Her finder du vores sortiment af udvidet ATX kabinetter. Med et udvidet ATX kabinet kan du være sikker på at have plads til al hardwaren samt eventuelt ekstra udstyr som LED lys og kølingssystemer. Hos Føniks Computer er det vigtigt for os, at du har mange gode muligheder at vælge mellem, så du nemt kan finde et udvidet ATX kabinet, der passer til dig og dine behov. Vi kan derfor tilbyde modeller i flere forskellige chassis typer og selvfølgelig også fra en lang række af markedets mest anerkendte producenter. Lyder det som noget for dig, så se nærmere på vores udvalg nedenfor.

Resultater: 227
Resultater: 227


loader

Udvidede ATX kabinetter til den seriøse gamer

Uden det rette kabinet kan det næsten være lige meget, hvor kraftfuld din hardware er. Derfor har vi hos Føniks Computer samlet et varieret udvalg af de bedste kabinetter på markedet, og i den forbindelse er vores udvalg af udvidet ATX kabinetter bestemt ingen undtagelse. Er du til high-end gaming, og vil du gerne have plads til ekstra køling, så din PC kører stabilt, er et udvidet ATX kabinet helt sikkert et rigtig godt valg.

Vi kan tilbyde udvidede ATX kabinetter fra de bedste og mest populære fabrikanter i verden, herunder Cooler Master, Corsair, Fractal Design, Phanteks, NZXT, og Thermal Take. Også i forhold til chassis type har vi rigtig meget at byde på. Du kan for eksempel få udvidet ATX kabinetter som rackversion og tårn. Vil du skabe en fed stemning omkring dit gamer hjørne, kan vi også give dig modeller med gennemsigtige sider, der giver en sej effekt med LED lys.

Uanset, om du er ude efter et udvidet ATX kabinet i stilrent, afdæmpet design, eller en mere farverig og anderledes model, bør du helt sikkert tage et nærmere kig på vores sortiment. Vi har et hav af valgmuligheder inden for chassis type, producent, farve, størrelse, med mere.

Hvad er et kabinet med udvidet ATX formfaktor?

Har et kabinet med udvidet ATX formfaktor virkelig så stor betydning for, hvordan computeren fungerer? Ja, det kan det faktisk godt have. Med større grafikkort i den avancerede ende er der brug for mere plads i kabinettet. Et stort, udvidet ATX kabinet giver dermed mere råderum i forhold til hardware med høj ydeevne. Derudover giver et større kabinet mere friplads, så der kan komme luftgennemstrøm til de forskellige komponenter i computeren.

Der findes en lille håndfuld meget almindelige kabinetmodeller: full tower, mid tower, Micro ATX og Mini ITX. Hvad angår motherboards/bundkort findes der tilsvarende de almindelige extended ATX, standard ATX, Micro ATX og Mini ITX. Er du på jagt efter både et kabinet og et bundkort, skal du altså først og fremmest være opmærksom på, at de matcher på denne parameter. De større kabinettyper, som et udvidet ATX kabinet, kan også potentielt indeholde de mindre bundkorttyper. Dette er et eksempel på den frihed, et udvidet ATX kabinet giver dig. Som passioneret gamer er det meget fordelagtigt at kunne vælge blandt de mange motherboards, når du skal fremtidssikre din computer. Men er det så simpelt som at vælge et extended ATX bundkort til sit kabinet med udvidet ATX formfaktor?

Hvordan skal du vælge?

Nej, der er flere forskellige parametre, du kan kigge på for at finde frem til det helt rigtige udvidede ATX kabinet. Du kan f.eks. kigge på følgende elementer: Kompatibilitet med hardware, muligheder for køling, holdbarhed, æstetik og kabelarrangement.

Når det drejer sig om kompatibilitet mellem dit udvidede ATX kabinet og din hardware, er det vigtigt at være opmærksom på både størrelse, længde og højde. Grafikkortet skal passe i længden. De mere avancerede modeller af grafikkort er som regel noget længere end de budgetvenlige af slagsen. Ligesom grafikkort varierer processorkølere i størrelsen, og her er det især højden, man skal være opmærksom på. Klik eventuelt ind på det enkelte udvidede ATX kabinet og læs i specifikationerne, hvilke kølesystemer passer i det.

Mulighederne for køling er specielt relevante for dig, der skal spille de store og krævende spil med tung grafik. I dette tilfælde kan det være afgørende at have flere forskellige kølere og rillede sidepaneler på det udvidede ATX kabinet, hvor den varme luft kan slippe ud. Det er heller ikke alle kabinetter, der er kompatible med alle vandkølingssystemer.

For nogle er det også vigtigt at få et udvidet ATX kabinet, der har stor holdbarhed. Det er ikke utænkeligt, at computeren skal med over til vennerne indimellem. Er man klar til at slippe lidt flere penge for en mere holdbar model, er man sikker på, at den kan holde til transporten i lang tid. Alternativt kan man simpelthen gå efter et udvidet ATX kabinet, der ser fedt ud! Dem er der masser af i vores udvalg. Endelig kan man gå efter et kabinet, der opfylder ens behov for et bestemt kabelarrangement. Er du meget kræsen i forhold til, hvordan kablerne sidder i dit kabinet, har vi rumlige modeller til dig her på siden.

Føniks Computer giver den bedste service

Forhåbentlig er du nu bedre udstyret til at vælge, hvilket udvidet ATX kabinet du skal have. Men hvorfor skal du købe det her hos Føniks Computer? Tag bare et kig på vores anmeldelser på Trustpilot. Her vil du få en fornemmelse af, hvilken service vi yder. Vi går langt for at finde de udvidede ATX kabinetter, der passer til vores kunders behov.

Skal du bruge et udvidet ATX kabinet til at spille de vildeste spil? Eller skal du bare bygge en computer, der kan opfylde nogle basale krav til høj ydeevne? Så har vi produkterne til dig. Vores dygtige personale står klar til at fortælle dig alt, der er værd at vide om de udvidede ATX kabinetters hardwarekompatibilitet eksempelvis. Du er selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice og besøge os i en af vores butikker, skulle du have spørgsmål i forhold til valg af produkt.