gamer headset


Skal du bruge et nyt gaming headset? Så kan du med fordel se dig om i vores brede udvalg. Vi har både billige og avancerede modeller, og uanset om du leder efter en trådløs eller kablet løsning, så kan du finde begge dele det i vores sortiment. Desuden fører vi gamer headsets indenfor de bedste og mest populære mærker på markedet – Logitech, Razer, Corsair, HyperX og mange andre mærker har hjemme hos Føniks Computer. Vi har et gaming headset til hvem som helst.

Resultater: 300
Resultater: 300


loader

Gamer headset – ofte stillede spørgsmål

Enhver gamer drømmer om et godt gaming headset, men efterhånden er gamer headsets blevet meget avancerede, hvilket betyder, at vi ofte bliver stillet spørgsmål om dem. Det er heldigvis intet problem, for vi vil hjertens gerne svare på dine spørgsmål!

Herunder kan du hurtigt tjekke de generelle spørgsmål, vi oftest bliver stillet om gamer headsets. Hvis de ikke svarer på dit spørgsmål, så tag læs mere længere nede på siden eller tag fat i vores kundeservice – vi hjælper dig som sagt gerne på vej.

Hvad koster et gaming headset?

De fleste gaming headsets koster imellem 500 til 1.000 kroner, hvis du gerne vil have en model i god kvalitet. Ofte vil du dog komme af med 1.300 kroner eller mere, hvis du vil have et gaming headset, der har en god og pålidelig trådløs forbindelse.

Hvilket headset bruger Astralis?

Astralis bliver sponsoreret af Logitech, og de bruger derfor topklasse Logitech G PRO headsets, mus og keyboards til alle turneringer de deltager i.

5 headset knaphvad er razer synapsevælg det rigtige headset

Find dit nye gaming headset her

Gamer headsets er blevet essentielle for langt de fleste gamere verden over. Det er en prismæssigt overkommelig løsning, der giver dig en ekstremt god lydoplevelse, når du sidder og gamer.

Samtidig har de fleste gaming headsets også en indbygget mikrofon, så man nemt kan kommunikere med sine venner. Det er bare en alt i én løsning, og det fungerer helt exceptionelt godt.

Elsker du at spille de nyeste store AAA-titler, så er en god lydkvalitet til de forskellige lydeffekter og baggrundsmusikken en stor del af oplevelsen. Et godt gamer headset vil her være med til at give dig den perfekte indlevelse i spillet.

Er du til e-sport, så kan du heller ikke undvære et godt gaming headset. En knivskarp mikrofon, så kommunikationen er i højsædet, samtidig med at du tydeligt kan høre, om en fjende siger sig op på dig, giver dig den bedste konkurrencemæssige fordel.

Uanset hvad, uanset hvem du er, så længe du gamer, så har du helt sikkert brug for et gaming headset. Det handler bare om at vælge det rigtige, og her skal vi nok være behjælpelige med, hvad du bør overveje.

De bedste og mest populære mærker

Et godt gamer headset kommer næsten altid fra et anerkendt mærke. Derfor har vi hos Føniks allieret os med de mest populære mærker på markedet, så du kan være helt sikker på, at du kan finde et gaming headset i topkvalitet hos os. Det kan blandt andet være fra:

Logitech er især kendt for at lave udstyr både til gamere og til kontorbrug, og de har i sandhed noget til alle. Uanset om du leder efter et billigt gaming headset eller en ekstremt avanceret trådløs model til e-sport, så kan du være sikker på, at Logitech G har det.

Razer og HyperX er ligeledes kendt for at lave utrolige gamer headsets til e-sport, og de er det gængse valg, sammen med Logitech G, for en stor del af verdens professionelle e-sportsatleter.

Sammen med de ovenstående mærker, så laver Corsair og SteelSeries også gamer headsets, som mange gamere verden over er virkelig glade ved. Medmindre du allerede har en favorit, så er der altså rigeligt med muligheder at vælge imellem.

Trådløs eller kablet forbindelse?

Hvis du er på jagt efter et nyt gaming headset, så kan du lige så godt overveje, om du gerne vil have en trådløs model eller ej. For køber du et kablet produkt, og vil egentlig gerne gøre brug af en trådløs forbindelse, så sidder du i en træls situation.

Så længe du køber et godt gaming headset fra et anerkendt mærke, så kan du godt gøre dig klar på, at der kun er fordele at hente med en trådløs forbindelse. Trådløse gamer headsets til 800 kroner eller mere har nemlig ingen delay eller lignende på forbindelsen.

Det eneste du virkelig skal huske, hvis du kigger efter et trådløst gaming headset, er at det selvfølgelig skal lades op i ny og næ, samt at du bare kommer til at betale mere end for et kablet headset, hvis du vil have, at den trådløse forbindelse skal være god.

4 gode råd at overveje

Der er mange gode råd, man kan overveje at følge, når man skal til at investere i et nyt gamer headset. Vi har allerede været inde over nogle af dem, men her kommer lige 4 gode råd, som er værd at have i mente.

  • Hvad er dit budget?
  • Overvej typen af gamer headset
  • Konsol, PC eller begge dele?
  • Tjek reviews online

Har du et budget?

Alt efter hvad du er på jagt efter, så kan det godt blive en dyr affære, når man vil have sig et nyt gamer headset. For at du ikke tømmer bankkontoen, så kan det derfor være en god ide at overveje, om du har et budget, og derefter holde dig til det.

Så længe du ikke har sat dig et fuldstændig urealistisk mål fra starten af, så skal du nok finde et fedt gaming headset, der er indenfor dit budget. Der er heldigvis mange muligheder nu om dage.

Type af headset

Overordnet set er der 3 typer af headsets – over-ear, on-ear og in-ear – man kan vælge imellem. Over-ear sidder ud over dine ører, on-ear sidder direkte på dine ører og in-ear sidder inde i dine ører.

Ved gaming headsets vil du dog for det meste kun finde over-ear og in-ear, da de har den bedste lydkvalitet, og oftest er det over-ear du kommer til at bruge, da in-ears sjældent har mulighed for en god mikrofon.

Alligevel kan det godt være værd at overveje, om du foretrækker over-ear eller in-ear. Hvis du helst vil bruge et in-ear gamer headset, så kan du for eksempel købe en mikrofon, så du stadig kan snakke med folk.

Konsol eller PC

Gaming er ikke bare gaming, og det betyder også, at udstyret nogle gange skal være specialiseret. Når du skal have et gaming headset, så bliver du nødt til at have i mente, om det skal bruges til PC, til konsol eller til begge dele.

For det er ikke alle gamer headsets, der både kan bruges til både PC og konsol, og nogle af dem er endda specielt byggede til at blive brugt med en konsol. Tjek derfor efter, om du kan bruge gaming headsettet til de enheder, du gerne vil bruge den til.

Anmeldelser er vigtige

Når du har øjnene på et eller flere gamer headsets, som du tænker kunne være kandidater, du måske gerne vil købe, så er det en god ide at tjekke anmeldelser, også kaldet reviews, online.

Disse reviews vil ofte være fra upartiske folk, der har testet produktet, hvorefter de giver deres mening om det, eller også er det baseret på, hvad de fleste mener.

På denne måde kan du sikre dig, at det gaming headset du køber lever op til dine forventninger. Du skal blot Google gaming headsettets navn og så skrive anmeldelse eller review, for eksempel "HyperX Cloud III review".

Er du i tvivl om noget?

Er du i tvivl om noget, når det kommer til gamer headsets? Hvad end det er specifikke produkter eller vores sortiment generelt, så vil vi rigtig gerne hjælpe dig i den rigtige retning. For vi synes at alle fortjener et lækkert gaming headset.

Hvis du ringer til os indenfor vores åbningstider, så kan vi helt sikkert hjælpe dig. Ellers kan du skrive en besked per mail eller i vores chat, så svarer vi dig, så snart vi har tid.