Gaming udstyr

Er du en rigtig gamer? Så er gaming udstyr essentielt. Vi har samlet alt vores gaming udstyr i denne gamer kategori. I vores store udvalg finder du bl.a. gamer computere og hardware. Så uanset om du på udkig efter en ny kraftig gamer bærbar eller stationær har vi en løsning til dig. Eller måske søger du et bedre grafikkort, mus, skærm, headset eller lignende, og det finder du hos Føniks. Bevæg dig rundt ved hjælp af menuen til venstre, eller tag et kig på nogle af vores mest populære gaming produkter nedenfor. Køb gaming udstyr til billige priser online hos os. Husk, at der samtidig er gratis fragt.

Alt det fedeste gaming udstyr, du kan forestille dig

Her hos Føniks Computer er det vigtigt for os, at der er noget til enhver gamer. Det har vi sikret med vores udvalg af gaming udstyr. Du kan finde gamer computere, hardware, bærbare, gaming bundles, konsoller og spil. Vores udvalg er meget forskelligt, og du får det til gode priser! Uanset om du skal have en stærk gaming computer eller en topmoderne, ny gamer skærm, har vi muligheder til dig.

Vores gaming udstyr bliver produceret af de store fabrikanter som Acer, Roccat, MSI, NVIDIA, AMD, Sony og så videre. Det betyder, at der er stor kvalitet forbundet med vores produkter. Disse mærker er nemlig førende producenter af gaming udstyr, og de har altid godt styr på, hvad gamere vil have! Læs videre herunder for at lære mere om vores enorme sortiment.

Gamer computere til de passionerede gamere

Uanset om du er passioneret gamer eller bare spiller for sjov med vennerne, så har vi en computer til netop dit behov! Fra vores gaming udstyr tilbyder vi færdigsamlede PC'er, der er lavet af vores dygtige computereksperter. De står klar til afhentning. Du har også muligheden for at købe konfigurérbare computere, hvor du selv kan sammensætte din nye computer præcis, som du har lyst. Der er stor medbestemmelse i vores gaming udstyr.

Vores gamer computere kommer med hardware fra Intel Core, AMD Ryzen og NVIDIA GeForce. De stærke processorer og grafikkort fra disse producenter gør, at du kan få den mest flydende og grafisk imponerende spiloplevelse. Hvis du tager dit gaming udstyr meget alvorligt, bør du gå efter den nyeste hardware fra disse mærker. På den måde vil din gaming computer kunne følge med de nye spiltitler på de højeste grafikindstillinger, og det vil være en måde at sikre din computer i forhold til fremtidens spil. Du får den bedste mulige ydelse til prisen og kvalitet hele vejen igennem.

Alt hvad hjertet begærer i gaming udstyr

Gamer du seriøst? Så er det rette gaming udstyr et must. I vores store udvalg finder du gamer borde og stole, headsets, mus, tastaturer, musemåtter og gamer skærme. Det hele skal selvfølgelig spille sammen for, at man kan få den fedeste gaming session. Måske er man også interesseret i en gamer cap eller en gamer taske – det bliver man ikke snydt for! Vi forhandler gaming udstyr fra de største mærker som MSI, SteelSeries, Razer, Roccat og mange flere.

Der er også det lidt mere specielle grej som livestreaming udstyr til dig, der gerne vil i gang med at streame dit spil på Twitch eller YouTube eksempelvis. Derudover har vi alle mulige former for spilkontrollere og simulatonsudstyr som rat og joysticks. Du skal ikke gå tomhændet hjem fra Føniks Computer, hvis du er kommet for at finde noget til dit gamer setup!

Kraftfuld gaming hardware

Er noget af den gamle gamer hardware ved at være klar til en udskiftning? Så fortvivl ikke. Du finder altid de nyeste typer gamer hardware til en række forskellige typer computere i denne kategori. Har du eksempelvis brug for et nyt, lynhurtig gamer grafikkort eller mere harddiskplads? Så har vi næsten med sikkerhed en model, der vil leve op til dine forventninger.

Grafikkortet er selvfølgelig en del af det gode gaming udstyr. Vi fører stærke grafikkort fra eksempelvis NVIDIA, ASUS og AMD. Vi har topmoderne afkølingssystemer, der hjælper dig med at regulere din computers temperatur. Der er både blæsere og vandkøling, så der er noget til enhver smag. Vi har også produkter til casemodding, så du kan brugerdefinere, hvordan dit kabinet skal se ud med fede lys og farver.

Smarte gaming bærbare, du kan game på uden for hjemmet

Hvis du er på udkig efter en ny, kraftig computer at spille på, kan du overveje en gamer bærbar. Her får du både styrke til at game de nyere spil på høje grafikindstillinger og mobilitet til at tage den med dig ud. Det er et ret smart stykke gaming udstyr, hvis du skal rejse, eller du skal have den med til LAN. Hardwaren består ofte af kraftige processorer fra Intel Core eller AMD Ryzen. Med en af disse og et nyt grafikkort fra NVIDIA GeForce er du godt på vej mod god gaming. Gå eventuelt efter en bærbar, der også har en stor skærm og høj opdateringsfrekvens. Det vil give dig et fremragende billede.

Vi forhandler de stærkeste gamer bærbare fra store producenter som MSI, Acer, Lenovo og HP i vores gaming udstyr. Det er næsten helt uoverskueligt at begynde at tælle de priser, som de tilsammen har modtaget fra iF Design, Reddot, Good Design og CES. Det betyder, at de er enormt skarpe på deres designs og innovation.

Gaming bundles med alt det gode gaming udstyr

Hvis du vil købe alt gaming udstyr i én omgang, og det skal være så nemt som muligt, så er et gaming bundle en fantastisk mulighed for dig. Her får du pakker med gamer computer, skærm, mus, keyboard, musemåtte, headset, antivirus og nogle gange endda en fed gaming stol. Det kan ikke være meget smartere! Det eneste, du skal gøre, er at sætte det op hjemme i gamerrummet, og så er du klar til at plaffe noobs i Counter Strike og Call of Duty.

Pakkerne er sammensat af det bedste gaming udstyr. Det er Føniks Computers dygtige personale, der står for det. De udvælger komponenter og gear som passer godt sammen. Så kan du få den bedste oplevelse med dit gaming udstyr. Computerne har stærk hardware fra eksempelvis AMD, Intel eller NVIDIA. Skærmene har høje opdateringshastigheder og lave responstider. Musen er hurtig og tastaturet har fedt lys. Lyden i dit headset er udsøgt, og du kan høre alle dine fjender, før de når at se dig.

Konsoller og spil i lange baner

Blandt vores gaming udstyr har vi selvfølgelig også konsoller og alt det grej, du skal bruge til din konsol. Uanset om du skal bruge en konsol fra Sony PlayStation, Microsoft eller Nintendo har vi det formentlig det, du søger. Du kan også få kontrollere, skærmbeskyttere eller fede videospilsfigurer til din konsol. Ligegyldigt hvilken konsol eller PC, du spiller på, forhandler vi også spil, du kan bruge. Vi følger opmærksomt med i, hvilke nye spil der rammer markedet, og så sørger vi for at de er tilgængelige for dig.

Vi håber, du har lyst til at gå på opdagelse i vores enorme sortiment. Hvis ud har spørgsmål eller er i tvivl om noget, må du endelig kontakte vores kundeservice. Vi står klar til at hjælpe dig frem til det helt rette gaming udstyr.

Er du en rigtig gamer? Så er gaming udstyr essentielt. Vi har samlet alt vores gaming udstyr i denne gamer kategori. I vores store udvalg finder du bl.a. gamer computere og hardware. Så uanset om du på udkig efter en ny kraftig gamer bærbar eller stationær har vi en løsning til dig. Eller måske søger du et bedre grafikkort, mus, skærm, headset eller lignende, og det finder du hos Føniks. Bevæg dig rundt ved hjælp af menuen til venstre, eller tag et kig på nogle af vores mest populære gaming produkter nedenfor. Køb gaming udstyr til billige priser online hos os. Husk, at der samtidig er gratis fragt.