Refurbished Outlet Kategori oversigt

REFURBISHED

Tænker du ofte på bæredygtighed, og vil du gerne tage et grønnere valg, når du køber ind? Så skal du bare se dig om her på vores refurbished sektion. Med vores store udvalg af upcyclede varer fra upcycle it har det aldrig været nemmere for dig at træffe et bæredygtigt valg, når du køber ellers grå varer. Er du interesseret i en brugt iPhone? Klik ind på vores refurbished IT og elektronik sektion og se, hvad vi har at byde på. Leder du i stedet efter en brugt iPad eller MacBook, så er du ligeledes kommet til det rigtige sted. Hos Føniks Computer tænker vi på bæredygtighed, så du har nemmere ved at tage det gode valg. Har du spørgsmål til vores refurbished varesortiment, kan du med fordel kontakte vores kundeservice.

REFURBISHED

Tænker du ofte på bæredygtighed, og vil du gerne tage et grønnere valg, når du køber ind? Så skal du bare se dig om her på vores refurbished sektion. Med vores store udvalg af upcyclede varer fra upcycle it har det aldrig været nemmere for dig at træffe et bæredygtigt valg, når du køber ellers grå varer. Er du interesseret i en brugt iPhone? Klik ind på vores refurbished IT og elektronik sektion og se, hvad vi har at byde på. Leder du i stedet efter en brugt iPad eller MacBook, så er du ligeledes kommet til det rigtige sted. Hos Føniks Computer tænker vi på bæredygtighed, så du har nemmere ved at tage det gode valg. Har du spørgsmål til vores refurbished varesortiment, kan du med fordel kontakte vores kundeservice.

Refurbished – bæredygtig IT hos Føniks Computer

Hos Føniks Computer synes vi det er vigtigt at være så bæredygtige som muligt. IT og elektronik hører dog ikke klassisk sammen med bæredygtighed, og vi har derfor været nødt til at ligge vores hoveder godt og grundigt i blød. Som forhandler af IT og elektronik er det nok en uopnåelig drøm at være CO2 neutral. Det betyder dog ikke, at vi ikke har kunnet taget skridtet i den rigtige retning.

Skridtet vi har valgt at tage, er at oprette vores refurbished sektion. Tankerne går her på upcycling, så vi sørger for, at du finder et bredt udvalg af upcyclet IT og elektronik. Det vil altid tære på planeten, når der skal produceres nye PC’er og telefoner – elektronik kan ikke skabes fuldstændig grønt, lige meget hvor meget man så ellers prøver. Det betyder dog ikke, at vi alle – virksomheder og private imellem – ikke kan gøre vores for sagen.

Både private og erhverv kan købe brugte computere i stedet for spritnye. Det kræver dog, at forhandlerne tilbyder disse produkter. Her træder vi ved Føniks Computer frem og gør præcis det. Via vores refurbished sektion sælger vi produkter fra upcycle it, så du får muligheden for at købe et bæredygtigt produkt. Et vigtigt spørgsmål stiller sig dog frem, når vi snakker om bæredygtighed.

Hvad er bæredygtighed?

De sidste mange år er der blevet talt meget om bæredygtighed. Det er en trend, der helt sikkert vil blive ved. Det har aldrig været så vigtigt at være bæredygtig, som det er nu, og jo mere tid der går, jo vigtigere ser det ud til at blive.

Men hvad er bæredygtighed? Begrebet bliver brugt bredt, og det er derfor ikke nødvendigvis nemt at få styr på præcis, hvad det indebærer. Det kan dog forklares meget simpelt. Det handler om at sørge for, at jorden ikke tager skade af vores livsstil. Et eksempel kunne være, at økosystemet ikke bliver smidt ud af balance bare fordi mennesket fisker, men hvis vi overfisker, så begynder det at falde fra hinanden. Planeten skal altså have mulighed for at hele, efter man har udnyttet den, eller også skal man lave så lidt skade ad gangen, at det er uden betydning.

Det er som nævnt ikke muligt, at lave moderne teknologi som vi kender den, uden at vi udnytter planetens ressourcer. Det næste spørgsmål på listen er da, hvordan vi så gør vores IT og elektronik så bæredygtig som muligt. Svaret er upcycling, og vores refurbished varesortiment kommer fra et firma, der er mestre i upcycling af PC’er og telefoner.

Upcycle it

Upcycle it er et perfekt svar, når man snakker om bæredygtighed indenfor IT og elektronik. Firmaet får fat i uønsket elektronik, der er blevet smidt ud, som de herefter sætter i stand. Det kan for eksempel være en bærbar, der bliver renset, repareret eller får skiftet nogle dele ud – og voila, så fungerer den igen næsten så god som ny!

Retningen fra upcycle it er direkte og grøn – de har et budskab og en arbejdsetik, vi hos Føniks Computer har stor respekt for, og det er derfor deres produkter, vi hovedsageligt sælger her i vores sektion for refurbished produkter.

Så hvis du leder efter brugte computere eller brugte mobiltelefoner, så er det produkterne fra upcycle it her ved Føniks Computer, du er ude efter. Produkterne fra upcycle it er smart rangeret med niveauerne A, B og C, så du uden problemer kan vælge et upcyclet produkt, der passer perfekt til dit behov. Upcycling er vejen frem, og på den vej går upcycle it.

Bliv inspireret af vores guides

brugte computeretabletsupcycle it

Brugte mobiltelefoner

Vi har et ekstremt stærkt udvalg af brugte mobiltelefoner. Ofte bliver en telefon skiftet ud, fordi en nyere model rammer markedet. Det betyder dog ikke, at den udskiftede telefon ikke er noget værd. Tværtimod, så er den brugte mobiltelefon ofte god i flere år endnu. Det er derfor et kæmpe spild, hvis disse mobiltelefoner bare smides ud.

Leder du efter en brugt iPhone? Så er du ikke den eneste. Der er et kæmpe marked for brugte iPhones, fordi Apples populære produkter både er funktionelle men også oppe i de dyrere prisklasser. En brugt iPhone er dog en del billigere end en helt nyt, så hvis du gerne vil have en billig iPhone, samtidig med at du ikke har noget imod, at den har set en smule brug, så er en brugt iPhone fra upcycle it sagen.

Brugte computere

Upcyclede stationære findes, men det er ikke de mest almindelige refurbished produkter, da man ofte selv kan skifte delene ud på dem, hvis der er noget, som ikke fungerer. Alligevel er de et godt og billigt valg, hvis du står her og nu og mangler en.

Når du tænker på brugte computere, så tænker du sikkert ofte på de bærbare af slagsen. Om det så er en computer eller en tablet, du skal bruge, så har vores refurbished sektion stort set altid flere af disse produkter. Måske du vil købe en brugt iPad ? Så er det bare at kigge igennem vores refurbished tablets. Måske skal du i stedet bruge en reel computer? I så fald er en brugt MacBook måske mere sagen. Upcycle it laver også upcycling på andre populære mærker end Apple, så hvis du hellere vil have brugte computere fra Lenovo eller lignende, så er der også mulighed for dette.

Upcycling, bæredygtighed og brugte computere

Der er altså mulighed for at snakke om bæredygtighed og salg af elektronik på samme tid. Hvis du beholder din telefon og din computer i længere tid, før du skiller dig af med den, og hvis du køber disse produkter upcyclet, så har du gjort dit. Herefter et det op til virksomheder som upcycle it at gå i den rigtige retning, samt alle producenter af IT og elektronik at sigte efter bæredygtighed i deres produktion.

Hvilke fordele er der ved at købe brugt elektronik?

At købe brugt elektronik kan have en række betydelige fordele, som både påvirker din økonomi, miljøet og dine teknologiske behov. Her er nogle af de vigtigste fordele ved at overveje at købe brugt elektronik:

  1. Økonomisk besparelse: En af de mest åbenlyse fordele ved at købe brugt elektronik er den potentielle økonomiske besparelse. Brugte enheder sælges ofte til en brøkdel i forhold til, hvis du køber en ny iPhone, hvilket giver dig mulighed for at få adgang til avancerede teknologier uden at belaste din tegnebog så meget.

  2. Miljømæssige hensyn: Ved at købe brugt elektronik reducerer du efterspørgslen efter nye produkter, hvilket i sidste ende kan hjælpe med at mindske den miljømæssige belastning af produktionen. Elektronikproduktion involverer minedrift, energiforbrug og udledning af drivhusgasser, så at forlænge levetiden for eksisterende enheder bidrager til at mindske dit samlede økologiske fodaftryk.

  3. Variation og tilgængelighed: Nogle ældre modeller af elektroniske enheder har funktioner eller designaspekter, som nogle mennesker foretrækker over de nyeste versioner. Ved at købe brugt har du mulighed for at finde disse ældre modeller, som måske ikke længere er tilgængelige i butikkerne.

  4. Test af holdbarhed: Hvis en brugt enhed stadig fungerer efter at have været i brug i et stykke tid, er det et tegn på, at den er bygget til at holde. Dette kan give dig en indikation af produktets overordnede holdbarhed og pålidelighed.

Hvis du er ude efter en brugt iPhone, at købe en brugt iPad, brugt MacBook eller en brugt computer, så er det bare at se dig yderligere omkring i hele vores refurbished sektion. Har du spørgsmål til vores refurbished produkter? Så står vi klar til at hjælpe. Så kontakt endelig vores kundeservice på telefon, mail eller i chatten her på hjemmesiden. Finder du noget du vil have, så er det bare at bestille det, så sender vi det fragtfrit med GLS.