Her ser du vores udvalg af lækre computer skærme i høj kvalitet. Vil du gerne have ordentlig billedkvalitet, når du gamer, ser film og surfer på nettet, så er du kommet til det helt rette sted. Vi har både prisvenlige og avancerede computer skærme fra en lang række af markedets bedste og mest populære mærker. Der er et hav af variationer i opløsning, opdateringshastighed, skærmstørrelser og meget mere. Hvad end du kunne tænke dig en high-end 4K computer skærm, eller en mindre og billigere model, kan den sikkert findes her hos os. Tag et kig på hele vores udvalg af computer skærme nedenfor.

Resultater: 2776
Resultater: 2776Vi forhandler smarte computerskærme i høj kvalitet

Man kan få meget mere ud af sine spil- og filmoplevelser, hvis man investerer i en lækker computer skærm, der passer til resten af ens udstyr. Skærmen og computerens hardware producerer tilsammen skærmbilledet. Man bør både overveje sin monitors specifikationer, og hvilken hardware man har, når man handler skærme til computer. Det er vigtigt at få det rigtige match.

Derfor har vi her hos Føniks Computer en bred vifte af nogle af markedets absolut flotteste computer skærme og ovenikøbet til stærke priser. Dette skyldes, at vi har allieret os med de mest innovative og erfarne producenter i branchen. Du kan finde PC skærme fra Acer, ASUS, BenQ, Dell, Lenovo, HP, Philips, Samsung og en lang række andre populære producenter. Med disse producenter får du stilrene og elegante design samt en imponerende billedkvalitet.

Vi kan både tilbyde dig LED og LCD skærme til computer i mange forskellige størrelser. Fra 4K monitorer med en uhørt høj opløsning, til kompakte og praktiske modeller, der passer perfekt til den økonomisk bevidste bruger. Herunder giver vi en grundig gennemgang af de ting, der kan hjælpe dig med at finde den rigtige computer skærm.

Det skal du gå efter, når du skal købe din nye monitor

Her kommer en liste med hjælpsomme parametre, som du kan gå ud fra i dit køb af skærm til computer:

·        Opløsning

·        Skærmstørrelse og billedformat

·        Opdateringshastighed

·        Responstid

·        Software

·        Paneltype

·        Kurvatur

·        Tilslutning

·        Farvegengivelse

Overvej først og fremmest, hvad du skal bruge din computer skærm til. Er det til at se film på streamingtjenesterne? Surfe på YouTube? Redigere videoer eller billeder i photoshop? Gaming – og i så fald hvilken slags gaming?

Til film og YouTube er høj opløsning og gode farver selvfølgelig lækkert, mens opdateringshastighed og responstid er mindre vigtigt. Video- og billedredigering kræver formentlig nøjagtig farvegengivelse og måske en større monitor, så man kan multitaske. Gaming kan forbedres af høj opløsning og kurvet computer skærm, som giver enorm indlevelse. Eller man kan vælge en bestemt paneltype med lav responstid, så man har mulighed for at reagere hurtigt i skydespil.

Bestanddelene i og størrelsen på computerskærmen

Opløsningen, skærmstørrelsen og billedformatet vil have en effekt på computer skærmens billedkvalitet. Opløsningen måles i pixels. De klassiske 1080p skærme til computere er stadig populære, men er ved at blive overhalet af 2K (QHD) og 4K skærme – i hvert fald når det gælder gaming udstyr. 2K og 4K computer skærme har henholdsvis cirka dobbelt så høj og fire gange så høj opløsning som 1080p. Pixels er skærmbilledets mindste dele. Jo flere pixels der er, jo bedre billedkvalitet får man som udgangspunkt.

Fordelen ved at investere i en større monitor og måske i et større billedformat, der også har en højere opløsning er, at pixels ikke ’trækkes’ af den forøgede skærmstørrelse. En større skærm med højere opløsning kan give et helt fantastisk billede.

En PC skærm med fart over feltet

Billedkvaliteten afhænger ikke kun af opløsningen og størrelsen på computer skærmen. Opdateringshastigheden og responstiden er afgørende for et hurtigt og flydende billede. Dette er nok mest relevant for gamere. Det kan dog også være et irritationsmoment for almindelige brugere, hvis billedet er langsomt. Opdateringshastigheden måles i Hz. 144Hz betyder, at billedet skifter 144 gange i sekundet. Responstiden er den tid, der går imellem at pixels skifter indstillinger. Hvis responstiden er meget høj, vil billedet være mere hakkende. De absolut højeste opdateringshastigheder og laveste responstider er en luksusvare, der giver et lækkert og flydende billede.

Mindre kan gøre det, hvis man ikke gamer højintense spil som Counter Strike eller Call of Duty. Men i disse spil kan det give en klar fordel. Man skal også overveje, hvordan PC skærmen passer til ens hardware. Hvis man ikke har en processor og et grafikkort, der er stærke nok til at levere data til en avanceret monitor, får man ikke det optimale resultat. Man kan eventuelt overveje en processor fra Intel Core eller AMD Ryzen og et grafikkort fra NVIDIA. Derudover kan man få PC skærme med NVIDIA G-sync eller AMD FreeSynch. Disse teknologier synkroniserer opdateringshastigheden til frameraten, så man får færre FPS-drops. Som udgangspunkt skal de to teknologier sammenføjes med et grafikkort fra den pågældende producent.

Paneltyper, kurvatur, tilslutninger og farvegengivelse

Hvis man er passioneret gamer kan man med fordel vælge sin gamer skærm ud fra paneltypen og formen. Der findes fire almindelige paneltyper, hvoraf to af dem (VGA og DVI) så småt er ved at være forældede. De nyere HDMI og DisplayPort-tilslutninger er hurtigere og mere optimerede. De fleste nye skærme kommer med en eller begge dele. HDMI er altid pålideligt, men hvis man skal op i de helt høje opløsninger på computer skærmen, er DisplayPort-tilslutningen smartest. Derudover kan den seriøse gamer overveje en kurvet computer skærm. Den er formet med retning mod brugeren. Mens man spiller, aktiveres ens perifere syn. Det gør, at man fanger mere, specielt i siderne af skærmen.

Hvis man gerne vil have lækre farver til film eller videoredigering eksempelvis, kan man vælge sin computer skærm ud fra tilslutningen. Der er tre almindelige. IPS (In-Plane Switching) har optimal farvegengivelse og brede synsvinkler, mens VA (Vertical Alignment) har lækre kontrastforhold. Begge tilslutningstyper giver god grafik. Tilslutningen TN (Twisted Nematic) har generelt lav responstid. Det er en god løsning til dem, der skal reagere hurtigt i spil. Man kan også overveje, hvilken type farveskala, man vil have på sin computer skærm. Jo flere farver monitoren kan gengive, jo mere realistisk et billede vil man få. Der er også kontrastforskelle på eksempelvis farveskalaerne sRGB, Adobe RGB, DCI-P3 og HDR.

Køb din nye gamer skærm hos Føniks Computer

Som gamer ved du garanteret allerede, at en gamer skærm er rimelig vigtig, hvis du gerne vil have det perfekte gamer sæt. Har du investeret i en af vores konfigurerbare pc'er, kan du vælge at få en skærm med. Men er der ikke nogen af dem der tiltrækker dig, så har vi her et meget stort udvalg af gamer skærme fra mange producenter. De er alle sammen fantastiske i kvalitet med god grafik og billedkvalitet. Det går jo ikke, at du har investeret mange penge i en gamer pc, og så du ikke har en gamer monitor, som kan trække alt den gode grafik. 

Så køb en ordentlig gamer skærm, og så en masse fantastiske gamer oplevelser. 

Vi hjælper dig gerne med at finde den rigtige PC skærm

Hvis du har fået en idé om, hvad du vil have, har du mulighed for at benytte dig af vores smarte søgefunktion til højre på siden. Her kan du blandt andet vælge din foretrukne størrelse og producent, men også TFT-teknologi, grænseflade, opløsning, billedformat og meget mere. Der er både LED og LCD skærme, som giver forskellige slags lys. Du kan få computer skærme, der er ergonomisk korrekte og justerbare i hældning og højde.

Vi tilføjer regelmæssigt nye computer skærme til vores sortiment. Så har du adgang til de bedste produkter, og vi sikrer os, at der er noget til ethvert behov. Hos Føniks Computer er vi eksperter i computere, og derfor sidder vores kompetence personale klar til at hjælpe dig,

Du skal altid være velkommen til at skrive en mail, ringe til os på tlf: 70 60 60 64 eller skrive en chatbesked. Så sidder vores eksperter klar med råd og vejledning, så du kan vælge lige netop den pc skærm, der passer til dig.