RAZER HEADSET


Skal du bruge et vildt headset til gaming? Så skal du have fingrene i et Razer headset. Razer headsets er, som alle deres andre produkter, i ekstremt god kvalitet, samt er toptunede til gaming på højt niveau. Hvis du køber en Razer BlackShark V2 eller et af de nyere Razer Kraken headsets, så følger der et hav af goder med. Alt fra THX Spatial Audio, der giver vanvittig lydkvalitet og lader dig høre hvilken retning, lyden kommer fra, til HyperSense Intelligent Haptics, der sørger for, at du ikke bare hører men også mærker, hvad der sker i spillet, er at finde i nye Razer headset. Om du gerne vil indleve dig perfekt i et eventyr, eller om du skal være den nye esportsstjerne, så er et Razer headset vejen frem for dig. Kig dig omkring i vores udvalg, og find det Razer headset, du går og leder efter.

Resultater: 50
Resultater: 50


loader

Køb et Razer headset ved Føniks Computer

Lyd er blevet en drivende kraft i alles hverdag. Hvis du ikke oplever den over alt omkring dig, så er det fra egne højtalere, eller også sidder du med et headset i dine øre og nyder hvert et øjeblik. Razer er kendt for at lave udstyr til gamere, og Razer headsets er her ingen undtagelse. Om du sidder med en Razer BlackShark V2 eller en Razer Kraken, så kan du være sikker på, at det tager dine spiloplevelser til nye højder.

Gaming er en del af hjerteblodet hos Føniks Computer. Det betyder også, at et godt gaming headset er noget, som vi i den grad går op i. Razer leverer altid produkter i enormt høj kvalitet, og det betyder derfor meget for os, at vi får lov at sælge deres produkter til dig. Vi har et stort udvalg af Razer headsets hos os, og Razer headsets er noget vi i den grad foreslår dig at bruge. Razer headsets hjælper dig med at leve dig ind i spillet igennem deres ekstremt høje lydkvalitet, samtidig med at deres næste generations surroundsound giver dig den fordel i konkurrenceprægede spil, som du ønsker dig.

Helt vilde specs til gaming

Som på alt andet de laver, så har Razer sørget for, at når du køber et moderne Razer headset, så køber du et moderne teknologisk vidunder. Et Razer headset kan altid enten fås med ekstremt effektiv trådløs teknologi via Razer HyperSpeed Wireless, eller også hører der sig en fantastisk ledning dertil, som er lavet til at have mindst mulig modstand, når den gnider imod eller hen over noget.

Det er selvfølgelig forskelligt fra Razer headset til Razerheadset, helt præcis hvilke specs de har – også selvom de er i samme serie. Det er for eksempel ikke alle Razer Kraken headset, der består af helt den samme teknologi, selvom der selvfølgelig er et vis overlap. Alligevel er der nogle specifikke specs på moderne Razer headsets, som fortjener at være i fokus.

THX Spatial Audio

THX Spatial Audio er helt perfekt, hvis du gerne vil synke dybt ned i dine computerspil, eller hvis du gerne vil have en fordel over din modstandere, når du gamer. Med avanceret 7.1 surroundsound gør denne teknologi det vildt meget nemmere at høre, specifikt hvorfra der sker noget, når du spiller computer. Det er i den grad tydeligt, om det er fra højre, venstre, bagfra eller fra en helt anden retning, at nogen sniger sig op på dig, eller at der bliver skudt. Et Razer headset med denne teknologi leder dig direkte ind i den virtuelle verden og gør den levende for dig. Surroundsounden er i topkvalitet med THX Spatial Audio, og fordi al lyden er så naturlig, så kan du blive ved at lytte i timevis, uden at ører eller hoved bliver trætte af det.

HyperSense Intelligent Haptics

En ting er at høre og se den verden, du gamer i. Noget andet er at føle den. Med intelligent haptisk teknologi i Razer headsets kan du virkelig føle, hvad der sker i dit spil. Det får vibrationer m.m. til at føles meget mere naturligt og livagtigt, kontra anden haptisk teknologi du har prøvet, hvilket gør indlevelsen i computerspillet det bedre. I stedet for at du blot føler rystelser på 60Hz, så bruger HyperSense Intelligent Haptics imellem 20 til 200Hz, samt at rystelser og andet haptisk hejs tydeligt baseres på retning, intensitet og andet i spillet. Du kommer virkelig til at føle dig som en del af noget større.

Der er et Razer headset til hvem som helst

Lige meget hvem du er, lige meget hvad du skal bruge hovedtelefoner til, så er der et Razer headset, der passer til dig. Hvis du skal i gang med noget hardcore gaming, så er Razer Kraken eller Razer BlackShark V2 de perfekte valg til dig. De er toptunede til at indleve dig i gamingverdener, og til at optimere lydene i esport, så du nemt kan høre dine modstandere, og de er perfekte til brug ved PC’en. Samtidig er der også mulighed for, at du kan få Razer headsets speciallavede til konsoller – om det så er Xbox, PlayStation eller Nintendo Switch.

På samme måde kan du også få et Razer headset, der passer perfekt til når du bruger mobilen. Det er meget normalt at være på farten nu om dage, og derfor har Razer arbejdet meget med deres trådløse teknologi – og ikke bare fordi det er godt til deres mus og keyboard. Trådløs teknologi er ekstremt vigtigt for headsets nu om dage, både i hjemmet og på farten, og det er derfor ikke underligt, at du kan få et trådløst Razer headset. Razer Hammerhead og Razer Opus er gode eksempler på trådløse headsets, der er speciallavede til mobilen. Alligevel synes vi, det er værd at holde mest fokus på Razer headsets til gaming.

Razer Kraken

Det er ikke hver en Razer Kraken, der er den samme, men de mest moderne af disse Razer headsets er en absolut fryd for dine ører. Via Razer Hypersense har du optimale haptiske vibrationer sammen med din perfekte surroundsound igennem THX Spatial Audio. Med en moderne Razer Kraken er der ingen tvivl for dig om, hvilken virtuel verden du er blevet en del af, og hvor alting i den foregår. Desuden er der mulighed for med en Razer Kraken at få dig et trådløst Razer headset med Razer Hyperspeed Wireless teknologi – 2.4GHz forbindelse bliver ikke bedre. Desuden er der perfekt balance i komfort og lydisolation med hybrid memory foam puderne på et moderne Razer Kraken headset.

Razer BlackShark V2

Når man snakker om Razer headsets, så er Razer BlackShark V2 lyden af esport. Med Razer TriForce Titanium 50mm Drivers kan hver driver i Razer BlackShark V2 fungerer som tre, hvilket giver en helt utrolig lydkvalitet – ligegyldigt hvor høj eller lav lyden i spillet så er. Mikrofonen på dette Razer headset lader dig også forblive i perfekt kontakt med venner og holdkammerater, samtidig med at den kan sættes på og tages af, som du ønsker. Al lyd fra omgivelser og fans bliver uproblematisk lukket ude, så du kan sidde i din egen verden og have fokus på dit game. Med THX Spatial Audio bliver det ikke bedre. Spil som en pro. Spil med et Razer BlackShark V2 headset.

Spørgsmål?

Har du nogen spørgsmål eller tvivl om vores udvalg af Razer headsets? Så ring eller skriv endelig til vores kundeservice. Om det handler om Razer Kraken, Razer BlackShark V2 eller et helt andet headset, så sidder vi altid klar og parat til at guide dig til det rigtige valg for dig.