Her på siden ser du vores udvalg af Micro ATX kabinetter. Med et Micro ATX kabinet kan du samle din egen computer med netop de elementer, der passer til dig og dine behov. De stilrene og smarte kabinetter er af høj kvalitet og her hos Føniks Computer fører vi et stort sortiment fra mange af markedets største og mest populære producenter. Fælles for dem alle er deres smarte og funktionelle design, samt deres skarpe priser. Lyder det som noget du kan bruge så tag et nærmere kig udvalg af Micro ATX kabinetter her på siden og find din model.

Resultater: 193
Resultater: 193


loader

Vælg det rigtige Micro ATX kabinet ud fra din vision

Kabinettet er fundamentet for hele projektet, når man vælger at bygge sin egen PC op fra bunden, men alligevel er dets rolle overset af mange. Man ser nemlig en tendens til, at computerentusiaster og gamere ofte bruger deres tid på at vælge alle de interne komponenter – bundkort, CPU, GPU, RAM samt blæse- og kølesystemer – og så blot vælger et kabinet, der passer til. Dette kan også fungere glimrende, hvis det udelukkende er computerens formåen, der er i fokus, men ønsker man at sammensætte sin PC, så alle delelementerne spiller sammen, bør også valget af kabinettet være gennemtænkt.

De forhandles nemlig efterhånden i et væld af spændende design, der giver forskellige muligheder og måske endda understøtter særlige funktioner. Dette giver dig mulighed for potentielt at optimere slutresultatet på en måde, der ikke havde kunne lade sig gøre, hvis du havde valgt kabinettet, der ’bare’ havde plads nok.

Derfor kan man faktisk med fordel vælge kabinettet først, og så derefter finde de komponenter, der bedst spiller sammen med både design og evt. indbyggede funktioner. Særligt hvis du vælger et Micro ATX kabinet (kompatibelt med Miro ATX bundkort). Her er det nemlig størrelsen og de innovative design, der er udslagsgivende for, hvilken type PC du kan sammensætte.

Har du allerede besluttet, at et Micro ATX kabinet er det rigtige for dig, så er du også indstillet på at sammensætte en PC med mindre fylde. Men dette behøver ikke have indflydelse på computerens formåen. Særligt ikke hvis du vælger kabinettet først og dermed kan gennemtænke både sammensætningen og placeringen af de interne komponenter for på den måde at få hele opbygningen til at spille sammen – lige fra køling til organisering af de interne kabler.

Kompakte, gennemtænkte kabinetter til Micro ATX bundkort

Her hos Føniks Computer har vi samlet et bredt udvalg af de alsidige Micro ATX kabinetter, hvoraf mange desuden ikke blot brillierer med et kompakt design, men også indbyggede funktioner. På den måde bliver kabinetter også mere end bare fundamentet for de øvrige dele. Nogle Micro ATX kabinetter er f.eks. udstyret med særlige elementer og paneler, der er finjusteret i forhold til at kunne minimere støj. Andre har særligt fokus på at optimere luftgennemstrømningen, så der er opretholdes en optimal systemtemperatur, enten med meshpaneler eller forudinstallerede ventilatorer.

I produktinformationen og -specifikationerne kan du læse meget mere om, hvorvidt det pågældende Micro ATX kabinet har forudinstallerede komponenter eller særlige fordele, der gør det særligt velegnet i forhold til dine behov. Her har vi nemlig sørget for at samle en masse relevant information, der kan gøre det nemmere for dig at vælge det rigtige produkt fra udvalget af Micro ATX kabinetter.

Design til både computerentusiasten og gameren

Ser man bort fra størrelse og funktioner, så er der naturligvis en anden væsentlig faktor, der spiller ind i forhold til valget af det rigtige Micro ATX kabinet: designet. Alt afhængigt af om man er computerentusiast eller passioneret gamer, så har man nemlig ofte forskellige krav til, hvilket look eller hvilken stemning ens computer skal være med til at skabe.

Skal computeren stå på hjemmekontoret, så kan man måske foretrække et nedtonet design, der passer ind i det stilfulde kontor. På den måde kan man skabe en kompakt lille maskine, der er både elegant og smagfuld, selvom computerens indre er optimere til at kunne trække selv de mest avancerede programmer. Derfor forhandler vi også flere Micro ATX kabinetter i klassiske design og lækre materialer, der vil passe ind i ethvert hjem.

Er det derimod gamerværelset, den nye computer skal stå i, så kan man derimod vælge gå hele vejen med et design, der indarbejder glas og RGB-lys i alt lige fra front- og sidepanelerne til de indbyggede blæsere. På den måde kan man ikke blot klart signalere, at der er tale om en gamercomputer, men samtidig også bruge de fede detaljer til at skabe den helt rigtige stemning. Vælger du et Micro ATX kabinet med glaselementer, kan du tage designdelen endnu et skridt videre ved at vælge delkomponenter med samme effekt og på den måde få hele designet til at spille sammen.

Vi forsøger så vidt muligt at søge for, at vores billeder viser Micro ATX kabinetterne frem fra deres bedste side, så du kan se alle de små designfinesser ved selvsyn. Nogle af modellerne har nemlig virkelig fået designet og de indbyggede funktioner til at gå op i en højere enhed.