Her på siden ser du vores udvalg af grafikkort. Skal du bruge et grafikkort til gaming eller måske til redigeringsopgaver, er du helt sikkert kommet til det rette sted. Vi har samlet en lang række grafikkort i flere forskellige prisklasser, og du har derfor god mulighed for at finde den helt rette model. Hos os kan du finde grafikkort fra mange af markedets mest anerkendte producenter, og vi opdaterer jævnligt vores udvalg med nye, spændende produkter. Lyder det som noget for dig, så tag et kig på vores udvalg nedenfor og find det grafikkort, der passer til dine ønsker.

Resultater: 1562
Resultater: 1562På udkig efter et nyt grafikkort?

Hos Føniks Computer ved vi hvor vigtigt det er, at man får det rette grafikkort, der passer til en ens behov og budget. Vi har derfor samlet grafikkort til mange forskellige formål, så alle kan få det, de skal bruge, når de handler hos os. Du kan for eksempel finde grafikkort til gaming og til kontoret, professionelle grafikkort til når der skal arbejdes med avancerede programmer eller grafik og grafikkort til videooptagelse og redigering.

Grafikkort til alle typer af opgaver

Er du i gang med at kigge efter en ny computer eller er du måske ved at skulle samle din egen stationære computer? Her er et grafikkort en af de absolut vigtigste ingredienser for at din computer kører flydende og kan trække de programmer, der skal køre på den. Her på siden finder du et stort udvalg af grafikkort, så du har rig mulighed for at finde dét, som passer bedst til dine behov.

Skal du game på din computer? Vi forhandler nogle af markedets absolut bedste grafikkort. Vi har blandt andet modeller fra:

 • GeForce RTX 20-serien
 • GeForce RTX 30-serien
 • AMD Radeon RX 6000-Serien

Serierne kommer med modeller fra den budget-venlige ende og til de kraftigste grafikkort på markedet, som sikrer at du kan køre de nyeste spil i den allerhøjeste grafiske indstilling.

Valg af grafikkort til dit behov

Når du skal vælge et nyt grafikkort, er der en række forskellige områder, du bør overveje inden du køber:

Hvad skal kortet bruges til?

High-end gaming i højeste grafik, rendering og videoredigering eller måske blot til streaming og kontor? Dine krav og ønsker til performance og opløsning har stor betydning for om du vælger det rigtige kort, så du ikke ender med det forkerte.

Passer grafikkortet til resten af din computer?

 • Det er vigtigt at dit bundkort understøtter den forbindelse, dit ønskede grafikkort benytter. Sætter du kortet i en ældre computer, kan der måske være problemer med kompatibiliteten, som gør at du enten ikke kan bruge kortet eller at du ikke får den maximale ydelse ud af kortet.
 • Passer kortet til dit kabinet? Du skal være opmærksom på dimensionerne af dit kabinet og være sikker på at dit kort passer hertil. Bruger du f.eks. et mindre kabinet, skal du være særlig opmærksom på, om kortet passer i længden.
 • Er din strømforsyning kraftig nok? Nyere grafikkort trækker en del mere strøm end tidligere. For at undgå tab af performance under f.eks. gaming eller opgaver, der kræver maximal ydelse, er det vigtigt, at du har en tilstrækkelig stor strømforsyning, så der ikke opstår en unødig flaskehals.
 • Hvilken skærm eller skærme skal grafikkortet bruges til? Har det ønskede kort det rigtige interface, der passer til din skærm - og understøtter kortet det antal skærme, du ønsker at benytte?

Vi fører de største mærker

Vi har selvfølgelig allieret os med de bedste mærker på markedet for at sikre et stort udvalg, der gør det nemmere for dig at finde den model eller type, du har brug for. Vi har grafikkort fra over 80 forskellige mærker i vores sortiment og du kan blandt andet vælge mellem mærker som:

 • ASUS
 • MSI
 • Gigabyte
 • ASRock
 • EVGA
 • Zotac.

Disse, og mange andre mærker, samarbejder med både NVIDIA og AMD og har derfor en stor række af forskellige grafikkort i deres udvalg.

AMD FreeSync og Nvidia GSync

Skal du have det maksimale ud af dit grafikkort, bør du overveje de to teknologier FreeSync eller GSync. Begge giver mulighed for adaptiv synkronisering imellem det antal billeder i sekundet, som dit grafikkort sender ud og det antal billeder i sekundet, som din skærm er i stand til at vise (skærmens refresh rate).

Ved at synkronisere de to sikrer du dig at billederne på din skærm ikke forvrænges. Dette er især væsentligt hvis du spiller computerspil, hvor skærmbilledet hele tiden ændrer sig drastisk. Med FreeSync eller GSync sikrer du dig imod de to irriterende skærmfænomener ”screen tear” og ”stuttering”.

Før du kan udnytte én af disse teknologier, skal du sikre dig at både dit grafikkort og din skærm understøtter teknologien. Generelt understøtter alle de nyere AMD grafikkort FreeSync, mens alle de nyere Nvidia grafikkort understøtter GSync.

Er du i tvivl om, hvorvidt din computerskærm understøtter én af disse to teknologier? I så fald kan du undersøge skærmmodellens specifikationer på fabrikantens hjemmeside. Her kan du ofte finde informationen under skærmens ekstra teknologier.

Gaming i de allerhøjeste opløsninger

Med et nyt og kraftigere grafikkort får du mulighed for at køre dine programmer eller computerspil flydende i en meget højere skærmopløsning. Det er efterhånden ved at gå op for de fleste at gaming i en højere skærmopløsning bare er federe. Dette kan ses på markedet for gamer skærme, som fra førhen stort set kun at indeholde 24 tommer skærme i dag indeholder et stort udvalg af skærme med 27 tommer, 34 tommer samt endnu større skærme.

Disse kan give dig mulighed for gaming i opløsningerne:

 • 1920 x 1080 (Full HD)
 • 2560 x 2560 (QHD)
 • 3840 x 2160 (UHD)
 • 7680 x 4320 (UHD)

De større skærme og den større opløsning kræver dog ekstra meget af dit grafikkort. Er du interesseret i at køre nogle af de nyeste computerspil i de højere opløsninger, er der altså brug for nogle af topgrafikkortene. Her kan du med fordel tjekke anmeldelser af de forskellige modeller, hvor disse ofte testes med nogle af de nyeste udgivelser indenfor spilverdenen.

Få hjælp til valg af det rigtige grafikkort

Har du spørgsmål angående vores udvalg, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte vores kundeservice for råd og vejledning. Du finder vores kontaktinformationer øverst og nederst på siden.

Stiller du særlige krav til dit nye grafikkort og vil du gøre din søgning mere overskuelig, er du velkommen til at bruge vores søgefunktion til højre på siden. Her kan du for eksempel vælge din ønskede korttype, grafikport, GPU-fabrikant, antal skærme, videoudgang og selvfølgelig producent.