Resultater: 14
Resultater: 14


loader

BenQ gamer skærme til enhver spilgenre

Her på siden finder du vores udvalg af lækre BenQ gamer skærme. Er du på udkig efter en flot gamer skærm til en skarp pris, så er du kommet til det rette sted. Vi gør vores bedste for at kunne tilbyde det ypperste gamer udstyr, og her er BenQ gamer skærme ingen undtagelse. Vi kan tilbyde modeller i flere forskellige prisklasser, og du vil derfor sikkert også kunne finde en, der passer til dit budget. Ønsker du ikke at gå på kompromis med din spiloplevelse, så gør dig selv en tjeneste og tag et kig på vores udvalg af BenQ gaming skærme.

Har du en brændende passion for gaming? Så er der god grund til at investere i en BenQ gamer skærm. Hvis du i forvejen har samlet noget potent gamer udstyr, vil det være ærgerligt at gå på kompromis med skærmen. Monitoren er vinduet ind til gamerverdenen og binder på mange måder det hele sammen.

Hos Føniks Computer gør vi os umage for at kunne tilbyde de bedste gamer skærme på markedet. Derfor byder vi naturligvis også på en række BenQ gaming skærme. BenQ leverer gamer skærme til mange af de største esport hold og turneringer, og det er der mange gode grunde til. Fra design og funktionalitet, til brugervenlighed og imponerende teknologi. BenQ gaming skærme er favoritter ved mangen en gamer.

Uanset hvilken model du skal bruge, er du med en BenQ gaming skærm så godt som garanteret en fantastisk spiloplevelse. Der er både prisvenlige modeller og avancerede BenQ gamer skærme. Herunder forklarer vi mere om opløsning, opdateringshastighed og paneltyper, samt meget andet. På den måde klæder vi dig bedst muligt på til at vælge din foretrukne BenQ gamer skærm. For en skærm er ikke bare en skærm. Valget kræver omtanke.

BenQ gaming skærme – Løft dit game

Det er en god tommelfingerregel, at når du vil have en skærm til gaming, så skal den være minimum 144Hz – og til skydespil vil du faktisk gerne op på 200Hz eller mere. Ellers er det bare ikke optimalt, især ikke hvis du spiller konkurrenceprægede online spil. Derfor finder du her på siden et stærkt udvalg af BenQ gaming skærme, der alle er på mindst 144Hz, og der er en god del af dem, der er 165Hz, 240Hz eller med en helt anden høj opdateringshastighed. For når det kommer til gaming, så er der ingen grund til, at du skal gå på kompromis.

Med en BenQ gaming skærm bliver gamingoplevelserne altså ikke bedre. Ud over den høje opdateringshastighed, så er skærmbillederne på disse monitors også absolut fantastiske, hvilket jo er en nødvendighed, hvis du skal kunne leve dig ind i de computerspil, du spiller, eller hvis du hurtigt og effektivt skal kunne følge med i selv de mindste detaljer, når du sidder og gamer. Uden et krystalklart skærmbillede er det bare ikke det samme, og derfor bør du overveje en BenQ gmaing skærm, hvis du skal bruge en ny monitor til at berige dit liv som gamer.

Et hurtigt overblik

Der er en række forskellige parametre, du kan vælge din BenQ gamer skærm ud fra. Det kan være næsten uoverskueligt at finde den rigtige BenQ gaming skærm, hvis man ikke ved, hvad man leder efter. Det er derfor især vigtigt at overveje faktorer som:

 • Opløsning
 • Skærmstørrelse
 • Billedformat
 • Kurvatur
 • Opdateringshastighed
 • Reponstid
 • Tilslutningsmuligheder
 • Paneltype

Kort sagt hænger disse egenskaber sammen på forskellige måder, og det handler om at vælge netop den BenQ gamer skærm, der tilfredsstiller dine behov bedst. Det gør du for det mest ved at finde ud af, hvilke af ovenstående punkter du har behov for noget bestemt ved, og så kan du vælge ud fra det. Derfor skal vi også nok gennemgå punkterne, så du kan lære noget om, hvorfor de hver især er vigtige.

Er du ude efter en prisvenlig BenQ gamer skærm, der giver et super fint billede, kan du eksempelvis nøjes med en lavere opløsning og opdateringshastighed. Det stiller også færre krav til din hardware, og du behøver derfor ikke have lige så stærk en gamer computer. Er du til gengæld på jagt efter en high-end BenQ gamer skærm, bør du gå op i skærmstørrelse og måske vælge en kurvet monitor. Mangler du en ny gamer computer, som virkelig kan give dig en fed oplevelse sammen med en BenQ gaming skærm? Så se på vores udvalg af gamer computere.

BenQ gaming skærme og størrelsesforholdene

Du kan få BenQ gamer skærme med enormt høje opløsninger. Indtil for nogle år siden har 1080p-opløsninger været meget almindelige, og til mange spil er det stadig rigtig fint, men opløsninger på 1440p (QHD eller 2K) og 2180p (4K) har indtaget markedet. Disse højtopløsnings BenQ gamer skærme har henholdsvis cirka dobbelt så mange og fire gange så mange pixels som 1080p skærme. Antallet af pixels er forbundet med detaljerigdommen på skærmbilledet. Jo flere pixels, jo bedre billede. Det er især vigtigt, hvis du spiller spil, hvor grafikken kan skrues op, så den er rigtig god.

Forestil dig at pixels er en masse små byggeklodser, og billedet er det samlede indtryk af alle delene. Fordi der er blevet udviklet større opløsninger, kan de store monitorer få flere byggeklodser end de traditionelle 1080p. Du kan sagtens opgradere fra eksempelvis 24 tommer til 32 tommer. Når bare skærmstørrelsen og opløsningen følges ad, vil du få et fantastisk resultat. Flere byggeklodser betyder, at det knivskarpe billede bevares. Kombinationen af en større skærm, højere billedformat og højere opløsning er på den måde fordelagtig for gameren, der gerne vil have en virkelig indlevende oplevelse på sin BenQ gamer skærm.

Teknologien udvikler sig i et vanvittigt tempo, og tiden hvor flade skærm var det eneste valg er endelig ovre. En traditionel flad BenQ gamer skærm vil opfylde de fleste gameres krav, men til dem, der vil tage skridtet videre, kan man købe en buet PC skærm. Det er bestemt værd at overveje, hvis du vil have den vildeste indlevelse, når du gamer. Kurvaturen aktiverer dit perifere syn, så du uden at bevæge hovedet fanger meget mere af, hvad der sker på din BenQ gamer skærm, hvilket giver dig et helt andet helhedsindtryk.

Smart i en fart

En høj opdateringshastighed og lav responstid på BenQ gamer skærme er et smart valg til en gamer – specielt dem, der spiller Counter Strike, Call of Duty og lignende skydespil. Her skal det som bekendt gå hurtigt, og reaktionsevnen kan være afgørende for at vinde. Opdateringshastigheden er den fart, som billedet på BenQ gaming skærmen opdateres i. 144Hz i opdateringshastighed betyder, at skærmen skifter billede 144 gange i sekundet. En højere opdateringshastighed er med til at give et godt flow i billedkvaliteten. Til skydespil vil du gerne have 240Hz, men for de fleste er 144Hz ganske fint.

Responstiden er ligeledes vigtig. Hvis din BenQ gamer skærm har 1 millisekund responstid, betyder det, at der går ned til et enkelt millisekund mellem at pixels skifter indstilling. Igen har det meget at sige i forhold til at få et flydende billede. Et hurtigt billede giver bedre forudsætninger for at reagere hurtigt. Hvis responstiden er for høj, så risikerer du, at det bare ikke går hurtigt nok, når du spiller computerspil.

Her er det vigtigt at huske, at du skal have noget hardware med en bestemt kraft for at få det bedste ud af en avanceret BenQ gamer skærm. En stærk processor fra Intel Core eller AMD Ryzen ville være smart. Grafikkortet er også virkelig vigtigt for kvaliteten af skærmbilledet, og du kan derfor overveje et NVIDIA GeForce eller AMD Radeon grafikkort. Har du i forvejen et grafikkort fra AMD, eller overvejer du at købe et, kan du fordelagtigt vælge en BenQ gamer skærm med AMD FreeSync. Denne teknologi synkroniserer monitorens opdateringshastighed med FPS (Frames Per Second), så FPS-drops reduceres. Det er klart bedre end den klassiske V-Sync teknologi!

Tilslutninger og paneltyper

Tilslutningen og paneltypen kan også ses som fingerpeg mod den slags skærm, du gerne vil have. En VGA eller DVI-tilslutning er ved at være forældede løsninger. De fleste BenQ gamer skærme fås med HDMI-tilslutninger og/eller DisplayPort-tilslutning. Disse er også de mest velegnede til at trække de nyere spiltitler. De fungerer godt til skærme med høje opløsninger og opdateringshastigheder.

Af de almindeligste paneltyper (TFT-teknologi) findes der tre: IPS, VA og TN Film. IPS (In-Plane Switching) er en paneltype med skarp farvegengivelse, og den giver brede synsvinkler. VA (Vertical Alignment) arrangerer pixels vertikalt og udskiller sig på kontrastforholdene. Både IPS og VA-paneltyper producerer fantastisk grafik, så spiluniverset bliver så meget flottere. BenQ gamer skærme med tilslutningen TN film (Twisted Nematic + Film) har generelt lav responstid, hvilket er fordelagtigt i hæsblæsende skydespil.

Fede funktioner med BenQ gaming skærme

En skærm er ikke bare en skærm, og det bliver bevist med BenQ gaming skærme. Her har producenten virkelig lagt sig i selen og sørget for, at der er nogle virkelig fede funktioner, der gør det meget bedre for dig at game. Specifikationerne, når du har fat i en skærm i en BenQ gaming skærm, er selvfølgelig noget for sig, men de ekstra funktioner er stadig det, der virkelig sælger disse monitors. Der er for eksempel tale om:

 • BenQ Eye-Care Solution
 • Black eQualizer
 • BenQ Flicker-free Technology

BenQ Eye-Care Solution

Det kan godt være hårdt at sidde foran en skærm i lang tid af gangen. Om det så er en BenQ gaming skærm du sidder ved, eller en af de mange andre gaming skærme på markedet, så tager det en told på dine øjne i længden. BenQ har brugt deres tid fornuftigt siden 2010, og de har slidt og slæbt med research indenfor syn, brug af monitors og hvordan miljøet omkring en har indflydelse på ens syn, når man ser på en computer. BenQ gaming skærme har intelligent belysning og lave mængder af blåt lys. Med blålysfiltrering skåner du helt automatisk dine øjne, og den intelligente belysning kan hjælpe med at balancere skærmens lys, alt efter belysningen fra andre kilder omkring dig. Med BenQ Eye-Care Solution kommer dine øjne til at holde meget bedre til de lange gaming sessioner.

Black eQualizer

Har du e-sport i blodet, og er FPS-spil lige sagen for dig? Så er Black eQualizer teknologien i BenQ skærme det, du går og mangler. Det er indbygget i alle gamer skærme fra producenten, og det er helt utroligt, hvor stor en fordel det giver dig. Ideen bag Black eQualizer er, at du i 20 niveauer kan justere lysstyrken i mørke områder i spil som CS:GO, Rainbow Six siege, PUBG, Apex Legends osv. Når du justerer niveauet, så kan du få disse mørke områder til at blive lysere, uden at de lyse områder bliver ulideligt lyse. Hvis fjenderne gemmer sig i skyggerne, så kan du sidde klar med din BenQ gaming skærm og dens indbyggede Black eQualizer teknologi, så du ikke bliver udsat for nogen grimme overraskelser. CS:GO-legender som Shroud og n0thing bruger for eksempel 12 niveauer af Black eQualizer, og omkring 87% af professionelle CS:GO spillere bruger en BenQ gaming skærm. Der er altså virkelig noget at hente her, hvis du vil oppe dit game.

BenQ Flicker-free Technology

Dine øjne kan ofte blive trætte, hvis du kigger på en monitor i lang tid af gangen, og i værste tilfælde kan du få hovedpine – eller ligefrem varige mén. Mennesket er trods alt ikke skabt til at sidde og se ind i en skærm hele dagen, og derfor har mange også problemer med det, hvis det skal gøres i timevis i streg. En stor del af problemet her er ofte screen flickering. Det er ikke noget, som du aktivt kan se med dine øjne, men det irriterer dem stadig, og det kan skabe seriøse problemer i længden. Her kommer Flicker-free teknologi fra BenQ på banen. Det er noget, du finder i langt størstedelen af firmaets skærme, og BenQ gaming skærme er selvfølgelig ingen undtagelse. Dine øjne er måske ikke skabt til at se på en skærm hele dagen, men BenQ gaming skærme og Flicker-free teknologi er skabt til, at dine øjne nemt kan se på dem hele dagen.

Find din foretrukne BenQ gamer skærme her

Har du en særlig BenQ gaming skærm i tankerne eller specifikke krav, som din skærm skal opfylde, kan du med fordel bruge vores søgefunktion til højre på siden. Her kan du blandt andet udvælge din foretrukne pris, TFT teknologi, skærmstørrelse og meget mere. For at sikre at vores kunder har de bedste modeller at vælge mellem, holder vi os løbende opdaterede i forhold til de seneste BenQ gamer skærme fra den kendte producent. Kun det bedste er god nok for os og vores kunder.

Hvis du står på vippen i forhold til, hvilken BenQ gamer skærm du skal have, må du endelig kontakte os. Vi vil hellere end gerne hjælpe dig med at tage en god beslutning. Du er selvfølgelig også altid meget velkommen til at tage uforpligtende kontakt til vores kundeservice, hvis du skulle have spørgsmål i forhold til vores udvalg.