Resultater: 41
Resultater: 41


loader

Ofte stillede spørgsmål

Hvad skal man kigge efter når man køber gamer skærm?

Du skal sørge for, at den har 144Hz eller højere opdateringshastighed, 5 millisekunder eller mindre responstid og full HD eller højere opløsning. Så er skærmen klar til gaming.

Hvad gør en buet skærm?

En buet skærm tillader dig at gøre brug af dit perifere syn, når du sidder ved din computer. Det gør det nemmere at fordybe dig i computerspil og film, samt giver dig et bedre overblik over især siderne og hjørnerne af skærmen.

Hvor stor skal en gaming skærm være?

Vi foreslår generelt en gaming skærm på 24 til 27 tommer, især hvis du spiller online multiplayerspil. Til singleplayer kan en mindre eller større skærm dog være rigtig fint.

Køb en MSI gaming skærm hos Føniks Computer

MSI er en producent, der er kendt kloden over for deres højkvalitetsprodukter. De laver dog ikke blot gaming skærme, men en hel del andre produkter. Du kan købe en MSI gamer bærbar, hvis du gerne vil game på farten, og der er også mulighed for, at du kan købe et MSI keyboard. Det også et oplagt mærke at se på hardware fra, hvis du gerne vil bygge din egen computer. Du kan for eksempel med fordel få fingrene i MSI bundkort og MSI grafikkort, som er nogen af de bedste på markedet.

Selvom alle deres produkter er virkelig fede, så er der noget særligt ved MSI gaming skærme. De er nemlig specielt designede til at opfylde de stramme krav, som gamere nu om dage har, samtidig med at de forskellige modeller er forskellige nok til, at hvem som helst kan finde noget, der passer perfekt til deres smag. Du kan derfor med fordel se dig om her på siden, hvis du er interreseret i en MSI gaming skærm.

Avanceret teknologi og fede funktioner

Det der gør, at gamere vælge MSI gaming skærme, er den avancerede teknologi og de fede funktioner, som du finder i dem. De har nemlig rigtig meget at byde på, så når ud køber en MSI gaming skærm, kan du for eksempel se frem til:

  • Specifikationer i topklasse
  • Synkroniseringsteknologi
  • Lækkert design
  • Ekstra funktioner

Vilde specs

MSI gaming skærme er skabt med høj ydeevne i tankerne. Ellers ville de ikke være et oplagt til gamere, og siden de er lavet til gaming, så er ydeevne simpelthen det allervigtigste ved dem. Du kan derfor se frem til nogle rigtig vilde specifikationer på MSI gaming skærmene her på siden, deriblandt en opdateringshastighed på minimum 144Hz. Der er dog også andre opdateringshastigheder at vælge imellem, hvis du skal bruge noget højere, og vi har MSI gaming skærme der går helt op til 360Hz! Du kan også se frem til utroligt korte responstider på 1 millisekund eller mindre, samt størrelser fra 24 tommer og op til 38 tommer. Derudover kan du også finde MSI gaming skærme med opløsninger fra full HD og helt op til 4k. Der er altså i den grad noget at vælge imellem, når du ser dig om her på siden.

G-SYNC og FreeSync

En af de smarteste funktioner i MSI gaming skærme er deres muligheder for synkroniseringsteknologi. Hvis du køber bestemte udgaver af disse monitors, så vil du erfare, at de enten har NVIDIA G-SYNC eller AMD FreeSync. Synkroniseringsteknologien lader skærm og grafikkort synkronisere, så du får et super lækkert skærmbillede, samtidig med at du undgår trælse fænomener som screan tearing og lignende.

For at du kan udnytte G-SYNC eller FreeSync skal du dog have et kompatibelt grafikkort. NVIDIA og AMD er de helt store spillere på markedet her, og disse to teknologier er baseret om deres grafikkort. Du skal derfor have et NVIDIA grafikkort for G-SYNC eller et AMD grafikkort for FreeSync. At vælge sin skærm baseret på synkroniseringsteknologi giver rigtig god mening, så længe alle dens andre specifikationer også er passende for dig. Det giver nemlig et betydeligt boost til din skærms performance, når synkroniseringsteknologien fungerer. Ellers kan du eventuelt købe et passende grafikkort med, når du vælger at købe en ny MSI gaming skærm.

Flot og hårdført design

MSI gaming skærme kommer altid i et flot og slankt design, der passer perfekt på enhver gamers skrivebord. De er derfor i den grad med til at sætte stemningen i lokalet, og det er vigtigt at skærmen har så megen æstetisk udstråling, for det er trods alt den man sidder og ser på hele dagen lang. Derudover er MSI gaming skærme også hårdføre og holdbare, så du kan glæde dig over din investering i lang tid fremefter – der er trods alt ingen, som gider gå og købe nye skærme til deres computer hele tiden. Vil du gerne have mere end én skærm, så du kan sidde og følge med på flere skærme samtidig, så er MSI gaming skærme også oplagte til dette formål, og de er nemme at tilslutte computeren, så de alle fungerer på samme tid.

Ekstra funktioner

MSI gaming skærme har også en række funktioner, der er specielt udviklet til gamere. For eksempel har nogle af skærmene en gaming mode, der kan optimere skærmens indstillinger til computerspil. Der er også forskellige visuelle hjælpefunktioner, der kan hjælpe gamere med at forbedre deres præstation. Det er nogle højteknologiske vidundere, der virkelig kan hjælpe en, når man sidder og gamer.

Hvad skal du bruge ud over en MSI gaming skærm?

Du kommer rigtig langt med en MSI gaming skærm, men alligevel kan disse fantastiske monitors for sig selv ikke udrette meget. De bliver selvfølgelig nødt til at være tilsluttet en gamer computer, for at din nye MSI gaming skærm kan køre. Herudover vil du også gerne have et lækkert grafikkort, så grafikken på din nye monitor tager sig godt ud. Derudover vil du selvfølgelig gerne have en masse andet gamer udstyr til dit gaming setup, alt efter hvad du lige går og mangler. Én ting er dog sikkert. Så snart du har fingrene i en MSI gaming skærm, så har du taget det første vigtige skridt imod højkvalitets gaming.