gamer kabinetter

Her finder du vores sortiment af flotte gamer kabinetter. Er du i gang med at sammensætte en ny gamer PC, eller er du interesseret i en opgradering, så bør du helt sikkert tage et kig på vores udvalg af veldesignede og rummelige gamer kabinetter. Med det rette kabinet kan du få en stationær, der pynter på skrivebordet og skaber den helt rette gamer stemning. Vi fører både mindre og større modeller i begge ender af prisskalaen, og du vil derfor sikkert også kunne finde lige det gamer kabinet, der passer til dine personlige ønsker og behov. Se nærmere på hele udvalget nedenfor.

Resultater: 605
Resultater: 605


loader

Gamer kabinet til enhver smag

De fleste gamere ved, hvor vigtigt det er med et ordentligt gamer kabinet. Gamer kabinettet er kronen på værket, når det kommer til at sammensætte den perfekte PC og her hos Føniks Computer har det derfor også været vigtigt at tilbyde et omfattende udvalg. Vi har kabinetter til gaming i alverdens farver, former, størrelser og fede designs. Vi vil sikre, at du har en god chance for at finde netop den model, der falder i din smag.

Derfor kan du også finde gamer kabinetter fra de bedste mærker, når du handler med os. Du kan blandt andet få modeller fra Aerocool, Antec, Cooler Master, Corsair, Fractal Design, NZXT, Phanteks, Thermal Take og mange flere. Uanset om du skal bruge et ATX, udvidet ATX, micro-ATX, ITX, mini-ITX, eller en anden type kabinet, kan du finde det her. Vi har også gaming kabinetter med støjreduktion og vindue i sidepanelerne, så man kan se al hardwaren og holde øje med, at tingene er som de skal være.

Vi gennemgår de ting, som er vigtigst for dig at vide, når du skal investere i et gamer kabinet. Læs videre nedenfor for at blive klogere på ting som kompatibilitet med bundkortet, luftgennemstrømning og RGB lys i dit gaming kabinet.

Størrelsen på tårnet og bundkortet skal passe sammen

Hvad angår kabinetstørrelser skelner man mellem fire almindelige typer: Tower, Midi Tower, Micro-ATX og Mini-ATX. Et Tower er den største type kabinet, Midi Tower lidt mindre, mens Micro-ATX og Mini-ATX er de to mindste. Alle disse størrelser på gamer kabinetter understøtter en eller flere typer bundkort/motherboards. Der findes igen fire almindelige typer bundkort: Udvidet/extended ATX, Standard ATX eller bare ATX, og Micro-ATX og Mini-ITX.

Du kan altid vælge størrelsen, som du har lyst, men husk, at dit gaming kabinet og bundkort skal passe sammen! De store Tower-kabinetter er som regel bygget til at kunne indeholde de fleste motherboards. Så du kan eksempelvis købe et stort Tower og have et Micro-ATX bundkort til det. Hvis du er nede i et gamer kabinet, der er i modellen Micro-ATX eller Mini-ATX, er det ikke sikkert, at et udvidet bundkort passer i det. Fordelen ved de små kabinetter til gaming som Micro-ATX og Mini-ATX er, at de er kompakte og nemt kan medbringes til eksempelvis LAN. De større kabinetter kan til gengæld indeholde al den hardware, hjertet kan begære.

Læg mærke til, når du samler din egen computer, at forskellige dele kan fylde meget. Det kan eksempelvis gælde de lange grafikkort, en CPU-blæsers højde og størrelsen på din vandkølings radiator. Det er ærgerligt at have købt en computerdel til sit kabinet, som så ikke kan være i det. Har du brug rådgivning om dette, kan du bare kontakte vores kundeservice.

Gaming kabinetter med god luftgennemstrøm

Hvis du har planer om at proppe dit kabinet med benhård hardware, der skal trække de vildeste spiltitler og give den bedste gaming oplevelse, skal du have et kabinet med masser af plads og luftgennemstrøm. Hos Føniks Computer kan du få kabinetter til gaming, der har rigelig plads til luftgennemstrøm og god plads til, at du i fremtiden kan installere ekstra blæsere efter behov. Nogle kabinetter kommer også med små åbninger i. Det giver lidt ekstra gennemluftning og kan være meget effektivt. For med de større og mere krævende spil lægges et vist pres på grafikkortet og processoren, og det vil genere end del varme inde i gaming kabinettet.

Er du interesseret i noget effektiv vandkøling, har vi et lækkert sortiment af gode vandkølere til dig. Men en vandkøling med radiator kræver noget plads i et kabinet, og her bør man investere i et kabinet med god plads og tilgængelighed. Det er specielt vigtigt, hvis man selv installerer brugerdefineret vandkøling i sit gaming kabinet. I vores gamer kabinetters udvidede specifikationer kan du få et overblik over, hvilke kølerstørrelser de understøtter.

Fede farver og features

Vi kommer ikke uden om udseendet, når vi taler gamer kabinetter. Naturligvis skal dit gamer kabinet se bragende fedt ud. Det kan det helt sikkert komme til, hvis du køber det hos os. Du kan eksempelvis få kabinetter med RGB lys (Red Green Blue lys) og glaspaneler. Så kan du se lige ind til din hardware, mens det er oplyst i alle mulige fede farver. Hvis du går rigtig meget op i, hvordan din gamer computer ser ud inden i, er du måske vant til at arrangere dine ledninger. De fleste gamere sætter nok pris på et ryddeligt udtryk i deres computer. Du kan overveje at tilføje en PSU shroud / strømstiksoverdækning.

I vores sortiment kan du få kabinetter, der har støvfiltre til sidepanelerne, toppanelerne og bunden af kabinettet. Nogle har udtagelige støvfiltre eller kabeladministrations-systemer, mens andre har sidepaneler af holdbart hærdet glas. Derudover kan du også finde gamer kabinetter med LED i forskellige farver, væskekølingshuller og meget, meget mere.

Fuldend dit gamer setup med et lækkert gaming kabinet

I disse dage går gamere skridtet videre end bare at spille computer. Deres gaming udstyr skal reflektere deres personlighed og deres passion. Topmoderne musemåtter med RGB lys i kanterne, kurvede gamer skærme med lynhurtigt billede, et keyboard med zoneinddelte farver – det spiller ind på det samlede indtryk af dit gamer setup. Et fedt gaming kabinet vil være et fantastisk bidrag.

Vi forhandler en stor mængde forskellige kabinetter, og vi er overbeviste om, at der er et kabinet til dig. Du kan vælge et mere prisvenligt gamer kabinet, der vil klæde dit gamer setup rigtig fint, eller du kan gå helt amok med et RGB kabinet i den avancerede ende. Der er ikke noget federe end at vise sit toptunede kabinet frem til vennerne. Det giver også fed stemning til LAN.

I vores smarte filterfunktion til højre på siden kan du fokusere din søgning efter dine behov. Du kan gå målrettet efter en bestemt producent, model, størrelse og strømenhed. Hvis du har brug for assistance til at finde det bedste kabinet til dig, kan du bare gribe telefonen og ringe til os eller skrive. Vores dygtige personale er klar til at rådgive dig. Vi er helt sikre på, at vi kan finde et gaming kabinet til dig!