gamer lydkort


Er du gamer og vil du ikke gå på kompromis med lydkvaliteten, er dette siden for dig. Hos Føniks Computer har vi samlet en lang række af markedets bedste gamer lydkort, og vi forhandler dem naturligvis til aldeles skarpe priser. Med det rette gamer lydkort lyder det nærmest som om at du selv træder ind i spilverdenerne og du kan finde de mest populære mærker på denne side. Uanset hvilken type gamer lydkort du skal bruge, så tag et kig på vores varierede udvalg lige her nedenfor og oplev lyd i absolut særklasse med en af vores mange modeller.

Resultater: 26
Resultater: 26


loader

Køb gamer lydkort i topkvalitet til lave priser

Det er ekstremt vigtigt at ens lyd er klar og præcis, når man er gamer. Lydsiden er selvfølgelig et vigtigt element i langt de fleste spil. Dette handler ikke bare om in-game lyden i selve spillene, men også lyden fra programmer som Skype, Discord og Teamspeak, som man bruger til at kommunikere med sine medspillere. Lyd er selvfølgelig også helt essentielt når man hører musik og ser film. Derfor er det vigtigt at have et gamer lydkort i rigtig høj kvalitet, når man bruger meget tid foran computeren så man kan få alle nuancerne i lydbilledet med.

Her hos Føniks Computer finder du derfor gamer lydkort fra de mest innovative producenter i verden, og vi opdaterer løbende vores udvalg med de nyeste modeller. Du kan for eksempel finde gamer lydkort fra ASUS, Creative og Zowie by BenQ, når du handler her hos os. Uanset om du skal bruge et eksternt eller internt lydkort, går du ikke galt i byen med vores brede udvalg.

Hvad er et lydkort til gamer computer?

Et gamer lydkort er et stykke hardware, som kan tilkobles dit bundkort. Når du har installeret et gamer lydkort, behandler det den indgående og udgående lyd, som kommer fra dine computerprogrammer (computerspil, musikafspiller, videoafspiller og andre).

Selvom et standard bundkort i sig selv er i stand til at behandle den indgående og udgående lyd, så vil et gamer lydkort give dig en mærkbar opgradering af din lydkvalitet. Spiller du computerspil, hvor musik og lydeffekter er en stor del af oplevelsen, kan et gamer lydkort klart anbefales.

Et lydkort til gamer computer har samtidig en stor effekt på lydkvaliteten af den lyd, du optager igennem din mikrofon. Hvis du spiller online multiplayer-spil, hvor kommunikation med dine team mates er en stor del af spillet, vil dine venner med høj sandsynlighed også drage nytte af dit nye gamer lydkort.

Installation i din computer

Eksterne, eller ”dedikerede lydkort” kommer i to varianter. Den ene tilkobles på dit motherboard og den anden tilsluttes via USB stik.

Tilslutning af et gamer lydkort til bundkortet lyder måske udfordrende, men er egentlig en relativt let montering. Det kræver blot at du tilkobler gamer lydkortet til et af bundkortets PCI Express porte, som det let klikkes ned i. Ofte skal du også montere lydkortet til kabinettet med et par skruer. Efter monteringen kan du tilkoble dine højtalere og din mikrofon direkte til lydkortets lydudgange (grøn) og -indgange (pink). Skal du tilkoble ekstra højtalerlinjer (surround-højttalere og subwoofer) eller andre komponenter, som f.eks. MIDI, kan du læse på dit gamer lydkorts specifikationer, hvordan du tilkobler disse rigtigt.

En lettere og mere fleksibel løsning for mange er at købe et gamer lydkort med USB tilslutning. Disse tilsluttes din PC med USB og kræver ofte tilslutning til strøm. Derudover fungerer de stort set lige som et normalt lydkort til gamer computer, med de indgange og udgange, som der er brug for. Hos mange af modellerne findes også en volume controller, så du let kan justere lydstyrken på lydkortet.

Hvordan vælger du det rigtige lydkort?

Den gode lydkvalitet er helt essentiel, når du spiller computerspil. Hvis lyden er dårlig, vil du miste den optimale oplevelse i spillet. For at opnå høj lydkvalitet er et lydkort til gaming altså en rigtig god idé. Men hvordan vælger du det rigtige lydkort?

Et gamer lydkort findes, som nævnt, i to modeller. Et, der kan tilsluttes bundkortet og et, som tilsluttes via USB. Et gamer lydkort, som tilsluttes bundkortet via PCI eller PCI Express, giver dig den højeste dataoverførsel. Her skal du være sikker på at lydkortet har de indgange og udgange, som du har brug for. Har du f.eks. planer om at tilslutte surroundsound-højttalere eller en subwoofer, så skal disse tilsluttes til lydkortet. Her findes der både gamer lydkort med surround 7.1 og 5.1, som angiver hvor mange højtalere, du har mulighed for at tilslutte dit lydkort.

En opløsning på 14 bit og sampling frekvens på 44 kHz vil for mange være tilpas. Skulle du være interesseret i mere kraftige lydkort, så er disse også at finde i vores udvalg.

Stort udvalg hos Føniks Computer

For at gøre det lettest muligt for dig at finde frem til det helt rigtige lydkort til gamer computer, har vi samlet nogle af de bedste produkter på markedet her på siden. Om du har et stort eller mindre budget, er der flere modeller, som med sikkerhed vil forbedre lydkvaliteten på din computer.

Du finder blandt andet et udvalg af USB gamer lydkort med en volume control knap, så du meget let kan op- og nedjustere lydniveauet, når du gamer. Modellerne kommer i flere forskellige farver, så du kan finde en, der passer perfekt til dit gaming setup.

Vi har blandt vores produkter flere topmodeller fra mærker som ASUS, Creative og TERRATEC, så du kan opnå den allerbedste lydoplevelse, når du gamer. Til mange af produkterne følger hjælpeprogrammer, som gør det let at justere og indstille dine lydfunktioner. Dermed har du mulighed for at sætte lydspektret, lige som du kan lide det. Er du for eksempel ekstra glad for de dybe bas-frekvenser eller foretrækker du de diskante toner, kan du hurtigt sætte dine præferencer her.

Har du særlige krav eller ønsker til dit næste lydkort til gaming, er du som altid meget velkommen til at tage kontakt til vores kundeservice. Vi tilføjer jævnligt nye gamer lydkort til vores sortiment, så vores kunder har de bedste lydprodukter at vælge mellem, når de besøger os.