Computerskærme banner


Hos Føniks Computer har vi et enormt udvalg af PC skærme i absolut topkvalitet. Uanset hvad du leder efter, så kan du finde det her hos os. Vi har billige computerskærme til hverdagens strabadser, avancerede modeller til erhvervslivet og de fedeste valgmuligheder til gaming. I vores sortiment af computerskærme finder du de bedste og mest populære mærker på markedet, og det er derfor ingen overraskelse, at de altid byder på høj ydeevne og fantastisk kvalitet. Kort sagt, så er dette det perfekte sted til dig, der mangler en ny PC skærm. Slå dig endelig løs. Se hvad vi har at byde på.

Resultater: 2360
Resultater: 2360


loader

PC skærme – ofte stillede spørgsmål

PC skærme bliver brugt vidt og bredt nu om dage. Uanset om du sidder derhjemme, eller om det er til erhvervslivet, så skal der altid bruges computerskærme over det hele. Derfor er vi hos Føniks Computer også vant til at få en helt masse spørgsmål om lige netop dette.

For at gøre det så nemt som muligt, så svarer vi her på de spørgsmål, vi oftest får om computerskærme. Er dit spørgsmål ikke lige et af dem, vi svarer på her? I så fald, så læs mere længere nede på siden, eller tag fat i vores kundeservice. Vi skal nok hjælpe dig, med at finde en ny PC skærm.

Hvor stor skal min PC skærm være?

De fleste vælger en PC skærm på 24-27 tommer – det giver god plads til en fornuftig pris, og uden at computerskærmen bliver alt for stor. Mindre modeller er dog en god ide, hvis du har pladsmangel, og 32 tommer eller mere giver mulighed for utrolige skærmbilleder.

Hvad er fordelen ved en buet skærm?

Fordelen ved en buet skærm er, at den lader dig bruge dit perifere syn bedre, når du sidder ved skærmen. Det giver dig både et bedre overblik, samt en bedre indlevelse i spil, film og andre former for underholdning.

Hvor stor er en 27 tommer skærm?

De fleste 27 tommer skærme vil være omkring 68,6 cm, når de bliver målt diagonalt fra hjørne til hjørne. Det er en meget populær størrelse, både til gaming, hverdag og erhverv.

Føniks Computer har en PC skærm til alle

Der er mange forskellige folk i verden, og det betyder også, at der er mange forskellige behov. Det gør sig også gældende, når det kommer til computerskærme, for de er så forskellige som verdens folk.

Dette er grunden til, at vi altid har et enormt bredt udvalg af PC skærme hos Føniks Computer. Det, og så fordi vi virkelig elsker gode computerskærme. Hos os kan du derfor helt sikkert finde noget, der passer perfekt til dit behov.

Uanset mærke, uanset hvad computerskærmen skal bruge stil – du kan godt regne med, at vi sidder inde med lige det, du går og mangler. Hos Føniks Computer har vi virkelig alt, når det kommer til PC skærme.

Populære og kendte mærker

Hvis du vil have en god computerskærm, så er det ofte fornuftigt at finde en fra et populært og kendt mærke. For når et mærke indenfor IT og elektronik er anerkendt og respekteret verden over, så er de ikke kommet sovende til det.

Der er dog rigtige mange forskellige brands af PC skærme at vælge imellem, og det kan være noget af en jungle. Hos Føniks finder du især billige computerskærme, hvis du tjekker følgende brands:

Hver og en af disse producenter har vist sig som nogle af de bedste på markedet, når det kommer til produkter indenfor IT og elektronik. Det gælder også deres computerskærme, der alle er i ekstrem høj kvalitet og kan bruges til et hav af forskellige formål.

Nogen af dem specialiserer sig indenfor bestemte områder, og andre vælger at være alsidige. For eksempel er AOC og BenQ virkelig kendt for deres gaming skærme, imens HP og Philips er mere kendte for deres computerskærme til dagligdagen og erhvervslivet.

De fire ovennævnte producenter laver også PC skærme indenfor de kategorier, de ikke er kendte for. Alligevel er der jo en årsag til, at de er mere kendte indenfor deres niché.

Der er også andre mærker, som for eksempel Samsung, Dell og ASUS, der er kendt for at lave produkter til alt og alle. Leder du efter et godt PC skærm tilbud, skal der nok være et af vores mærker, der byder dig på netop dette.

Uanset hvilket mærke du foretrækker, så er én ting dog helt sikkert: hos Føniks Computer skal du nok finde en billig PC skærm, der passer helt perfekt til dit behov.

Bredt udvalg af computerskærme til gaming

Hvis du blot skal bruge en standard PC skærm til hverdagsbrug derhjemme, så kan du med fordel se på en af vores billige computerskærme til 1.000 kroner eller mindre. Det skal du nok blive helt tilfreds med, især til så god en pris.

Leder du derimod efter en computerskærm til gaming, så skal der lidt mere til. Gaming skærme er populære som aldrig før, og det kommer sig af, at gaming er ekstremt populært nu om dage.

Mange af de forskellige skærmproducenter på markedet har derfor også deres egne mærker indenfor gaming skærme. Her foreslå vi især, at du ser på:

De fleste producenter har PC skærme, der har Gaming i navnet. Men nogen gange går de lidt ud over det sædvanlige, og laver specielle serier, som for eksempel de de ovennævnte.

Det er ofte værd at holde øje med disse serier, da de virkelig kommer ekstremt høj ydeevne via toptunede specifikationer og fede funktioner. Det er det perfekte PC skærm tilbud, til dig der gamer.

Specifikationerne er også det klart vigtigste, når du ser på PC skærme til gaming. Her foreslår vi især, at du holder øje med følgende:

  • Skærmstørrelse
  • Opløsning
  • Opdateringshastighed
  • Responstid
  • Kurvatur

Det er især disse specifikationer, der afgør computerskærmens ydeevne, samt hvorvidt du kommer til at nyde din tid foran den. Hold derfor øjnene på bolden, eller i det her tilfælde PC skærmen, for det her er klart det vigtigste, hvis du gamer.

Skærmstørrelse

Alt efter hvad du foretrækker, så er skærmstørrelsen utroligt vigtig. En 24 tommer PC skærm og en 27 tommer PC skærm er trods alt ikke helt det samme, men alligevel er disse to mål de mest normale, når der skal games. Det giver et godt overblik, men uden at computerspillet bliver uoverskueligt.

Med en 27 tommer PC skærm får du dog lige det mere at se på end med 24 tommer – dette er derfor perfekt til dig, der ikke vil miste overblikket, men ellers gerne vil have så meget skærmbillede som muligt.

Vi, og producenterne, ved godt, at det ikke er alle, der vil have en computerskærm i standard størrelse. Nogen elsker stort – for eksempel en 32 tommer PC skærm, eller endda helt op til en 49 tommer PC skærm, og derfor har vi indenfor de store mål også meget, du kan vælge imellem.

Bare husk at overveje, hvor stor din nye computerskærm skal være. Det kan, trods alt, ende med at gøre en rimelig stor forskel i henhold til dine gamingoplevelser.

Opløsning

Vil du gerne spille de nyeste store titler i den højest mulige grafik? Så er en god opløsning vigtig, for hvis opløsningen ikke er høj, så er grafikkens fremståen bare begrænset. Ser du meget film og serier på din computerskærm, så vil en høj opløsning ligeledes være givende.

Til dette formål bør du derfor se på PC skærme, der har en opløsning på quad HD (2560 x 1440) eller 4k (3840 x 2160). De giver dig et enorm flot skærmbillede, hvor både film og computerspil tager sig enormt godt ud.

Hvis det ikke er nødvendigt for dig med en høj opløsning, så kan du med fordel finde en billig computerskærm i full HD (1920 x 1080). Det er et meget normalt valg til gaming, især hvis du spiller konkurrenceprægede spil.

Opdateringshastighed

Hvis det går hurtigt for sig, når du sidder og gamer, så er det også nødvendigt med en høj opdateringshastighed på din computerskærm. For er denne for lav, så bliver det ikke en god oplevelse, når du sidder og gamer.

Opdateringshastigheden indikerer, hvor mange gange i sekundet din PC skærm kan opdatere skærmbilledet, og går det ikke hurtigt nok, så bliver billedet nemt slørret. I værste tilfælde kan du også opleve ghosting og screen tear.

Tommelfingerreglen er, at du ikke kan få for høj en opdateringshastighed, den kan kun blive for lav. Til gengæld behøver man heller ikke betale for mere end nødvendigt, medmindre du virkelig har set dig lun på en bestemt computerskærm.

144Hz og lige derover er helt perfekt for langt de fleste gamere, og det bliver svært at finde noget at klage over, hvis du finder en computerskærm med dette. Der er også mange gode PC skærm tilbud, på disse modeller.

Kan du godt lide skydespil som Counter Strike og Valorant, så foreslår vi dog 240Hz eller højere, for ellers får du hurtigt problemer i denne type spil. Det kan godt komme til at koste lidt, men det er muligt at finde en billig PC skærm, der har en høj opdateringshastighed.

Responstid

Responstiden afgør, hvor hurtigt en pixel på din computerskærm kan skifte fra én farve til en anden og tilbage igen. Dette er igen vigtigt, hvis du spiller computerspil, hvor der i den grad er gang i den.

Responstiden på din computerskærm skal helst være så lav som mulig, for at skærmbilledet er stabilt og smooth. Finder du en model med 1 millisekund eller mindre responstid, så er det helt perfekt, men generelt er 5 millisekunder og nedefter super godt.

Kurvatur

Det er efterhånden meget normalt, at man gerne vil have en buet PC skærm. Der var en gang, at det mest var 32 tommer PC skærme, der havde kurvatur, men efterhånden er der også flere 27 tommer PC skærme, og andre mindre mål, der gør brug af det.

Kurvaturen giver en helt anden indlevelse, når du sidder og spiller – nogen føler nærmest at en buet PC skærm suger dem ind i computerspillets verden, så man virkelig føler sig som en del af den.

Hvis det er en stor computerskærm du har fat i, så er det også smart at den er buet, for så er det meget nemmere at holde overblik over den, da dit perifere syn pludselig spiller en større rolle. Du bør derfor overveje, om du skal have en buet PC skærm.

PC skærme til erhverv

Selvom vi har mange computerskærme til gaming, så betyder det i den grad ikke, at vi glemmer andre behov. For der er masser af billige PC skærme til den gængse person, og vi har også et enormt udvalg af effektive modeller til erhvervslivet.

For vi er om nogen udmærket godt klar over, at en arbejdsplads har brug for adgang til computerskærme i virkelig høj kvalitet. En høj opdateringshastighed er ikke nødvendigvis vigtig, men der er andre specifikationer og kvalitetstræk, der ofte er uundværlige.

Opløsningen kan for eksempel være af utroligt høj betydning, og computerskærme med brede farveskalaer er ofte en nødvendighed, hvis I skal have et godt resultat med det grafiske arbejde.

Vi foreslår især at se på følgende professionelle computerskærme, da de er lavet specifikt med erhvervslivet i tankerne:

Det er ikke de eneste computerskærme til erhvervslivet, som vi har, men det er nogle rigtig gode steder at starte. Hvis dette har interesse for jer, så kan I med fordel også overveje at blive erhvervskunde hos os. Så kan vi se på nogle virkelig gode PC skærm tilbud.

Find den helt rigtige computerskærm med vores hjælp

Har du fået en ide om, hvad det er, du er ude efter? I så fald, så er det bare at se dig omkring, og eventuelt kan du bruge vores filterfunktion til højre på siden, oppe imod toppen. Så kan du hurtigt snuse dig frem til computerskærmen, du går og drømmer om.

Er du stadig i tvivl om, præcis hvad det er, du går og leder efter? Så kan du altid tage fat i vores kyndige kundeservice. Skriv til os i chatten eller per mail, så kommer vi tilbage til dig hurtigst muligt. Ellers kan du altid ringe indenfor vores åbningstider.

Vi kan hjælpe med mangt og meget her hos Føniks Computer, og det er helt sikkert, at hvis du går og mangler en computerskærm, så står vi klar og parat til at række dig en hånd. Vi har helt sikkert det, du har behov for.