gaming Headset G332.

I højeste prisklasse og kvalitet finder du Logitech Gaming Headset G935 til en pris a 1.272 kr. Her får du et trådløst headset i topkvalitet, som vi er sikre på, du vil blive virkelig glad for.

Hos Føniks Computer har vi noget for alle, og vi kan opfylde alles behov for kvalitet og prisklasse. Vi anbefaler at købe et Logitech gaming headset, fordi det virkelig er god kvalitet og vi er sikre på, at det er udstyr, der holder.

Har du nogle spørgsmål til Føniks Computer?

Du skal altid være velkommen til at stille os alle de spørgsmål, du overhovedet kunne drømme om. Vi vil altid hjælpe og guide dig, så godt vi overhovedet kan. Hos Føniks Computer er vi eksperter i gaming, så vi svarer hellere end gerne og kommer med gode råd til dig.

Du kan altid sende os en mail, skrive til os på mail eller skrive til os gennem chatten her på siden. Så står vi klar til en snak om lige det, du har brug for så du kan få det helt rette produkt.