Computerskærme banner


Hos Føniks Computer har vi et enormt udvalg af PC skærme i absolut topkvalitet. Uanset hvad du leder efter, så kan du finde det her hos os. Vi har billige computerskærme til hverdagens strabadser, avancerede modeller til erhvervslivet og de fedeste valgmuligheder til gaming. I vores sortiment af computerskærme finder du de bedste og mest populære mærker på markedet, og det er derfor ingen overraskelse, at vi altid byder på udstyr med høj ydeevne og i fantastisk kvalitet. Kort sagt, så er dette den perfekte side, hvis du skal bruge en ny PC skærm. Slå dig løs og find det du mangler.

Resultater: 2406
Resultater: 2406


loader

PC skærm – ofte stillede spørgsmål

PC skærme bliver brugt vidt og bredt nu om dage. Uanset om du sidder derhjemme, eller om du sidder på kontoret, så skal der altid bruges computerskærme over det hele. Derfor er vi hos Føniks også vant til at få en helt masse spørgsmål om dem.

Lige herunder svarer vi på de spørgsmål, vi oftest bliver stillet om computerskærme. Er dit spørgsmål ikke blandt dem, vi svarer på? Så læs mere længere nede på siden, eller spørg vores serviceafdeling. Vi skal nok hjælpe dig med at finde en ny PC skærm.

Hvor stor skal en PC skærm være?

De fleste bliver rigtig glade for en PC skærm på 24-27 tommer – det giver god skærmplads til en overkommelig pris, og det er det mest normale størrelsesforhold. Det er dog en god idé med en mindre model, hvis du har pladsmangel på skrivebordet, og hvis du gerne vil have et mageløst skærmbillede, så er en PC skærm på over 30 tommer et rigtig godt valg.

Hvorfor buet PC skærm?

En buet PC skærm, ofte også kaldet curved, aktiverer dit perifere syn, når du sidder ved din computerskærm. Det giver dig et bedre overblik over din PC skærm, samtidig med at du får en bedre indlevelse i spil, film og anden underholdning.

Hvor stort er 27 tommer skærm?

Langt de fleste 27 tommer skærme er 68,8 cm målt diagonalt fra hjørne til hjørne. Det er en meget standard størrelse af computerskærm, og det er et populært valg til både gaming, hverdag og erhvervsbrug.

Føniks har en PC skærm til alle

Der er mange forskellige folk i verden, og det betyder også, at der er mange forskellige behov. Derfor har vi et bredt sortiment af computerskærme, så hvem som helst uden problemer kan finde en PC skærm, der passer perfekt til dem.

Uanset hvad du skal bruge en computerskærm til, uanset hvilket mærke du foretrækker – du kan godt regne med, at vi sidder inde med lige det, du går og mangler. Hvis det er en PC skærm, der skal til, så har vi det bedste udvalg og de billigste priser.

Populære og kendte mærker

Hvis du vil have en god computerskærm, så er det altid fornuftigt at se på populære og anerkendte mærker. Der er mange at vælge imellem, men vi vil generelt altid foreslå at se på følgende brands:

Disse mærker er alle blandt de bedste og mest populære, når det kommer til computerskærme. Du kan derfor forvente høj kvalitet og gode priser – uanset om du er ude efter en billig PC skærm eller en avanceret model.

Bredt udvalg af computerskærme til gaming

Er du du efter en PC skærm, der skal bruges til gaming? Vi har et stort udvalg af gamer skærme til udsøgte priser, og det er i den grad det oplagte sted at se dig om efter en gaming skærm.

Computerskærme til gaming er populære som aldrig før, og derfor er det også en god ide at vide lidt om, hvad der gør en PC skærm god til gaming. Her skal man især holde øje med følgende specifikationer:

  • Skærmstørrelse
  • Opløsning
  • Opdateringshastighed
  • Responstid
  • Kurvatur

Det er især disse specifikationer, der kommer til at afgøre din nye computerskærms ydeevne. Så selvom det ikke er det eneste, det er værd at kigge på, så er det overordnet dette, man bør have styr på.

Skærmstørrelse og opløsning

Størrelsen på din PC skærm er et individuelt og subjektivt valg, hvor du måske foretrækker stort eller småt. Med det sagt, så køber de fleste gamere en PC skærm imellem 24 og 27 tommer. Så kan man se mest muligt, uden at man mister overblikket.

Opløsningen handler om, hvor god en billedkvalitet du vil have. Tommelfingerreglen er, at jo højere en opløsning, jo flottere et skærmbillede. Husk dog på, at en højere opløsning ofte betyder en dyrere computerskærm.

Det er værd at tænke over begge dele, inden du investerer i en PC skærm til gaming. Du skal trods alt sørge for, at du får fat i en computerskærm, der opfylder dine behov.

Opdateringshastighed og responstid

Opdateringshastigheden er en af de vigtigste specs, når du skal game. Den afgør, hvor mange gange i sekundet din PC skærm kan opdatere skærmbilledet. Du risikerer et grimt og uoptimalt skærmbillede, hvis opdateringshastigheden er på mindre end 144Hz – og til skydespil skal du op på 240Hz.

Responstiden er også vigtig, da den indikerer, hvor hurtigt en pixel på din computerskærm kan skifte fra én farve til en anden og tilbage igen. Mere end 5 millisekunder kan give problemer med skærmbilledet, hvis du spiller spil, hvor det går hurtigt.

Kurvatur

Det er efterhånden meget normalt, at man gerne vil have en buet PC skærm. Kurvaturen giver en en meget dybere indlevelse, når du sidder og gamer, eller hvis du ser film og serier, og mange kan slet ikke undvære en curved monitor længere.

Samtidig kan du bedre gøre brug af dit perifere syn, når din PC skærm har kurvatur, og det giver dig et bedre overblik. Det giver altså en anden oplevelse ved ens computerskærm, samtidig med at det også er behjælpeligt.

PC skærme til erhverv

Hos Føniks har vi også et bredt udvalg af computerskærme til erhvervsbrug. Det betyder, at I hos os både kan finde billige PC skærme, der kan bruges i hjemmet eller til alment arbejde på kontoret, samt at vi har avancerede PC skærme til kreativt arbejde.

Vi er om nogen godt klar over, at den rigtige PC skærm ofte er utroligt vigtig i erhvervssammenhæng. Vi vil derfor med glæde hjælpe jer med at finde den helt rigtige, og eventuelt vil vi foreslå at se på følgende serier:

Det er ikke de eneste computerskærme til erhvervslivet, vi byder på, men det er nogle rigtig gode steder at starte. Eventuelt kan I også blive erhvervskunde hos os. Så kan vi virkelig rådgive jer, når I skal have nye computerskærme til kontoret.

Find den helt rigtige computerskærm med vores hjælp

Har du fået en ide om, hvilket type PC skærm du er ude efter? I så fald er det bare at se dig omkring i vores skærmkategorier, og eventuelt kan du bruge vores filterfunktion i toppen af siden til højre. Så kan du hurtigt finde lige den computerskærm, du drømmer om.

Er du stadig i tvivl om, præcis hvad det er, du går og leder efter? Så kan du altid tage fat i vores kyndige kundeservice. Skriv til os i chatten eller per mail, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Ellers kan du altid ringe indenfor vores åbningstider.