Er du typen, der holder af at gøre tingene selv, også når det gælder computere, bør du tage et kig på vores udvalg nedenfor. Hos Føniks Computer kan du komme godt i gang med at samle din egen computer og hvilket bedre sted at starte end at udvælge dit kabinet. Uanset om du kunne tænke dig at give dig i kast med at bygge din helt egen computer fra bunden af, eller blot vil ændre på din computers ydre, så er du kommet til det rette sted. Vi forhandler både billige kabinetter og mere avancerede modeller, så se nærmere på vores udvalg, og find det kabinet, der passer til dine behov.

Resultater: 1238
Resultater: 1238


loader

Sæt dit helt eget præg på din computer med et kabinet fra Føniks Computer

Vil du bygge din egen computer fra bunden, eller skal din nuværende maskine have et ansigtsløft, så den får et ekstra cool ydre? Uanset hvilket mål, du har med at kigge efter nyt kabinet, finder du hos Føniks Computer et stort udvalg af de bedste kabinetter i alle prisklasser.

Det har aldrig været nemmere at bygge sin egen computer helt fra bunden fremfor at købe en ny, og stadig flere vælger denne løsning, når de skal have en ny maskine. Dette gælder især den kræsne computer-entusiast, der har helt særlige krav og ønsker til, hvad hans eller hendes computer skal bruges til. Særligt gamere, der har helt specielle krav og behov til deres computers ydeevne og udseende, vælger at bygge selv, men andre kan også drage fordel af at skræddersy deres computer efter netop deres behov.

Fordelene ved at bygge din egen computer

Når du bygger din egen computer fra bunden, har du altid fuldstændig styr på hvilke komponenter, der bliver monteret i den færdige model. Du kan skræddersy din computer fuldstændig efter dit helt eget hoved, alt afhængig af din personlige smag og efter, hvad computeren skal kunne udrette. Ved at købe de helt rigtige komponenter målrettet dine behov, kan du lægge vægt på de egenskaber ved computeren, der betyder mest for dig.

Hvis grafik i topklasse i dine spil for eksempel er alfa og omega for dig, kan du gå all in på et super godt grafikkort og så måske skrue ned for dine krav til lydkortet. Skal du bruge mange RAM, kan du lægge vægt på at få fyldt dem i computeren, og så nedtone størrelsen og ydelsen ved andre komponenter. På denne måde kan du bruge dine penge på det, der virkelig tæller noget for dig.

Når du har lagt dig fast på det allerbedste indre isenkram til din computer, skal du i gang med at designe den ydre skal. For du skal selvfølgelig have et godt kabinet til at samle alle de gode ting, du har sammensat i netop din computer. Hos Føniks Computer lægger vi os i selen for at kunne imødekomme alle vores kunders ønsker, og dette gælder naturligvis også muligheden for at få fingrene i et fedt kabinet. Vores udvalg består derfor af modeller og mærker i mange forskellige størrelser, heriblandt både almindelige ATX kabinetter, micro ATX kabinetter og udvidet ATX kabinetter. Du finder også mini ITX og en række andre modeller her på siden. Uanset om du har pladsmangel på skrivebordet og er på jagt efter en computer i en overkommelig størrelse, eller om du vil have rigelig plads til avancerede kølesystemer og ikke lader behovet for plads holde dig tilbage, går du derfor ikke galt i byen når du handler hos os.

Vigtige overvejelser, inden du køber PC kabinet

Der kan være ret stor forskel på, hvor megen plads der er i forskellige kabinetter. Dit nye kabinet skal i sagens natur være stort nok til rumme de komponenter, du skal montere i det. Her skal du især huske at være sikker på, at du vælger et PC kabinet, der passer i størrelsen til dit bundkort. Du kan vælge mellem bundkort i flere forskellige størrelser, hvor standard ATX og micro ATX hører til de mest almindelige. Hvis du køber et standard ATX bundkort, skal du sørge for at købe et kabinet, der passer til standard ATX bundkort osv.

Desuden skal du være opmærksom på hvor mange harddiske, der er plads til i kabinettet. Hvis du for eksempel gerne have fire harddiske i din computer, skal du selvfølgelig være sikker på, at der er plads til dem alle i kabinettet. Du skal også være opmærksom på at tjekke længden af dit grafikkort. Der er plads til et standardgrafikkort i de fleste gængse kabinetter, men hvis du har et specielt grafikkort, skal du holde øje med, om længden passer til det kabinet, du vælger.

Rigtig mange computerejere lægger vægt på computerens udseende og synes, at det hele må gerne være lidt lækkert at se på. Der er næsten ingen grænser for, hvad der kan lade sig gøre med moderne kabinetter og flere og flere computerentusiaster har fået øjnene op for, hvor meget personlighed man egentlig kan give sin egen maskine.

Ekstra liret gear - find dit nye kabinet hos Føniks Computer

Hvis du for eksempel har et vildt gaming setup, kan et kabinet med et aggressivt og cool design være med til at fuldende stilen. Mange gamere kan lide at blære sig overfor kammeraterne med deres toptunede gear og udstyrer derfor deres kabinet med både et fedt lys, væskekøling og meget andet. Vil man vise hardwaren frem, kan vi for eksempel anbefale en model med gennemsigtige sidepaneler, så du kan se ind til alle herlighederne. Kvaliteten i vores udvalg af kabinetter er som altid i top, da vi har allieret os med en perlerække af de bedste producenter på markedet. De tæller blandt andet Cooler Master, Fourze og Fractal Design. Alle disse mærker er kendte for deres høje kvalitetsstandard og imponerende RGB-designløsninger.

Find også dit kabinet til en stilren computer til hjemmekontoret her

Hvis dit formål med din byg-selv computer er at få en solid og driftssikker computer til hjemmekontoret, vil du måske hellere have et mere afdæmpet design til dit kabinet. Mærker som NZXT og Corsair har stilrene og diskrete kabinetter i forskellige størrelser og modeller med fokus på støjdæmpning. Gå på jagt i vores sortiment i dag og se, hvad vi kan tilbyde til dig, uanset dine ønsker og formål med at bygge din egen computer fra bunden.

Hvis du har spørgsmål vedrørende vores udvalg af kabinetter generelt eller til specifikke modeller, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon, e-mail og chat. Du kan finde vores kontaktoplysninger øverst og nederst på siden.