Resultater: 107
Resultater: 107


loader

Leder du efter et MSI grafikkort?

Det er vigtigt, at du finder det grafikkort, som passer bedst til dig. Dette gælder både i forhold til, hvor kraftigt grafikkortet er, men også i forhold til at du får det til en pris, som du har lyst til at betale. Hos Føniks Computer har vi samlet alle vores MSI grafikkort her på siden, så du hurtigt kan danne dig et overblik over dem.

Du kan finde MSI grafikkort, der passer til computeren på kontoret, og også MSI grafikkort i den helt tunge ende, som kan sikre dig den fulde oplevelse i de nyeste computerspil, eller hvis du arbejder med tunge programmer til videoredigering eller lignende. Nedenunder giver vi dig et mere detaljeret overblik, samt nogle tips og tricks til, hvordan du finder det bedste grafikkort fra MSI til dig.

Grafikkort til alle opgaver

Er du på udkig efter en ny computer, eller er du interesseret i at udskifte og opgradere dit gamle grafikkort? Så kan du med fordel bruge lidt tid på at finde frem til det helt rigtige af slagsen, og MSI grafikkort er nogle af de bedste på markedet!

Blandt din computers komponenter er grafikkortet et af de allervigtigste. Det er nemlig grafikkortet, som sørger for at grafikken på din computer kører flydende. Det gør sig gældende, uanset om du spiller tunge grafikkrævende computerspil eller bare benytter din computer til arbejde.

Har du planer om at bruge din PC som en gamer computer? Så finder du her på siden nogle af de absolut hurtigste MSI grafikkort med komponenter fra både Nvidia og AMD, deriblandt:

  • MSI Nvidia GeForce RTX 20 serie
  • MSI Nvidia GeForce RTX 30 serie
  • MSI AMD Radeon RX 6000 serie

I alle tre serier finder du MSI grafikkort fra budgetvenlige modeller og helt op til nogle af de kraftigste grafikkort på markedet. Der er også mulighed for, at du kan tjekke vores undersider for MSI Ventus, MSI Mech og MSI Suprim.

Sådan vælger du det rigtige grafikkort

Inden du investerer i et nyt MSI grafikkort er der en række af overvejelser, som du med fordel kan gøre dig:

Hvad bruger du normalt din computer til?

Spiller du de nyeste computerspil i den højeste grafiske indstilling eller benytter du programmer, som kræver meget grafisk 3D-rendering? Så kan du med fordel søge efter nogle af de stærkeste MSI grafikkort. Dette giver dig både den bedste oplevelse nu, men med et godt grafikkort fra MSI sikrer du også at din computer kan følge med i fremtiden.

Er din computer kun til arbejde eller til at streame film og browse, er der ikke helt så store krav. Her vil et MSI grafikkort i middelklassen være tilstrækkeligt til at dække dine behov.

Du skal sikre at dit MSI grafikkort passer til resten af computeren

  • Computerens bundkort skal understøtte den forbindelse, som dit grafikkort har. Har du en ældre computer eller bundkort, kan du komme ud for at MSI grafikkortet ikke er kompatibelt, så du risikerer at det enten ikke virker eller at du ikke får det maksimale ud af det.
  • Dimensionerne af kabinettet skal passe til dit MSI grafikkort. Visse typer af kabinetter har en mindre formfaktor end andre, så kun mindre typer af grafikkort passer ind.
  • Strømforsyningen skal kunne levere nok strøm. Nye grafikkort kræver meget strøm. Af denne grund skal du sikre dig at din strømforsyning, også kaldet Power Supply Unit (PSU) er i stand til at levere tilstrækkeligt med watt. Du kan i specifikationerne på dit MSI grafikkort se, hvor mange watt der kræves af din strømforsyning, for at grafikkortet kan køre optimalt.
  • Processoren i din stationære computer, også kaldet din CPU, skal også være tilstrækkeligt stærk, hvis du køber et stærkt MSI grafikkort. Ellers kan du godt regne med, at din computer ikke kører ordentligt.

Adaptiv synkronisering med FreeSync og G-SYNC

En af de nyere banebrydende teknologier på computermarkedet er AMD’s FreeSync og Nvidias G-SYNC. Begge er typer af adaptive synkroniserings-teknologier, som sørger for at dit grafikkort og din skærm snakker sammen.

Teknologierne fungerer ved at de synkroniserer det antal af billeder i sekundet (refresh rate), som din computer skærm opdaterer med, med det antal billeder i sekundet, som dit grafikkort leverer. Dette sikrer at skærmen opdaterer hurtigere eller langsommere, end dit grafikkort er i stand til at levere.

På denne måde undgås de irriterende skærmfænomener stuttering og screen tear, hvor skærmens billede forvrænges, når det ikke følger med. Effekten af den adaptive synkronisering mellem din skærm og dit MSI grafikkort er især tydeligt, når du spiller computerspil, hvor det går hurtigt.

For at du kan benytte én af disse teknologier ved anskaffelse af et MSI grafikkort, skal du være opmærksom på om din skærm også understøtter disse. Generelt vil alle de nyere AMD grafikkort understøtte FreeSync, mens alle de nyere Nvidia grafikkort understøtter G-SYNC.

Du kan se på din skærm specifikationer om den understøtter én af disse teknologier. Er du i tvivl, kan du ofte undersøge produktets specifikationer på fabrikantens hjemmeside.

MSI grafikkort gaming i de højeste opløsninger

De nyeste modeller af MSI grafikkort sikrer dig, at du kan spille de nyeste computerspil flydende og i en høj opløsning. Mange gamere har efterhånden oplevet, hvordan en højere opløsning er med til at gøre gamingoplevelsen bedre.

Markedet for gaming skærme har da også bevæget sig markant imod større skærme med højere opløsninger. Sidder du stadig med en 24 tommer Full HD skærm sammen med dit MSI grafikkort, så er der rigtig meget at vinde ved at gå op i både skærmstørrelse og skærmopløsning.

De højere opløsninger, som du kan have mulighed for at spille computer i med et nyt MSI grafikkort, er:

  • 2K QHD (2560 x 1440)
  • 4K UHD (3840 x 2160)
  • 8K UHD (7680 x 4320)

De høje opløsninger kræver en del af dit grafikkort. Så vil du gerne i gang med at trække dine computerspil i disse, er det væsentligt at du investerer i et MSI grafikkort, som kan trække disse.

En god måde at finde ud af, om et grafikkort er i stand til at trække dit favoritspil i højere opløsninger, er at læse anmeldelser og test af de forskellige grafikkort. Her vil der ofte være eksempler på hvor høj en framerate, disse er i stand til at trække i alle de forskellige opløsninger. Alting skal trods alt helst være optimeret til gaming.

Mangler du hjælp til valg af det rigtige grafikkort fra MSI?

Skulle du sidde med enten generelle eller mere specifikke spørgsmål, skal du ikke holde dig tilbage med at spørge vores venlige kundeservice.

Derudover kan du med fordel undersøge grafikkortenes specifikationer her eller på fabrikantens hjemmeside. Ellers kan du finde guides og anmeldelser til det specifikke MSI grafikkort, som du er i gang med at undersøge.