Computerskærme 1

Her ser du vores udvalg af lækre computer skærme i høj kvalitet. Vil du gerne have ordentlig billedkvalitet, når du gamer, ser film og surfer på nettet, så er du kommet til det helt rette sted. Vi har både prisvenlige og avancerede computer skærme fra en lang række af markedets bedste og mest populære mærker som Samsung, Philips og AOC. Der er et hav af variationer i opløsning, opdateringshastighed, skærmstørrelser og meget mere. Hvad end du kunne tænke dig en high-end 4K computer skærm, eller en mindre og billigere model, kan den sikkert findes her hos os. Tag et kig på hele vores udvalg af computer skærme nedenfor.

Resultater: 2907
Resultater: 2907


loader

Computerskærme billede 1

Vi forhandler smarte computerskærme i høj kvalitet

Man kan få meget mere ud af sine spil- og filmoplevelser, hvis man investerer i en lækker computerskærm, der passer til resten af ens udstyr. Skærmen og computerens hardware producerer tilsammen skærmbilledet. Man bør både overveje sin monitors specifikationer, og hvilken hardware man har, når man handlercomputer skærme til computer. Det er vigtigt at få det rigtige match. For eksempel er det nødvendigt med et stærkt grafikkort og en god processor, hvis du skal have en high-end computerskærm.

Derfor har vi her hos Føniks Computer en bred vifte af nogle af markedets absolut flotteste computerskærme og ovenikøbet til stærke priser. Dette skyldes, at vi har allieret os med de mest innovative og erfarne producenter i branchen. Du kan finde PC-skærme fra Philips, Samsung, AOC, Acer, ASUS, BenQ, Dell, Lenovo, HP og en lang række andre populære producenter. Med disse producenter får du stilrene og elegante design samt en imponerende billedkvalitet.

Vi kan både tilbyde dig LED-og LCD-skærme til computer i mange forskellige størrelser. Fra 4K monitorer med en uhørt høj opløsning, til kompakte og praktiske modeller, der passer perfekt til den økonomisk bevidste bruger. Herunder giver vi en grundig gennemgang af de ting, der kan hjælpe dig med at finde den rigtige computerskærm.

Det skal du gå efter, når du skal købe din nye monitor

Her kommer en liste med hjælpsomme parametre, som du kan gå ud fra i dit køb af computer skærm:

·    Opløsning

·    Skærmstørrelse og billedformat

·    Opdateringshastighed

·    Responstid

·    Software

·    Paneltype

·    Kurvatur

·    Tilslutning

·    Farvegengivelse

Overvej først og fremmest, hvad du skal bruge din computerskærm til. Er det til at se film på streamingtjenesterne? Surfe på YouTube? Redigere videoer eller billeder i photoshop? Gaming – og i så fald hvilken slags gaming?

Til film og YouTube er høj opløsning og gode farver selvfølgelig lækkert, mens opdateringshastighed og responstid er mindre vigtigt. Video- og billedredigering kræver formentlig nøjagtig farvegengivelse og måske en større monitor, så man kan multitaske. Gaming kan forbedres af høj opløsning og kurvet computerskærm, som giver enorm indlevelse. Eller man kan vælge en bestemt paneltype med lav responstid, så man har mulighed for at reagere hurtigt i skydespil.

Bestanddelene i og størrelsen på computerskærmen

Opløsningen, skærmstørrelsen og billedformatet vil have en effekt på computerskærmens billedkvalitet. Opløsningen måles i pixels. De klassiske 1080p computer skærme til computere er stadig populære, men de er ved at blive overhalet af 2K (QHD) og 4K skærme – i hvert fald når det gælder gamer udstyr. 2K og 4K computerskærme har henholdsvis cirka dobbelt så høj og fire gange så høj opløsning som 1080p. Pixels er skærmbilledets mindste dele. Jo flere pixels der er, jo bedre billedkvalitet får man som udgangspunkt.

Fordelen ved at investere i en større monitor, og måske i et større billedformat der også har en højere opløsning, er, at pixels ikke ’trækkes’ af den forøgede skærmstørrelse. En større computer skærm med højere opløsning kan give et helt fantastisk billede.

Computerskærme billede 2

Kendte mærker med gode skærme

Vi tilbyder skærme fra mange mærker, men vi er især stolte af vores skærme fra Samsung, AOC og Philips.

Samsung - en skærm man kan stole på

Samsung er en kæmpe på markedet, og det er med god grund. De tilbyder skærme til alle behov, fra hjemmekontoret til den professionelle gamer. Her får du en computer skærm i høj kvalitet, som du vil blive glad for i mange år.

AOC til den bevidste gamer

AOC laver også mange forskellige typer skærme, som alle er i høj kvalitet, men de er særligt populære for deres gamerskærme, som giver den vildeste oplevelse.

Philips leverer det bedste

Når du vælger en computer skærm fra Philips, så kan du være helt sikker på, at du bliver glad for den. De laver skærme til alle behov, og er du i tvivl om dit, så kan vi hjælpe dig med valget.

En PC-skærm med fart over feltet

Billedkvaliteten afhænger ikke kun af opløsningen og størrelsen på computerskærmen. Opdateringshastigheden og responstiden er afgørende for et hurtigt og flydende billede. Dette er nok mest relevant for gamere. Det kan dog også være et irritationsmoment for almindelige brugere, hvis billedet er langsomt. Opdateringshastigheden måles i Hz. 144Hz betyder, at billedet skifter 144 gange i sekundet. Responstiden er den tid, der går imellem, at pixels skifter indstillinger. Hvis responstiden er meget høj, vil billedet være mere hakkende. De absolut højeste opdateringshastigheder og laveste responstider er en luksusvare, der giver et lækkert og flydende billede.

Mindre kan gøre det, hvis man ikke gamer højintense spil som Counter Strike eller Call of Duty. Men i disse spil kan det give en klar fordel. Man skal også overveje, hvordan PC-skærmen passer til ens hardware. Hvis man ikke har en processor og et grafikkort, der er stærke nok til at levere data til en avanceret monitor, får man ikke det optimale resultat. Man kan eventuelt overveje en processor fra Intel Core eller AMD Ryzen og et grafikkort fra NVIDIA. Derudover kan man få PC-skærme med NVIDIA G-sync eller AMD FreeSynch. Disse teknologier synkroniserer opdateringshastigheden til frameraten, så man får færre FPS-drops. Som udgangspunkt skal de to teknologier sammenføjes med et grafikkort fra den pågældende producent, altså et NVIDIA grafikkort eller et AMD grafikkort.

Paneltyper, kurvatur, tilslutninger og farvegengivelse

Hvis man er passioneret gamer, kan man med fordel vælge sin gaming skærm ud fra paneltypen og formen. Der findes fire almindelige paneltyper, hvoraf to af dem (VGA og DVI) så småt er ved at være forældede. De nyere HDMI og DisplayPort-tilslutninger er hurtigere og mere optimerede. De fleste nye computer skærme kommer med en eller begge dele. HDMI er altid pålideligt, men hvis man skal op i de helt høje opløsninger på computerskærmen, er DisplayPort-tilslutningen smartest. Derudover kan den seriøse gamer overveje en kurvet computerskærm. Den er formet med retning mod brugeren. Mens man spiller, aktiveres ens perifere syn. Det gør, at man fanger mere, specielt i siderne af skærmen.

Hvis man gerne vil have lækre farver til film eller videoredigering eksempelvis, kan man vælge sin computerskærm ud fra tilslutningen. Der er tre almindelige. IPS (In-Plane Switching) har optimal farvegengivelse og brede synsvinkler, mens VA (Vertical Alignment) har lækre kontrastforhold. Begge tilslutningstyper giver god grafik. Tilslutningen TN (Twisted Nematic) har generelt lav responstid. Det er en god løsning til dem, der skal reagere hurtigt i spil. Man kan også overveje, hvilken type farveskala, man vil have på sin computerskærm. Jo flere farver monitoren kan gengive, jo mere realistisk et billede vil man få. Der er også kontrastforskelle på eksempelvis farveskalaerne sRGB, Adobe RGB, DCI-P3 og HDR.

Køb din nye gamerskærm hos Føniks Computer

Som gamer ved du garanteret allerede, at en gamer skærm er rimelig vigtig, hvis du gerne vil have det perfekte gamersæt. Har du investeret i en af vores konfigurerbare PC'er, kan du vælge at få en skærm med, og ellers er der også mulighed for, at du kan købe en færdigsamlet stationær. Men er der ikke nogen af dem, der tiltrækker dig, så har vi her et meget stort udvalg af gamerskærme fra mange producenter. De er alle sammen fantastiske i kvalitet med god grafik og billedkvalitet. Det går jo ikke, at du har investeret mange penge i en gamer-PC, og så du ikke har en gamermonitor, som kan trække alt den gode grafik. 

Så køb en ordentlig gamerskærm, og få en masse fantastiske gamer oplevelser. Vi foreslår gaming skærme fra nogle af vores mest populære producenter, blandt andet AOC, BenQ, Lenovo og Samsung. Du kan også tjekke nogle af vores computerskærme, der virkelig er speciallavede til high-end gaming, som foreksempel AOC AGON, Acer Nitro skærme, ASUS ROG skærme og ASUS TUF gaming skærme.

Vi hjælper dig gerne med at finde den rigtige PC-skærm

Hvis du har fået en idé om, hvad du vil have, har du mulighed for at benytte dig af vores smarte søgefunktion til højre på siden. Her kan du blandt andet vælge din foretrukne størrelse og producent, men også TFT-teknologi, grænseflade, opløsning, billedformat og meget mere. Der er både LED- og LCD-skærme, som giver forskellige slags lys. Du kan få computerskærme, der er ergonomisk korrekte og justerbare i hældning og højde.

Vi tilføjer regelmæssigt nye computerskærme til vores sortiment. Så har du adgang til de bedste produkter, og vi sikrer os, at der er noget til ethvert behov. Hos Føniks Computer er vi eksperter i computere, og derfor sidder vores kompetente personale klar til at hjælpe dig,

Du skal altid være velkommen til at skrive en mail, ringe til os på tlf: 70 60 60 64 eller skrive en chatbesked. Så sidder vores eksperter klar med råd og vejledning, så du kan vælge lige netop den PC-skærm, der passer til dig. 

FAQ

Hvilken skærm til hjemmekontoret? 

Når du skal vælge en skærm til dit hjemmekontor, skal du tage udgangspunkt i, hvilket behov du har. Arbejder du med tunge grafiske opgaver, så skal du vælge en computer skærm med min. 144 hz. Skal du sidde med almindelige opgaver, som ikke kræver særlig tung grafik, så kan du sagtens vælge en skærm med færre antal hertz. 

Hvilken skærmtype skal jeg vælge? 

Det kommer an på, hvad du skal bruge din skærm til. Skal du arbejde med helt standard programmer, så kan du vælge en helt almindelig PC skærm. Skal du bruge skærmen til gaming, så skal du naturligvis vælge den type skærm, som er produceret specifikt til gaming. Hvis du gerne vil kunne køre dine spil og se den bedste grafik, så er det en nødvendighed med min. 144 Hertz, når man snakker gaming skærme. 

Hvor meget koster en computer skærm?

Du kan få en mindre skærm hos Føniks Computer fra. 1500 kr og opefter. Andre steder kan du måske godt få en endnu billigere skærm, men her hos os vil du kun køre med de absolut bedste produkter, og derfor finder du kun kvalitetsvarer hos os. Vi har tit computerskærme på tilbud, så hold øje med siden her. 

Kan man bruge en computerskærm som TV?

Ja! Du skal koble dem sammen og evt. bruge en chromecast, men det kan du sagtens. 

Kan jeg se skærmen inden køb?

Du kan se en del af skærmene i vores butikker i København og Tilst. Vil du være helt sikker på, hvilke der står til udstilling, så kan du kontakte os, før du møder op. Så tjekker vi gerne.

Jeg er usikker på mit behov?

Det er mange. Derfor står vi klar med rådgivning fra vores eksperter, så vi kan afdække dine behov og finde den helt rigtige skærm til dig.

Kan jeg returnere min skærm?

Har du fortrudt dit valg af skærm, så har vi op til tre ugers returret på uåbnede varer.