Vil man have fantastisk billedkvalitet, når man gamer, så er det selvfølgelig vigtigt med en rigtig gamer skærm. Derfor kan du her hos Føniks Computer finde et bredt udvalg af de bedste gamer skærme fra ASUS. Med en ASUS gamer skærm får du smarte features, et lækkert design og en imponerende høj opløsning, så du kan se alle detaljerne i dine spil. Vi kan tilbyde modeller i både den billige og i den mere avancerede ende, så der er god mulighed for en lækker ASUS gamer skærm uanset budget og behov. Tag et kig på hele vores udvalg nedenfor.

Resultater: 281
Resultater: 281ASUS gamer skærme – tag din gaming til det næste niveau

Hvis du er passioneret gamer, er der med sikkerhed visse ting, du gerne vil have styr på. Du vil gerne have en god og hurtig mus, et lækkert keyboard og selvfølgelig en computer, der kan køre de nyeste spil. Men hvad er en god computer og lækkert gear uden en fed skærm? Man vil nødig gå på kompromis med den komponent, hvor handlingen udspiller sig!

ASUS har et bredt udvalg af gamer monitorer til alle behov. Deres gaming skærme har et fortræffeligt ry blandt både anmeldere og gamere. Fra mindre, budgetvenlige modeller til luksus gamer skærme med henblik på high-end gaming – udvalget af ASUS gamer skærme omfatter modeller for enhver smag.

Gaming skærme fra ASUS fås med forskellige muligheder i opdateringshastighed, responstid, opløsning, billedformat og meget mere. Hvis din hardware i forvejen er god, kan du overveje en ASUS gaming skærm med ekstremt lav responstid og tårnhøj opdateringshastighed.

ASUS og deres design

En gaming skærm fra ASUS er til dig, der gerne vil supplere dit setup med en topmoderne skærm. I årtier har den kinesiske elektronikgigant været med til at sætte dagsordenen for, hvad man kan forvente af gamer udstyr, og deres gamer skærme er ingen undtagelse. ASUS er dedikerede til at levere den højeste kvalitet, hvilket er blevet anerkendt af blandt andre magasinerne Fortune og Forbes. De har vundet en række priser for deres teknologi i løbet af årene – eksempelvis adskillige designpriser fra Red Dot og Good Design eller utallige innovationspriser fra CES. Det er ikke mærkeligt, at mange gamere vælger deres produkter.

Hvis du vil have fantastisk billedkvalitet, så er ASUS’ ROG gamer skærme ikke til at komme udenom. ROG står for Republic of Gamers og har i den grad fokus på spillerens behov. ROG gamer skærme er skærme, hvor al fokus er lagt på at give brugeren den bedst tænkelige gaming oplevelse. ROG kan blandt andet give dig 4K opløsning, en utrolig responstid, blændfri skærmbelægning og meget mere. ASUS TUF-serien tilbyder også højkvalitets gamer skærme med høj opdateringshastighed og lav responstid. Det er tilmed til en skarp pris. ASUS gamer skærme fås i forskellige skærmstørrelser, farver og med forskellige responstider – alt efter dine personlige behov.

Hvad skal jeg være opmærksom på?

Kort sagt er opdateringshastigheden en bestemmelse for, hvor hurtigt billederne vises på din monitor. 180hz betyder 180 billeder i sekundet, og jo flere der vises, jo mere flydende billede får man. Responstiden er den tid, der går fra at et signal sendes fra ét sted, til det modtages et andet. Det kunne være 1ms fra den tid, din computer genererer data, til din skærm responderer og viser billedet. Man skal huske på, at man skal have noget god hardware for at få det optimale ud af en avanceret gamer skærm fra ASUS.

Der er også forskellige tilslutninger at overveje til sin ASUS gamer skærm: HDMI, DVI og DisplayPort (DP). HDMI er både lyd- og videosignal og er bedst til TV-til-PC-forbindelser. DVI er kun videosignal og er egnet til ældre systemer eller til 144Hz på 1080p. DisplayPort er den bedste forbindelse til lyd og video og understøtter 144Hz op til 4K. De fleste computerskærme kommer med HMDI-tilslutninger. DVI passer godt til at få det meste ud af 1080p-skærme. DisplayPort, kombineret med ny og kraftig hardware, giver dig de bedste forudsætninger for at nyde de højeste opdateringshastigheder og opløsninger.

Hvis man kombinerer kraftig hardware og en high-end ASUS gaming skærm får man et fantastisk resultat – god opløsning og hurtigt billede med lav reaktionstid. Man kan nemt forestille sig en række spil, hvor det kan give en massiv fordel. Counter Strike, hvor man skal være hurtig på aftrækkeren. MOBAs, hvor man skal være opmærksom på mange ting ad gangen. RPG-spil, hvor man gerne vil have en enorm detaljerigdom, så man rigtig kan leve sig ind i spillet. Der er gode grunde til, at mange gamere, og også professionelle, vælger ASUS gamer skærme. Generelt løfter det deres præstationsniveau.

Et væld af muligheder i gamer skærme fra ASUS

Der er lige så mange muligheder, som der er behov, når det kommer til ASUS gaming skærme. Det kan være svært at vide, hvad man skal gå efter. Man kan eventuelt vurdere ASUS gamer skærme ud fra følgende:

  • Kurvet eller flad
  • Opløsning
  • Paneltype (TFT-teknologien)
  • Billedformat

ASUS gamer skærme fås selvfølgelig i den flade model, hvilket passer mange gamere helt fint, men de kommer også i kurvede versioner. Disse er til den virkelig passionerede gamer, som gerne vil løfte sit spil til det næste niveau. Med en kurvet skærm får man mere indlevelse i både gaming og film, da man bruger sit perifere syn. Man får det mindst forvrængede billede, fordi skærmen er formet og ’rettet’ mod en. Man har også et større synsfelt, så man kan se mere – det gælder især yderst i skærmen.

Man kan også vælge ud fra opløsningen. ASUS gamer skærme med 1920 x 1080 opløsning er en ganske fornuftig løsning. Men man kan også tage det næste skridt og investere i en ASUS gaming skærm med 4K opløsning, som viser fire gange så mange pixels som skærme med 1920 x 1080 opløsning. Det gør dem enormt velegnede til de store skærmstørrelser, fordi billedet ikke kompromitteres af at blive spredt tyndt.

Man kan også overveje paneltypen i sin ASUS gaming skærm. Der er tre paneltyper (TFT-teknologier), som vi anser som almindelige. De hedder TN Film paneler (Twisted Nematic + Film), IPS (In-Plane Switching) og VA (Vertical Alignment). TN er lig med lav responstid og hurtig opløsningshastighed. IPS har fordelagtig farvegengivelse og har de største tilgængelige synsfelter. VA-skærme er stærke på kontrastforholdene og er også velegnede til dem, der går op i farverne.

Billedformatet er endnu et parameter, man kan vælge sin kommende ASUS gamer skærm ud fra. Kombinationen af et stort billedformat og en kurvet ASUS gamer skærm giver et fantastisk billede og stærke forudsætninger for god gaming.

Din ASUS gaming skærm er bedste venner med stærk hardware

Det er vigtigt, at din hardware understøtter din gamer skærm fra ASUS. Middelmådig hardware til en kraftig monitor gør, at du ikke får det optimale ud af din skærm. Det bedste er at have et stærkt grafikkort fra eksempelvis NVIDIA GeForce og processorer fra Intel eller AMD Ryzen. Investeringen i din skærm bør matche investeringen i computerens hardware.

Hardware fra for eksempel NVIDIA GeForce eller AMD Ryzen er oplagt. ASUS gamer skærme kommer blandt andet med NIVIDA G-sync eller AMD FreeSync. Disse teknologier mindsker risikoen for screen tear og hakkende billeder. Med G-sync eller FreeSync får man bedre og mere flydende billede. Begge former for teknologi kan kombineres med grafikkort fra de to producenter. Hvis du står og mangler hardware i den kategori, anbefaler vi at kigge vores sortiment igennem.

Vi sidder klar til at rådgive

En ASUS gaming skærm er et fantastisk valg, hvis du vil opgradere dit PC-udstyr. Deres monitorer fås både som budgetvenlige og high-end monitorer. Så uanset om du er afslappet gamer, der bare mangler en god skærm, eller hardcore passioneret gamer, der skal bruge det ypperste inden for skærme, er der en ASUS gamer skærm til dig.

Har du særlige specifikationer i tankerne til din ASUS gaming skærm, kan du med fordel benytte dig af vores smarte søgefunktion til højre på siden. Her har du blandt andet mulighed for at vælge din foretrukne TFT-teknologi, skærmstørrelse, opløsning, responstid, og om du kunne tænke dig 3D teknologi. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at tage kontakt til vores kundeservice, hvis du skulle have spørgsmål i forhold til særlige produkter eller udvalget af ASUS gaming skærme generelt.