Resultater: 167
Resultater: 167


loader

Ofte stillede spørgsmål om skærme

Har du nogen spørgsmål til vores Dell skærme, eller er der andre monitors, som du gerne vil vide noget om? Det kan godt være en jungle at finde rundt i, og derfor står vores kundeservice klar til at hjælpe dig med at vælge det helt rigtige produkt.

Om du helst vil skrive til os på mail eller i chatten her på siden, eller om du helst vil ringe til os, er helt op til dig. Så længe vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige skærm, så har dagen noget sit højdepunkt for os.

Hvor meget koster en computer skærm?

Det kommer meget an på, hvad for en du køber. Vi har mange gode modeller omkring og under 1.000 kroner. Avancerede modeller til hardcore gaming eller grafisk arbejde kan sagtens komme over 2.000 kroner.

Hvorfor vælge buet skærm?

En buet skærm aktiverer dit perifere syn, hvilket tillader dit synsfelt at opfange mere af det, der sker på skærmen. Det giver en meget bedre oplevelse, når du gamer eller ser film og serier.

Hvad er en god PC skærm?

En god PC skærm passer til dit behov. Det mest normale er 24 til 27 tommer, men en større eller mindre passer måske dig bedre. Vil du have et pænt skærmbillede, så gå efter mindst full HD opløsning. Gamer du, så skal skærmen have en refresh rate op 144Hz.

Dell skærme – kæmpe udvalg ved Føniks Computer

Skærmen er det hardware ved din PC, du interagerer mest med. Jo, jo, du klikker på musen hele dagen, og dine fingrer danser hen over tastaturet, men dine øjne er altid klistret til skærmen, ligegyldigt om du arbejder, gamer eller ser film. Derfor er en god skærm rigtig vigtig.

Dette er grunden til, at vi har et bredt udvalg af Dell monitors hos Føniks Computer. For ved køb af en Dell monitor, så får du et produkt i superb kvalitet – hvilket er vigtigt, når dine øjne dvæler ved skærmen så mange timer om dagen.

I vores store sortiment af Dell skærme finder du noget til hver en smag. Dell har skabt en alsidighed af produkter, der gør, at vi uden problemer kan have noget på lager til hvem som helst. Det er især disse, du bør have for øje:

Leder du dog blot efter en pålidelig og rigtig billig Dell skærm, så har vi også mange af disse at vælge imellem. De er helt perfekte til hverdagsbrug, og de kommer til at tjene dig godt i lang tid fremefter.

Uanset om du skal bruge en bitte 14 tommers Dell skærm, eller en kæmpe 49 tommers Dell Monitor, så er det noget, vi kan tilbyde dig. Der er selvfølgelig også et utal af modeller imellem disse to ekstremer, især i 24-27 tommers rækkevidden, der er den mest normale.

UltraSharp og lækre skærmbilleder

Hvis kvaliteten af skærmbilledet betyder alt, fordi du ønsker den bedst mulige underholdning, eller fordi det er nødvendigt med det bedst mulige skærmbillede på grund af dit arbejde, så er der en specielt sofistikeret Dell skærm, der er det helt rigtige valg for dig.

Dell UltraSharp er de skarpeste skærme på markedet, når det kommer til et flot skærmbillede. De har imponerende god billedkvalitet, samtidig med at de huser flere banebrydende teknologier, der tager niveauet dit arbejde op på toppen af bjerges tinder.

Dell monitors i UltraSharp serien har en fuldstændigt uovertruffen ydeevne. De opfylder alle krav for skabere af digitalt indhold, og især farverne på disse Dell skærme er noget ud over det sædvanlige. Der er op til 1,07 millioner farver i disse Dell monitors, der desuden har et ekstremt bredt farvespektrum.

De indbyggede farvemålere kan også hjælpe dig med at kalibrere farverne helt nøjagtigt. Resultatet taler for dig selv: en Dell skærm med det flotteste skærmbillede, perfekt til digital skabelse.

Dette betyder også, at de er helt perfekte, hvis du ofte ser film og serier ved computeren. Med en høj opløsning og de flotte farver du finder på Dell skærme i UltraSharp serien, så står hver en scene frem for dig i den bedste kvalitet.

Dell monitors til gaming – Alienware og meget mere

Gaming er i den grad på mode, og det betyder også, at der bliver lavet en helt masse gamer udstyr. Der er meget at vælge imellem hos os, men én ting, du kan være sikker på, vi går rigtig meget op i, er gaming skærme, og her er Dell monitors til gaming helt klart i toppen af listen.

Ser du dig om her på siden, eller inde under Dell gaming skærme, så vil du ligge mærke til, der er en god slat af vores Dell monitors, der er lavet specifikt med gaming i tankerne. De har alle toptunede specifikationer, så du kan følge med hvem som helst, når du sidder og gamer.

Af alle disse Dell skærme, så er deres Alienware modeller dog de mest interessante. Med mindst full HD men muligheder helt op til 4k, så får du altid en ekstremt god opløsning. Hertil får du altid lynhurtige responstider og ekstremt høje opdateringshastigheder.

Dell monitors til gaming er desuden skabt med ergonomi i tankerne. Du kan ofte tilpasse dem både i højde og vinkel, så du kan sidde på lige den måde, der passer dig allerbedst.

Synkroniseringsteknologier

Disse Dell monitors har specifikationer ud over det sædvanlige, og hvis det skal være virkelig godt, så se om du ikke kan finde en model med AMD FreeSync eller NVIDIA G-SYNC. Disse synkroniseringsteknologier stabiliserer dit skærmbillede til en ekstrem grad, så du aldrig behøver bekymre dig om problemer.

Husk dog, at du skal have et passende grafikkort. FreeSync kræver et AMD grafikkort og G-SYNC kræver et NVIDIA grafikkort. Så snart det er sat op, så er det umuligt ikke at føle forskellen. For nogen er det ligefrem blevet et must-have, når de sidder og gamer.

Bæredygtighed og Dell monitors

Når du køber en Dell skærm, så køber du en monitor, der har energibesparelser i tankerne. Det bliver mere og mere normalt, at de skærme du køber er gode til at spare på energien. Det er super fedt, for det er nogle af de største syndere, når det kommer til din elregning.

Det reder din pengepung, men det reder også så meget mere. Energibesparelser er et bæredygtigt valg, så du slår samtidig et godt slag for klimaet. Teknologi er aldrig et grønt valg, men med en Dell skærm kan du tage så grønt et valg som muligt.

Hvis du godt kan lide ideen om at købe bæredygtig teknologi, så er det ikke kun Dell skærme, der er vejen frem. Du kan også overveje at købe refurbished.

Refurbished teknologi er brugt, men det er på den ene eller den anden måde blevet bragt til live igen, så du stadig får et produkt der kører fortrinligt. Det betyder, at når du køber disse produkter, så er du med til at spare utroligt meget på verdens elektronikaffald.

Er der andet, du gerne vil vide?

Har du nogen spørgsmål angående Dell monitors, eller er der andet i vores sortiment, der giver dig anledning til at ville spørge om noget? Så må du endelig tage fat i vores kundeservice, så du kan få svar på dine spørgsmål.

Med et opkald, en mail eller en chatbesked kommer du hurtigt i kontakte med os, så du kan finde ud af det, du gerne vil vide. Vi vil hellere end gerne hjælpe dig, og hvis det handler om skærme, så kan vi love dig, at vi er eksperter!