Gamer skærme banner
 

Vil du være sikker på en høj billedkvalitet, når du gamer, så kan du her tage et kig på vores store udvalg af lækre gamer skærme. Vi fører gaming monitors i super høj opløsning fra de absolut bedste producenter i verden, og vi opdaterer løbende vores udvalg med de nyeste modeller. Hvad end du kunne tænke dig en lille og prisvenlig gamer skærm eller en enorm 4K model, så er du kommet til det helt rette sted. Om du skal bruge en lynhurtig gaming monitor til at udøve esport eller en ekstrem kraftig gamer skærm til AAA-titler, så kan du i vores udvalg nedenfor finde lige det, du leder efter. Se endelig nærmere på varerne – hvis du finder noget, du vil have, så sender vi det fragtfrit med GLS!

Resultater: 1655
Resultater: 1655


loader

Stort udvalg af gamer skærme i høj kvalitet

Her hos Føniks Computer er vi glade for at kunne tilbyde dig en række af markedets bedste gamer skærme til aldeles skarpe priser. Hvis du virkelig vil nyde godt af, hvad den moderne spilverden har at byde på af fantastisk grafik, så er en ordentlig gaming monitor et absolut must. Derfor har vi her på siden et kæmpe udvalg, der egner sig perfekt til både de nyeste og ældre spiltitler.

Vores udvalg består af kvalitets gamer skærme fra nogle af de førende mærker på markedet. Hos os finder du eksempelvis skærme fra AOC, BenQ, Samsung, ASUS, Acer og Eizo. Fælles for disse mærker er en imponerende sans for detalje, design og håndværk – og så er de selvfølge alle sammen af den højeste kvalitet. Dette kan i den grad ses på billedkvaliteten, da alt fra fuld HD til 4k opløsning giver et fantastisk skærmbillede med utrolige kontrastforhold. Med disse mærker får du også lynhurtig responstid og en opdateringshastighed der siger sparto. Kort sagt, så har disse gamer skærme fra disse mærker alt det, du skal bruge for at få den bedst mulige gamingoplevelse.

Du kan selvfølgelig også vælge imellem mange forskellige skærmstørrelser. Om du vil have en bitte gamer skærm på 15 tommer eller en enorm kæmpe på 43 tommer, så er det at finde i vores brede sortiment. Mange modeller kan endda fås med fede funktioner såsom 3D display, USB-hubs samt 4K ultra HD opløsning. For at sige det som det er, så er der bare et hav af forskellige muligheder her på siden, så det er bare at tjekke alle vores gamer skærme ud!

Størrelse og opløsning

Med de helt store gamer skærme kan du virkelig leve dig ind i dine gaming sessioner. Det betyder dog ikke nødvendigvis den optimale gaming oplevelse, selvom det for nogen selvfølgelig gør. De fleste der spiller for at vinde, ofte når der er tale om esport, foretrækker en gaming monitor på 24 eller 27 tommer. For hvis dine øjne skal scanne henover for stort et skærmbillede, så tager det for lang tid, og der er for meget du misser. Især i spil som CS:GO, Call of Duty eller League of Legends er det bedst at have overblik, så du med det samme kan se alt det, der foregår på skærmbilledet.

Fuld HD er en meget populær opløsning for gamere, men folk begynder mere og mere at rykke over til højere opløsninger, og 4k opløsning er slet ikke unormalt længere. Ofte handler det om at finde ud af, hvilken størrelse og opløsning de spil du spiller understøtter. Samtidig kræver det også at din hardware er stærk nok til at generere de data, der afspilles på avancerede gamer skærme. En af de nyere processorer fra AMD Ryzen eller Intel core kan være nødvendige, og NVIDIA GeForce eller AMD Radeon grafikkort er også en virkelig god ide. For grafikkortet er det, der sørger for et flot og stabilt skærmbillede, og grafikkortet arbejder tæt sammen med processoren for at opnå dette. Når du har stærk hardware og en god gaming monitor, så får du et vanvittigt lækkert skærmbillede. Og hvad mere ønsker du dig, når du gamer?

Curved gaming monitors

De fleste bruger stadig en normal gamer skærm, der er flad fra ende til anden. Curved gaming monitors har dog gjort deres indtog på markedet, og de bliver mere og mere populære. De giver nemlig mulighed for, at du virkelig kan leve dig ind i dit spil, samtidig med at du får nemmere ved at overskue hver en ting, der måtte ske, når du gamer på livet løs. I stedet for at du behøver kigge rundt med øjnene, for at nå ud i hjørner og kanter, så kan du på en curved gaming monitor udnytte dit perifere syn, hvilket er en kæmpe fordel i spil, hvor det handler om at holde overblikket. Kurvaturen på en curved gaming monitor måles i radius, eller R, og jo lavere den er, jo mere kurve er der på produktet. Måske er det dette, du går og leder efter? I så fald har vi rigeligt med gamer skærme, der vil falde i god jord hos dig.

Opdateringshastighed og responstid – hertz og millisekunder

Hvis der er to ting, der bare skal være i orden på en gamer skærm, så er det opdateringshastighed og responstid. For hvis den ene ikke er høj, og den anden ikke er lav, så får du ikke en særlig fed gamingoplevelse. Og alfo og omega for gaming er selvfølgelig, at man får fat i noget udstyr, der gør oplevelsen foran computeren til den bedst mulige. Når det kommer til gamer skærme, så er der kun én vej fremad, og det er en høj opdateringshastighed og en lav responstid.

Opdateringshastigheden beskriver den fart, billedet opdateres med på din gamer skærm. Det bedste flow fås med en høj opdateringshastighed, og den gyldne standard for gamer skærme er 144Hz – det kan godt blive bedre end det, men med 144Hz kommer du i den grad ikke til at klage. Du kan dog sagtens få en højere opdateringshastighed, hvis du kigger på gaming monitors her på siden, og 240Hz eller helt op til 360Hz er også muligheder, du kan kigge efter – hvilket især er relevant i Shooters som Rainbow Six Siege eller CS:GO. Du skal dog være obs på, at hvis du kører med en høj opdateringshastighed, så skal du også have noget hardware, der kan håndtere det. Et stærkt gamer grafikkort er ofte nødvendigt, for at den høje opdateringshastighed kan udnyttes optimalt.

Responstiden måles i millisekunder, og den fortæller dig, hvor lang tid det tager, for at gamer skærmens pixels skifter fra en indstilling til en anden. Derfor vil du gerne have så lav en responstid som overhovedet muligt, for så sker alting på din gaming monitor bare meget hurtigere. Nede omkring 5 millisekunder er fint, men 1 millisekund til 0,5ms er helt klart at foretrække, hvis du virkelig skal spille esport på højt niveau. For spiller du CS:GO eller League of Legends, og dine modstandere bare er hurtigere end dig pga. deres udstyr, så kan du næsten lige så godt give op på forhånd. Du skal dog stadig huske et godt grafikkort, og en processor der kan følge med, hvis responstiden skal være så lav som mulig.

Gamer skærme og paneltyper

TN Film paneler (Twisted Nematic + Film), IPS (In-Plane Switching) og VA (Vertical Alignment) hedder de tre mest normale typer af paneler (TFT-teknologi). Hvad skal du så vælge af disse? Gamer skærme med IPS-paneler er meget almindelige, og de har den fordel, at de gengiver farver bedre og mere præcist. De har også gode synsvinkler, og er en fornem mulighed, hvis du ønsker gaming med et godt flow. TN-skærme til gaming har generelt utroligt lav responstid og er passende til computerspil, hvor det går hurtigt. VA-skærme udmærker sig på kontrastforholdene, hvor man får nogle dybere nuancer af sort. Den slags gamer skærme giver lidt ekstra til spillenes grafik. Alt i alt kommer det an på, hvad du har mest behov for.

NVIDIA G-Sync og AMD FreeSync software

Ingen gider have lag og FPS drops, når de gamer. Selv med en virkelig god skærm kan dette ske, hvis dine frames per second og opdateringshastigheden ikke er synkroniseret. Det kan dog nemt fikses, hvis du har et grafikkort fra enten NVIDIA eller AMD, samtidig med at du har en skærm med G-SYNC eller FreeSync. En gamer skærm med NVIDIA G-SYNC kan synkroniserer med de fleste NVIDIA GPU'er, hvilket hjælper med at stabiliserer skærmbilledet. På samme måde kan en skærm med AMD FreeSync synkroniserer med en AMD GPU for at opnå samme resultat. Du bør derfor enten købe et grafikkort, der passer til den gamer skærm, du gerne vil have, eller omvendt købe en gaming monitor til det grafikkort, du har. Bare sørg for at hvad end du køber er kompatibelt med alt dit andet udstyr og hardware!

Farver og farveskalaer på din gamer skærm

Det bedste skærmbillede kommer ikke kun ved høj opløsning, høj opdateringshastighed og lav responstid. Der skal mere til, for at grafikken på gamer skærmen bliver hyperrealistisk. Farverne har en kæmpe betydning for, hvilket indtryk du får, og derfor skal monitoren have effektive farver og en god farveskala. Med en bred farveskala kan der gengives flere farver, og dette gør grafikken meget bedre. Jo tættere på 100% af den farveskala det menneskelige øje kan opfange, jo flottere et skærmbillede får du. Farver og kontraster har stor betydning for billedkvalitet. Så tag et kvalificeret valg med farver og farveskala i mente!

Gamer skærme i høj kvalitet

Vi forhandler markedets mest topmoderne gamer skærme, og vi sikrer dette ved at alliere os med de mest anerkendte mærker indenfor gaming udstyr og hardware. Vi fører eksempelvis skærme fra BenQ, AOC, ASUS og Samsung, som alle er producenter, der virkelig ved, hvad en gamer har brug for og vil have. Desuden har vi også en masse andre mærker, der alle er gode, men nok ikke helt lige så kendte. Derfor får du med vores gaming monitors den absolut højeste kvalitet!

ASUS leverer teknologi af enorm god beskaffenhed, hvilket er stadfæstet af magasiner som Fortune og Forbes. De har vundet en mængde priser i løbet af årene, og det drejer sig både om designpriser fra Red Dot og Good Design samt priser for innovation fra CES. AOC vandt ’Display Brand of the Year’ i VAR ICT Champion Awards 2021, hvilket er et eksempel på, hvordan de har cementreret sig som nogle af de største spillere på markedet for gamer skærme. For at sige det lige ud, så har alle mærkerne vi sælger hos Føniks Computer bare helt vildt meget godt at byde på, om du så har hørt om dem eller ej.

Ofte stillede spørgsmål om gamer skærme

Der er en masse spørgsmål, der ofte bliver stillet angående gamer skærme. Det har vi stor forståelse for her hos Føniks Computer, og derfor vil vi gerne svare på nogle af de mest gængse spørgsmål, så du ikke behøver se dig alt for langt omkring efter de rigtige svar. 

Hvad er en god gamer skærm?

En hurtig og præcis gamer skærm er optimal. Så for at den er god, skal den have mindst 144Hz og gerne fra 5 til 1 millisekunders responstid. Imellem fuld HD og 4k opløsning er også nødvendigt, alt efter hvilke spil du spiller.

Hvor stor skal en gamer skærm være?

24 eller 27 tommer er for de fleste den optimale størrelse til en gamer skærm. Er den mindre kan du få problemer med at få alt det ud af monitoren, som du gerne vil. Er din gaming monitor for stor, kan det blive svært at overskue, hvad der sker i dit computerspil.

Hvilken skærm er bedst til gaming?

Vi foreslår især en model fra AOC, BenQ, eller Samsung. Disse producenter er specielt gode til at lave gaming monitors, og du kan derfor altid stole på, at du får et fantastisk produkt fra dem – især med en avanceret gamer skærm fra AOC.

Hvor meget koster en gamer skærm?

Du kan få gode gamer skærme fra omkring 1.000 kroner og helt op til 10.000 kroner. For langt de fleste er det nok med en gaming monitor, der koster 1.000 til 2.000 kroner.

Få et nemt overblik – her er en opsummering af alt, du bør overveje

Vi vil gerne gøre det nemt for dig at vælge den rigtige gamer skærm, og derfor er der her et nemt overblik over alt det, du bør holde øje med, når du skal vælge din nye gaming monitor.

  • Skærmstørrelse: 24 til 27 tommer på gamer skærmen er for de fleste optimalt. Du kan selvfølgelig altid købe større eller mindre, alt efter hvad du foretrækker.
  • Opløsning: Som minimum vild du gerne have en fuld HD gamer skærm. Spiller du tunge spil, kan du dog overveje en højere opløsning, helt op til 4k. Husk at din hardware skal være kompatibel!
  • Opdateringshastighed: En gaming monitor skal som minimum være 144Hz, men mere end det er i den grad også godt, især til skydespil! Bare sørg for, at dit grafikkort er med på den.
  • Responstid: Så længe din hardware kan køre det, så vil du have en gamer skærm med så lav responstid som muligt. 1 millisekund eller mindre er optimalt, men 5 millisekunder er også OK, især hvis du mest spiller singleplayer spil.
  • G-SYNC og FreeSync: Synkroniser din gamer skærm og dit grafikkort med NVIDIA G-SYNC og AMD FreeSync, så skærmbilledet bliver utroligt stabilt. Grafikkortet skal bare passe til synkroniseringsteknologien.
  • Farver: Flere farver er lig med mere realisme. Vælg en gamer skærm med en bred farveskala, hvis du vil have den bedst mulige grafik.

Har du særlige krav til din fremtidige gamer skærm, kan du gøre din søgning nemmere ved at benytte dig af vores smarte søgefunktion til højre på siden. Her kan du for eksempel vælge producent, skærmstørrelse, kontrastforhold og farve. Vi har noget til ethvert behov og budget.
Er du i tvivl om, hvilken gamer skærm du skal vælge? Så kan du altid tage fat i vores kyndige kundeservice. Vi vil hellere end gerne vejlede dig, så du tager det bedst mulige valg. Kontakt os på telefon, mail eller via den direkte chat. Så snart du har fundet det, du gerne vil have, så kan vi sende det fragtfrit til dig med GLS.