Gamer skærm banner

Mangler du en gaming skærm til dit gaming setup? Så er det da bare at slå dig løs her i udvalget lige her på siden fra Føniks Computer. Om det er en af de bedste skærme fra AOC eller en fantastisk skærm fra Samsung, du er ude efter, så ligger vi hjemme med præcis den gaming skærm, du har brug for. Vi har sørget for, at udvalget består af gaming skærme med mindst 144Hz opdateringshastighed, som alle har en lav responstid og som selvfølgelig har en opløsning i fuld HD eller bedre. En gaming skærm er til for at opfylde dine drømme som gamer – et lynhurtigt og præcist skærmbillede i indlevende kvalitet er trods alt det, der skaber de perfekte gaming sessioner. Det er en drøm, vi hos Føniks Computer i den grad gerne vil hjælpe med at opfylde. Så slip dig selv fri her på siden, så skal vi nok hjælpe dig med at finde det, du går og mangler.

Resultater: 490
Resultater: 490


loader

Gamer skærme – ofte stillede spørgsmål

Når det kommer til gamer skærme, så er vi vant til at modtage en hel del spørgsmål. Dette er grunden til, at vi herunder svarer på de spørgsmål, vi oftest bliver stillet, når det kommer til gaming skærme. Vi håber derfor, at du hurtigt og nemt kan finde svar på det, du gerne vil vide.

Finder du ikke et hurtigt svar på dit spørgsmål her? Så behøver du ikke fortvivle. Læs mere længere nede på siden, hvor der er meget information om gamer skærme, eller tag fat i vores kundeservice, der hellere end gerne vil hjælpe dig.

Hvad er vigtig for en gamer skærm?

En god gamer skærm har som minimum en full HD opløsning, en høj opdateringshastighed på 144Hz eller mere, en lav responstid på 5 millisekunder eller mindre og en størrelse der passer perfekt til dit behov.

Hvorfor buet PC skærm?

Grunden til at vælge en buet PC skærm, er fordi kurvaturen giver dig en bedre indlevelse, når du gamer. Samtidig giver det dig også et bedre overblik, da du nemmere kan se, hvad der sker i kanten af din monitor. Det er altså et oplagt valg til gaming.

Hvor mange Hz til gaming?

En god gaming skærm er på 144Hz eller mere. Så er du sikker på, at du får en god og smooth oplevelse. Husk dog på, at du til skydespil burde have en gamer skærm på 240Hz eller mere, hvis det skal være optimalt.

Hvad koster en god gamer skærm?

Man kan købe en rigtig god gamer skærm til lige over 1.000 kroner – det behøver altså ikke at være dyrt. Alt efter behov er det dog ofte smart at se på lidt dyrere modeller, og man kan også finde utroligt avancerede gaming skærme, der koster meget mere!

Gaming skærme hos Føniks Computer

Hvis der er noget, der virkelig er vigtigt for en optimal gamingoplevelse, så er det en god skærm. Selvfølgelig er du nødt til at have en god gamer computer, så du kan tordne igennem de virtuelle verdener, og alt det andet gamer udstyr ved siden af skal også være i topkvalitet, hvis du gerne vil til tops i e-sportsverdenen. Alligevel er dit bæst af en computer og alt det andet udstyr ikke særlig meget værd, hvis der ikke er en gaming skærm tilkoblet. Så kan dine fingre være nok så hurtige på tasterne, og din hånd ekstremt præcis med musen – uden et skærmbillede er der ikke meget at sigte efter.

Da en god gaming skærm, eller måske ligefrem to, er så essentiel for dit gaming setup, så har vi her hos Føniks Computer sørget for, at vi har et enormt sortiment af gaming skærme. Det betyder, at du her på siden helt sikkert kan finde lige den gaming skærm, du går og drømmer om. Ligegyldigt hvor stor, hvor skarp, hvor god eller hvor billig en gaming skærm du skal bruge, så skal vi nok finde et match til dig. For os er det en dyd at sørge for at have et stort nok udvalg af gaming skærme til, at et hvilket som helst behov kan blive opfyldt. Så se dig endelig om her på siden og find din nye gaming skærm.

Alle de mest populære mærker samlet på ét sted

Hvis der er én ting, som gameren har brug for altid er i topkvalitet, så er det deres gaming skærm. Uanset om det er storslåede eventyr, hyggelig chill spil eller hæsblæsende e-sport, så kommer det hele til live på din gaming monitor. Derfor er kvaliteten også ekstremt vigtig, især hvis du gerne vil have, at alting tager sig flot ud, når du sidder og gamer. Hvis du vil være sikker på, at du investerer i en god gamer skærm, så er det altid en god ide at se på de bedste mærker på markedet.

For at gøre det muligt for dig at finde lige den gaming skærm du går og gerne vil have, så bliver vi nødt til at have nogle stærke mærker på banen. Det er selvfølgelig intet problem, og derfor har vi hos Føniks Computer allieret os med op til flere af de bedste producenter på markedet. For hvis vi ikke arbejder sammen med de bedste producenter af gaming skærme, så er vores sortiment ikke stærkt nok til, at det er værd at tage seriøst. Derfor finder du her på siden, samt på undersiderne, især skærme fra:

Alle disse mærker er kendt for at lave skærme i god kvalitet, og hver af dem laver også specialiserede gaming skærme, der er fuldstændig fantastiske. Desuden er vi godt klar over, at mange af disse mærker er de mest populære, og hvis der er én ting, som alle skal have adgang til, så er det de mest populære mærker indenfor gaming skærme. Om det så er en toptunet gaming skærm fra AOC AGON eller Philips Evnia serierne, eller et futuristisk vidunder fra Samsung Odyssey eller ASUS ROG, så kan du være sikker på, at det ligger i vores sortiment – og selvfølgelig er det ikke det eneste, vi har langt mere at byde på, for vi elsker bare gode monitors her hos Føniks Computer.

Ovenstående er ikke de eneste gode producenter af gaming skærme, men de laver alle exceptionelt gode produkter, så du uden tvivl kan finde et gaming skærm tilbud, der passer til dit behov. 

Gaming skærm – hvad er vigtigt?

Det kan godt være noget af en redelighed at finde ud af, hvad der er vigtigt, når du skal have en ny gaming skærm. Der er en masse personlige valg, du bliver nødt til at tage. Skal det være en lille sag på 24 tommer, eller er en større skærm på 27 tommer eller mere måske det, du går og leder efter? Er der et mærke, du foretrækker frem for et andet, eller skal du på eventyr og prøve noget nyt? Alt efter dit grafikkort, vil du måske gerne have en skærm med AMD FreeSync eller NVIDIA G-SYNC. Er det vigtigt for dig, at du har med en strømbesparende LED-skærm at gøre? Der er et utal af personlige præferencer, og dem har du bedre styr på, end nogen anden – og ellers kan du jo få det med lidt hjælp fra os, eller måske det slet ikke noget du overvejer så meget.

Der er dog nogen ting, som altid vil være vigtige, når du har at gøre med en gaming skærm. For hvis du skal game på højt niveau, eller hvis skærmbilledet skal være krystalklart og gnidningsfrit, så skal du huske at holde din øjne åbne for de specifikationer, du som gamer ikke kan klare dig uden. Ydeevne er trods alt det vigtigste overhovedet, så derfor skal opdateringshastighed, skærmopløsning og responstid på din gaming skærm være i topklasse.

Leder du efter den helt rigtige gaming skærm til dit behov, så er en model fra det rigtige mærke med de rigtige specifikationer den magiske combo, der kommer til at opfylde dine gamingdrømme. Specifikationer kan dog være mange forskellige ting, og det er ikke alt, der nødvendigvis er relevant for dig. Det vigtigste at overveje, hvis du vil sikre dig den bedst mulige gaming skærm, er følgende specs:

  • Størrelse
  • Opløsning
  • Opdateringshastighed
  • Responstid

Vi kan godt forstå, hvis du er ude efter en billig gamer skærm. Alligevel bør du have ovenstående punkter for øje – du skal jo helst ikke ende med et produkt, der ikke opfylder dine behov, for så er det måske billigt, men du ender ikke med at være tilfreds.

Heldigvis har vi mange billige gamer skærme, der helt sikkert kan opfylde dine behov, så længe du ikke kræver de største og mest avancerede modeller på markedet. Vi er derfor sikker på, at du hos os kan finde det, du går og leder efter.

Størrelse

Den rigtige størrelse på din nye gaming skærm er meget subjektiv og varierer fra person til person. Nogen vil gerne have en stor gamer skærm, hvor deres eventyr kan udfolde sig i fantastiske detaljer. Andre foretrækker et godt gaming skærm tilbud på en mindre model med gode specs.

De fleste vælger en 24 tommer gamer skærm eller en 27 tommer gamer skærm, eller eventuelt et mål imellem disse to. Det giver et godt overblik, men uden at du mister det, hvilket nemt kan ske på en 32 tommer gamer skærm, eller dem som er endnu større.

Det vigtigste angående størrelsen er selvfølgelig, at du vælger en gamer skærm, du bliver glad for – om den så skal være lille, stor eller standard. Bare husk på at størrelse og pris ofte hænger sammen.

Opløsning

Hvis du gerne vil have et virkelig flot skærmbillede, hvor du kan nyde hver eneste detalje i en kvalitet, der næsten ligger sig op ad den virkelige verden, så er det nødvendigt med en god skærmopløsning. Det, som skærmopløsningen fortæller dig, er, hvor mange pixels der er i højden og bredden af skærmen – hvorefter de to tal kan ganges sammen, således at du får det totale antal pixels, der i det hele vises på din skærm.

Du kan godt regne med, at jo højere en opløsning jo bedre et skærmbillede får du. Prisen ligger dog også derefter, og du kan derfor spørge dig selv om, om det er her, du vil gå på kompromis og spare lidt. Om du gerne vil have en full HD 1920 x 1080 eller om du vil helt op på den vilde 4k løsning 3840 x 2160, så kan du være sikker på, at vi har det her hos Føniks Computer.

Opløsningen på din gaming skærm indikerer antallet af vandrettet og lodrette pixels, og generelt betyder flere pixels et flottere skærmbillede. Det betyder dog ikke, at højest altid er det bedste valg. Ofte koster en højere opløsning mere, og det er ikke alle spil, hvor du kan udnytte det.

Normalt kan du vælge imellem full HD (1920 x 1080), quad HD (2560 x 1440) eller 4k (3840 x 2160), når du er ude efter en ny gaming skærm, men du skal ikke være bekymret, hvis det afviger lidt. Nogle modeller har en smule anderledes opløsning.

Langt de fleste bliver tilfredse med en billig gamer skærm i full HD. Der er dog nogen, som i den grad foretrækker quad HD eller 4k gamer skærme, og derfor bør få fat i en af disse. Bare husk at overveje dit behov angående opløsningen.

Opdateringshastighed

Hvis en gaming skærm skal være god, så skal dens opdateringshastighed, også kaldet refresh rate, være god. Det, som opdateringshastighed handler om, er, hvor ofte skærmen opdaterer og viser et nyt billede. Refresh rate skrives i Hz, og antallet af hertz fortæller, hvor mange gange i sekundet skærmbilledet bliver opdateret og kan vise et nyt billede. For dig som gamer er en høj opdateringshastighed vigtig, fordi det er med til at afgøre, hvor godt og flydende dit skærmbillede er.

Som en tommelfingerregel foreslår vi hos Føniks Computer, at en gaming skærm bør være mindst 144Hz – så er du sikker på, at du har en høj nok refresh rate. Spiller du skydespil som Counter Strike, Valorant og lignende, så bør du dog stærkt overveje en gaming skærm på 200Hz eller højere opdateringshastighed.

Opdateringshastigheden afgør, hvor mange gange i sekundet din gaming skærm kan opdatere skærmbilledet. Når det går stærkt for sig, for eksempel i computerspil, er en høj opdateringshastighed nødvendig, hvis du vil have et smooth og stabilt skærmbillede.

Din gamer skærm kan ikke have for høj en opdateringshastighed, men den kan i den grad godt være for lav. Derfor vil altid foreslå en 144Hz gamer skærm – eller en med endnu højere opdateringshastighed. Hvis du vil spille shooters, så vælg dog en 240Hz gaming skærm.

Responstid

Hvis du skal have en god gaming skærm, så skal den have så lav en responstid som overhovedet muligt. Responstid måles i millisekunder, og det er den, der afgør, hvor lang tid det tager, fra at en bevægelse sker i dit spil, til at det bliver vist på din skærm. Man kan selvfølgelig snakke om bagatelgrænser, men overordnet set, så kører dit spil bare bedre, hvis responstiden på din skærm og dit andet gamerudstyr er så lav som overhovedet muligt. Ellers ender du bare med, at du får hug af de andre online, fordi alting sker hurtigere for dem end for dig.

Responstiden på din gaming skærm afgør, hvor hurtigt en pixel kan skifte fra én farve til en anden og tilbage igen. Hvis du ønsker et stabilt og smooth skærmbillede, når du gamer, så er en lav responstid på gamer skærmen en nødvendighed.

Som en tommelfingerregel vil vi hos Føniks altid foreslå, at du får fat i en gamer skærm med 5 millisekunder eller mindre responstid. Skal du bruge din nye gaming skærm til e-sport, så overvej i stedet en model med 1 millisekund eller mindre.

NVIDIA G-SYNC og AMD FreeSync

Hader du lag og FPS drops? Det undrer os ikke, for det gør absolut alle gamere. En god gaming skærm og pålidelig hardware i din PC løser disse problemer langt størstedelen af tiden. Du kan dog tage et ekstra skridt, for at få det perfekte skærmbillede.

Hvis du vil sikre et stabilt skærmbillede, så kan du investerer i en gamer skærm med NVIDIA G-SYNC eller AMD FreeSync. Disse to synkroniseringsteknologier sørger for, at grafikkort og monitor arbejder i perfekt harmoni, hvilket giver et ekstremt stabilt og pålideligt skærmbillede.

Husk dog på, at en gaming skærm med G-SYNC skal bruge et NVIDIA grafikkort i din PC og en med FreeSync skal bruge et AMD grafikkort i din PC. Dette er vigtigt, for GPU'en skal matche gaming skærmens synkroniseringsteknologi, ellers fungerer det ikke.

Buet gamer skærm

Det er meget almindeligt at have en flad gaming skærm. Alligevel vinder curved monitors mere og mere fremad i popularitet, og vi følger altid med i udviklingen på markedet, så du kan få de fedeste nye gamer skærme.

Har du ikke allerede overvejet en buet gamer skærm, så foreslår vi altså helt klart at gøre det. Kurvaturen aktiverer dit perifere syn, hvilket øger indlevelsen i computerspil, samtidig med at du får et bedre overblik – især i hjørner og kanter af din gaming skærm.

Det er derfor altid værd at tjekke, om vi ikke har en buet gamer skærm, der passer perfekt til dine behov. Husk også på, at al kurvatur ikke er ens – nogle gaming monitors here mere kurve end andre.

Har du nogen spørgsmål?

Hvis du er i tvivl om, hvilken gaming skærm du skal vælge, eller hvis du har spørgsmål angående en eller flere af vores modeller, så tag endelig fat i vores kundeservice. Vi hjælper dig rigtig gerne med at finde et godt gamer skærm tilbud.

Du kan få fat i os på telefon, på mail eller via chatfunktionen på vores hjemmeside. Sammen skal vi nok finde frem til en løsning, der passer dig helt perfekt – for vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at finde en gaming skærm, der passer perfekt til dig. Så snart skærmen er fundet og bestilt, sender vi den fragtfrit til dig.