Resultater: 146
Resultater: 146


loader

Ofte stillede spørgsmål om AOC skærme

AOC skærme er utroligt populære nu om dage, både til gaming og til hverdagsbrug. Det betyder også, at der ofte er en del spørgsmål angående skærme, der er relevante for AOC skærme. Disse spørgsmål svarer vi derfor på lige her.

Finder du ikke dit spørgsmål her i vores ofte stillede spørgsmål? Så er det bare at læse videre her på siden, hvor du med stor sandsynlighed kan finde et svar, og ellers er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Hvad er en gaming skærm?

En gaming skærm er en monitor, der er designet specifikt til gaming. De har ofte høje opdateringshastigheder og lave responstider, og en del af dem har også en rigtig høj opløsning.

Hvorfor Curved skærm? 

En curved skærm aktiverer dit perifere syn, så øjnene nemmere kan opfange hvad der sker i hjørner og kanter af skærmen. Det giver dig mulighed for bedre at leve dig ind i spillet, når du gamer, men giver også en fordel i e-sport, fordi du hurtigere kan se, hvad der foregår.

Hvor mange Hz til gaming?

En god monitor til gaming skal køre på mindst 144Hz, og de fleste behøver heller ikke at gå højere end dette. Skal du spille skydespil, så er det dog at foreslå, at din skærm kører på mindst 240Hz.

En AOC skærm er perfekt til gaming

Går du og leder efter en ny gaming skærm? Du er ikke den eneste, for de er i høj kurs disse dage. Gode gamingoplevelser starter trods alt med en god gamer computer og en god monitor. Herefter kommer alt det andet udstyr.

Der er et utal af fantastiske skærme på markedet, men få af dem når op på samme niveau som en AOC skærm. AOC har haft ét bestemt fokus lige siden 1967 – de har fokuseret på skærmteknologi, og på innovation og udvikling indenfor dette område.

Hvad mere er, så har de ét bestemt mål for øje med dette fokus – målet om at give dig en fantastisk oplevelse uanset hvad du skal bruge en AOC skærm til. De er, bevares, mest kendt for deres udvalg til gamere, men der findes også masser af fremragende AOC skærme til hverdagen og erhvervslivet.

Høj kvalitet, stort udvalg

Hos Føniks Computer er vi helt vilde med monitors, og det kan derfor heller ikke undre nogen, at vi simpelthen elsker AOC skærme. For AOC skærme har bare så meget godt at byde på, at det er umuligt ikke at være helt vilde med dem.

Med en AOC skærm får man altid helt fantastisk kvalitet. Firmaets mange års erfaring betyder, at de gnidningsfrit skaber højkvalitets produkter, der har alle de funktioner, man går og forventer af en moderne skærm, samt de helt rigtige specifikationer.

Derfor har vi sørget for at have et bredt udvalg af AOC skærme, så du helt sikkert kan finde en til dit behov. Uanset om det skal være en helt standard model, en kæmpestor sag med kurvatur eller en fiks model til hverdagsbrug, så har vi noget til dit behov.

Og ikke nok med at du kan finde en højkvalitets AOC skærm der er perfekt til dine behov, så kan du også finde dem hos os til vanvittigt gode priser. For en lækker AOC skærm er intet værd, hvis du skal sælge en arm og et ben for at få råd til den. Derfor er vores priser skruet i bund – for din skyld.

Tårnhøje specifikationer og fede funktioner

Køber du en AOC skærm til hverdagsbrug, så overvejer du nok ikke specifikationerne alt for meget. Bevares, størrelsen har nok en vis betydning, og måske vil du gerne have en høj opløsning, så du kan se film og serier i god kvalitet. Derudover tænker du nok ikke mere over det.

Skal du til gengæld bruge en AOC skærm til gaming, så sidder du helt sikkert ude på kanten af din stol og har øjnene på stilke, når det kommer til specifikationerne. Det er trods alt dem der afgør, hvor god en gaming oplevelse du ender med at få. Derfor synes vi helt klart, at du bør overveje:

  • Størrelse
  • Opløsning
  • Opdateringshastighed
  • Reaktionstid
  • Kurvatur
  • Synkroniseringsteknologi

Nogle af disse specifikationer er måske ikke relevante for dig, men for langt de fleste betyder op til flere af dem rigtig meget. De første fire har især betydning for din nye AOC skærms ydeevne, når du sidder og gamer.

Størrelse

Størrelsen på din AOC skærm er en meget oplagt faktor, men den er stadig værd at tænke over. For der er stor forskel på, hvad man gerne vil have, samt hvad man er villig til at investerer i. En større AOC skærm vil trods alt ofte koste mere end en mindre, men bliver den for lille, er det måske ikke perfekt til dig.

Skal du bruge en AOC skærm til gaming, især hvis der er tale om online spil, så foreslår vi at den er imellem 24-27 tommer. Så har du rigeligt med udsyn, når du sidder og gamer, men samtidig mister du ikke fuldstændig overblikket.

Leder du efter en lille net sag, som du nemt kan få plads til på skrivebordet, så kan du finde AOC skærme ved os, der er helt ned til 21,5 tommer. Vil du derimod i den modsatte retning, så kan du også finde kæmpe modeller helt op til 49 tommer! Der er altså altid en AOC skærm til dit behov.

Opløsning

Du er sikret en god opløsning, når du investerer i en AOC skærm, for det bliver svært for dig at finde en, der ikke som minimum er i full HD. Det er ganske fint til langt de fleste, og passer sig godt til populære online spil og hverdagens opgaver.

Vil du gerne opleve helt fantastisk billedkvalitet, når du sidder og gamer, eller når du sidder og ser serier og film? Så kan du med fordel overveje, om ikke du skal have en AOC skærm i quad HD eller ligefrem 4k.

Det er ikke særlig vigtigt med quad HD eller 4k, hvis du mest spiller CS:GO, Minecraft eller lignende spil. Er du derimod fan af Baldur's Gate eller Cyberpunk, så gør det en kæmpe forskel, og vil give dig en meget bedre oplevelse.

Opdateringshastighed

Opdateringshastigheden, også kaldet refresh rate, er utroligt vigtig på din AOC skærm, hvis du skal bruge den til gaming. Det er opdateringhastigheden der afgør, hvor mange gange i sekundet din nye AOC skærm kan opdatere skærmbilledet, og hvis den er for lav, så får du ikke et godt resultat.

For at undgå et hav af problemer når du sidder og gamer, bør du derfor altid vælge en monitor med 144Hz refresh rate eller højere. Spiller du skydespil som Apex Legends eller Rainbow Six Siege, så foreslår vi helt klart at finde en model på 240Hz, men ellers er det rigtig godt med 144Hz.

Reaktionstid

En høj refresh rate på din AOC skærm er godt at have, men reaktionstiden skal helst være rimelig lav. Den afgør nemlig, hvor hurtigt pixels på din skærm kan skifte fra én farve til en anden, og når det går hurtigt i computerspil, så får du et forfærdeligt skærmbillede, hvis reaktionstiden ikke kan følge med.

Jo lavere reaktionstid på din AOC skærm, jo bedre er det. Hvis du er på 3 millisekunder eller mindre, så kan du godt regne med, at dit skærmbillede forbliver lækkert og stabilt. Heldigvis har vi rigtig mange modeller af AOC skærme, hvor reaktionstiden ligger helt nede på 1 millisekund eller mindre.

Kurvatur

Det er ikke sikkert, at du er interesseret i kurvatur på din AOC skærm. Alligevel er det noget, der for mange vil være værd at overveje, for det kommer med et væld af goder. Der er trods alt en grund til, at curved monitors bliver mere og mere populære.

Kurvaturen på en AOC skærm gør det meget nemmere for dig at se rundt i hjørner og kanter af skærmen, hvilket både er en fordel, når du sidder og spiller PvP spil, men det betyder også, at din indlevelse imens du gamer bliver meget højere. Det er derfor virkelig fedt for alle og enhver.

Hvis du er interesseret i at se på en AOC skærm med kurvatur, så har vi masser af modeller, der opfylder dette behov. De virkelig store har det stort set altid, men der er også rigeligt med modeller i standard størrelserne 24-27 tommer, som har kurvatur på skærmen.

G-SYNC og FreeSync

Hvis du gerne vil være helt sikker på, at du har et stabilt skærmbillede imens du gamer, så er det smart at overveje en AOC skærm der understøtter synkroniseringsteknologi. Dette synkroniserer refresh rate imellem din AOC skærm og dit grafikkort, så du er helt sikker på, at de går godt i spænd.

Der vil stort set altid være tale om NVIDIA G-SYNC eller AMD FreeSync, når du ser på synkroniseringsteknologier. Her er det vigtigt at være klar over, at du skal have et kompatibelt grafikkort. Vil du have G-SYNC skal du derfor også investerer i et NVIDIA grafikkort, vil du have FreeSync er der tale om et AMD grafikkort.

Du bør derfor enten investerer i et grafikkort, der passer til din AOC skærm, eller i en AOC skærm, der passer til dit nuværende grafikkort. Synkroniseringsteknologi kan trods alt redde dig for en del grimme oplevelser med skærmbilledet.

Er du i tvivl om noget?

Er du i tvivl om noget angående vores udvalg af AOC skærme? Så er er du hjertelig velkommen til at kontakte os. Vores kundeservice er klar til at svare på dine spørgsmål, om de så handler om en bestemt AOC skærm eller udvalget mere generelt.

Du skriver eller ringer bare til os, så skal vi nok tage en snak med dig. Det er trods alt vores ypperste opgave at hjælpe dig, og det gælder især, hvis du er ude efter en ny skærm.