Resultater: 103
Resultater: 103


loader

Stort udvalg af Mini ITX kabinetter

Hos Føniks Computer har vi gjort vores yderste for at være sikre på, at vores kunder kan finde de bedste kabinetter, når de handler hos os. Dette gælder selvfølgelig også vores Mini ITX kabinetter.

Mangler du plads på skrivebordet, så er et Mini ITX kabinet helt sikkert et oplagt valg. Med denne kabinettype har du mulighed for at installere det lækre Mini ITX system, der blandt andet er optimalt til ’home theater PC systemer’.

Vi fører Mini ITX kabinetter i et væld af forskellige design og farver, så der er noget for enhver smag og stil. Du kan finde Mini ITX kabinetter fra de bedste fabrikanter i branchen, såsom Aerocool, Akasa, Antec, Cooler Master, Corsair, DEEPCOOL, Thermal Take og Fractal Design.

Også i forhold til chassis type har du mange valgmuligheder, når du handler hos os. Du kan blandt andet få Mini ITX kabinetter som desktopmodel, kube, miditower, minitower, rackversion, tårn og mere. Vi fører også Mini ITX kabinetter med forskellige antal interne bays og selvfølgelig også i flere forskellige farver.

Men i hvilket tilfælde skal man gå efter et Mini ITX kabinet? Hvilke specifikationer skal man være opmærksom på? Hvordan vælger man den rigtige model? Læs videre herunder for at få svar på disse spørgsmål.

Hvad er kabinetter med Mini ITX formfaktor?

Med et kabinet er der i første omgang tre faktorer, der er værd at kigge på: størrelse, vægt og pris. Hvornår er det så en god idé at investere i et Mini ITX kabinet?

Hvad angår størrelse, er modellerne på denne side mindre sammenlignet med full tower- og mid tower-modeller. I 2001 blev ITX (Information Technology eXtended) lanceret som en lille bundkortsmodel, der f.eks. anvendes i biler på grund af dens kompakthed. De er også velegnede til setups, der kræver pladsøkonomisk hardware.

Samtidig kan du drage fordel af, at et kabinet med Mini ITX formfaktor generelt vejer mindre end de større typer kabinetter. Altså kan du nemmere transportere den, hvis dit arbejde kræver, at du er mobil, eller du smutter til LAN en gang imellem. Hvad angår prisen, følger det ret naturligt af ovenstående, at den som udgangspunkt er lavere end prisen på de større modeller.

Det er ikke kun, fordi kabinetter med Mini ITX formfaktor er mindre. Det er også, fordi den hardware, der passer til disse slags kabinetter, generelt er mindre. Derfor lyder spørgsmålet ofte: har en Mini ITX computer lavere ydeevne, siden Mini ITX kabinetter er mindre og billigere?

Find det rette mini ITX kabinet

Svaret er: ikke nødvendigvis. ’Mini ITX computer’ betyder ikke bare, at den er bygget op med et Mini ITX kabinet. Faktisk er det også en betegnelse, der dækker motherboardet/bundkortet. Derfor kan du her på www.fcomputer.dk sortere vores bundkort efter Mainboard / Model.

Vælger du under denne filtrering ’Mini ITX’, vises bundkort, som er kompatible med Mini ITX kabinetter. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, for nogle bundkort passer ikke ind i de mindre modeller af kabinetter. Til gengæld vil du ofte opleve, at kabinetter med Mini ITX formfaktor er kompatible med andre mindre bundkortmodeller.

Hvordan finder man så ud af, hvilket Mini ITX kabinet man skal vælge? Både funktionaliteten og udseendet er afgørende faktorer her. For de fleste er det nok funktionaliteten og dermed den hardware, man fylder i kabinettet, der er vigtigst.

I den sammenhæng er det anbefalelsesværdigt, at du vælger et Mini ITX kabinet med nok plads til din hardware. Her skal det nævnes, at inden for kategorien Mini ITX kabinet varierer størrelserne (Chassis / Model) – et eksempel er modellen ’lille formfaktor’.

Med nok plads til hardware menes, at der bør være rigeligt plads i kabinettet til, at du med stor frihed kan rykke komponenterne rundt derinde. Det kan være svært at forudsige præcist, hvordan bundkortet, grafikkortet og så videre skal placeres. Så er det bedre at være på den sikre side med masser af plads i dit Mini ITX kabinet.

Vælger du en løsning, der giver ekstra plads i Mini ITX kabinettet, er du også sikker på, at der er bedre luftgennemstrøm til din hardware. Kølingen af CPU’en er f.eks. et ret vigtigt element, og det er noget, som enhver gamer bør overveje. Mindre relevant er dette nok for dig, hvis du ikke spiller de mere krævende computerspil.

Vi sørger for, at du får det helt rigtige produkt

I vores store udvalg skal der nok være et Mini ITX kabinet, der passer til dine behov – uanset om du skal bruge det til en arbejdscomputer eller gaming PC.

Her hos Føniks Computer bestræber vi os altid på at sende dig hjem med det helt rigtige Mini ITX kabinet. Det bevidner vores flotte TrustPilot-anmeldelser f.eks. om. Vores computereksperter står klar til at hjælpe dig med alt fra motherboardkompatibilitet til den passende formfaktor til dit setup derhjemme.

Har du en særlig producent i tankerne, eller stiller du specifikke krav til dit kabinet, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi ser frem til at høre fra dig.