Hos Føniks Computer har vi altid et bredt og godt sortiment af brugte bærbare. Vores udvalg varierer, så vi kan aldrig sige præcis hvilke brands vi har på lager, men du kan dog altid være sikker på, at du får kvalitetscomputere fra os. Vores bæredygtige koncept upcycle it opkøber brugte computere, tjekker dem igennem, fikser det der skal fikses og sælges videre til dig til en fantastisk pris. Du kan derfor både gøre noget godt for miljøet og for din pengepung, hvis du vælger at købe en brugt bærbar her hos os i Føniks Computer. Priserne er altid billige, så du sparer masser penge. Tag et kig her på siden, og se vores gode udvalg. Computerne kommer i tre forskellige tilstande: grade A, B, eller C. Grade A er den computer med mest batteritid og færrest brugsspor. Grade C har mindst batteri og flest brugsspor. Ligegyldigt hvilken model du vælger, får du en god og funktionel brugt bærbar computer. 

Resultater: 79
Resultater: 79


loader

Flere gode grunde til, hvorfor du skal købe en brugt bærbar

Der er mange årsager til, hvorfor du skal købe en brugt computer. Når du vælger at købe en brugt bærbar fra Føniks Computer, er det både godt for miljøet og for din pengepung. Mange mennesker skifter deres computere ud efter kort tid, så deres bærbare er slet ikke slidt. Der er altså stadig mange gode timer og funktioner i, og det går til spilde. hvis den blot bliver smidt ud. Det er der absolut ingen grund til.

Hos Føniks går vi meget op i, at de computere der er værd at genbruge, skal genbruges. Du kan derfor her på siden finde et stort og varierende udvalg af refurbished computere.

upcycle it - Hvad er det? 

Når du vælger at købe en brugt bærbar fra konceptet upcycle It, får du ikke bare en brugt computer. Du får en brugt computer, som  der er gennemtestet og skiftet dele på, hvis dette var nødvendigt.

upcycle it har måske fået indleveret en bærbar, hvor grafikkortet ikke var særlig godt mere. Så har de skiftet det, så du kan få en billig brugt computer, du kan være helt sikker på virker.

Hos upcycle it inddeler de, de brugte computere i forskellige kategorier, alt efter hvor brugte de er. Det kaldes grades, og bliver  opdelt i tre kategorier, A, B og C.

Vælger du en Grade A, får du en brugt bærbar med minimum 70 % af den oprindelige batterilevetid. Derudover er der næsten ingen brugsspor. Du får altså en brugt bærbar computer, som du garanteret ikke vil kunne mærke er brugt.

Vælger du en Grade B, får du en bærbar med minimum 50 % af den oprindelige batterilevetid. Her kan der være få brugsspor, og det er typisk små ridser i overfladen, eller lignende. Du får altså her en computer, hvor du helt sikkert heller ikke vil mærke meget til, at den tidligere har været en andens. Batteriet holder godt nok ikke helt så godt som da den var ny, men den fungerer stadig rigtig godt.

Vælger du at købe en brugt bærbar med Grade C, så får du en computer som er væsentligt mere brugt end Grade A. Men du får stadig en god computer - det skal du i hvert fald ikke være nervøs for. Batterilevetiden er minimum 30 % af den oprindelig, så den skal nok sidde i opladeren væsentligt mere end en Grade A. Men har du ikke et stort behov for, at din computer kan køre uden opladerstikket særlig ofte, så er en grade C rigeligt fint.

Den kommer med tydelige brugsspor, men det er ofte blot overfladisk, og har ikke betydning for selve funktionaliteten af den bærbare computer.

Ligegyldigt om du vælger en grade A, B eller C i vores upcycle It koncept, så får du en god computer.

Hvad er fordelene ved at købe en brugt bærbar?

Der er mange fordele ved at købe en brugt bærbar. Du får en billig computer der virker - du sparer penge, og du gør noget godt for miljøet.

Har du nogensinde prøvet at købe brugt it-udstyr fra en privatperson? Det er ikke altid det er den største succes. Du køber varen som beset, og selvom sælger fortæller at produktet virker som det skal, kan du jo aldrig være helt sikker. Mon ikke der ofte er et eller galt med computeren, siden personen sælger den billigt? Det har vi i hvert fald tit oplevet.

Hos upcycle it har de et stort hold af eksperter, der tjekker de bærbare computere igennem, og fikser det der er behov for. Du får derfor en brugt computer, som upcycle its computernørder allerede har testet. De er vældig kritiske, så derfor kan du være sikker på at få en god brugt bærbar fra Føniks.

Der er altså meget tydelige fordele ved at købe en refurbished computer fra konceptet upcycle It. Du får altså ikke bare en brugt computer, du får en bærbar som er upcyclet på forhånd.

Når du køber en brugt bærbar ved en privat person, så har du heller ikke nogen garanti. Det får du her hos os. Der er altid 3 års garanti på dit produkt fra leverandøren af, så den kan du altid gøre brug af, hvis dette bliver nødvendigt.

Hvad koster en brugt bærbar hos Føniks Computer?

Når du køber en brugt computer, passer du ikke alene godt på miljøet, du passer også godt på dine penge. Og hvem vil ikke gerne det. Du kan sagtens få en ny og fed bærbar her hos Føniks Computer, og vi fører også mange af de største og mest anerkendte brands. Men de koster også ofte en del penge, og hver gang man køber nyt, så støtter man op om den masseproduktion af varer, som der i forvejen er overflod af i verden.

Hos Føniks Computer varierer vores sortiment af brugte computere rigtig meget, og derfor er det ikke til klarlægge priserne 100 %. Det kommer også an på mærke og hvor gammel computeren er.

Vi forhandler selvfølgelig brugte MacBook Air til en billig pris, og du kan ofte få dem helt ned til 1200 kr stykket. De er ofte af ældre dato, men alle ved også, at MacBooks kan holde i mange år. Skal du have en væsentlig nyere computer, så koster den også mere. Men det du kan være sikker på, det er at du sparer rigtig mange penge, i forhold til hvis du skulle købe en bærbar fra ny.

Pas godt på miljøet når du køber brugte computere

Verdens sejler, der er klimaproblemer, mange unge mennesker lider af klimaangst. Fremtiden virker usikker, og mange mennesker har fået øjnene op for, at der skal gøres noget ved vores forbrug. Derfor er vi selvfølgelig meget stolte af, at forhandle konceptet upcycle It, hvor vi sælger fantastiske brugte bærbare til fantastiske priser.

Når du køber en brugt computer, så sparer du verden for CO2, og du kan derfor handle med god samvittighed. Det er vigtigt i den verden vi lever i nu, at vi alle gør hvad vi kan, for at forbedre klimaet. Ved at købe en brugt bærbar, så gør du i hvert fald mere end dem, som ikke køber brugt.

Køb en brugt MacBook hos Føniks Computer

Hos Føniks Computer har vi aldrig et fast sortiment af brugte bærbare, men vi har altid et stort sortiment. Producenterne variere, alt efter hvilke computere vi får ind.

Er du på udkig efter en brugt MacBook, så har vi også ofte det i vores sortiment. Vi får mange brugte MacBooks ind, og dem kan du få til en meget billig pris.

Brugsspor og alder på computeren variere naturligvis, men vi er sikre på, at vi kan finde en god brugt MacBook til dig også.

Har du nogle spørgsmål til vores brugte bærbare?

Er der noget du mangler svar på? Så skal du altid være mere end velkommen til at række ud efter os.

Vores eksperter sidder klar ved tasterne, og du kan fange dem på både mail og chat, eller via et godt gammeldags telefonopkald. Her kan du spørge om alt fra pris på de brugte bærbare, hvilken de vil anbefale til dig, og hvilken grade du skal gå efter. Du skal altså ikke være bange for at stille dine spørgsmål, vi vil hellere end gerne hjælpe dig.