casemodding


Kunne du tænke at gøre din gamer PC smartere og flottere at så på, bør du kigge nærmere på vores udvalg her på siden. Vi kan tilbyde et bredt udvalg af casemodding produkter, der giver din PC et personligt og unikt look. Vi forhandler fra en bred vifte af markedets bedste fabrikanter. Med casemodding kan du puste nyt liv i din PC i form af futuristiske LED strips, bedre kabler og sej lyd på din blæser. Tag et kig på hele vores sortiment af casemodding udstyr lige her nedenfor, og skab en lækker stemning omkring dit gamer setup.

Resultater: 6
Resultater: 6


loader

Vi forhandler alt det bedste PC-udstyr til casemodding

Casemodding betyder en modificering af ens kabinet, og det er de seneste år blevet ekstremt populært blandt gamere og andet computerfolk. Casemodding sætter computerens udseende såvel som kunnen i centrum. At kunne gøre sit PC-udstyr helt personligt er bare fedt. Casemodding er nemmere end nogensinde før, og det er den eneste måde, man får en fuldstændig unik computer på.

Med casemodding tager man sit gaming setup til det næste niveau. Dette vil vi hos Føniks Computer selvfølgelig gerne bidrage til, og vi har derfor allieret os med de bedste producenter af casemodding. Vi fører udstyr fra mærker som Corsair, Phanteks og NZXT.

Vi har her på siden alt fra fede LED lys, der lyser din PC op indeni, og kabinet lys til blæser-controllers med alarmer. Kunne du for eksempel tænke dig at sætte LED lys på din blæser, der giver en sej effekt, når den drejer, så er du kommet til det helt rette sted. Dette er blot nogle af mulighederne ved casemodding, og vi holder os selvfølgelig jævnligt opdaterede i forhold til de nyeste koncepter og produkter.

Hvordan startede casemodding?

De fleste gamere er nok enige i, at der ikke er meget ved et gammelt, beige computerkabinet. Sådan så de dog alle ud engang. Det blev til et hjemmeprojekt for mange computerentusiaster at modificere deres cases, så de ikke var så kedelige at se på. En sjov dille var ’Macquarium’, hvor man påførte et akvarium i en Compact Macintosh skærm. Når det kommer til casemodding, er det altså kun fantasien, der sætter grænser.

Det varede ikke længe, før store såvel som små computerfirmaer kastede sig over casemodding. I dag er casemodding en kæmpe forretning. Der findes endda konkurrencer i casemodding. Nogle af dem er arrangeret af firmaer, der sælger PC-udstyr, og de er meget opmærksomme på, hvad gamere har af behov. Men det startede faktisk ikke med hensyn til udseendet. Det startede med behovet for mere gennemstrømning af luft, når computerens integrerede ventilation ikke slog til.

I begyndelsen borede gamere og computerentusiaster simpelthen huller i deres kabinetter, fordi det trods alt var bedre end at pille sidepanelerne af. Idéen om hullerne banede vej for en af de nyere casemodding trends: vinduer i sidepanelerne.

Hvorfor gå op i casemodding?

I dag bruger mange systemblæsere og kan købe sidepaneler med vinduer i stedet for at bore huller i kabinettet. Der kan være en praktisk grund til, at man går op i casemodding. God gennemstrøm med blæsere mindsker risikoen for at crashe og kan i det lange løb forlænge computerens levetid. Dette er især relevant for gamere. Enhver gamer sætter naturligvis pris på at spille de nyeste spil på de højeste grafikindstillinger. Det kræver kraftfuld hardware, som arbejder hårdt og genererer meget varme. En systemblæser er en rigtig god idé til at passe på den hardware.

Den anden grund er den æstetiske. Der er næsten gået kunst i casemodding. Med fede LED-lys og speciallavede kabinetter kan man skabe en enormt stemningsfyldt atmosfære. For nogle gamere er der ikke noget bedre end at tage til LAN, se andre gameres kreationer. Der dannes store fællesskaber omkring det. Man kan vise sit eget kabinet frem og dele tips og tricks til nye og federe modificeringer. Udviklingen inden for casemodding gør også, at der er uendeligt mange måder, man kan modificere sit kabinet på. Det er sammenligneligt med noget fedt tøj. Man kan simpelthen udtrykke sig selv og sin identitet med sit PC-udstyr.

Stort udvalg af fed lir

Der findes et utal af forskellige muligheder i casemodding. Med hensyn til køling findes der luftafkølingssystemer, der enten omdirigerer luften hen mod komponenter, der bliver varme, eller lader mere af den varme luft undslippe fra kabinettet. Der findes også funktionspaneler, der aflæser og styrer din blæser. På den anden side findes der et hav af muligheder for at gøre sit PC-udstyr sejt og pænt. Man kan få cases, der kommer med RGB-belysning, maling og UV-maling til kabinettet og forskellige smarte løsninger til at organisere ledningerne i computeren.

Et af de klart mest populære produkter er LED-belysning. Computerfirmaer fandt hurtigt ud af, at indbygget RBG LED belysning ville blive populært. Det ser jo bare fedt ud, når man kan veksle i farverne på sin computer. RGB-belysning kan sættes på luft- og vandblæsere, RAM eller grafikkortkølere. Det er også muligt at installere RGB LED strips på selve kabinettet. Et fedt og mangefarvet lys giver bare den bedste stemning, når man skal game til LAN.

Et godt råd til casemodding er, at du lægger en plan, før du går i gang. Der er masser af valg, der skal tages, og det hele skal gå op i en højere enhed. Der skal være de rigtige kontraster på LED-belysningen, de rigtige farver på kabinettet og ledningerne skal sidde rigtigt. Visualisér det for dig, og giv den gas!

Vores sortiment til casemodding

Da casemodding stadig i høj grad var hjemmeprojekt, var det svært for moddere at få fat i delene. Nu er det ekstremt nemt. Flere mærker dedikerer sig til det, og vi har samlet et lækkert udvalg af produkter til casemodding. Der er blandt andet systemblæsere til dig, der gerne vil have ordentlig luftgennemstrøm i dit PC-udstyr – afgørende for god gaming.

Derudover tilbyder vi en variation af belysningsprodukter. Phanteks har for eksempel RGB LED produkter, der bruger ASUS Aura. ASUS Aura er en teknologi, der blev udviklet for at give et urimeligt stort spektrum af farver og mønstre. Kombineres det med andre ASUS Aura Sync-produkter får du desuden muligheden for at forbinde dit lys til musik, spillets indhold eller temperaturen på grafikkortet eller processorerne. Det er bare nogle få eksempler på de fede lysindstillinger, man kan få til casemodding.

Opgradér dit PC-udstyr hos Føniks Computer

Tag et kig på vores udvalg her på siden. Vi har et stort udvalg af produkter designet til casemodding, der gør din computer unik. Det er både nemt, praktisk og så ser det godt ud. Vores produkter er tilmed ekstremt prisvenlige, så du kan få så meget fedt udstyr til din PC som muligt. Vi håber, du finder noget, der passer til netop dit gaming setup!

Vi foreslår i øvrigt, at du kigger rundt på resten af vores sortiment i gaming PC-udstyr, hvis du mangler andet, der ville passe sammen med dine casemodding køb.

Har du spørgsmål angående dine muligheder eller specifikke produkter, så tøv ikke med at tage kontakt til vores kundeservice. Vi elsker at nørde med de fedeste løsninger til casemodding, og vi sidder klar til at hjælpe dig!