Vil du have lyd i topkvalitet, når du gamer, så er det afgørende med et gamer headset. Her på siden kan du se hele vores kæmpe udvalg af gaming headsets. Vi kan tilbyde gamer headsets fra de bedste producenter på markedet i mange forskellige farver, former og designs. Derfor kan du helt sikkert også finde præcis det gamer headset, der passer til dine behov. Med et gamer headset fra et af vores mange verdenskendte mærker går din stemme klart og tydeligt igennem til dine holdkammerater, samtidig med at deres stemmer klinger klokkeklart i dine ører. Samtidig kan du høre alle nuancerne i spillet, hvilket giver en sublim gaming oplevelse. Tag et kig på hele udvalget nedenfor, og få den bedst mulige spiloplevelse!

Resultater: 316
Resultater: 316


loader

Kæmpe udvalg af gamer headsets fra kendte mærker

Det optimale gamer setup skal have god lyd. Heldigvis er markedet fyldt med utroligt lækre headsets. Mangler du et fedt gamer headset med mikrofon, så du også kan tale med vennerne, imens I gamer? Kunne du tænke dig, at lyden i dine spil er klar og veldefineret, så du kan få alle nuancerne med?

Vi kan tilbyde gamer headsets fra de mest erfarne fabrikanter på markedet, så du får kvalitet i topklasse, når du handler med os. Vi fører headsets fra mærker såsom ASUS, Kingston, Mad Catz, SteelSeries, Corsair, Logitech, Razer, Roccat, Thermal Take og mange flere. Kvaliteten fra disse producenter er ikke til at tage fejl af. Deres gamer headsets er selvfølgelig også meget komfortable at have på og kan blandt andet fås med hukommelsesskum, ørepuder og kunstlæder-polstring. Mikrofonen på de gamer headsets du finder her hos os er ligeledes i høj kvalitet, og din stemme vil træde klart frem i kampens hede.

Herunder hjælper vi dig med at finde frem til dit foretrukne gamer headset. Vi gennemgår lyden i gamer headsets, mikrofonen og æstetikken. Læs videre for at blive klogere på, hvordan du skal vælge dit gaming headset.

Hvordan skal det sidde?

Først kan du beslutte dig for, om du vil have et gamer headset, der sidder i øret (øreproptelefoner), på øret eller i fuld størrelse. Vi har endda briller med lyd i, hvis du er interesseret i at prøve noget andet. Et gamer headset der sidder i øret er generelt den budgetvenlige mulighed. Det kan være rigtig smart, og det er klart nemmere at transportere de små og kompakte øreproptelefoner, hvis du skal på farten. Til en bærbar gamer computer er det måske løsningen. Disse gamer headsets kommer kun med stereo, som stadig leverer rigtig fin lyd. Men hvis du vil have et high-end gamer headset, skal du overveje et headset i fuld størrelse.

Et gamer headset skal i mange tilfælde sidde på dit hoved i lang tid ad gangen. Derfor er det vigtigt, at det er komfortabelt. Sennheiser har eksempelvis modeller med metalhængselsystemer, der giver god bevægelighed og er tilpasset flere hovedformer. Man kan med disse gaming headsets justere hovedbåndet, så man øger eller formindsker presset (hvis det er for løst eller for stramt). Ørepuderne giver gennemluftning og er ergonomisk udformede, så de passer til ørernes form. Gaming headsets fra Steelseries’ Arctis-serie bruger atletikinspireret stof i deres ørepuder. Teknologien kalder de Airweave. Disse gaming headsets er bløde samtidig med, at de er luftige, så ens ører, har den størst mulige komfort. Producenterne lægger mange kræfter i at gøre gamer headsets så behagelige og ergonomisk korrekte som muligt.

Gamer headsets med god lyd

For mange gamere vil et surround sound gaming headset give en fremragende oplevelse i spil. En 5.1 eller 7.1-surroundkanal beskriver, at lyden rammer brugeren fra flere forskellige retninger. Det, at lyden kommer fra flere forskellige retninger, kaldes også omni-directional lyd. Et omni-directional headset kan give dig en fordel i konkurrenceprægede spil som Counter Strike og Overwatch. Det er en luksus feature, som man måske ikke har brug for, men det tilføjer ekstra til spiloplevelsen. Dem, der ikke er interesseret i den slags små finesser, kan med fordel købe et gamer headset med stereolyd. Det vil også have en rigtig fin lyd.

Noget man kunne være interesseret i, uanset hvad man skal bruge sit gaming headset til, er lydisolation. Hvis man gerne vil have støj fra gaden eller tilstødende værelser blokeret, skal man gå efter et headset, der er godt polstret og som sidder tæt på ørerne. Det er også en fordel til LAN. Vi tilbyder også headsets med teknologien ANC. ANC står for Active Noise Cancellation. Nogle af vores headsets er designet til at isolere nærmest al ekstern lyd. På den måde kan man virkelig lade sig opsluge i spillet.

Mikrofon og trådløse forbindelser

Lydisolation gælder også for mikrofonen. Man vil formentlig gerne have et headset med en mikrofon, der gør at ens venner kan høre en klart og tydeligt. Heldigvis er de store mærker skarpe til at lave teknologi, der gør dette muligt. Vi fører headsets, der har boom-mikrofoner (eller shotgun-mikrofoner). En boom-mikrofon opfanger lyd fra den retning, hvorimod den peger. Den er således velegnet til at skære lyd fra i lokaler der har dårlig akustik, eller hvor der er mange lyde – eksempelvis til LAN.

Du kan ligeledes vælge dit gaming headset på, om det skal have kabel eller ej. Et headset med kabel har længe været standard for de fleste gamere. Men teknologien bag trådløse gamer headsets udvikler sig konstant, og i dag kan man få bundsolide trådløse gaming headset.

Gaming headsets med stilet udseende

Det sidste, man som gamer plejer at gå op i, er, hvordan ens gamer headset skal se ud. Lige på det punkt er vi stolte af at kunne præsentere gaming headset i et hav af forskellige farver og udtryk. Uanset om du vil have et headset i klassisk sort eller hvid, kan du finde noget til din smag. Vi har også gamer headsets med forskellige farvekombinationer, hvilket giver et rigtig fedt kontrastforhold.

Den feature, som vi selv er meget entusiastiske omkring, er vores gamer headsets med RGB lys i. RGB står for Red Green Blue. Disse headsets kan lyse i et stort farvespektrum mellem de tre grundfarver, hvilket giver et lækkert udtryk. Det ser stilet ud, mens man sidder til LAN og spiller i mørket. Den slags tilføjer virkelig noget unikt til stemningen, når man gamer. Tag endelig et kig på vores store udvalg af gaming headsets med RGB lys.

Vi hjælper dig med at finde det headset, der passer til dine behov

Tilbage er der bare at dykke ned i vores sortiment. Vi har et stort udvalg af de store gamerorienterede mærker som Corsair, Logitech og Razer. Vi fører gamer headsets i utallige former, farver og design, så du har god chance for at finde præcis den model, der passer bedst til din personlige smag. For at gøre din søgning så nem og overskuelig som overhovedet muligt kan du benytte dig af vores søgefunktion til højre på siden. Her kan du blandt andet vælge din foretrukne producent, øredelstype, trådløs teknologi og meget mere.

Vi tilføjer løbende nye modeller til vores udvalg for at sikre, at vores kunder får de bedst mulige lydoplevelser. Hvis du står tilbage med tvivl, så vil vi hellere end gerne hjælpe dig på vej. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål angående vores udvalg. Vi rådgiver dig i øjenhøjde, så du kan finde netop det gamer headset, du ønsker dig.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er det bedste gaming headset?

Vi har flere fantastiske muligheder når det kommer til kvalitets gamer headsets fra Corsair, Fourze, Logitech og mange flere. De er alle af topkvalitet og producenterne er nogle af de bedste på markedet for headsets. 

Hvad koster et gaming headset?

Du kan købe gamer headsets til prisvenlige priser og flere i mere avancerede priser. Ofte kan du forvente at skulle investere 500-1000 kr. i kvalitets gamer headsets, men du kan også finde nogle der er endnu billigere. 

Hvilket headset er det foretrukne i blandt gamere?

Gamere har ofte forskellige præferencer når det kommer til gamer headsets, men du kan blandt andet finde SteelSeries headsets som er i uovertruffen kvalitet og giver god lyd når man spiller. 

Er der mikrofon i hovedtelefoner?

Der er indbyggede mikrofoner i de fleste gamer headsets som du kan finde hos Føniks Computer. Du kan finde headsetes der både har diskrete mikrofoner og nogle der har de klassiske mikrofoner som du kender det fra de populære gamere på Twitch.