Dell gamer skærm banner


Hvis du skal bruge en af de bedste gamer skærme på markedet, så kan vi hos Føniks Computer foreslå at se dig om på denne side. Dell gamer monitors og Alienware monitors har en ekstremt høj ydeevne, og du kan derfor regne med, at du kan tage dit gaming til det næste niveau. Med en Dell gamer monitor får du ekstremt god opdateringshastighed, en responstid på næsten ingenting og en ekstremt god opløsning. Sammensætningen har ét formål – at give dig et krystalklart skærmbillede, så du kan leve dig bedst muligt ind i øjeblikket, når du gamer. Hvis du er interesseret, kan du tjekke vores udvalg af Dell gamer monitors og Alienware monitors herunder.

Resultater: 21
Resultater: 21


loader

Dell gamer monitor – få den rigtige skærm til gaming

Der er meget, der er vigtigt, når du skal game. Spillet skal være patchet og parat, vennerne skal sidde klar og alt gamer udstyret skal være i orden. Det meste klarer rimeligvis sig selv, men udstyret gør ikke – det bliver du nødt til at få anskaffet. Du skal have en stærk gaming PC, for uden den kommer du ingen vegne. Tastatur og mus er også vigtige, og ikke mindst skal du også have en god gamer skærm. For hvis du ikke har en god gamer skærm, hvor skal du så se al actionen udspille sig? Det er alfa og omega, og det er langt hen af vejen den, der afgør, om du får en fed spiloplevelse.

Vi foreslår her især at se på Logitech G produkter, da disse er specielt gode. Både Logitech G mus, Logitech G keyboards og Logitech G headsets lader dig opleve et helt nyt niveau af gaming, og de passer perfekt sammen med en Dell gamer monitor. Hvis Logitech G ikke lige er din stil, så er Corsair et andet virkelig godt bud. Corsair mus, tastaturer og headsets er alle lavet til gaming, og de er i høj kvalitet og med vildt gode specifikationer!

Der er mangt og meget at vælge imellem, og her hos Føniks Computer har vi et kæmpe udvalg af gaming skærme. Vælger du nogle af standarderne fra AOC, Samsung eller BenQ, så er du under alle omstændigheder godt på vej. Men der er også mange andre gode valgmuligheder, og en Dell gamer monitor skal på ingen måde undervurderes.

Med en Dell gamer monitor får du perfekt indlevelse i de forskellige spilverdener, som du elsker at tage del i. Rend hen over slagmarken i den bedst mulige grafik, imens du regner død og ødelæggelse ned over dine fjender, eller udforsk eventyrlige verdener, der fremstår som ren virkelighed på din Dell gamer monitor. Immersionen er for mange det, der afgør, hvor fedt det er at spille. Køb en Dell gamer monitor fra vores brede sortiment, så kan vi godt love dig, at immersionen når et helt nyt niveau.

Det her skal din Dell gaming skærm have

Hvis du skal have en Dell gaming monitor, eller en helt anden gamer skærm, så er der nogle specifikke krav, som bare skal opfyldes. Du har sikkert nogle ønsker selv, men de gængse nødvendigheder er:

  • 144Hz eller højere opdateringshastighed
  • 5 millisekunders responstid eller mindre
  • Full HD skærmopløsning
  • Eventuelle ekstra funktioner

Du finder ikke en Dell gaming monitor her på siden, der har under 144Hz opdateringshastighed. Det er fordi, at så er det bare ikke en ordentlig skærm til gaming – for at dine spil kan køre ordentligt, så er dette bare den mindste mængde, du kan gå ned på. Højere er helt fint, men lavere er bare no go. Responstiden skal du også have for øje, og den kan godt skubbes op på omkring de 5 millisekunder, hvis du ikke rigtigt spiller PvP spil. Er e-sporten en del af dit hjerte, eller vil du virkelig gerne spille de tungeste titler, så er 1 til 2 millisekund eller mindre dog bare at foretrække, så alting går hurtigt nok. Full HD opløsning fungerer også rigtig godt til langt de fleste spil, men hvis du spiller de nyeste AAA-titler, så tjek lige om de kører bedre på en højere opløsning.

Der er også en række ekstra funktioner, som din Dell gaming monitor kan nyde godt af at have. Hvis du vil være sikker på, at dit skærmbillede er så stabilt som muligt, så skal din Dell gaming skærm have AMD FreeSync eller NVIDIA G-SYNC – og du skal også have et komaptibelt grafikkort! Du kan godt satse på, at de fleste Dell gaming monitors har enten FreeSync eller G-SYNC, du skal bare huske at tjekke det. NVIDIA grafikkort går til G-SYNC og AMD grafikkort går til FreeSync. Det kan også være, at du gerne vil have en curved monitor, eller at du har brug for mange muligheder for at tilslutte den. Tjek den Dell gaming monitor du kigger på, og afgør om den har de rigtige funktioner til dig.

Sørg for at din Alienware monitor har de rigtige specs

Det er vigtigt at huske på, at når du ser på Dell gamer monitors, så ser du ofte også på Alienware monitors. Det er trods alt Dell der producerer Alienware monitors, og selvom disse ofte er mere avancerede end andre Dell gamer monitors, så er de også helt vilde high-end skærme designet til gameren, der nægter at gå ned i kvalitet på nogen som helst måde.

Både Alienware monitors og Dell gamer monitors er dog rigtig gode, og du kan regne med høj kvalitet og stærk ydeevne fra begge. Der er dog nogle specs, som der bare skal være på plads, når du skal have en Dell gamer monitor, og derfor har vi kun samlet de bedste af slagsen her på siden. Alligevel er det en god ide at overveje præcis, hvad det er, som du hvert falde skal have. Det du bør overveje, når du kigger på gamer skærme, er:

  • Ekstra funktioner
  • Opløsning
  • Responstid
  • Opdateringshastighed

Ekstra funktioner

Der er mange ekstra funktioner, det kan være værd at overveje, når du ser på en Dell gamer monitor eller en Alienware monitor. NVIDIA G-SYNC eller AMD FreeSync er oplagte funktioner at overveje, da du med en af disse funktioner og et kompatibelt grafikkort kan synkroniserer skærm og grafikkort, så du får et helt ekstremt stabilt skærmbillede. Du skal bare lede efter helholdsvist et NVIDIA grafikkort eller et AMD grafikkort. Derudover kan du få Alienware Monitors med Anti-reflektering og mange andre fede funktioner, der gør dit liv som gamer bedre.

Opløsning

Opløsningen på din skærm er virkelig vigtig. For hvis opløsningen ikke er god, eller hvis den ikke passer til de spil, du spiller, så får du ikke et særlig kønt skærmbillede. Det handler om, hvor mange pixels din Dell gamer monitor viser, og jo flere der er tale om, givet at din hardware kan følge med, jo bedre et skærmbillede får du. De fleste kan godt nøjes med fuld HD, og det fungerer rigtig godt til gaming. Quad HD og helt op til 4k bliver dog mere og mere normalt, og mindst Quad HD er faktisk foreslået til nogen af de tungeste nye spiltitler. Vælg derfor en Alienware monitor med den rigtige opløsning, så får du den bedste oplevelse.

Responstid

Responstiden på din Dell gamer monitor er også virkelig vigtig. Har du haft problemer, hvor du føler at du udfører en kommando – et klik på musen eller tastaturet for eksempel – og det sker bare ikke hurtigt nok på skærmen? Det kan være et problem med det andet hardware selvfølgelig, men hvis responstiden på skærmen ikke er omkring 5 millisekund eller mindre, så kan dette også være problemet. Sørg derfor for at vælge en Alienware monitor med en hurtig responstid – hvis du kan ramme 1 millisekund eller mindre, så er det helt fantastisk.

Opdateringshsatighed

For at du kan få et lækkert og flot skærmbillede, så er det nødvendigt med en høj opdateringshastighed på din skærm. Derfor har vi sørget for, at alle Dell gamer monitors og Alienware monitors her på siden kører på minimum 144Hz. Det er for de fleste gamere det gyldne antal hertz, som gør, at man overhovedet kan snakke om, hvorvidt det er en gamer skærm, der er med at gøre. Skal du dog spille shooters, så foreslår vi hos Føniks Computer at få fat i en Dell gamer monitor med 240Hz eller mere. En høj opdateringshastighed er lig med et lækkert og gnidningsfrit skærmbillede.

Dell gaming monitors

Dell er kendt for at lave mange kvalitetsprodukter, og Dell gaming monitors er i den grad også i toppen, når det kommer til kvalitetsskærme. Med en Dell gaming monitor får du et ekstremt godt produkt, hvor opdateringshastigheden er vildt høj, samtidig med at responstiden er uovertruffen lav. En høj skærmopløsning sørger for lækre billeder, og hvis du er bekymret for stabiliteten, så står FreeSync og G-SYNC klar til at hjælpe. Farvespektrummet på Dell gaming skærme er ligeledes i top, ofte med 98% DCI-P3 farvedækning og 1,07 millioner farver! Når dette kombineres med høje kontraster, så får du et skærmbillede, der er mere klart end overfladen på en stille ferskvandssø.

På udvalgte Dell gaming monitors kan du endda finde Flicker-Free teknologi. Dette sørger for at din skærm ikke flimrer – noget mange skærme gør, selvom du ikke en gang kan se det – hvilket reducerer, hvor irriterede dine øjne bliver af at se på den. ComfortView reducerer også mængden af blå lysstråler, hvilket endnu en gang skåner dine øjne. Der er også mulighed for, at din Dell gaming monitor har andre smarte funktioner, såsom et FPS Counter, eller Dark Stabilizer der tillader dig at styre alt fra opdateringshastighed til skygger i spil. Der er desuden Dell gaming skærme, der har endnu flere funktioner end nævnt her. Man må derfor i sandhed sige, at en Dell gaming monitor er skabt til den moderne gamer og deres behov.

Der er også Dell gaming skærme, der er langt ud over det sædvanlige. Men så er de så avancerede, at Dell bruger et helt andet brand til dem. Der er her tale om Alienware skærme, som du helt sikkert har hørt om. Det er Dell gaming skærme, hvor alle indstillinger og specifikationer er skruet helt i tops. De koster selvfølgelig derefter, men du får her også produkter i så høj kvalitet, at det nærmest ikke er til at finde noget, der er bedre.

Dell gamer monitors og Alienware monitors

Hos Føniks Computer er vi helt vilde med gamer skærme i høj kvalitet, og derfor er vi også glade for at kunne tilbyde dig et stærkt udvalg af Dell gamer monitors og Alienware monitors. Vi kan godt lide at sørge for, at der er noget for hvem som helst, og derfor kan du finde både avancerede og budgetvenlige modeller her på siden.

Uanset om du skal bruge den vildeste Alienware monitor, du kan købe for penge, eller om en lækker og budgetvenlig Dell gamer monitor mere er din stil, så har vi sørget for at have et sortiment, som du bliver glad for at se igennem. Alle vores Dell gamer monitors er stærke og solide, og du kan altid regne med høj kvalitet, når du køber en af dem.

Har du yderligere spørgsmål?

Har du nogen spørgsmål om vores sortiment af Dell gaming monitors? Vores kyndige kundeservice sidder klar på e-mail, på telefon og i chatten her på siden, og vi vil rigtig gerne svare på dine spørgsmål og guide dig. For skal du have en ny skærm, så handler det ikke bare om, at du skal have en Dell gaming monitor. Det handler om, at du skal have den rigtige af slagsen, og det er vores job at hjælpe dig med at finde lige præcis dette.