Resultater: 12
Resultater: 12


loader

Razer Kraken – når spillet skal føles ægte

Når du gamer, vil du gerne føle dig som en del af spillet. Det er helt normalt, og det er sådan alle gamere har det, når de sidder og hamrer på tastaturet for at overkomme alle udfordringerne foran dem. Med en lækker gaming skærm kommer du langt, for hvis grafikken udspiller sig fantastisk og livagtigt foran dig, så er du næsten allerede suget ind i spillets verden. Her er det dog vigtigt at huske på, at en god skærm også kræver en god gaming computer, for ellers bliver grafikken ikke til det store. Det hele hænger trods alt sammen på den ene eller den anden måde, og gaming computeren skal under alle omstændigheder være god nok til, at spillene kan køre gnidningsfrit på den.

Det er dog ikke kun det visuelle, der får spillet til at føles levende for dig. Lyden er også utrolig vigtig, og her kommer et Razer Kraken headset ind i billedet. Om du foretrækker at have højtalerne kørerne eller at have et lækkert headset på, så er det bare nogle gange en nødvendighed med hovedtelefonerne. Og når headsettet også bare er den måde, du opnår den bedste immersion på, så kan de færreste gamere klare sig uden. Når du skal have et nyt et af slagsen, så du fuldt ud kan nyde musikken og lydeffekterne, der er blevet kælet for, så foreslår vi hos Føniks Computer en Razer Kraken.

Og der er egentlig ikke noget at sige til, at Razer kraken er så godt et headset, som det er. For Razer er et firma, hvor de har gamere til at lave produkter til gamere. Det betyder, at alle deres produkter er high-end og specialdesignede, samt at de altid innovere med ny og forbedret teknologi, så du kan få den bedst mulige gaming oplevelse. Det gælder selvfølgelig også for deres headsets, og derfor har de igennem årene arbejdet videre på det ikoniske Razer Kraken design. Det betyder, at du nu om dage kan købe en Razer Kraken og være helt sikker på, at du har fået et produkt, der er så godt, som det kan blive.

Stærkt udvalg af gaming headsets hos Føniks Computer

Hos Føniks Computer har vi mange gode gaming headsets at vælge imellem, men dem fra Razer er bare specielle, og heriblandt er Razer Kraken en sværvægter, der siger sparto. Det er et vildt gaming headset, der med sin realistiske lyd øger din gaming immersion til det højeste niveau. Ligegyldigt om du er en konkurrencepræget gamer, der elsker spil som Fortnite, Call of Duty, League of Legends og lignende, eller om du er en gamer, der gerne vil på eventyr i World of Warcraft, The Witcher serien, eller andre lignende spil, så kan du være sikker på, at lyden fra en Razer Kraken vil bringe spillet til live for dig. Og det fungerer selvfølgelig også perfekt, hvis du godt kan lide at spille en bred blanding af forskellige spil.

Du går, kort sagt, aldrig galt i gamingens univers med en Razer Kraken. Derfor har vi her hos Føniks Computer også sørget for, at der er et godt og stærkt udvalg af disse populære headsets, så du kan finde lige den Razer Kraken, som du går og leder efter. Om det er en lidt ældre model, den allernyeste Razer Kraken eller måske en med katteøre eller andet spændende, så er der en god chance for, at det ligger i vores sortiment. Går du og mangler et nyt headset, så synes vi altså i den grad, at du bør tage et kig på vores udvalg af Razer Kraken headsets.

Specifikationer så gode som den virkelig verden

Er du i tvivl om, hvorvidt Razer Kraken har det, som du synes skal til? Da det er et produkt fra Razer, så behøver du selvfølgelig ikke være i tvivl om noget, men én ting er bare ordet for, at Razer Kraken er god, noget andet er, når du kan se specifikationerne. Så lad os lige se på, hvad du kan forvente af nogle af de nyeste headsets i Razer Kraken linjen, med forbehold for, at alt efter model og generation, så kan specs godt se lidt anderledes ud:

  • Razer Hypersense
  • Razer Triforce Drivers
  • Razer Chroma RGB

Med Razer Hypersense ser du ikke bare spillet på din skærm, og hører spillet i din ører. Du kommer også til at føle spillet. Du ved nok, hvordan det er at sidde med et joystick, der vibrerer, når der sker noget i spillet. På grund af Razer Hypersense, så kan du regne med, at en Razer Kraken gør noget lignende. Det er bare baseret på lydende i spillet i stedet. Med denne haptiske teknologi både hører og føler du altså lyde og lydeffekter samtidig, hvilket giver et helt nyt niveau af immersion, når du gamer.

Med Razer Triforce Drivers får du ekstremt slidstærke og holdbare drivers, når du køber en Razer Kraken. Disse 50 millimeter titanium drivers er specielt udviklede til at give dig den bedst mulige lyd, så du med en Razer Kraken kan nyde hver en detalje, når du sidder og gamer. Samtidig går Razer Triforce Drivers på ingen måde ned i ydeevne, så dit headset kommer stadig til at være hurtigt og effektivt, samt rart at have på hovedet i timevis.

Et headset handler hovedsageligt om lyd, samt at det skal være ergonomisk og rart at sidde med på hovedet i lang tid af gangen. Der er dog, som ved alt andet gaming udstyr, også en visuel komponent dertil. Derfor har de nye Razer Kraken headsets også Razer Chroma RGB belysning med i sig. Det giver dig muligheden for at game på den mest blærede måde, imens du også opnår den bedste lydkvalitet.

Har du nogen spørgsmål til Razer Kraken eller vores andre gaming headsets? Så skal du endelig tage fat i vores kundeservice. Vi er tilgængelige på mail, via chatten her på siden og på telefonen. Vi vil gerne hjælpe dig med at finde dit næste gamer headset. Hvis en smule vejledning er det, der skal til, så hiver du bare fat i os.