Priser

En gennemskuelig pris

Alle priser på hjemmesiden er inkl. 25% dansk moms og i danske kroner.
Prisen du ser er altid inkl. billigste fragtform for varen, så du ikke bliver overrasket over en dyr leveringspris på en vare, du har fundet til en god pris.
Samtidig er betaling gebyrfrit med privat betalingskort udstedt i DK eller EU (andre regler og gebyrer gælder for firmakort).

 

Prisen på din kvittering er den pris, du skal betale. Det gælder uanset om prisen herefter skulle stige eller falde, inden du modtager varen.
Hvis du ser et prisfald, inden vi har afsendt din vare, kan du fortryde din bestilling og oprette en ny:

Send din ordrebekræftelsesmail tilbage med ordet ”afbestilling” i emnefeltet. Vent med at lave en ny bestilling, indtil du har modtaget en bekræftelse på din afbestilling.

Dette gælder dog ikke ved erhvervskøb, hvor der gælder andre handelsbetingelser. Se venligst punktet Erhvervskunder.

Bemærk venligst at alle priser er dagspriser samt at der tages forbehold for prisfejl mv. som følge af valutaændringer, krig, terror, naturkatastrofer, atomangreb, force majeure, leveringssvigt, afgiftsændringer, udsolgte varer og trykfejl.

Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos Føniks A/S's grossister.

 

Knap til PriceRunners købsgaranti.

Dit køb hos os er helt gratis omfattet af PriceRunners købsgaranti. Det sikrer dig op til 50.000 kroner, hvis et problem indtræffer i forbindelse med dit køb. For at være omfattet af købsgarantien, skal du blot være registreret medlem ved PriceRunner.

For dig, der ikke er medlem på PriceRunner og har besøgt os via deres tjeneste, så kan du stadig få dit køb sikret gennem købsgarantien. Det eneste du behøver at gøre, er at registrere dig på deres hjemmeside indenfor en time. Det koster ingenting og tager kun et øjeblik. Få PriceRunners Købsgaranti i dag

Med PriceRunners købsgaranti får du erstatning i tilfælde af beskadiget vare, hvis levering af varen udebliver, hvis en vare mangler ved levering eller hvis varen er forkert eller fejlbehæftet. For at købsgarantien skal gælde, er det nødvendigt at bestillingen er adresseret til dig personligt.

PriceRunners købsgaranti erstatter dig som kunde for både anskaffelses- og fragtomkostninger og den direkte økonomiske skade, du har lidt. For værditab, udeblevne indtægter eller andre direkte eller indirekte omkostninger gives ingen erstatning.

Besøg PriceRunner for at se de endelige vilkår samt en liste med kategorier, der ikke er dækket af garantien.