Resultater: 182
Resultater: 182


loader

Vil du gerne tage dit game til et nyt niveau? Så skal du have en god gaming monitor, og det bliver ikke bedre end med en AOC skærm. En AOC skærm behøver dog ikke være til gaming – hver en monitor er virkelig god, om du så skal bruge den på kontoret eller derhjemme, og der er også AOC skærme, der er lavet specifikt til disse formål. Så hvis du skal bruge et brag af en monitor, der kører lynende hurtigt og som giver dig et skærmbillede i en kvalitet, der næsten svarer til virkeligheden, så behøver du ikke gøre andet, end at tjekke sortimentet her på siden ud. Der er en AOC skærm, der passer dig, og det er vi helt sikre på.

AOC skærme – stort udvalg hos Føniks Computer

En AOC skærm er en af de bedste skærme du kan få dig. Firmaet har lige siden 1967 haft ét bestemt fokus – de har fokuseret på skærmteknologi, og på innovation og udvikling indenfor dette område. Det er blevet gjort med ét bestemt mål for øje: målet om at give dig en fantastisk oplevelse uanset hvad du så skal bruge en monitor til. For I den moderne verden er gode skærme en del af hverdagen, og der er ingen grund til at gå ned i kvalitet, når det er så nemt at få lige det, du skal bruge.

Hos Føniks Computer er vi helt vilde med skærme af enhver slags – det eneste vi kræver, er, at de er i god kvalitet. Derfor sørger vi altid for at have et enormt stort udvalg af AOC skærme, for de har alt det, som vi godt kan lide: ekstremt høj kvalitet med de helt rigtige specifikationer og fede funktioner, et alsidigt udvalg til mange forskellige slags folk og både budgetvenlige monitors samt avancerede skærme. Kort sagt, så har vi intet dårligt at sige om en AOC skærm, og når det er sådan landet ligger, så kan vi intet andet end at foreslå at købe dem.

Gode specifikationer, gode funktioner

Specifikationer skifter selvfølgelig fra produkt til produkt, også selvom de er i samme serie. Det handler derfor ikke om de bedste specs, men i stedet om at have de mest optimerede til den rigtige skærm. For hvis du skal bruge en AOC skærm til kontoret, så skal den jo ikke kunne det samme som en AOC gamer skærm til de lange gaming sessioner. Derfor sørger AOC altid for, at deres monitors er toptunede til de helt rigtige formål. Om du så er gamer med stort G, skal bruge en monitor til at arbejde med tung grafik eller en kontorskærm eller skærm til hjemmet, så finder du uden problemer en AOC skærm, der passer perfekt til dine behov.

Skal du bruge en lille AOC skærm på 24 tommer, en stor en på over 30 tommer eller måske noget derimellem? Så er der et bredt udvalg for dig at vælge imellem. Det samme gør sig gældende, hvis du leder efter fuld HD eller en 4k skærm. For nogle gange er det virkelig vigtigt, at din AOC skærm fås i højest mulig opløsning, og andre gange er fuld HD mere end rigeligt, og derfor skal du have muligheden for at vælge. På samme måde er responstid og opdateringshastighed vigtige detaljer for dig at have styr på til gaming, hvilket er grunden til, at disse er fintunede i alle AOC gaming skærme. Skal der spares godt på energien, både for din pengepung og miljøet, kan du også med fordel få en LED AOC skærm.

Der er også andre fede funktioner i AOC skærme. For eksempel kan det være Flicker-free teknologi, der reducerer mængden af flimmer fra din AOC skærm til næsten ingenting. Det sørger for, at dine øjne meget bedre kan holde ud at se på din monitor i virkelig lang tid af gangen, uden at de bliver trætte og irriterede. På samme måde er skadelig blå stråling også reduceret på AOC skærme, hvilket ligeledes reducerer gener, som dine øjne kan udsættes for, når du bruger mange timer om dagen foran en computer. Skal du bruge et virkelig stabilt skærmbillede, for eksempel til gaming, så er der også AOC skærme med NVIDIA G-SYNC eller AMD FreeSync – givet at du har et kompatibelt grafikkort, så kan disse teknologier synkroniserer monitor og GPU, så du får et endnu bedre resultat! Du skal bruge et NVIDIA grafikkort til G-SYNC og et AMD grafikkort til FreeSync.

De bedste gaming monitors på markedet – køb en AOC skærm

Selvom du kan få en AOC skærm til mange formål, så er firmaet især kendt for at lave gaming skærme. Det er der en god grund til, og grunden er selvfølgelig, at deres monitors til gaming bare er noget ud over det sædvanlige. Med stilrent design sætter de prikken over I’et på dit gamingsetup, og deres specs er altid uovertrufne. For når du sidder med en AOC skærm og gamer, så er der nogle ting, der bare skal være helt i orden:

  • Opløsning
  • Opdateringshastighed
  • Responstid
  • G-SYNC eller FreeSync

Opløsningen kommer selvfølgelig an på, hvilke spil du spiller. Mange online konkurrenceprægede spil er mere end udmærkede med fuld HD, altså 1920 x 1080, og behøver slet ikke 4k opløsning, selvom en opløsning imellem disse to ofte vil være et rigtig godt valg, der fungerer til alle spil. Skal du derimod spille AAA-titler, så er det en god ide at komme så tæt på 4k som muligt. Hvis du vil have den vidleste AOC skærm, du overhovedet kan få, så skal du se på AOC AGON serien.

Hvad angår opdateringshastigheden på din AOC skærm, så skal den være på 144Hz eller højere, hvis der skal gaming på menuen. Hvis refresh raten er for lav, så kan du risikere at billederne på din skærm ikke vises ordentligt, når du gamer. Du skal altid sørge for at vælge en AOC skærm med 144Hz eller mere, så er dine gaming sessioner nemlig reddet.

Millisekunder er ofte det, der afgør om du vinder eller taber i et computerspil. Når grænsen imellem de to er så tynd, så bliver dit gamer udstyr nødt til at være knivskarpt og lynende hurtigt. Det er ikke bare hardwaren i din computer, der skal være hurtig, det er også dit gamer tastatur, din gamer mus og ligeledes din AOC skærm. Det er derfor nødvendigt at vælge en skærm, der har så lav en responstid som muligt. Hos Føniks Computer vil vi foreslå en skærm med et millisekund eller mindre responstid, men hvis du ikke er super hardcore, så er der heller ikke noget galt med 5 millisekunder.

Hvis du vil have det hurtigst mulige gamer udstyr, så kan du med fordel se på Logitech G pro serien. Logitech G pro X superlight er en ekstremt hurtig og præcis gaming mus, og tastaturet bliver ikke meget bedre end med et Logitech G pro keyboard. Den bedst mulige lyd i dine øre og fra din mikrofon får du via et Logitech G pro headset, og til de helt rigtige øjeblikke kan du helt sikkert bruge en Logitech højtaler.

Er du i tvivl om noget?

Hvis du er i tvivl om noget som helst, så er du hjertelig velkommen til at kontakte os. Vores kundeservice er klar til at svare på dine spørgsmål, om de så handler om en bestemt AOC skærm eller noget helt andet. Så tøv endelig ikke med at skrive eller ringe, så skal vi nok hjælpe til. Hvis du ender med at finde noget, du gerne vil have, så er det bare at bestille det – vi sender det fragtfrit til dig med GLS.

Ofte stillede spørgsmål om AOC skærme

Hvorfor vælge buet skærm? 

Med en buet skærm får du følelsen af, at være helt omsluttet af dit spil. Det giver en mere levende oplevelse, og du vil kunne fokusere bedre og få en mere fordybende gamingoplevelse. 

Er en buet skærm god? 

En buet skærm giver en meget bedre gaming oplevelse. Dog skal du være opmærksom på, at de buede skærme fungerer bedst, hvis det kun er dig der kigger på skærmen. Er i flere om samme skærm, er de buede skærme ikke optimale. Udover at give en bedre gaming oplevelse. fordi du får mulighed for at se dit spil i flere detaljer, og det fjerner forvrægning, du får et meget bedre synsfelt og det er godt for dine øjne. 

Hvad er en god skærm?

En god skærm for dig afhænger af, hvad du skal benytte den til. En god gaming skærm afhænger ofte af skærmens opløsning, og jo højere opløsning, jo bedre skærm. En gaming skærm skal som udgangspunkt have en opløsning på min. 144 hz.