Gamer hardware

gamer hardware

Har du brug for noget særligt gamer hardware så er du kommet til det helt rette sted. Hos Føniks Computer kan vi tilbyde et væld af kraftfuld gamer hardware til aldeles skarpe priser. Fra bundkort og grafikkort, til smarte væskekølesystemer og stilet casemodding udstyr. Vi har samlet alt hvad du skal bruge af gamer hardware lige her på siden, fra de mest innovative mærker på det internationale marked. Uanset din prisklasse kan du sikkert finde lige hvad du skal bruge, når du handler hos os. Tag et kig på vores sortiment nedenfor og gør din spiloplevelse endnu mere fordybende.

Resultater: 2788
Resultater: 2788


loader

Kæmpe udvalg af gamer hardware til den kompromisløse gamer

Er du på udkig efter nyt gamer udstyr? Eller er noget af din gamle gamer hardware ved at være klar til en udskiftning? Så er der ingen grund til at fortvivle. Her hos Føniks Computer står vi nemlig klar til at hjælpe dig med at finde det bedste gamer hardware til netop dine behov. Vi forhandler altid de bedste og nyeste produkter fra anerkendte mærker fra hele verden til rigtig skarpe priser. På den måde kan du hos os altid være sikker på at finde lige det, som du skal bruge, og som passer bedst til dig og dine behov, uden at du skal gå på kompromis med hverken pris eller kvalitet. For os er det nemlig vigtigt, at du her altid kan finde det udstyr, du skal bruge for at få den bedste og mest fordybende gaming-oplevelse og for at få mest ud af din computer. Gå endelig på opdagelse i vores store sortiment lige her på siden, hvor du kan finde alt fra grafikkort til væskekølesystemer. Du kan desuden læse meget mere om det forskellige gaming hardware ved at klikke dig videre ind på produkterne. God fornøjelse!

Skab det perfekte gamer setup for dig

Ikke to gamere er ens, og derfor har gamer hardwaren med tiden udviklet sig i mange forskellige retninger for at kunne at kunne imødekomme den stadig voksende liste af behov. Hvordan den enkelte gamer vælger at opbygge sit setup og sin computer afhænger nemlig i høj grad af dennes præferencer og de spil, han eller hun spiller. Derfor forhandler vi her hos Føniks Computer også et stort udvalg af gamer hardware, der spænder lige fra den ene ende af skalaen til den anden - både når det gælder pris og funktioner. Hvert enkelt stykke gamer hardware er nemlig udviklet til at varetage en meget specifik opgave – og gerne på en specifik måde.

Hvad end det er støjsvaghed, smarte LED-lys, fedt design eller rå ydeevne og praktiske funktioner, der vægter højest for dig, så kan du finde gamer hardware i vores sortiment, der matcher dine behov. For at give dig mulighed for at kombinere de produkter, der bedst imødekommer dine behov, forhandler vi desuden også flere monteringssæt. Disse lader dig overkomme evt. problematikker eller vanskeligheder, hvis det gamer hardware, du ønsker at kombinere, ikke matcher som standard. Der er dermed ingen grænser for, hvordan du kan skræddersy dit gamer setup.

Stort udvalg af blæsere og andet gaming hardware

Her på siden finder du således et stort udvalg af forskellige typer af gaming hardware fra mange forskellige mærker og i alle prisklasser. Leder du efter et nyt bundkort, grafikkort, væskekølesystem eller måske endda et gaming cabinet, da dit gamle udstyr trænger til at blive skiftet ud? Eller er du på udkig efter den gaming hardware, som du skal bruge for at kunne bygge dit helt eget gaming-setup? Uanset hvilke behov du har, så kan du være sikker på at finde alt det, som du skal bruge, lige her hos Føniks Computer.  Vi forhandler nemlig gamer hardware i mange forskellige typer og varianter. Vil du for eksempel være sikker på, at din PC ikke overopheder? Så bør du se nærmere på vores udvalg af blæsere. En effektiv blæser er med til at sikre en stabil performance, selv når du spiller grafisk krævende spil. Vi fører modeller i både den billige og mere avancerede ende af skalaen. Har du en high-end gamer PC, så kan det være, at en traditionel blæser ikke er nok. Derfor kan vi også tilbyde avanceret gamer hardware til processor-køling samt innovative vandkølingssystemer, som egner sig til de mere krævende gamer PC’er. Vi kan tilbyde vandkøling fra kendte producenter såsom Arctic Cooling, Cooler Master, Antec, Corsair, DEEPCOOL, CRYORIG og mange flere. Du kan finde dem alle her på siden med gaming hardware eller ved at klikke dig videre ind på vores underkategorier med blæsere og vandkølingssystemer.

Vi forhandler gamer hardware og grafikkort til gode priser

Vil du desuden gerne have den bedst mulige grafik og lyd, når du spiller de nyeste spil? Så er det værd at tage et grundigt kig her på siden, hvor du kan finde et bredt udvalg af grafikkort og lydkort, som sikrer dig de allerbedste spiloplevelser. Du finder blandt andet vores avancerede NVIDIA og AMD grafikkort, et varieret udvalg af billigere grafikkort samt flere af de nyeste modeller på markedet. Hvis du også er interesseret i at gøre din gamer PC endnu flottere at se på, så er det værd at tage et kig på vores casemodding-produkter her på siden. Her finder du blandt andet flotte LED-lys og blæsere i futuristiske farver fra producenter som NZXT. Du kan dermed finde gamer hardware i form af både kabinetter, grafikkort, blæsere og meget andet lige her på siden. Du er desuden altid velkommen til at kontakte os på telefonnummer 70 60 60 64 eller mail kontakt@fccomputer.dk, hvis du støder på spørgsmål eller har brug for rådgivning omkring brug eller valg af gaming hardware. Vi glæder os til at høre fra dig!