Resultater: 4
Resultater: 4


loader

Corsair skærm – Kvalitet til gaming

Corsair har i mange år været et af de største og bedste firmaer, når det kommer til gamer udstyr. Med dette i mente, så har de med deres Xeneon serie også kastet sig ud i at lave Corsair skærme.

Ikke alle computerskærme er skabt ens. Gamer skærme, som er kategorien Corsair monitors hører under, har for eksempel utroligt specifikke specifikationer, så gameren aldrig behøver at gå på kompromis.

Der er derfor ikke noget at sige til, at Corsair skærme er utroligt gode og har rigtig meget at byde på. Ud over deres sublime billedkvalitet, så kan du med glæde se frem til:

  • Fantastisk opløsning
  • Høj opdateringshastighed
  • Lav responstid
  • Synkroniseringsteknologi
  • Corsair iQUE

Herudover kan du også få Corsair skærme i forskellige størrelser, der er yderst passende til gamere. Corsair monitors kan fås fra 27 tommer og op til 45 tommer, så du altid kan matche dem perfekt til dit behov.

Opløsning

Et flot skærmbillede kræver en god opløsning. For mange gamere er full HD rigtig fint, men med en Corsair skærm er du klar til at takle alle spil, da de kommer med en endnu bedre opløsning.

På Corsair monitors er der tale om quad HD og wide quad HD. Det betyder endnu flere pixels på din skærm, hvilket betyder, at både computerspil i høj grafik samt film og serier alle kommer til at tage sig helt fantastisk ud.

Opdateringshastighed

Du har ikke et lækkert og stabilt skærmbillede, hvis din opdateringshastighed er for lav. Opdateringshastigheden, også kaldet refresh rate, indikerer hvor mange gange i sekundet skærmbilledet kan opdatere, hvilket især er vigtigt i spil, hvor det går hurtigt.

Den gyldne regel er, at du ikke skal under 144Hz. Derfor finder du kun Corsair monitors der er 144Hz eller højere, og der er endda modeller, som kan klare hele 240Hz – helt perfekt til skydespil.

Responstid

Responstiden afgør, hvor hurtigt en pixel kan skifte fra en farve til en anden og tilbage igen. Spiller du spil, hvor det går hurtigt for sig, så er det altså nødvendigt med en lav responstid, hvis du gerne vil have et smooth skærmbillede.

Det er en stor producent godt klar over, og derfor er Corsair skærme lynhurtige med deres lave responstider på 1 millisekunder eller mindre. Med en Corsair monitor kan du altså virkelig game med fart over feltet.

G-SYNC og FreeSync

Der er ingen tvivl om, at en god Corsair skærm byder dig på et stabilt og skarpt skærmbillede. Vil du dog være helt sikker på stabiliteten, så finder du en smart teknologi på Corsair monitors, som du med fordel kan udnytte.

NVIDIA G-SYNC og AMD FreeSync hjælper med at synkroniserer skærm og grafikkort, så de i fuld harmoni kan give dig stabile frames per second. Husk dog på, at G-SYNC kræver et NVIDIA grafikkort, og at FreeSync kræver et AMD grafikkort.

iCUE

Hvis du elsker et fedt RGB-lysshow imens du gamer, så er Corsair monitors kompatible med Corsairs iCUE software. Faktisk er der mange iCUE kompatible produkter – stort set alt fra Corsair med indbygget RGB-lys.

iCUE tillader dig at synkronisere ikke bare din Corsair monitor, men alt dit RGB-Corsair udstyr. Du kan også selv lege rundt med, hvordan lysshowet skal tage sig ud. Det er det ultimative RGB-legetøj til gameren.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om Corsair skærme? Så kan du med fordel spørge vores kundeservice til råds. En mail eller en besked i chatten, så svarer vi dig hurtigst muligt – og ellers kan du altid ringe indenfor vores åbningstider.