ASUS GAMER SKÆRME


Vil du have fantastisk billedkvalitet, når du gamer? Så er det selvfølgelig vigtigt med en rigtig gamer skærm. Derfor kan du her hos Føniks Computer finde et bredt udvalg af de bedste ASUS gamer skærme. Med en ASUS gamer skærm får du smarte funktioner, et lækkert design og en imponerende høj opløsning, så du kan se alle detaljerne i dine spil. Vi kan tilbyde modeller i både den billige og i den mere avancerede ende, så der er god mulighed for en lækker ASUS gamer skærm uanset budget og behov. Om du er mest fan af budgetvenlige TUF eller vilde ROG, så kan du være sikker på, at du kan finde det her på siden. Interesseret? Så tag et kig på hele vores udvalg nedenfor.

Resultater: 97
Resultater: 97


loader

Ofte stillede spørgsmål?

Hvad er en god gamer skærm?

En god gamer skærm, er en skærm med en opdateringshastighed på minimum 144Hz, men den må rigtig gerne have mere. Hertil skal den også have en lav responstid, helst ikke højere end 5 millisekunder, og gerne ned omkring eller mindre end 1 millisekund. Husk også at en god gamer skærm har fuld HD eller bedre opløsning.

Hvorfor vælge buet skærm?

Du skal vælge en buet skærm, hvis du gerne vil prøve at leve dig mere ind i de spil du spiller, og de film du ser. Når skærmen har kurvatur, så kan du via dit perifere syn opfatte alt der sker på den på én gang, hvilket giver dig bedre overblik og bedre indlevelse.

Hvad koster en gamer skærm?

Hvis du vil have en ordentlig gamer skærm, så skal du betale cirka 1.300 kr. Det er meget normalt at betale omkring 2.000-3.000 kr. for at få den helt rigtige, og du kan også finde meget avancerede modeller til endnu flere penge, hvis du virkelig vil.

ASUS gamer skærme – tag din gaming til det næste niveau

Hvis du er passioneret gamer, er der med sikkerhed visse ting, du gerne vil have styr på, og her snakker vi selvfølgelig om dit gamer udstyr. Du vil gerne have en god og hurtig gamer mus, et lækkert gamer tastatur og selvfølgelig en gamer computer, der kan køre de nyeste spil. Der er mange gode mærker at vælge imellem, men alligevel vil vi gerne slå et slag for Logitech og Corsair. Logitech mus og Corsair mus er bare helt vildt gode til gaming. Det samme gør sig gældende, hvis du ser på Corsair tastaturer og Logitech tastaturer. Desuden foreslår vi også at smide et gamer headset oven i dit køb, og nogen af de bedste på markedet er Logitech G pro headsets.

Men hvad er en god computer og lækkert udstyr uden en fed skærm? Man vil nødig gå på kompromis med den komponent, hvor handlingen udspiller sig! ASUS har et bredt udvalg af gaming skærme til alle behov. ASUS gaming skærme har et fortræffeligt ry blandt både anmeldere og gamere. Fra mindre, budgetvenlige modeller til luksus gamer skærme med henblik på high-end gaming – udvalget af ASUS gamer skærme omfatter noget for hver en smag.

ASUS gamer skærme fås med forskellige muligheder i opdateringshastighed, responstid, opløsning, billedformat og meget mere. Hvis din hardware i forvejen er god, kan du overveje en ASUS gamer skærm med ekstremt lav responstid og tårnhøj opdateringshastighed.

ASUS og deres design

En ASUS gamer skærm er til dig, der gerne vil supplere dit setup med en topmoderne monitor. I årtier har den kinesiske elektronikgigant været med til at sætte dagsordenen for, hvad man kan forvente af gamer udstyr, og deres gamer skærme er ingen undtagelse. ASUS er dedikerede til at levere den højeste kvalitet, hvilket er blevet anerkendt af blandt andre magasinerne Fortune og Forbes. De har vundet en række priser for deres teknologi i løbet af årene – eksempelvis adskillige designpriser fra Red Dot og Good Design – samt utallige innovationspriser fra CES. Det er ikke mærkeligt, at mange gamere vælger netop ASUS' produkter.

Hvis du vil have fantastisk billedkvalitet, så er ASUS gamer skærme markeret med ROG ikke til at komme udenom. ROG står for Republic of Gamers og har i den grad fokus på gamerens behov. ROG gamer skærme er skærme, hvor al fokus er lagt på at give brugeren den bedst tænkelige gaming oplevelse. ROG kan blandt andet give dig en 4K skærm opløsning, en utrolig responstid, blændfri skærmbelægning og meget mere. ASUS TUF-serien tilbyder også højkvalitets gamer skærme med høj opdateringshastighed og lav responstid, og det er tilmed til en skarp pris! Der er også bærbare i TUF-serien, som du kan overveje at se på, hvis du har brug for en gamer bærbar. ASUS gamer skærme fås i forskellige skærmstørrelser, farver og med forskellige responstider – alt efter dine personlige behov.

Hvad skal jeg være opmærksom på?

Når du køber en ASUS gamer skærm, eller en anden gaming monitor, så skal du være opmærksom på, hvorvidt opdateringshastighed og responstid er god. Og hvorfor? Jo, kort sagt, så er opdateringshastigheden en bestemmelse for, hvor hurtigt billederne vises på din monitor. 180hz betyder 180 billeder i sekundet, og jo flere der vises, jo mere flydende skærmbillede får du. Responstiden er den tid, der går fra at et signal sendes fra ét sted, til det modtages et andet. Det kunne være 1 millisekund fra den tid, din computer genererer data, til din skærm responderer og viser billedet. Man skal huske på, at man skal have noget god gamer hardware for at få det optimale ud af en avanceret gamer skærm fra ASUS – især et godt grafikkort og en tilsvarende stærk processor er nødvendige.

Hos Føniks Computer kan du hovedsageligt få fat i NVIDIA og AMD grafikkort, da disse er de to mest anerkendte producenter deraf. På samme vis er det mest af alt Intel Core og AMD Ryzen CPU'er du finder på vores side, da det er de to stærkeste mærker indenfor processorer. Når grafikkort og processor er virkelig stærke, så skal du også være klar på, at der kan være brug for ordentlig køling samt en ordentlig strømforsyning.

Der er også forskellige tilslutninger at overveje til din ASUS gamer skærm: HDMI, DVI og DisplayPort (DP). HDMI er både lyd- og videosignal, og det er bedst til TV-til-PC-forbindelser. DVI er kun videosignal og er egnet til ældre systemer eller til 144Hz på 1080p. DisplayPort er den bedste forbindelse til lyd og video og understøtter 144Hz op til 4K. De fleste computerskærme kommer med HMDI-tilslutninger. DVI passer godt til at få det meste ud af 1080p-skærme. DisplayPort, kombineret med ny og kraftig hardware, giver dig de bedste forudsætninger for at nyde de højeste opdateringshastigheder og opløsninger.

Hvis du kombinerer kraftig hardware og en high-end ASUS gamer skærm, får du et fantastisk resultat – god opløsning og hurtigt billede med lav reaktionstid. Man kan nemt forestille sig en række spil, hvor det kan give en massiv fordel. Counter Strike, hvor man skal være hurtig på aftrækkeren. MOBAs, hvor man skal være opmærksom på mange ting ad gangen. RPG-spil, hvor man gerne vil have en enorm detaljerigdom, så man rigtig kan leve sig ind i spillet. Der er gode grunde til, at mange gamere, og også professionelle, vælger ASUS gamer skærme. Generelt løfter det deres præstationsniveau en hel del.

Et væld af muligheder i gamer skærme fra ASUS

Der er lige så mange muligheder, som der er behov, når det kommer til ASUS gamer skærme. Det kan derfor være svært at vide, hvad du skal gå efter. Selvfølgelig er en høj nok opdateringshastighed og en lav nok responstid nøvendige, men der er også andre parametre, du kan vælge din nye monitor ud fra. Det kan eventuelt være nogle af følgende:

  • Kurvet eller flad
  • Opløsning
  • Paneltype (TFT-teknologien)

ASUS gamer skærme fås selvfølgelig i den flade model, hvilket passer mange gamere helt fint, men de kommer også i kurvede versioner. Disse er til den virkelig passionerede gamer, der gerne vil løfte sit game til det næste niveau. Med en kurvet skærm får du mere indlevelse i både gaming og film, da du bruger dit perifere syn. Du får det mindst forvrængede billede, fordi skærmen er formet og ’rettet’ mod en. Du får også et større synsfelt med en kurvet skærm, så du kan se mere – det gælder især yderst i skærmen ved dens kanter.

Du kan, og bør, også vælge ud fra opløsningen. ASUS gamer skærme med 1920 x 1080 opløsning er en ganske fornuftig løsning for rigtig mange. Men du kan også tage det næste skridt og investere i en ASUS gamer skærm med 4K opløsning, som viser fire gange så mange pixels som skærme med 1920 x 1080 opløsning. Det gør dem enormt velegnede til de store skærmstørrelser, fordi billedet ikke kompromitteres af at blive spredt tyndt. En højere opløsning er især også en god ide, hvis du spiller grafikintensive computerspil, der bare kører bedre på en skærm med høj opløsning.

Du kan også overveje paneltypen i din ASUS gamer skærm. Der er tre paneltyper (TFT-teknologier), vi anser som almindelige. De hedder TN Film paneler (Twisted Nematic + Film), IPS (In-Plane Switching) og VA (Vertical Alignment). TN er lig med lav responstid og hurtig opløsningshastighed. IPS har fordelagtig farvegengivelse og har de største tilgængelige synsfelter. VA-skærme er stærke på kontrastforholdene, og de er også velegnede til dig, der virkelig går op i farverne.

Din ASUS gamer skærm er bedste venner med stærk hardware

Det er vigtigt, at din hardware understøtter din ASUS gamer skærm. Middelmådig hardware til en kraftig monitor gør, at du ikke får det optimale ud af din skærm. Det bedste er at have et stærkt grafikkort fra eksempelvis NVIDIA GeForce og processorer fra Intel eller AMD Ryzen. Investeringen i din skærm bør matche investeringen i computerens hardware.

Hardware fra for eksempel NVIDIA GeForce eller AMD Ryzen er oplagt. ASUS gamer skærme kommer blandt andet med NIVIDA G-sync eller AMD FreeSync. Disse teknologier mindsker risikoen for screen tearing og hakkende billeder. Med G-sync eller FreeSync får man bedre og mere flydende billede. Begge former for teknologi kan kombineres med grafikkort fra de to producenter. Hvis du står og mangler hardware i denne kategori, anbefaler vi at kigge vores sortiment igennem.

Vi sidder klar til at rådgive

En ASUS gamer skærm er et fantastisk valg, hvis du vil opgradere dit gaming setup. Deres monitorer fås både som budgetvenlige og high-end monitorer, så uanset om du er en afslappet gamer, der bare mangler en god skærm, eller hardcore passioneret gamer, der skal bruge det ypperste inden for skærme, er der en ASUS gamer skærm til dig.

Har du særlige specifikationer i tankerne til din ASUS gamer skærm, kan du med fordel benytte dig af vores smarte søgefunktion til højre på siden. Her har du blandt andet mulighed for at vælge din foretrukne TFT-teknologi, skærmstørrelse, opløsning, responstid, og om du kunne tænke dig 3D teknologi. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du skulle have spørgsmål i forhold til særlige produkter eller udvalget af ASUS gamer skærme generelt.