Upcycle IT

Sidst opdateret: 06-10-2021 09:55:02
Oprettet: 30-09-2021

Upcycle it er en relativt nyopstartet division som har startet en mission på at genbruge så meget IT som muligt for at mindske miljøpåvirkningen af afskaffelse af stadigt funktionelt it. Nedenfor finder i et skriv fra Upcycle it, hvor de gerne vil fortælle lidt om dem selv og deres mission.

 

Hej alle læsere, vi er taknemmelige for jeres tid og interesse i at læse om Upcycle it. 

Vi drømmer om en verden hvor bæredygtige muligheder ikke tvinger dig til at vælge mellem produktkvaliteten og prisen. Men vi drømmer ikke bare, vi handler, vi forsøger at gå i fronten med ansvarligt ressourceforbrug og gør det muligt for individer at være miljøbevidste på deres præmisser. Principper er lette at lave, men svære at vedligeholde, hvor man ofte ofrer kvalitet, æstetik eller betaler unødvendigt høje priser for at overholde sit eget moralske kompas. Uanset hvad, begynder miljøpåvirkningen derhjemme.

 

Kort gennemgang af vores karaktersystem

Produkter rangeret ud fra en given tilstand har ekstra opmærksomhed på produktets æstetik og kosmetiske kvalitet. Disse nye eller lignende nye produkter viser enten ingen eller ekstremt små mængder overfladisk skade.

Produkter, af A-rangering, har til formål at dække behovet for dem, der søger alternativer til nye enheder.

Produkter af B-rangering er fokuseret på værdi og mindre på kosmetiske ting. Små brugstegn kan forekomme. I denne tilstand vil langt de fleste mennesker være tilfredse.

Produkter af C-rangering er it-produkter til fysisk hårde miljøer, hvor maskinen udsættes for slid, og du derfor kan spare mange penge. C-rangering vil have tydelige tegn på brug, men er fuldt funktionsdygtig og med samme garanti som klasse A og B.

 

Fokus på at sortere dit skrald og genanvende, bruge mindre vand og strøm, og skifte til en el-bil hjælper sikkert, men er det nok? Med en årlig samling af skrald på 2 milliarder tons, har situationen aldrig været mere påtrykket.

 

Gennem upcycling, som er processen med at tage uønskede eller brugte produkter og omdanne dem til produkter med værdi igen, er vores del af denne cirkulære økonomi at tage forretningscomputere, der på baggrund af deres mere robuste komponenter, som enten er nye eller daterede og reparerer eller renoverer dem til en klassificeret tilstand på A, B eller C. Disse valgmuligheder giver dig mulighed for at vælge kvaliteten af computeren du gerne vil modtage, over 50% billigere end et nyt produkt.

 

80% af alt energi en pc bruger i løbet af sin levetid, kommer fra anskaffelse af ressourcer og produktion af computeren. Kombineret med den utroligt høje mængde af computere, der smides for tidligt væk, brænder vi igennem jordens ressourcer i et hidtil uset tempo. Ved at reducere, genanvende og genbruge har UpCycleIT været i stand til at sikre, at du ikke længere skal håndtere halve løsninger, dyre opgraderinger eller computere, du ville være flov over at bære rundt på. Alt renovering gennemføres i Europa som en del af vores bestræbelser på at holde vores løfte om grønt ansvar, for at gøre det lettere for dig ikke kun at træffe det rigtige valg for dit miljø, men også for dit budget.

 

Ikke overbevist?

• Omkring 160 000 computere skrottes i EU hver dag.

• Forlængelse af levetiden for en bærbar computer sparer 144 kg CO2 og 442 kg materielle ressourcer.

• Ved at købe en genbrugscomputer reduceres e-affald til 0.

• Næsten 190.000 liter vand bruges til at producere en bærbar computer. Det svarer til ca. 700 års drikkevand til en enkelt person i Danmark.

• Der produceres 160 millioner computere hvert år.

• En helt ny computer har et gennemsnitligt CO2 -fodaftryk på 380 kg CO2. - en genbrugscomputer har omkring 50 kg CO2.

 

Så hvorfor købe UpCycle?

IT-verdenen vokser sig mere og mere grøn, hver virksomhed der er involveret i enten it- eller it -distribution, skaber projekter, der lægger fokus på at komme ind i den cirkulære økonomi. Efterhånden som denne tendens begynder at tage fart, vil der dukke flere nye virksomheder op, der hævder miljømæssig redning når dette i virkeligheden ofte er et utilsigtet biprodukt af deres institution. UpCycleIT har på den anden side dedikeret arbejdet hen imod vores personlige mål om at gøre ’Green Computing’ mere pålidelig og overkommelig siden 2018, og forblive produktfokuseret og miljødrevet.

 

Vi står bag vores produkter.

IT-renoveringsvirksomheder rundt omkring i Europa og verden er kendt for deres enorme variation i klassificering af de produkter, der sendes ud, med A-rangerede produkter, der i nogle tilfælde kan ligne en B-rangering og endda C-rangering. UpCycle gør tingene anderledes. Skandinaviske forventninger til kvalitet har gjort os trætte af at håndtere suboptimale maskiner, så vi tog det til det næste niveau. Vores rangeringssystemer sikrer, at den computer, du modtager, er af den klasse, du har bestilt, og undersøger hver komponent for vores 100% kundetilfredshedsgaranti.

 

Et af de største spørgsmål, som den cirkulære økonomi står overfor, er dårlig RMA -tid. Inden for 24 timer efter indsendelse af et krav vil et medlem af vores team svare, så vi kan behandle opgaven hurtigst muligt. Vores mål er at fuldføre RMA -processen på bare 48 timer, så du kan komme tilbage til det, der er vigtigt med så lidt stress som muligt.

 

Garanti

Vores garanti er sat op, så vi kan tilføre mest værdi til både miljøet og til dig. Alle vores maskiner leveres med 2 års garanti, hvilket garanterer, at din computer fungerer for dig, når du har mest brug for den.

 

Forpligtet til fornyelse

Vores emballage bruger genbrugsmaterialer for at opretholde vores engagement i miljøet, og alt vi beder dig om er, at du videregiver de grønne besparelser ved at huske at genbruge æsken igen, hvis vi en dag sender den tilbage til dig. Alle vores enheder leveres med de nødvendige adaptere og kabler til computerkraft, der er nødvendige for at maskinen er brugbar.

 

Vi håber at i sammen med os vil passe på vores smukke planet og gøre en forskel mod en grønnere fremtid.